Ik ga verder (deel 2)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

De titel van dit blog was: Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

11-8 Nieuwe alinea: “… En mijn bootje moest zinken…”

 

Het is tijd. Alle blogs over spiritueel misbruik worden door mij her-schreven en samengevoegd tot een boek: “Heel jezelf dan laat je anderen ook HEEL” – over wat ik de afgelopen jaren in de wereld van “ontwikkeling” en “heling” meemaakte en waarom ik er uit stapte.
(NB: zonder achternamen en die verdwijnen hier stapsgewijs ook, behalve natuurlijk van de hoofddader: Joke Damman / Jomanda) 

 

Sometimes people try to destroy you, precisely because they recognize your power — not because they don’t see it,
but
because they see it and they don’t want it to exist.

(Bell Hooks)

 

verwerking-spiritueel-misbruik

 

Ik ben moe. Moe van mensen die niet vooruit willen: in spiritualiteit, in relaties, in werk, in het hele leven. Moe van een wereld die alleen maar ongeluk en destructie wil en geen moeite meer wil doen om (samen) iets goeds te bereiken. Gesymboliseerd door kinderen die gisteren hierachter liever stenen op een glijbaan gooien en heerlijk herrie schoppen, dan gewoon lekker als een kind te spelen en van de glijbaan af te gaan… In zo’n wereld zonder spirit voel ik mij niet thuis. Die doet mij pijn. Die voedt mijn spirit niet. Samen kunnen we zoveel goeds bereiken. Maar dat kan ik niet alleen. Dus ben ik moe.

En dat is wat het NU is.

 

“Het begon met Wilma en het zal eindigen met Wilma”

28-3 Na 1e Neurofeedback van mijn (ex-)man zit er Stichting LifeJoy energie om hem heen en volgt de zin: “Wilma is op afstand met Paul bezig geweest”. Niet verrassend, wij wisten dat al. Maar het maakt mij wel weer boos. Al die moeite die wij (hebben) moeten doen om te kunnen blijven werken en functioneren, omdat Wilma weigerde zichzelf te helen en ons saboteerde. En de Stichting die schaamteloos toekeek en zelfs meedeed! En nu maar zorgen dat we weer op oud niveau terug kunnen komen, als wie we zijn, en niet de zombies die
er van ons gemaakt moest worden door levenloze, doelloze zielen.

27-3 Bij mijn 17e Neurofeedback komt Wilma langs en zegt: “Sorry

 

Zondag 25-3-2018 5 uur ’s ochtends: mijn intuïtie maakt mij wakker: “spirituele invloed”. En ja hoor weer uitvoerig Joke Damman, oftewel Jomanda verwijderen. Ze had weer uitvoerig iedereen spiritueel gesaboteerd en bij mij ook weer aan mijn hersenen gerommeld.

Bijna 20-4-2018: al 6 jaren zeg ik nee tegen jou en jouw spirituele waanzin. En wat voor banvloeken e.d. jij ook uitspreekt: ik blijf nee zeggen. Omdat ik wel voor mijn eigen pad ga, waar jij jezelf al jong in de steek liet. Je mag me haten zoveel je wilt, dat is puur een reflectie van jouw zelfhaat. Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf. 

 

Dit is wie ik ben en dit is waar ik voor sta

En helaas voor jullie, juist door alle tegenstand, alle sabotage en infiltratie in mijn leven, en omdat heel duidelijk is gebleken dat jullie visie op en uitvoering van “spiritualiteit” niets goeds te bieden heeft, ben ik alleen maar sterker voor mijn missie gaan staan:

Mijn missie is ontwikkeling en authenticiteit. En ik blijf vechten om daar naar te kunnen leven. En mijn tweede ongevraagde missie is om
misbruik zichtbaar te maken: meeliften op andermans leven en hen mishandelen i.p.v. jezelf te helen. Helaas hebben veel mensen met een eigen praktijk zichzelf compleet verloren in sjamanisme, goeroes
e.d. (zie GewoonMensZijn en SeksueelMisbruikTantra). Ik ben daar slachtoffer van geweest (zie HeelJezelf1) en mijn taak is nu om deze wandaden zichtbaar te maken. De Bron van alle spirituele waanzin start bij het begin: Jomanda. Ik geloof in ware heling en leven vanuit innerlijke vrijheid: voor jou en voor mij. ‘A flower does not think of competing to the flower next to it. It just blooms.’ (Zen Shin)

