Gewoon mens zijn : mèt grenzen

1-2-2018 Fleur: ik heb de ongevraagde spirituele invloed (o.a. ongevraagde sjamanistische inwijding) weer bij jou e.a. verwijderd
en zal mijn uitgebreide
 affirmatie om jezelf te bevrijden van spiritueel misbruik (door respectloze goeroes, sjamanen, heksen e.d.) voor jou en andere slachtoffers z.s.m. in dit blog plaatsen.

 

Elke dag weer veel tegenstand om mijn gezonde, autonome en natuurlijke pad los te laten en de vanuit kindbewustzijn spirituele op-de-vlucht-waanzin wereld in te moeten gaan. Maar ik ga voor het pad wat ik voel wat goed voor mij is: self-care & boundaries.

 

Follow your heart, but take your brain with you. (Alfred Adler)

 

eigen-identiteit

 

Down to earth: de top van de heuvel is de grens

De vraag die bij mij bovenaan staat na het zien van de film “Down to earth” is: waar leg je de grens? Je gaat op reis. Het inspireert je. Je ontmoet mensen, je verbindt je stapsgewijs dieper met de natuur en je laat je angsten en zorgen steeds meer varen. Je stelt je vragen, vindt antwoorden en je gaat ideeën vormen en vervolgt hernieuwd jouw pad wat zich daaruit vormt. Down to earth so far… En tot zover inspireert het mij. En dan: “You become the seeker.” Opnieuw? We stijgen op naar hogere onduidelijke sferen, waar alles één is en gren-zen compleet vervagen. Dat is het punt dat je je aardse verbinding letterlijk (in trance) verliest en op dat punt ga ik terug naar: down to earth. Naar het punt in het begin van de film waar werd gezegd: ‘Een mens blijft reiken, verder en verder. Maar de top van de heuvel is de top van de heuvel. Het eindpunt van de aarde.’ In die wijze les geloof ik en die pas ik dan ook op het laatste en te spirituele deel van de film toe. Want op de top van de heuvel – met je benen in alle opzichten op de grond, je hoofd en je hart gecentered, levend vanuit een diepe verbinding met jouw wijze lichaam – daar ligt voor mij De Grens. En hoger dan dat reis ik niet. Ik blijf bij mijn natuurlijke, ge-zond begrensde Zelf: down to earth. Ik blijf gewoon mens.

 

Weer iemand het padje af…

Een evenwichtige vrouw, die het zo goed voor elkaar had met zichzelf en haar eigen praktijk. Weer iemand die ik in “bewust-zijns” wereld heb ont-moet en die zichzelf laat verleiden om alle grenzen te laten varen. Om vanuit oude onvervulde kinderbehoeften terug in de illusies van (spirituele waanzins)eenheid te gaan (= misbruik). En zich daar-voor te laten misbruiken en vervolgens zelf ook te gaan misbruiken.
Om eenheid die alleen van binnen te helen is van buiten te zoeken en zo de weg kwijt te raken. In plaats van de waarheid van de oude pijn te durven aanvaarden (PastRealityIntegration): ik kan NU niet meer krijgen wat ik TOEN nodig had. Die eenheid die je als kind zocht en miste bij (één van) je ouders: die komt niet meer. En als je dat erkent en durft te doorvoelen, dan word je dat wat je als mens bedoeld bent in jouw ontwikkeling: volwassen. Maar één voor één verliezen “vol-wassenen” zichzelf aan een goeroe, sjamanisme en tantra, grenze-loosheid en nepliefde. Ze noemen het met een mooi labeltje “spiritu-aliteit”. Ik noem het samen blijven hangen in een ongeheeld kindbewustzijn: in een onverwerkt verleden. Samen afhankelijk en klein blijven: co-dependency. En elkaar tegenhouden in groei. 

 

“Ben JIJ wèl veilig…?”

