Ik ga verder (deel 1)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

 

Het is tijd. Alle blogs over spiritueel misbruik worden door mij her-schreven en samengevoegd tot een boek: “Heel jezelf dan laat je anderen ook HEEL” – over wat ik de afgelopen jaren in de wereld van “ontwikkeling” en “heling” meemaakte en waarom ik er uit stapte.
(NB: zonder achternamen en die verdwijnen hier stapsgewijs ook, behalve natuurlijk van de hoofddader: Joke Damman / Jomanda) 

 

“Maybe life isn’t about avoiding the bruises.

Maybe it’s about collecting the scars to prove we showed up for it.”

 

ik-ga-verder-jomanda

 

10-12-2017 En zo is het Joke Damman, right back at you: “De echtheid komt altijd boven”. Jomanda heelde niet maar bracht haar trauma’s en ziektes over op Sylvia en vele anderen. Zo kon ze als
soulthief* jarenlang via anderen leven. En tegelijk de credits krijgen voor haar daden als Grote Redder… Zie de waarheid die verborgen
zat onder de “healing” die ik op 20-4-2012 van Wilma/Jomanda ontving (HeelJezelf1). En zie: SylviaMillecamHadGenoegVanJomanda

 

Het alternatieve circuit is vol met “helers” die kapotmaken

Op 20-4-2012 ontving ik een “heling”. Dit bleek al meteen flinke sabotage van een getraumatiseerde vrouw, die zichzelf niet heelde en ook niet door haar omgeving daar toe aangemoedigd werd. Mijn stem hierin is telkens opnieuw onderdrukt. Althans dat probeerden ze, tot aan een ‘Aanzegging wederrechtelijke stalking’ aan toe. Maar ik zwijg niet over de mishandeling die mij sinds 20-4-2012 en daarna ook nog door Stichting LifeJoy op mij en mijn normale eens rustige leven is toegepast. Mijn nieuwste wapen in de strijd om los te komen van hun spirituele bezetenheid is Neurofeedback.* Dit is mijn verslag om mijn hersenen weer terug op een normaal niveau te krijgen. Nadat zij er uitgebreid aan rommelde op 20-4-2012. En ik daarna steeds meer problemen kreeg… Problemen waar energetische “therapeuten” op mijn pad (van “sensitherapeute” tot “paramedicus”) mij niet mee wilden helpen, maar juist groter maakten door mij ook nog verder energetisch en spiritueel te saboteren. Maar stap voor stap breek ik mezelf vrij uit de spirituele waanzin van een wereld die niet meer weet hoe werkelijk te helen en te helpen. En daarom kapotmaakt.

 

Stukgevallen droom 

Daar zit ik dan met de scherven van gisteren
Sommige passen nog en plaats ik terug
Andere stukken heb ik te laten gaan
Komen daar ooit nog nieuwe voor terug?

Scherven van gisteren passen ze nog bij mij?
Ik bekijk ze en ze voelen wat vervreemd
De afstand tussen wat eens van mij was
en wat nog van mij is voelt nu zo enorm groot

Daar zit ik dan met de scherven van gisteren
Mijn stukgevallen droom van samen ZIJN
Had ik alles vanaf de bodem weer opgebouwd
Maakte jij alles in mij opnieuw kapot

Mijn leven heeft ruim drie jaar stil gestaan
Nu de scherven van mijn bestaan oprapen
Rouwen om verloren tijd die niet terugkomt
En uiteindelijk ook weer verder gaan

Daar zit ik dan met de scherven van gisteren
Wie ga ik zijn? Tijd voor een nieuw beeld van mij
Eén waarin van buiten maar tot zover mag komen
Dat mijn eenheid van binnen HEEL en van mij blijft

© Eva Pieters (september 2015) **

 

Mijn pad terug naar mijn ware ik: natuurlijk & autonoom 

Wat er naar boven kwam bij de intake Neurofeedback*
[nog overnemen van ander blog]

 

Terug naar stilte !