 

Spirituele waanzin: ik moest de weg kwijt raken…

Inmiddels heb ik meer dan 20 Neurofeedback trainingen gehad. De eerste trainingen hebben me losgemaakt van de spirituele waanzin waarin ik vastgezet was door vreemden die mijn leven totaal wilden overheersen. Ik heb daarna niet eens kunnen verwerken wat mijn (ex-)man en ik al die jaren (vanaf 2012) meegemaakt hebben, omdat ik meteen al weer in een nieuwe complexe situatie terecht kwam. En nu vandaag, 4 mei 2018, na het beëindigen van een werkplek die niet goed voor mij was, denk ik rustig na en zak ik er in. Wat is ons eigen-lijk overkomen? En wat is de schade? Die is groot. Een trauma laat littekens na… “Wat zijn je ambities?” vroeg een 32-jarige gedreven man mij tijdens een sollicitatiegesprek. Die vraag was confronterend. Ik besefte: mijn ambities, ik ben ze steeds meer kwijtgeraakt. Ik had ze, maar ze werden jarenlang overschaduwd door een ongevraagde strijd met spirituele mensen, die van hun eigen doelen en dromen waren afgedwaald. Joke (Jomanda) wilde danseres worden. Wilma had tot aan de crisis DTP als haar werk. En Carola, zij was vroeger verpleegster, maar had dat pad om een of andere reden verlaten. En nu waren ze allemaal in de spirituele waanzin meegezogen en was er niets meer van hun ware zelf over… En dus mocht ik van hen ook niet meer trouw aan mijn innerlijke zelf zijn. Ik ben van mijn doelen en dromen afgehaald en moest de weg kwijt raken. Maar dat was ik niet, voor 20-4-2012. En de vrouw die stilstond benijdde mijn dromen en besloot mij ook stil te zetten. Dat was ik ook niet toen ik bij mijn 2e ronde Sensitherapie kwam, wat een cover up was voor een fanatiek sjamanisme aanhanger, die eigenlijk geen echt innerlijk doel meer in haar leven had en daarom zichzelf compleet hierin verloor. En nu zit ik hier, met de scherven van mijn leven wat kapot moest, door doelloze zielen die zichzelf volledig verloren in spirituele waanzin…

 

Eindelijk, eindelijk kan ik na jaren overlast gaan verwerken

1 juni 2018 – ruim 6 jaar na de begin van alle ellende – heb ik tranen om al het spirituele misbruik: van 2012 t/m 2018. De tranen hierover beginnen de afgelopen weken los te komen, omdat er eindelijk ruimte voor is. Het raakt me als ik teruglees wie allemaal ons spiritueel las-tiggevallen heeft. Vanaf 2012: Stichting LifeJoy – Wilma, Bert, Joke Damman / Jomanda. Vanaf 2014: Stichting LifeJoy – Carola en haar spirituele netwerk, o.a. Krijn, en daarnaast Hans, Hylke & partners.
En ook nog: Clementine en anderen van Stichting LifeJoy, Lonny, Ans. En in 2016 sluit Amanda de rij. Zij was de laatste energiewerker die ik hoopte dat zij eindelijk wat verlichting in mijn energetische situatie zou brengen, maar zij stelde ook weer grenzeloos teleur. Spiritualiteit is anno heden alleen nog maar misbruik. En het raakt me als ik terug-lees hoe ver ze gegaan zijn om alles wat ik geheeld heb en de per-soon die ik daardoor geworden ben kapot te willen maken. En waar-voor? Voor de centen. Voor Ego. Voor “macht”, omdat ze niet in kracht ontwikkelen geloven. Voor controle, omdat ze geen ware liefde voor zichzelf en dus ook niet voor anderen ervaren. Voor hebzucht, omdat ze zichzelf niet (meer) voeden en dus altijd tekort komen. Omdat ze niet meer naar binnen keren, maar 24/7 op buiten gericht zijn. Mijn website is mijn rechtszaak: mijn aanklacht tegen de doelbewuste grensoverschrijdende mishandelingen van de spirituele wereld. Mis-handelingen die pas stoppen als ze zichzelf echt helen en tot bewust-zijn komen. Als ze van Ego weer naar leven vanuit het hart en vanuit innerlijke spirit gaan. Als ze weer durven afdalen naar hun innerlijke natuur: Gewoon Mens ZIJN. Met ruimte voor emoties en groei.

