Grijp niet, maar respecteer mijn leven

Het loslaten van al onze mentale structuren van houvast en controle is de grootste stap naar een leven van eenvoud en geluk. Vertrouw
op de kracht die reeds spontaan en moeiteloos zorg voor je draagt. Ontspan en open je voor de levensstroom van het moment.
(Nin Sheng)

 

loslaten

 

Jij “energiewerker” verkoopt het leuk, maar je blijft zelf niet eens in je eigen energie. Wat je zelf niet toepast, kan je een ander niet leren en zal je business als vanzelf niet lopen, omdat het niet integer is.

 

Weer biedt zij niets en heb ik er voor háár te zijn…

Lange tijd durfde ik nergens naar toe te gaan. Maar ik wilde ook niet generaliseren. Ze zouden toch niet allemaal zo respectloos zijn? En ik had gelukkig ook wel eens zuivere behandelaars en cursusleiders ge-troffen. En die cursus die mij tools zou leren qua telepathisch opscho-nen e.d. had ik eigenlijk wel nodig. Voor meer balans in mijn leven.
Ik vond dit in de cursus “Mindful omgaan met je energie”.* Dacht ik. Maar zodra ik mij aangemeld had was mindfulness acuut verdwenen en trof ik iemand aan die zomaar mijn energieveld binnendrong. Zonder mijn wensen en grenzen te (willen) respecteren. De alarm-bellen van 20-4-2012 begonnen te rinkelen. Hier was weer iemand die niet wilde dat ik grenzen had. Weer misbruik. Weer iemand die volop emotioneel behoeftig is en zich kennelijk ook weer uit handen had gegeven aan een leermeester. En ja, dat gaat steeds weer samen: totale gerichtheid op de buitenwereld en niet meer jezelf voeden en helen van binnenuit. En dan, ja dan klamp je je aan de illusie vast dat je andere mensen nodig hebt. Er was eigenlijk geen cursus. Er was geen mindful omgaan met energie… Maar vooral háár emotionele behoeften. Waarin ik had te voorzien. Maar wijzer geworden van mijn vorige ervaringen was het dit keer gelukkig al heel snel ontmaskerd.
Ik maak het zichtbaar en hoop daar iets mee te doorbreken. Maar weer is er geen volwassen bewustzijn wat te bereiken valt…

 

Grijp niet

Grijp niet, maar bouw
Steen voor steen op
Zodat vanuit rust
Een stevig huis staat

Wil je te snel?
Dan ontstaat er
Geen fundament
En is het zo weg

Grijp niet, want daarmee
Plaats je jouw angst
Om te verliezen
Boven de realiteit

Geluk is niet haasten
Maar eerst ruimte laten
Zodat er tussen ons
Een beweging ontstaat

Ik kom tot hier
En jij komt tot daar
En verder kom je
In het begin nog niet

© Eva van Woudenberg (september 2016)

 

“Let go and trust the Universe”

Weer iemand die werkt vanuit gemis aan vertrouwen. Die niet ver-trouwd op: de kunst van meer loslaten, ruimte voor ontwikkeling, het natuurlijke universum. En vooral: niet vertrouwd op haar zelf. Typisch hoe de spirituele wereld anno 2016 is. En waardoor ik steeds weer tegen behandelaars en cursusleiders aanloop die niet meer integer werken en respectloos door alle gezonde grenzen en opgebouwde volwassenheid en eigenheid van hun cliënten en cursisten heen willen breken. Dit schreef ik laatst in een groep voor hooggevoeligen: “Als
je werkt vanuit het hart, zullen mensen vanzelf stapsgewijs naar je praktijk komen, als ze op een moment in hun leven behoefte hebben aan dat wat je aanbiedt. Mijn ervaring is al een paar jaar, en ook weer recentelijk, dat je inderdaad niet als mens, maar als object, en soms zelfs als prooi bezien wordt. Voor geld en reputatie en vaak ook voor hun eigen onvervulde emotionele behoeften! En dan knap ik er op af. En dan zeg ik af. Terug naar de mensgerichtheid: er puur ZIJN voor anderen (en allereerst er ook voor jezelf zijn). En niet trekken aan mensen. Niet hier [in deze groep] en niet als je over hun drempel stapt. Mensen die toch al gevoelig zijn en waar vaak al teveel mee gesold is. Ik vraag me vaak af: respect, waar is het gebleven?”

