Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL (deel 3) (slot)

Onzekere mensen richten zich vaak op het leven van de ander, meer dan op het eigen leven. Ze kiezen voor een dienstbare hou-ding, waarbij ze hun eigenheid echter verwaarlozen. Ze identificeren zich meer met de ander en het leven van de ander, dan met het eigen leven. En vanuit die houding kunnen ze de ander maar heel weinig vrijheid toestaan, omdat ze zich dan buitengesloten voelen – en dat leven is nu juist hun belangrijkste levensdoel geworden… Je verbinden met je eigen leven en je eigen levensdoelen, en daar zelfbewust voor staan – dat zorgt ervoor dat je de ander ruimte kunt geven.

(Hans Stolp – “Relaties – Een straf of een zegen?”)

 

bewustzijn

 

Jij was maar een vreemde…

Jij hebt het scenario bedacht wie ik voor jou heb te zijn
Voor altijd bij jou moeten blijven, als slaaf van jouw leven
Wat een moment had te zijn, duurt nu al een eeuwigheid
Jij was maar een vreemde en ik liep even voorbij

Telkens als ik verder wil gaan, houd jij mij keihard tegen
Als een vlinder in een pot wil jij mij voorgoed vastzetten
Ik heb gewacht op verandering en ik heb gesmeekt
Maar jij stopt niet: jij laat mijn ziel maar niet vrij

Ik heb machteloos geschreeuwd en zieletranen gehuild
Maar ik moet blijven in jouw verhaal van onverwerkt verdriet
Jouw zielewonden wil je “helen” door mij mijn plek te ontnemen
Ik hoor daar niet. En jij? Jij bent totaal de weg kwijtgeraakt…

Ik ken de weg naar binnen en heb al mijn donker aanvaard
En aan het einde van de tunnel trof ik mijn bron van licht aan
Mijn eigen plek waarop ik nu leef, is niet voor jou bestemd
Jij hebt jouw zielereis, maar je weigert om de diepte in te gaan

Ik ben klaar met wachten op verandering: jij stopt niet
Hoe graag ik ook wil dat eindelijk onze wegen scheiden…
Ik ben het aan jou geketende geweten, wat in jezelf hoort te zijn
En ik ga verder, met de waarheid èn het leven aan mijn zij!

Van buiten sprak je mooie woorden, over vrijheid en respect
Maar jouw daden spraken harder: je beknelde levensruimte
Nee jij gaf geen levensvreugde, maar zet mensen vast in jouw pijn
Jij was maar een vreemde. En ik? Ik liep even voorbij…

© Eva Pieters (september 2015)

Dit gedicht is gebaseerd op de obsessieve en destructieve relatie die
2 vrouwelijke “helers” van Stichting LifeJoy (en hun spirituele net-werk) vanuit hun eenzaamheid en hoogmoedswaanzin met mij wilden aangaan. Ook op afstand, met alle gevolgen van dien…

 

Alles is er al…

Maar als we de ruimte volgooien kunnen we niet ontvangen wat er op ons afkomt. Ze denkt dat ze alles wat ze wil, moet sturen, voordat ze het krijgt… En dat ze daarvoor constant gedachtekracht moet gebrui-ken om haar zin te krijgen. Ze ontvangt het leven niet, maar denkt nog dat ze er hard voor moet werken, en stuurt en manipuleert vrijwel alles in haar leven. Ik heb inmiddels allang geleerd dat alles in het universum er al is. Alleen heb je zelf open te staan en te durven ontvangen. Gedachtekracht is niet nodig, alleen wel voor ongeduldige,
behoeftige mensen die leven vanuit een tekort. De overvloed van het universum, dat er voor iedereen genoeg is, gaat aan hen voorbij…
Na de “behandeling” in 2012 stond ik al bij mijn fiets om weg te gaan toen ze, met sturing, vroeg: “Krijg ik nog een zoen?” Haar gedachte-kracht was: “Jij wilt mij zoenen.” Het was dan ook geen vrije keuze toen ik haar zoende. Ze had wat ze wilde energetisch afgedwongen.
En ik gaf dan ook niet vanuit mijn hart. Vele malen mooier zijn de geschenken die ik zèlf uit vrije wil zou hebben geven (waar ze na 20-4-2012 geen enkele aanspraak meer op maakt) als ik daar de ruimte voor gekregen had… Als ze er maar op vertrouwde dat ze kreeg wat ze nodig had. Ook al hield dat in dat ze dus niets kreeg. Dan was dat hetgeen wat het universum vond wat zij nu nodig had…