Als ik naar huis loop komt er een lied in mij op: “Say something I’m giving up on you…” Over eigenlijk nog niet willen loslaten, terwijl je wel weet dat je dat moet doen. Dat moment er tussen. Ik weet uit ervaring dat altijd dat lied in mij op komt wat ook bij de situatie past. Het zal nu niet anders zijn. Spiritualiteit is van nature een mooie en tegelijk ongrijpbare energetische beweging in jezelf en tussen jou en anderen. Maar Wilma en overige claimende spirituele narcisten willen de controle en staan daarmee ver van ware spiritualiteit vandaan.
Ze willen iets moois forceren. Door altijd en overal dichtbij elkaar te moeten zijn, zonder ruimte voor eigenheid, zonder eigen gedachten en gevoelens. Want dat is “gevaarlijk”. Dan kunnen ze je kwijtraken… Maar dat is geen natuurlijk en gezond samen zijn en heeft niets met liefde en ook helemaal niets meer met spiritualiteit te maken. Het is machtsmisbruik. Echte liefde betekent ook los durven laten… Meteen na de training is het verdacht rustig om mijn hoofd heen. Dat ben ik niet meer gewend. Ik geniet ervan, totdat ik terug ben op het station van mijn huidige woonplaats. Dan is het voorbij…

 

14-11-2017 25 jaar geleden heb ik de handen van mijn vader op mijn keel overleefd. Vandaag 2e Neurofeedback training. Vastberaden: die ongevraagde afleidende para-angst lijntjes, die mij op 20-4-2012 opgedrongen zijn: die gaan weg. 

 

Vastberaden

Tijdens de training zie ik beelden voor me van vroeger, nadat mijn moeder overleed en kom even terug in dat gevoel. Ik laat het er zijn, geef het daarmee een plek, en het stroomt weer verder…

De nacht erna heb ik een droom. Eerst is een nieuwe spirituele naam van iemand in beeld [ik heb de naam niet kunnen onthouden] en dan volgt z’n echte naam: “Bert van I.” (van Stichting LifeJoy). En daarna word ik aangevallen en komt er een grote buis – een energiesluis of energieportaal o.i.d. – op mij af richting de achterkant van mijn 2e
of 3e chakra. Vermoedelijk de 3e chakra, om mij uit mijn kracht te halen. Dan word ik wakker en verwijder ik Bert energetisch bij mij vandaan en zit er weer veel trilling op het woord “implantaten“. En de nacht erna als ik net een beetje inslaap is het weer Carola wiens naam en energie heel sterk in beeld komt en mij even wakker houdt. Maar hun onnatuurlijke grip ons leven wordt minder en mijn leven en mijn slaap wordt daardoor steeds beter. Ik kan nu soms weer meer dan 4 uur achter elkaar slapen en voorheen maakten ze mij vaak meerdere keren per nacht wakker met hun spirituele onrust. Wat betreft de droom: de achterkant van de chakra’s is het verleden. En dat verleden wordt misbruikt om mensen terug te zetten in de tijd en daarmee uit hun kracht te halen en negatief te kunnen binden. Zodat ze niet weg-lopen… En vooral niet hun eigen pad kunnen gaan. Dit ervaar ik nu al jarenlang. Tja Bert als dat het enige is wat jij – en de rest van de saboterende spirituele wereld – goed kan, mensen uit hun kracht halen, dan heb jij letterlijk niets van jouw leven gebakken.

 

Ik laat achter mij wat niet van mij is…

Er komt weer veel onrust van buiten los. En dan opeens zie ik een beeld voor me vanuit het perspectief dat ik op een behandeltafel lig. Tijdens een “healing”. Een naam komt in mij op: “Wilma v.d. W.”.
Als ik daarna op het station zit en de trein komt er aan, sta ik op en iets naast mij trekt de aandacht. Zat daar iemand? Alsof zij er zat, die nu al jarenlang aan mij vastplakt. Omdat zij niet op zichzelf durft te leven. De hoofdreden waarom ze mij heeft gesaboteerd. Ik draai me kort om, haal m’n schouders op en loop verder, de trein in. Ik heb niets met haar en haar onopgeloste issues te maken.