 

17 november 2016 05.40 uur: ik lig wakker door haar

Ze grijpt mij vast. Terwijl ze mij juist heeft los te laten…

Ze is “energiewerker”, zegt ze, maar de afgelopen uren heb ik van haar niet mogen slapen. Omdat zij wakker ligt van de zorgen en mij daarin meesleept. Business Bootcamp: draai het maar om en leg jouw verantwoordelijkheid bij jouw cliënt/cursist neer. Een zeer respectloze en immorele manier van business bedrijven. Sinds ik
mij eerder aangemeld had voor haar workshop* – en mij daar ook weer één week later voor heb afgemeld, omdat haar energie en die om haar heen allesbehalve mindful is – zadelt zij ons met haar emotionele en financiële zorgen op. Wat ontzettend jammer dat dit weer niet een business is die een goede, gezonde basis heeft, door mij echt wat te bieden en daardoor echt te steunen. En zeker nadat zij de kans had mij eens wat goeds en eerlijks aan te bieden ter bevordering van mijn energetische gezondheid, na alle heftige en gezondheids aantastende overlast die wij de afgelopen jaren al hebben te verduren gehad vanuit de narcistische spirituele hoek.

Mijn interesse in haar business is dan ook acuut en definitief voorbij. En daarvoor zal ze eerst zichzelf eens goed in de spiegel aan moeten kijken. En haar eigen verantwoordelijkheid onder ogen moeten zien.
Ik heb alle sporen gewist, alle kanalen voor contact gesloten en het interesseert mij niet wat voor nieuws zij nu weer beweert te bieden te hebben. Zoals met elke voorgaande “heler” en “energiewerker”: ik schud het stof weer van mijn voeten en ga verder… Ik heb haar en haar niet integere business losgelaten en verlang nu – heel mindful !
– van haar hetzelfde. Want een ieder die: tegen mij liegt en mij vanuit haar of zijn emotionele en/of financiële behoeften ’s nachts uit mijn slaap haalt en ons emotioneel en/of spiritueel lastigvalt die ziet mij nooit meer. En daar valt zij nu ook onder.
Het interesseert me niet wat je hierna zegt zogenaamd nog te bieden te hebben. Mijn sterke intuïtie heeft jouw verborgen ego-agenda ontmaskerd en ik heb sindsdien nog geen blijvende veranderingen opgepikt , integendeel…. Mijn interesse is voorbij, zodra duidelijk werd dat jij alleen maar narcistische (spirituele) belangen hebt en de enige plek die ik van jou krijg is dat ik jouw belangen mag dienen. Ik ga niet akkoord met hoe jij in de relatie met mij wilt staan. Geen respect, geen relatie. De deur is hier dicht en onze portemonnee ook.

 

Amanda B. stuurt energie via de mail

Zegt mijn telepathie als ik op 10-11-2016  ’s avond mijn mail open.** Die energie is pure overlast voor mij. Dat was niet de afspraak. “Ze wil dat ik op mijn besluit terug kom”, zegt mijn intuïtie – die zeer scherp is ontwikkeld t.a.v. elk signaal van misbruik – er achteraan. Dat gaat niet gebeuren. Jij bepaalt niet wie ik ben en wat ik wel/niet doe. Lees mijn mails en site nog maar eens goed. Maar ze blijft doorgaan… Op 22-10 en diverse andere keren hadden we overlast door Spirituele Beïnvloeding (via Trance misbruik; zie ook WereldSchreeuwtHeling), waarmee zij (en haar netwerk) een ingang bij ons willen forceren. Op 23-11 gaat ze weer telepathisch contact forceren en zorgen dat ik volloop. Haar doel is mij zeer duidelijk: zodat ik toch de cursus doe (o.a. telepathisch opschonen). Die truc ken ik: eerst maak ik jou op afstand ziek, kom bij mij, dan maak ik jou weer “beter” (en verdien ik lekker centen aan jou!). Om dezelfde reden spreekt ze ook regelmatig spreuken over ons uit. Op 22-12-2016 (en mijn man 2 dagen later) ontvang ik de grote klapper van haar overlast en schrijf ik deze boodschap op mijn site voor haar. Speciale mededeling: Amanda B. je bent een ziekmaker. Letterlijk. Ik heb vandaag vanaf 12 uur tot circa 16 uur urenlang last van je gehad en mijn hoofd plofte zowat uit elkaar en mijn lichaam functioneerde niet meer van de emo-tionele en spirituele overlast die jij op mij afstuurde. Dat is geen liefde Amanda ! Ik had vandaag gelukkig geen werkdag, dan had ik ziek naar huis moeten gaan dankzij jou. Maar ook op een niet-werkdag ben ik hier niet van gediend. Ik wil dat jij (en alle andere spirituele saboteurs op mijn pad) jezelf t.o.v. mij begrensd en mijn grenzen respecteert. Dat is precies de hoofdreden waarom ik jouw workshop afgezegd heb. Respecteer mijn nee, respecteer mijn leven èn mijn gezondheid. En laat me voorgoed met rust. En werk aan jezelf. Heel de wond van je overleden zus, die jij ook weer op mij projecteert.