 

Geen vrijheid, geen respect, wat ze wil dwingt ze af…

Ze wil zo dichtbij ons zijn, dat ze volledig in ons energieveld infiltreert, om via ons te kunnen leven. We worden dag èn nacht gedwongen om continue onze focus buiten onszelf te leggen. Vanuit haar eenzaam-heid, doelloosheid en extreme obsessie voor ons leven speelt zij sinds 2012 een continue machtsspel met ons om d.m.v. energetische manipulatie (zwarte magie) constant onze aandacht, tijd en energie
op te eisen. Zodat ik niet aan mijn eigen leven toekom. Zij wil de controle. En dus wordt er telkens inbreuk gemaakt op onze privacy
en steeds dwingende verbindingen met onze energievelden gemaakt, voor misbruik en overheersing. N.a.v. dit spiritueel misbruik door Wilma en vanaf eind 2013 ook door Carola en de spirituele goeroe’s waaraan zij zichzelf volledig uit handen gegeven hebben, hebben wij klachten zoals: concentratieproblemen, geen focus kunnen houden op wat wij willen (onze vrije wil wordt continue aangetast), slaap- en eetproblemen, energieverlies en gebrek aan motivatie door constant energetische overbelasting etc. Alle klachten verdwijnen telkens weer als sneeuw voor de zon, zodra zij alle energetische machtsspelletjes (tijdelijk) stopt. Onze lichamen komen dan weer tot ontspanning, concentratie en slaap verbeteren, etens- en levenslust nemen snel weer toe, omdat er letterlijk weer ruimte is.

 

Obsessie heeft niets met liefde voor de ander te maken

Het is een egoïstisch verlangen, gebaseerd op onverwerkte oude wonden. Het is een ander vastzetten in een beeld waaraan hij of zij voor jouw behoeften moet voldoen. Ware liefde laat de ander ook vrij. Dan kan je elkaar pas werkelijk ont-moeten. Omdat er dan ruimte is èn respect. Juist dàt gaven Wilma en Carola ons niet. Deze “helers” zorgen niet voor zichZelf. De basis van hun leven leggen ze buiten zichzelf, want ze geloven nog in de illusie dat je het niet alleen redt. Daardoor gunnen ze zichzelf en anderen geen ruimte. En zo ontstaat een ongezonde obsessie naar altijd andere mensen in je leven moeten “hebben”. En houden ze elkaar d.m.v. co-dependency gevangen in kinderpijn, die zo nooit geheeld wordt… Vanuit hun obsessie om voor altijd samen te moeten zijn, hebben ze zich rechten aangemeten die wij hen nooit hebben toegestaan, en menen ze ons leven te mogen terroriseren. Er is bij hen geen ruimte voor wie wij werkelijk zijn. Hun obsessieve wurggreep naar ons is het meest bizarre en respectloze wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt! Van mensen die ik maar een paar keer – of nog nooit – gezien heb. Obsessie is stilstand in het verleden. Echte liefde laat de ander ook vrij. Om de weg te gaan die een ander zèlf wil. En hoe pijnlijk ook, dan laat je vanuit liefde voor die ander – èn uiteindelijk ook voor jezelf! – hem of haar los.