 

De onthulling van de sabotage

De nacht erna heb ik een droom over een nieuw huis, met mensen die er binnenkomen en alleen maar goede bedoelingen met ons hebben. Als je dat hebt, geef ik je een plek in mijn leven. Maar die pak je of claim je niet, ook niet illegaal via onzichtbare spirituele sabotage.
En daarna volgt nog een intuïtieve droom: Er is een voorwerp in je hersenen geplaatst, ter grootte van een lantaarnpaal” en ik zie de kop van een lantaarnpaal bij deze tekst. Omdat dit fysiek natuurlijk onmogelijk is, geeft mij dit vooral aan dat het een energetisch voorwerp was, een implantaat, die ongetwijfeld van onnatuurlijk afkomst was. En die zo groot is dat het alle ruimte in mijn hoofd innam. Zodat er niets ander bij kon. Wat precies symbolisch is voor de plek die de paranormale wereld sinds 2012 in mijn leven wilde innemen. In de droom is er nog een 2e zin over mijn hersenen en wat daar mee is gedaan. Maar deze zin ben ik later met doorslapen helaas kwijtgeraakt. Het voorwerp was kennelijk een soort buitenzintuigelijke radar, die mij continue in contact hield met paranormale zaken waar ik niets mee te maken wilde hebben. Ik heb het energetisch bij mezelf verwijderd en dat gaf trillingen e.d. Daarna heb ik het ook bij Wilma en haar cliënten en cursisten, Stichting LifeJoy en hun cliënten en cursisten, en bij alle mensen wereldwijd verwijderd. Daarna pikte ik niet verrassend energetisch op: de spiritwereld. Maar de verwijdering was niet eenmalig: de implantaten worden steeds opnieuw bij mij en vele anderen (in)direct door Jomanda geplaatst. 

 

Ik heb helaas domme mensen meegemaakt de afgelopen jaren, die in de naam van spiritualiteit en zogenaamd bewustzijn alles geloven wat ze vanuit de spiritwereld (denken te) ontvangen. Lieve mensen word wakker en vertrouw niet zomaar alles wat op je pad komt, zoals wat je wordt doorgegeven. Ook daar zit het vol met saboteurs. En daar-naast kan het zijn dat een saboterend medium jouw spirituele naïviteit misbruikt en wil wijsmaken dat jij contact hebt met je overleden vader, moeder, of kat… Vertrouw op je eigen gevoel, vanuit jouw bin-nenste, daar en daar alleen weet jij wat goed voor je is.

 

Nederland wordt stilgezet: de wraak van Joke (Jomanda) 

Mijn hersenen hebben geen probleem. Mijn hersenen (en die van vele anderen) worden door saboterende spirituele invloed in de problemen gebracht (add, adhd, etc.). Een add/adhd-er signaleert onder-drukte problemen. Z’n onrust weerspiegelt dit. En in mijn geval: landelijke spirituele sabotage (onder de opperleiding van Joke). Ik zit niet meer vast in oude trauma’s die ik jaren terug uitvoering en diepgaand heb verwerkt. Maar een getraumatiseerde vrouw zoekt negatieve bindingen in trauma’s en zet Nederland stil en terug in de tijd. Afgelopen week had ik weer signalen opgepikt op Utrecht CS, waar het wekenlang rustig was na mijn blog over Joke, en haar dieperliggende trauma wat daar onder de bodem hing. En de spirituele overlast begint een paar dagen later weer even in ons huis. En via andere sjamanen (Hylke, Carola e.d.), kom ik weer bij de bron van alle ellende uit: Joke Damman (Jomanda). En vanmorgen droom ik over haar, met 2 aanwijzingen. De strijder in mij is wakker en resoluut: niemand zet mij en anderen stil. Ik grijp in. Want ik ga verder. Want ik en vele anderen verdienen het LEVEN. Dus vanaf vandaag zodra ik ook maar trilling oppik check ik niet wie het indirect is, maar ga rechtstreeks naar haar en stop haar. En ik verbreek elke dag kort (en als ik een dag meer tijd heb: uitvoerig) de banden tussen Joke en iedereen die zij (in)direct spiritueel beïnvloedt.