 

Wat heb ik jullie ooit gedaan… ?

Terugkijkend laat dit éne voorbeeld van spiritueel misbruik in ons leven zien hoe absurd ver het ging en blijft het mij dan ook diep raken. 2017: mijn (ex-)man kon niet slapen. Al een aantal nachten achter elkaar. We wisten niet precies hoe het zat en om het verder te onderzoeken stelde ik voor: zal ik aan jouw kant van het bed gaan liggen? Dat deed ik. En vervolgens kon ik niet slapen. Na wat dieper speurwerk was ik er uiteindelijk achter: hekserij tot aan in het matras aan de slaapkant van mijn (ex-)man. En ja, daarna kon ik daar ook weer slapen. Dit blijft voor mij ongelooflijk. Hoe ver kan je gaan…?
En wat heeft hij jullie ooit gedaan dat hij het dit verdiend heeft? En wat heb ik jullie ooit gedaan? Dat ik niet meegegaan ben met jullie intenties, verwachtingen en onnatuurlijke plannen?! Dat klopt. Ik ben een vrij mens, een autonoom persoon en ik maak dan ook mijn eigen keuzes. Sjamanisme? Gerichtheid op de natuur: ja. Contact met “de doden”: nee. Daar ligt mijn grens. Ik wil natuurlijke spiritualiteit. Dus zeg ik nee tegen sjamanisme en alles wat onnatuurlijk is. En die grens hebben jullie te respecteren. Of je dat nu leuk vindt of niet. Voel je je daardoor afgewezen? Dan heb je duidelijk nog wat huiswerk. Want mijn grens zegt alles over mij en niets over jou…

 

18-3 “Stichting LifeJoy is niet blij dat jij een boek gaat schrijven.” Dat is dan jammer, dan had je mij en anderen maar moeten beschermen tegen jullie hoogmoedswaanzin en die van Jomanda. En vooral moe-ten stoppen met mishandelen. Spiritualiteit mag niet ingezet worden ten nadele van anderen. En dat gebeurd. Nog steeds. Je mag ook smartegeld betalen hoor. Voor 6 verloren jaren (!) en de vele Neuro-feedback behandelingen die wij nu dankzij jullie moeten hebben.
Ja het is tijd dat deze spirituele waanzin bekend wordt en STOPT.

 

Liever kapotmaken dan opbouwen: dat is geen leven

En dan is het zover na alles van de afgelopen jaren neem ik liever geen risico´s meer. Ik heb risico genomen door Wilma te bezoeken voor een T.O.M., die mij vooruit zou helpen, maar mijn leven werd achterbaks geclaimd. Ik heb risico genomen door een cursus Familie-opstellingen te volgen, die gaandeweg in een sjamanistische/tantra sekte veranderde, dus verbrandde ik alle schepen achter mij. Ik heb risico genomen door weer “Sensi-therapie” te nemen, en het bracht mij/ons uiteindelijk enorm veel spirituele ellende. Ik nam een risico door weer naar kantoor te gaan en weer te studeren, maar toen had het universum een ander plan voor mij bedacht en viel alles, inclusief mijn huwelijk, in duigen. En ik heb een groot risico genomen door naar mijn hart te luisteren, maar de uitkomst is bitter. En nu heb ik niets meer. En dus als ik vandaag (15-6) een aanbod krijg om weer terug te komen bij het laatste callcenter waar ik gewerkt heb, merk ik dat ik even klaar ben met risico´s nemen. Want wat heeft het mij gebracht? Het heeft mij enorm veel gekost ! En ik betaal de prijs tot op de dag van vandaag. Mijn ziel is moe. Moe van jarenlange strijd. Met “gekmakers”, die alles wat ik/wij opgebouwd en gekozen hebben in mijn/ons leven wel even op z’n kop zouden zetten. Ik ben moe van mensen die in overleven blijven hangen, zonder moeite te doen om een beter leven op te bouwen, en dus maar stuk gaan maken…

