Geen mensen als bezit

De alinea’s uit dit blog worden nog overgezet naar een ander blog

 

Spiritualiteit kan zo rijk zijn, maar jij kiest voor het donker 

“Iemand die bijvoorbeeld heel veel geluk heeft op [een bepaald] gebied, kan ook beïnvloed worden door iemand die met zwarte magie bezig is. Er worden negatieve energieën [“entiteiten”] naar degene in kwestie gezonden, of er worden bepaalde spirits van overledenen gebruikt om zaken negatief te beïnvloeden. Vooruitgang wordt geblokkeerd…” *

Alles loopt niet zoals het natuurlijk zou ontwikkelen… Omdat een donkere spirituele macht zich met de ontwikkeling van jouw leven wil bemoeien. Het doel van zwarte magie is door en door zwart. Puur andermans leven en geluk willen saboteren. I.p.v. te werken aan het eigen geluk en te leven vanuit gezonde talenten. De mensen die op deze site met name zijn genoemd beoefenen (in)directe zwarte magie ! Wat triest dat jij zo “leeft”. Ik ken een rijker leven. Door te helen en te groeien. En daardoor anderen ook het beste gunnen. En het meest trieste is nog dat jij zo weinig bewustzijn hebt ontwikkelt dat je jezelf voor de gek houdt (vanuit je overheersende ego) en niet inziet hoe triest jij “leeft”… Als jij straks op je sterfbed ligt en dan in die enkele seconden voordat jij jouw laatste levensadem uitblaast, dan zal je beseffen hoe jij je leven elke dag opnieuw weggegooid hebt. Maar dan is het te laat… En dit is de keuze die je gemaakt hebt: zwart willen handelen, omdat je weigert aan een beter leven voor jezelf te werken door te helen en vanuit jouw licht te leven.

 

Jouw keuze: Awake, Arise and Live ! Or be forever frozen…

Een spirituele persoon of groep mensen, die niet werkelijk naar bewustzijn leeft en mensen gevangen wil zetten in haar geforceerde doelen, die leeft niet. Die staat stil. Frozen in time. Gevangen in een onverwerkt verleden, wat ze niet onder ogen durven zien. En waarin ze iedereen gevangen willen zetten die op hun pad komt en die wèl voor bewustzijn en het leven kiest. Misbruik: omdat ze elkaar niet durven los te laten en zichzelf niet durven te helen… Het leven is niet hard werken van buiten om de aandacht en “liefde” te krijgen die jij wilt “hebben”, maar omkeren en hard werken van binnen. Om alle schaduwdelen in jou te omarmen en eindelijk hun waardige plek in jouw lichaam en leven terug te geven. Dat vereist moed om de buitenwereld durven los te laten en tot bewust-ZIJN te durven komen.

 

6-12-2016 Weer een droom met een slang erin

Die mij van achteren wil leegzuigen. Zich stevig in één van mijn chakra’s van achteren vastbijt. De 3e chakra, daar waar de slang mij uit mijn kracht wil halen en mij terug in het verleden wil zetten (waar de chakra’s aan de achterkant voor staan). Die droom is mij meteen duidelijk. Dit zijn de psychopaten in de spirituele wereld die ons nu al jarenlang willen bezitten en niet geloven in ontwikkeling: ware heling door het donker heen naar jouw innerlijke Licht. En nu zichzelf en elkaar stilgezet hebben. Gevolg: destructie. Omdat wij hen het omge-keerde spiegelen – dàt er hoop is door het donker heen, dàt ware heling mogelijk is, dàt je werkelijk gelukkig kan zijn – dwarsbomen zij nu al jarenlang ons leven. Het Donker waar de waanzinnige spirituele narcist zich bij aangesloten heeft slaat vernietigend om zich heen. En sleurt hem/haar en iedereen uit zijn/haar omgeving genadeloos mee in hun donkere val naar beneden. Maar ik kies voor ontwikkeling. Ik kies voor leven vanuit het Licht en ik geloof alleen in de neerwaartse beweging die leidt tot groei van binnenuit. En ik wens jou en jouw verdonkerende netwerk Licht, heling en liefde voor jezelf.

 

© Eva van Woudenberg-Pieters (november – december 2016)
(maart 2017)

* Citaat uit BeschermenZwarteMagie 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.