 

Boodschap van mijn intuïtie tijdens het banden verbreken
(bij de 6e chakra) op 13-2-2017: “Word weer de zachte vrouw die je eens was voordat je ging channelen”

 

Het leven spiegelt jou…

Door jou nu niet te geven wat jij nu DENKT nodig te hebben.

Het leven heeft jou mij op je pad gebracht. Ik ben een spiegel van groei. Van hooggevoeligheid. Van (weer) durven voelen. En voelen is leven. Van transformatie. Van oude pijn onder zien. Van durven rouwen om een dierbare die je verloren bent… Ik ben van het echte werk. Digging diep. Niet van de speledingetjes onnatuurlijk-spirituele heling met wat energietjes sturen en pleistertjes plkken. Nee, van ware heling, natuurlijk, puur van binnenuit. Vanuit het lichaam van gevoel. Het lichaam wat met jou wil spreken en samen met jou wil leven. Maar wat jij met al jouw “spirituele” naar een onbewuste dissociërende (= afkoppeling van het lichaam) trance staat brengende activiteiten elke dag opnieuw bewust ontvlucht…

Sluit maar achter in de rij. Ik heb er een abonnement op: spirituele narcisten, die niet meer in contact (willen) staan met hun innerlijk en alles wat zij voelen linea recta op de buitenwereld projecteren. Zodat ze niet hoeven te voelen. En waardoor ze ook niet groeien…

Ik zeg: jij bent iemand verloren. En dat heb je nog niet verwerkt en dat houd je nu vast via mij. 

Ik ben jouw groeikado. Ik spiegel jou: een groeiles. De vraag is: wat doe jij er mee…? Mij als afleiding blijven gebruiken en zo nog weken-, maanden- of zelfs jarenlang jouw groeiles uitstellen…?

En dat geldt voor al degenen die maar in mijn leven blijven hangen en hun egoïstische belangen (soms nu al jarenlang) op mijn bordje neer willen leggen. Ik ben niet in jouw leven gekomen om jou te geven wat jij wilt. Ik ben in jouw leven gekomen om jou wakker te schudden uit jouw narcistische, kind-bewustzijn, onbewuste slaap, waarin jij jezelf hebt laten wegzakken. Zonder ooit één stap verder te willen komen. Ik zeg: wake up and live ! Het leven is te kostbaar om tijd en energie te verspillen aan iets of iemand die allang uit jouw leven is wegge-gaan. Pak de groeiles op, ontvouw de innerlijke schatten, die in dit levensgeschenk voor jou zitten. Elk afscheid is ook een nieuw begin…

 

Bad things do happen; how I respond to them defines my character and the quality of my life. I can choose to sit in perpetual sadness, immobilized by the gravity of my loss, or I can choose to rise from the pain and treasure the most precious gift I have—life itself.
(Walter Anderson)

 

Ik wens jou en alle andere niet vanuit het innerlijke licht werkende “helers” liefde voor jezelf. Want dat is wat je het hardst nodig hebt.

 

© Eva van Woudenberg (september 2016 – februari 2017)

Voor een uitgebreid verslag over de ware bedoelingen – de niet direct aan jou gecommuniceerde verborgen agenda onder de bodem – van de ego-spirituele wereld met jou, jouw heling en jouw (privé-)leven zie het blog: SpiritueelMisbruik

Zie ook het 2e blog EgoIsVerlies, omdat zij stelselmatig mijn verzoeken om ons los te laten en te stoppen negeert.

Tag Amanda op 11-2-2017 verwijderd, mits het zo blijft: dat ze ons nooit meer lastigvalt en voorgoed loslaat. Ik hoop dat je de les geleerd hebt dat je het energieveld van mensen (ook op afstand) hebt te respecteren. Ik bepaal hoe ver jij mag komen en of jij überhaupt een gast in mijn energieveld mag zijn; Op 13-2 valt ze ons weer lastig. Nog steeds de les van respect niet geleerd: tag !

 

* De workshop “Mindful omgaan met jouw eigen energie” van Amanda B., waarin ze beweert o.a. telepathisch opschonen te bieden. Ik tref echter een energiewerker die haar eigen energieveld totaal niet opschoond en nog veel vasthoudt, waar ik (in)direct last van heb. En daarnaast respecteert zij mijn grenzen niet en doet zij wat zij wil.

** Het emailadres woudenberg-pie en alle daar aan gekoppelde emailadressen zijn vanaf januari/februari 2017 opgeheven.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Wij staan niet open voor de financiële problemen van de Healing Academy van Amanda Bouman, of van welke “behandeling” of cursus van welke spirituele persoon dan ook, die wij ooit of nog nooit hebben bemiddeld en ontmoet. Sta je op de lijst SpiritueelMisbruik, dan weet je één ding zeker: jij ziet mij en mijn man nooit of nooit meer. Punt.

Centen nodig? Word maar vakkenvuller bij AH. Van ons krijg je niets !

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heling als ingang voor misbruik, mindfulness, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.