Ik moest zo nodig uit mijn kracht gehaald worden. Er moest zo nodig zoveel mogelijk aandacht en energie van mij opgeëist worden. Ik moest ongelukkig zijn en ze zagen ons het liefst uit elkaar gaan. En toen kwam er iemand en die wilde wel even impulsief een avontuur met mij aangaan. Maar ik zei nee, totdat ik merkte dat ik er echt niet meer onderuit kon, dat er toch ook meer in mij gaande was. En toen ik er was… rende hij uit angst voor wat goeds/echts keihard weg. En nu? Nu heb ik even geen dromen en doelen meer, want ze worden telkens weer stukgemaakt of afgepakt. Wat heeft het voor zin iets op te bouwen? Als iemand van buiten het zomaar even in stukken slaat, totdat je niets meer hebt… Als iemand doet alsof je een fantastisch leven met hem kan hebben en vervolgens je laat vallen als een bak-steen. Als wat je had beter was dan dit… Voor deze bovenstaande destructieve uitkomsten heb ik mijn ontwikkeling niet gedaan. Ik heb beter verdiend. Veel beter. Maar beter is er nu niet. Alleen destructie. Liever kapotmaken dan de moed om zelf iets goeds op te bouwen. Dat is deze wereld. Maar dat is geen wereld. En dat is geen leven.

 

11-8-2018 Inmiddels meer dan 30 Neurofeedbacks gehad, maar ik ben nog niet tevreden. Zit er nog steeds verstopt wat spirituele storing die ik weg moet halen? Want mijn concentratie en slaap kan nog steeds beter. Het beeld wat daarna in mij opkomt is dat ik mijn eigen roeibootje vaar, als teken van mijn autonomie, en dat ik daar-mee mijn eigen koers bepaal en dat pad volg ik. En dat spirituele narcisten vanaf 2012 eerst mijn roeispanen afpakten. En toen dat nog niet genoeg was hakten ze op mijn bootje in. Ze hakten en hakten als bezetenen. Want het moest stuk. Ik mocht vooral mezelf niet redden. Ik moest hen nodig hebben. Dus moest ik uit mijn evenwicht en uit mijn zelfstandigheid worden gehaald. En mijn bootje moest zinken…

Maar helaas voor jullie: ik val en ik sta weer op! Ik verwijder alles wat jullie mij en anderen flikken, ik verwerk alles, maar ik vergeet niet. Nooit stap ik jullie drempel meer over. En mijn website is en blijft mijn getuigenis van jullie wandaden. Ik blijf trouw aan mezelf. Hoe vaak je mij ook kapot maakt. Ik ga verder en vaar mijn koers: van binnenuit. Dat is mijn kracht. Dat is mijn ik, die ik bedoeld ben te ZIJN. 

 

© Eva Pieters (maart 2018 – augustus 2018)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters) 

De titel van dit blog was: Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Zie ook: IkGaVerder1, SpiritueelMisbruik en DagJokeDoodKoos

Hieronder kom een overzicht van de blogs te staan die hier zijn ver-dwenen of zullen verdwijnen, omdat ik ze in mijn boek op ga nemen:
(wordt vervolgd)

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL 

Eigen tekst n.a.v. de Touch of Matrix (T.O.M.) “behandeling” die Wilma op mij heeft toegepast op 20-4-2012 in het gebouw van Stichting LifeJoy. Een behandeling die niet zuiver was. Het primaire doel was niet om mij vooruit te helpen, maar om mij (energetisch) vast te zetten aan haar en het spirituele netwerk waarin ze zichzelf gevangen heeft laten zetten. Een stichting die in de leefregels beweerd respect voor te staan, maar die in werkelijkheid een spirituele sekte voor
misbruik is. Hun motto is gebaseerd op verlatingsangst – “Nooit meer alleen, voor altijd samen één” – van waar uit ze je claimen.
Ik kan je verzekeren dat dit onder de bodem via spiritualiteit geregeld wordt. Bij iedereen die even over de drempel stapt. Of je dit nu wel of niet wilt: jij wordt geclaimd tot spiritueel bezit.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.