 

8-8-2015 – Half 3 vanmorgen. Daar lig ik weer: klaarwakker

Had ik iets gedroomd waardoor ik wakker werd? Ik weet ’t niet meer. Wel voel ik al snel dat ik weer wakker ben door haar. De vrouw die al ruim 3 jaar ons leven terroriseert. Soms lijkt het of ik last heb van anderen (buiten Stichting LifeJoy), maar nee, als ik het wat dieper onderzoek is zij het telkens weer. Ik kijk naast me: mijn (ex-)man slaapt nog. Maar ik voel dat ze weer bezig is geweest met hem en haal alle energetische rommel ook bij hem weg. Dan is hij ook wakker. En daar liggen we dan. De zoveelste keer… Wanneer stopt dit? Wie stopt haar? Waar kan ik een klacht indienen, voor zoiets onzichtbaars als spiritueel misbruik? En tegelijk voor mij zo duidelijk waarneem-baar en voelbaar. Ik besluit dat ik iets rigoureus moet doen om haar voor eens en altijd te laten stoppen. Want dit kan zo niet meer. Een tegenbeweging. Terug naar Facebook en een statement maken. Stap 2: een klacht indienen bij Stichting LifeJoy. En als dat nog niet genoeg is dan wordt stap 3 een website starten, waarop ik alles openbaar maak. Deze nachtmerrie had nooit mogen beginnen en STOPT.

 

Ik stap uit jouw cirkel van negativiteit

Het begon allemaal met Touch of Matrix. Een behandeling gericht op het lichaam. Ontwikkeling via het lichaam is wat ik al jarenlang doe en heeft mij veel gebracht. Maar de “heler” die mij daarmee zou helpen heeft nu al jaren van haar kostbare leven verspild door voor destructie te kiezen. Triest als ware heling zo dichtbij is… En het maakt ook dat ik alleen maar des te trotser ben op de ontwikkeling waar mijn (ex-)
man en ik elk in de diepte voor zijn gegaan. Alles van binnen onder ogen zien. Voelen en groeien. Ik laat het pad van de spirituele mis-leiders en levensverspillers achter mij, want ik hoor daar niet. En ik vervolg mijn eigen pad van ontwikkeling en autonomie.

Jij kiest voor de lafheid van mensen meeslepen in jouw moeras van destructie. Ik stap uit jouw cirkel van negativiteit. Ik kies voor de moed om te durven voelen en groeien. Ik kies voor het leven.

 

Jouw weg is prima voor jou, maar NIET voor mij.
Mijn weg is prima voor mij, maar niet voor jou.
(Swami Vivekananda)

 

© Eva Pieters (oktober 2015)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

Zie ook: VrijheidGevangenschap en SpiritueelMisbruik

 

Dit spirituele misbruik om mensen te claimen vond plaats bij mij op 20-4-2012 en vindt (in)direct op afstand nog steeds plaats en stopt niet – ook niet na onze klacht aan Stichting LifeJoy in 2015 en enkele mails om te stoppen aan Carola en Wilma – mede onder invloed van destructieve goeroe’s Bert (Stichting LifeJoy) en Joke/Jomanda. Die mensen aan zich willen binden, voor hun behoeften, en daarvoor hun zelfbeschikkingsrecht aantast door ze te programmeren en te claimen, en daarmee een grove inbreuk maakt op de privacy en het eigen leven van anderen. Van iedereen die moet doen wat zij willen. 

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Eigen tekst n.a.v. de Touch of Matrix (T.O.M.) “behandeling” die Wilma op mij heeft toegepast op 20-4-2012 in het gebouw van Stichting LifeJoy. Een behandeling die niet zuiver was. Het primaire doel was niet om mij vooruit te helpen, maar om mij (energetisch) vast te zetten aan haar en het spirituele netwerk waarin ze zichzelf gevangen heeft laten zetten. Een stichting die in de leefregels beweerd respect voor te staan, maar die in werkelijkheid een spirituele sekte voor 
misbruik 
is. Hun motto is gebaseerd op verlatingsangst – “Nooit meer alleen, voor altijd samen één” – van waar uit ze je claimen.
Ik kan je verzekeren dat dit onder de bodem via spiritualiteit geregeld wordt. Bij iedereen die even over de drempel stapt. Of je dit nu wel of niet wilt: jij wordt geclaimd tot spiritueel bezit.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.