Korte tijd erna: weer een zelfmoord. Met de trein. Geldermalsen, haar oude woonplaats in Nederland. Toeval? Ik geloof van niet.

 

Wekelijks, soms dagelijks, te verwijderen invloed van Joke:

Hogere Zelf zuiver en verwijder: alle programmeringen uit het mediamieke kanaal en verwijder alle verbindingen die daar ooit aangemaakt zijn; alle voorwerpen, implantaten, claims, onnatuurlijke coderingen en overige spirituele invloed uit hersenen, hersencellen en hersenverbindingen; alle implantaten en claims uit 1e chakra, 2e chakra… t/m 12e chakra (!), de portal uit de 2e en de 3e chakra, sluit de portal in de 12e chakra en verwijder de portal uit de 12e chakra definitief en voor altijd; alle verbindingen met Jezus uit alle dna-strengen; claims op dna-codes, energievelden en familievelden; alle Melchizedek energie, Melchizedek initiaties, Wicca inwijdingen, alle overige initiaties en inwijdingen; Reiki-energie, Reiki-symbolen, Reiki-blessings en Reiki-inwijdingen en Reiki-verbindingen; Sjamanisme, sjamanistische rituelen, sjamanistische inwijdingen; alle banvloeken in en rondom gebouwen, alle vervloekingen, alle vormen van hekserij, spreuken om wraak te nemen, spreuken om mensen terug te zetten in de tijd, spreuken om iedereen terug te brengen naar de jaren ’90, spreuken om mensen vast te zetten in trauma’s en/of posttraumatische stress, spreuken om mensen ziek te maken; en alle overige spreuken, programmeringen, spirituele invloed, onnatuurlijke coderingen en onnatuurlijke verbindingen weg bij mij vandaan, weg bij al mijn nog levende familieleden vandaan, weg bij al mijn voorouders vandaan en weg van heel mijn familieveld vandaan (uit de 1e generatie, 2e generatie… t/m 20e generatie en alle generaties daarvoor tot aan het begin der tijden); en weg bij iedereen vandaan op wie Joke Damman of Jomanda ooit directe of indirecte spirituele invloed heeft uitgeoefend, weg bij alle nog levende familieleden vandaan van iedereen op wie Joke Damman of Jomanda ooit directe of indirecte spirituele invloed heeft uitgeoefend, weg bij al hun voorouders vandaan, en weg van alle familievelden waarop Joke Damman of Jomanda ooit direct of indirecte spirituele invloed heeft uitgeoefend (uit de 1e generatie, 2e generatie… t/m 20e generatie en alle generaties daarvoor tot aan het begin der tijden); En uit alle kerkdiensten vandaan; En zuiver en verwijder alle onnatuurlijke koppelingen tussen alle familievelden vandaan. En: verwijder alle voorwerpen en implantaten uit de hersenen en alle hersenverbindingen bij alle overledenen vandaan ! En de Bron en zijn scheppers worden verhinderd deze ooit weer opnieuw aan te maken. 

Extreem? Jazeker, Joke Damman / Jomanda is extreem in het uitoefenen van wraak op de mensheid! 

 

Hiermee wil ze onnatuurlijke verstrikkingen in stand houden, waarmee ze mensen uit het NU haalt, om iedereen bij zich te houden in haar machtsbezit. Kortom: wat ze altijd al met al haar “healings” en shows deed: mensen meeslepen in haar ontkenning van oude pijn en uit angst om alleen te zijn de ruimte onnatuurlijk vol gooien. Zodat er geen ruimte is voor stilte, ware heling en het leven.

