Ik kwam alleen maar voor SensiTherapie… (deel 2)

Vanwege een onverwacht probleem is de opmaak op pagina’s en blogs niet meer oké. Hier wordt de komende tijd aan gewerkt.

DIT BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven n.a.v. nieuwe conclusies.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

“Die vrouw is ziek”, zei een buurvrouw, toen ik haar laatst ons verhaal in het kort vertelde. Ja dat klopt,  dat weet ik al sinds 20-4-2012. En niemand, niemand doet er wat aan! Dus maak ik het hier door middel van blogs zichtbaar. Te beginnen vanaf het begin (zie HeelJezelf1). Dit is mijn virtuele rechtszaak tegen haar en tegen degenen die niet naar haar slachtoffers (en dat zijn er meer dan wij alleen!) willen luisteren:

Stichting LifeJoy, die ons niet tegen haar beschermd heeft, niet in-grijpt en haar niet tot hulp dwingt. Dat is namelijk wat er eindelijk eens moet gebeuren. Stuur de GGD naar haar. Daar is de zieke die weigert hulp voor zichzelf te zoeken. Die ons leven kapotmaakt.

En niet alleen zij. Dit in samenhang met een spiritueel netwerk (via Stichting LifeJoy) van zichzelf tot “God” verklaard hebbende “leer-meesters”, zoals Krijn, die beweren “bewustzijn” voor te staan, geen grenzen respecteren en schaamteloos psychopathische bemoeizorg toepassen. Op iedere prooi op hun pad. (Zie SpiritueelMisbruik1)

 

En dit is hun doel:

charlatans

Mensen vastzetten, omdat ze zelf van binnen vastzitten.
En er een mooi spiritueel sausje over heen gegooid hebben. Maar de hele spirituele wereld zit vol met ziekelijke psychiatrische patiënten, die lijden aan grootheidswaanzin, en die zichzelf niet helen en elkaar niet tot ware innerlijke heling aanmoedigen. En ondertussen gezonde kwetsbare mensen rücksichtslos misbruiken, omdat zij “speciaal” denken te zijn. Een gezond mens weet dat niemand boven een ander staat en altijd de grenzen van anderen heeft te respecteren. 

 

De wereld schreeuwt om heling

En juist zij, die beweren heling voor te staan, maken er – zoals mijn intuïtieve lichaam sterk ervaart – een zooitje van. Ik ervaar bij veel van hen telkens weer totaal geen bewust-zijn, noch echte motivatie om daar zelf ook aan te werken. Verantwoordelijkheid te nemen. Ze blijven vluchten en samen hangen in een zeer onbewuste staat, terwijl ze met hun “verheven” spiritualiteit van de wereld een speeltuin voor hun ego maken. Dit brengt de wereld niet verder, maar levert juist steeds meer energetische en spirituele verstoring op. Het destructieve resultaat hiervan ervaren we dagelijks. Openlijk en vaak ook niet openlijk. Vooral zij die net als ik diep energetisch het leed van de wereld ervaren. Zij weten. Ik weet het. En omdat ik rechtvaardigheid voor sta en hiervan ongevraagd getuige ben geworden zwijg ik niet. Totdat de wereld weet dat het merendeel van de hedendaagse “spiritualiteit” een sekte voor emotioneel en seksueel misbruik is. 

 

Ik voel wat niemand wil voelen

Ik hoor een moeder en dochter lachen met elkaar
En ik denk: ik zou wel een normaal leven willen
Je niet druk maken en luchtig door het leven gaan
Samen lol maken en gewone dingen meemaken

Maar ik ben degene die onder de bodem leeft
Die diepgaand voelt en diepgaand leeft wat niet zichtbaar is
De scheuren, de tranen, de pijnen, de gedachten,
die niemand wil weten komen in mijn hart binnen

En ik voel met mijn lichaam wat niemand wil voelen
En ik laat het zijn, want ik weet: dit is mijn leven
Om telkens weer dat te voelen wat ook zichtbaar wil zijn
En met mijn pen geef ik de diepte een stem omhoog

Ik weet mijn leven zal nooit luchtig zijn zolang er
Nog zoveel pijnen ronddwalen die nog ongehoord zijn
Ben ik een spreekbuis van de diepere wateren
Die ook op deze aarde gekend willen zijn

© Eva Pieters (juli 2016)

 

De onzichtbare invloed van leermeesters…

En de macht die zij over jouw leven willen verwerven. Via hun spiri-tuele grootheidswaanzin, die ze extreem grenzeloos maakt. En het feit dat je eens hun drempel of dat van hun netwerk over stapte…

16-8-2016 Al vanaf 02.00 uur wakker. Door Krijn. Een “leermeester” die zichzelf in ons leven heeft uitgenodigd en die z’n zinnen op mij heeft gezet. Het is nu 5.30 uur en ik heb sindsdien niet meer gesla-pen. Ik had zojuist een hele akelige ervaring met hem. De beerput is open en alle sporen leiden nu naar hem. En dat maakt ook energe-tisch het nodige los. En brengt zijn ware bedoelingen met mij naar boven. Mijn lichaam was er zojuist een getuige van. Ik voelde mij heel akelig. Alsof ik geen grenzen meer had en ik er ook niets meer over te zeggen had. Alsof hij alle grenzen van mijn lichaam afrukte. Want hij dook er wel even zo in: mijn lichaam. Om te pakken wat hij nodig heeft…

Een wildvreemde vent die ik nog nooit ontmoet heb (en via een eerdere “Sensi-therapeute” zomaar mijn kant op gestuurd is; voor details zie HeelJezelf2) – en ik ook niet van plan ben geweest ooit te ontmoeten – claimt mijn energieveld. Wil mijn lichaam volledig bezitten. Er misbruik van maken voor zijn behoeften. Seksuele behoeften. Zonder mijn toestemming. De vraag was al die tijd al: waarom heeft een wildvreemde man zoveel interesse in een vreemde hooggevoelige vrouw en man? Die hij nog nooit real-life ontmoet heeft! En die geen enkele interesse in hem, zijn “diensten” en zijn “leermeesterschap” hebben. Ook niet nadat dit aan hen opgedrongen is. Waarom moet hij die persé “hebben”? En dat al minimaal 2 jaar lang… Het antwoord kwam vannacht. Misbruik. In alle opzichten.