Vroeg mijn binnenste nog toen ik de laatste keer, begin 2015 voor nog een paar holistische massagebewustzijn behandelingen bij haar was. Dus niet meer. Inmiddels is zij ook de grenzenverslindende goeroewereld ingestapt. En precies daarom stelde mijn binnenste die vraag: omdat ik de afgelopen jaren te vaak grenzeloze, onveilige “behandelaars” had meegemaakt, die zich totaal niets meer van mij en mijn grenzen (en die van hun zelf !) aantrokken en er maar “lek-ker” chaotisch, angstzaaiend en overheersend op los leven richting mij en anderen (en ze noemen het “spiritualiteit”; ik noem het waan-zin, een 24/7 psychose). Ik vond het toen wel wat vreemd dat ik die vraag stelde bij een vrouw waar ik al sinds 2008 regelmatig kwam en die mij altijd respectvol had behandeld. Maar nu begrijp ik het… Ze vertelde dat ze nu ook workshops hield voor vrouwen die problemen hadden tijdens seks met de sluitspieren o.i.d. Tja zo kan je tantra ook netjes uitleggen en verkopen, als je mensen naar je business wilt trekken. Maar ik weet wat tantra is en vooral aan wat voor grenzeloze spiri-tualiteit het verbonden is en wat er van jou verwacht wordt. Dus nee bedankt. Jij had mijn respect, maar nu jij geen respect meer voor mijn (en jouw eigen) grenzen blijkt te hebben en ook de spirituele waanzin in bent gegaan, is dat volledig verdwenen.

 

Trance-misbruik is een absolute vorm van onbewustzijn

Misbruik (ook d.m.v. trance: op afstand bij een ander in z’n energie-veld infiltreren voor “contact”, spirituele sturing en overheersing) is behalve respectloos ook een absolute vorm van onbewustzijn. Het is de ander niet zien als mens. Maar als ding. Als gebruiksvoorwerp. Als iets wat aan jouw dringende behoeften kan (en moet !) voldoen. Be-hoeften die je allereerst voor jezelf – van binnen – hebt te vervullen. Het is geen inzicht hebben en/of niet willen hebben in wat je doet.
Je doet wat je doet, en waar je zin in hebt, en houdt geen gezonde rekening met een ander. Grenzen wil je niet kennen. Jij hebt alle recht op wat jij wilt. Maar je vergist je: een ander heeft het recht om STOP te zeggen, tot hier en niet verder. Je kan niet alles krijgen wat je wilt, van buiten. Maar je kan wel alles vinden, van binnen. Maar daar, juist daar waar het is, daar zoek je niet, daar ben je niet, daar woon je niet meer. En ben je – net als de grote kudde – zeer onbewust spiritueel bezig, dan ben je vaak in trance, de meest onbewuste dissociatieve staat die er bestaat. Want je bent dan uit je lichaam en dus ervaar je geen bewustzijn meer. Alle signalen bewustzijn zitten in je lichaam en die ervaar je niet. Je vlucht in een buitenaardse wereld, omdat je niet werkelijk op de aardbol en in jouw lichaam wilt zijn. En juist daar, in je lichaam, is jouw leven. Kortom: een zich van binnen voldoende voelend en voedend mens heeft absoluut geen misbruik nodig.

 

Grenzen stellen betekent keuzes durven maken

Weer iemand die ik uit mijn adressenboekje kan schrappen. Dank je wel Heleen voor de goede tijd, toen je nog echt voor bewustzijn was en mij met je gouden handen van veel oude opgeslagen pijn in mijn lichaam hebt helpen genezen. Maar hier ligt voor mij De Grens en haak ik af. Ik verbreek vandaag de banden met je. Namasté

 

Ook voor jou mijn spirituele statement. Dit is waar ik voor sta:

MIJN SPIRITUELE STATEMENT

Ik geloof niet in reïncarnatie. En ik geloof – en VOEL ! – dat het niet goed is voor een mens om buiten de gezonde natuurlijke grenzen
te gaan en “communicatie” met de “geestenwereld” aan te gaan.
En ik tolereer niet dat ik (en mijn man) hier (vrijwel dagelijks) in betrokken worden! Niet direct en niet indirect. Niet via (goe-roe) energie en/of intenties sturen, rituelen etc. 
Ik geloof dat de doden werkelijk tot het niets vergaan zijn en dat we hun herinnering hebben te respecteren en daardoor niets onnatuurlijks mogen forceren. Ik geloof dat we RUIMTE nodig hebben en niet alles vol moeten gooien met forcerend energiewerk. Dan is er ruimte voor het natuurlijke leven… Ik leef naar de kunst van het nietsdoen, oftewel: zeer beperkt energie inzetten. En dus vooral veel loslaten… Ruimte geven en ruimte laten. Dàt is het grootste geschenk wat we aan onszelf en aan elkaar kunnen geven. Dan is er ruimte voor groei en voor het èchte, ongestuurde èn daardoor voedende LEVEN !

 

Het leven spiegelt jou…

Door jou nu niet te geven wat jij nu DENKT nodig te hebben.

Het leven heeft jou mij op je pad gebracht. Ik ben een spiegel van groei. Van hooggevoeligheid. Van (weer) durven voelen. En voelen is leven. Van transformatie. Van oude pijn onder zien. Van durven rouwen om een dierbare die je verloren bent… Ik ben van het echte werk. Digging diep. Niet van de speledingetjes onnatuurlijk-spirituele heling met wat energietjes sturen en pleistertjes plkken. Nee, van ware heling, natuurlijk, puur van binnenuit. Vanuit het lichaam van gevoel. Het lichaam wat met jou wil spreken en samen met jou wil leven. Maar wat jij met al jouw “spirituele” naar een onbewuste dissociërende (= afkoppeling van het lichaam) trance staat brengende activiteiten elke dag opnieuw bewust ontvlucht…

Sluit maar achter in de rij. Ik heb er een abonnement op: spirituele narcisten, die niet meer in contact (willen) staan met hun innerlijk en alles wat zij voelen linea recta op de buitenwereld projecteren. Zodat ze niet hoeven te voelen. En waardoor ze ook niet groeien…

 

Ik wens jou en alle andere niet vanuit het innerlijke licht werkende “helers” liefde voor jezelf. Want dat is wat je het hardst nodig hebt.

 

Affirmatie om jezelf te bevrijden van spiritueel misbruik 

(VOLGT BINNENKORT)

 

Tot slot: bericht voor Fleur

25-1-2017 Fleur ik heb via jou goeroe-energie opgepikt. Check en reinig je energieveld en je huis (o.a. bed, slaapkamer, 2e chakra). Als je dit NIET in je leven wilt, neem dan via deze site contact met mij op, dan vertel ik je hoe dit zelf te verwijderen. Kies je bewust of indi-rect voor de spirituele wereld en goeroes: laat ons dan definitief los, want dan zetten wij jou en de waanzin om jou heen uit ons leven. 

 

© Eva Pieters (2 februari  2017 – februari 2018)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters) 

[Heleen en Marcoleon STOP met jullie spirituele verstorende negatieve overlast die ik dagelijks (vooral rond 19.00 uur) heb te verwijderen en weer in positieve energie heb om te zetten. Ik ben niet gediend van deze spirituele destructieve bemoeizorg op afstand in ons gezonde, begrensde natuurlijke leven; Heleen: (in)directe spirituele overlast van haarzelf en de spirituele waanzin invloeden om haar heen (van haar broer Marcoleon – sjamanisme). En van Hans M. (medium) en die sinds hij begin 2012 voor dit spirituele waanzin pad koos, definitief achter mij heb gelaten. Dit zijn destructieve invloeden die ik niet in mijn leven wens, omdat ze mijn gezonde, natuurlijke leefritme verstoren. En ik spirituele keuzes heb gemaakt.]

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.