 

Elke “healing” door Jomanda (Joke Damman) is soultheft.
Haal terug wat van jou is en stuur terug wat van haar is:

Hogere Zelf alle delen die van mij zijn en van mijn familieveld zijn die bij Joke Damman zijn, gaan terug naar mij en naar mijn familieveld. Dit proces gaat door totdat alle delen die van mij en van mijn familie-veld zijn volledig weg bij Joke Damman vandaan zijn en terug zijn bij mij en op mijn familieveld. 

Hogere Zelf alle delen die van anderen zijn en van andere familie-velden zijn en die bij Joke Damman zijn, gaan terug naar de personen en naar de familievelden waar deze delen oorspronkelijk van zijn. Dit proces gaat door totdat alle delen die van anderen zijn en van andere familievelden zijn volledig weg bij Joke Damman vandaan zijn en terug zijn bij de personen en op de familievelden waar deze delen oorspronkelijk van zijn.

Hogere Zelf alle delen die van Joke Damman zijn en die bij mij en op mijn familieveld zijn gaan weg bij mij en van mijn familieveld vandaan en terug naar Joke Damman en haar familieveld. Dit proces gaat door totdat alle delen die van Joke Damman zijn volledig weg bij mij en van mijn familieveld vandaan zijn en terug zijn bij Joke Damman en op haar familieveld. 

Hogere Zelf alle delen die van Joke Damman zijn en die bij anderen en op hun familievelden zijn, gaan weg bij anderen en hun familie-velden vandaan en terug naar Joke Damman en haar familieveld. Dit proces gaat door totdat alle delen die van Joke Damman zijn volledig weg bij anderen en van hun familievelden vandaan zijn en terug zijn bij Joke Damman en op haar familieveld. 

Hogere Zelf alle trauma’s en ziektes die van Joke Damman zijn en
die bij mij en bij anderen zijn, gaan weg bij mij en anderen vandaan
en gaan terug naar Joke Damman. Dit proces gaat door totdat alle trauma’s en ziektes die van Joke Damman zijn volledig weg bij mij en anderen vandaan zijn en terug zijn bij Joke Damman. 

 

Bij mijn 4e Neurofeedback training start ik al met heel veel rust om mij heen, omdat ik nu de Bron van alle ellende sinds 2012 weet. De training is lange tijd rustig en dan komt ze plots binnen: “Jomanda“. En meteen zakt mijn focus en pik ik een zwaarmoedig gevoel op. Van haar. En dan zijn we weer terug bij het begin: de basis pijn van Joke.
Onverwerkt ouder verlies in haar jeugd. Zie DagJokeDoodKoos

[Nog toevoegen: droom de paarden willen rusten…]

 

3-12-2017 Te blocken account op Facebook: “Joke Damman Wilhelm”. Dit is Jomanda. En met dit account valt zij vele mensen lastig die ze hier tegelijkertijd kan bereiken en creëert ze veel onrust… Waardoor ik regelmatig van Facebook af moest. En vannacht vanaf 01.00 uur uren- en urenlang wakker lag. Totdat mijn intuïtie haar ontdekte en blockte…

Het antwoord is en blijft NEE, Joke Damman (Jomanda). Dus stap mijn leven uit. Stop met mijn eigen doelen te belemmeren. Ik ga het pad dat ik voel wat ik wil gaan. En stop met mensen te saboteren.
Jij staat niet boven ze. Ware spiritualiteit houdt in een bescheiden, dienstbaar mens te zijn, die niet vanuit Ego, maar vanuit goedheid werkt en daardoor ook anderen VRIJ durft te laten in hun keuzes. Jouw spiritualiteit heeft gefaald. Je bent niets dan een Ego-show, zonder inhoud, zonder ware heling, met veel bedrog en eigenbelang. Omdat je niet vanuit het licht werkt, maar het donker in je en om je heen aan de leiding laat. Omdat je jezelf niet hebt geheeld.

Jouw kansen zijn voorbij. You’re time is up.
Say goodbye. Time to die…

 

14-12-2017 finally FREE ! 

Gisteren in Utrecht wist ik het. Daar was hij weer. Ik voelde dat hij weer in mijn lichaam binnen wilde dringen. En mijn intuïtie zei:
“Gerard Croiset zoekt een nieuw lichaam om via te leven.” Toen werd alles in één keer duidelijk. Dat is de “Ik wil jou” die ik bij de 3e “sensitherapie” bij Carola in mijn oor hoorde schreeuwen. Dat is de dode man die Wilma tijdens de krankzinnige “behandeling” op 20-4-2012 aan mijn voeteneinde zag en waarvan ze zei “Soms zijn ze nog niet klaar…” Nou het is nu klaar. Ik heb de punt gevonden en gezet. Ik heb alle (onnatuurlijke) verstoringen en verstrikkingen gevonden en verwijderd. In tegenstelling tot Joke, Hans M. en vele anderen op mijn pad volg ik mijn gevoel en ben ik weerstand blijven bieden: ik accepteer dit niet in mijn leven. Ik ga door totdat ik de Bron onder de onnatuurlijke bronnen die mijn leven (en dat van vele anderen) verstoren heb gevonden. Dit leidt mij via Wilma en Carola e.d. naar destructieve goeroe’s: van Bert van Ingen (Stichting LifeJoy) naar Joke Damman (Jomanda) en uiteindelijk naar Gerard Croiset. De cirkel is rond, Wilma, Joke en Gerard: My freedom, my choice. 

 

Nieuwste conclusies Jomanda en Gerard Croiset in bovenstaande alinea volgt t.z.t. nog uitgebreider en overige Joke alinea’s worden nog aangepast. 

 

© Eva Pieters (november – juni 2018)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

* Neurofeedback (NFB), ook wel neurotherapie, neurobiofeedback
of EEG-biofeedback (EEGBF) genoemd, is een therapie waarbij de
hersengolfactiviteit wordt omgezet in beelden, geluiden of trillingen. Met behulp van deze “feedback” zou men via operante conditionering
de eigen hersenactiviteit kunnen beïnvloeden. Bepaalde soorten hersengolven hangen namelijk rechtstreeks samen met bepaalde hersenactiviteiten. Zo blijken de trage corticale golven, ofwel de slow cortical potentials (SCP), verband te houden met slaap en ontspan-ning, terwijl de snellere bètagolven juist duiden op concentratie. De bedoeling van neurofeedback is om de golven die met een bepaalde klacht verband houden te onderdrukken en de golven die de klacht verminderen juist te versterken.” (Bron: Wikipedia)

** N.a.v. jarenlange spirituele misbruik startend vanaf 20-4-2012. Waarbij voor mij de “droom van samen ZIJN” is dat je elk een eigen individu bent en ruimte voor eigen keuzes en een eigen leven hebt en dàn pas vanuit heelheid samenkomt. Bij de “helers” van Stichting LifeJoy trof ik het omgekeerde (Zie HeelJezelf1)

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Eigen tekst n.a.v. de Touch of Matrix (T.O.M.) “behandeling” die Wilma op mij heeft toegepast op 20-4-2012 in het gebouw van Stichting LifeJoy. Een behandeling die niet zuiver was. Het primaire doel was niet om mij vooruit te helpen, maar om mij (energetisch) vast te zetten aan haar en het spirituele netwerk waarin ze zichzelf gevangen heeft laten zetten. Een stichting die in de leefregels beweerd respect voor te staan, maar die in werkelijkheid een spirituele sekte voor
misbruik is. Hun motto is gebaseerd op verlatingsangst – “Nooit meer alleen, voor altijd samen één” – van waar uit ze je claimen.
Ik kan je verzekeren dat dit onder de bodem via spiritualiteit geregeld wordt. Bij iedereen die even over de drempel stapt. Of je dit nu wel of niet wilt: jij wordt geclaimd tot spiritueel bezit.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.