 

… die jou alle rechten wil ontnemen

Daarna hebben we een (familie)opstelling gedaan met Krijn. En dat bracht nog meer naar boven wat het daglicht niet kan verdragen… Een man die alles om hem heen – of het nu vrouw, man of kind is – als een ding ervaart en er ook zo mee omgaat. Als een gebruiksvoorwerp voor zijn behoeften. Seksuele. Ja de beerput is open en hoe !

Mijn lichaam is een boodschapper van diepere lagen en spreekt wat het ervaart. En wat naar buiten heeft te komen NU.

En die “aanzegging wederrechtelijkheid stalking”? Die heb ik alleen maar gehad om mij de mond te snoeren. Om niet naar buiten te bren-gen dat het in deze stichting om één doel draait: misbruik maken van mensen. “Geef het eindelijk eens uit handen!” is voor mij vrij vertaald bedoeld als: “Hou je kop en laat je eindelijk eens misbruiken!”

 

Laat ik maar zeggen wat ik nu steeds meer merk wat de “spirituele” wereld werkelijk is: de “helers” zijn hoeren met een pooier, oftewel “leermeester”, op zoek naar (seks)slaven om jouw lichaam en jouw geld en jouw hele leven op te eisen. En ze schromen geen enkele methode om dat te bereiken!

 

Misbruik is zelfontkenning

Als de aasgieren om je heen vliegen
Dan weet je dat je iets te bieden hebt
Maar dat betekent ook dat jij, aasgier,
Gelooft dat jij jezelf niets te bieden hebt

En dat geloof ik niet, omdat ik weet
Dat in elk mens een Bron van Kracht zit
Alleen jij, aasgier, vliegt veel te ver weg
Van alle schatten die diep in jezelf zitten

Aan jou de keuze: kies je leven of dood?
Blijf je stilstaan en ronddwalen bij anderen?
Of ga je jezelf eens diep van binnen aankijken
Om te vinden wat daar al langer op je wacht?

(c) Eva Pieters (september 2015)

 

Wanneer stopt dit? Pas als de waarheid naar boven is

Die mijn lichaam al vanaf 20-4-2012 (via Wilma) en verder vanaf eind 2013 (via Carola) en extreem vanaf februari/mei 2014 heeft opgepikt. De waarheid die ik ook in een opstelling naar voren kreeg: Krijn heeft misbruik van deze vrouwen gemaakt, die zich uit handen aan hem gegeven hebben. Pas als deze vrouwen en hun stichting dit inzien, stopt deze nachtmerrie. En mij wilde hij ook aan zijn lange lijst van misbruik toevoegen. Maar mijn intuïtie alarmbellen gingen steeds heftiger af en in tegenstelling tot deze vrouwen luisterde ik wel naar mijn lichaam. In februari 2014 had ik mijn 3e Sensi-therapie en sloeg mijn telepathische kanaal op hol. Daar schrééuwde een man mij bezitterig herhalend toe: “Ik wil JOU”. Nu zeg ik: dat was Krijn.

Mijn lichaam weet, dat jij een dader bent
Dat jij niet hebt geheeld, wat jou nu aan mij bindt
Waar ik ben gegroeid, ben jij stil blijven staan
En daarom blijf jij ver, ver van mijn lichaam vandaan 

 

Ontkenning van jouw ware aard leidt tot geweld

Geweld ten opzichte van jezelf. En geweld ten opzichte van anderen. In de spirituele wereld zitten kennelijk veel mensen die graag ontkennen wie ze werkelijk zijn. De spirituele laag geeft ze een doel en een identiteit. Maar wat er onder mis zit, kan niet verborgen blijven, en komt hoe dan ook d.m.v. gedrag of psychische problemen naar boven.

Op 19-2-2017 brengt mijn intuïtie spontaan naar voren waarom Krijn zoveel seksuele overlast bij vrouwen creëert: hij is homo en durft daar niet voor uit te komen. Alle vrouwen mogen daarom onder zijn identiteitscrisis lijden. 

 

Licht wat geen licht is, maar volop in het duister leeft

Ik kan lang wachten tot jullie verantwoordelijkheid nemen. Want die nemen jullie niet. Jullie denken het recht te mogen hebben om alles te mogen doen om jullie zin door te drijven. Hans (Jassentechniek) die weer ons huis bleek beïnvloed te hebben en Krijn en zijn slaafse volgelingen die onze energievelden steeds schadelijk beïnvloeden. En tegelijk beweren jullie zo “goed” te zijn. Jullie zijn telkens weer, zoals ik vanmorgen droomde, als een slang op mijn rug, die z’n giftige tanden stevig in mijn rug vastbijt. Zo’n achterbaksheid, jaloezie en haat. En hoe komt het? Omdat jullie je omringen met schadelijke energieën, die negatief op jullie werken en ook een enorme verstorende invloed op jullie (ex-)cliënten hebben. Jullie zorgen zo slecht voor jezelf en zijn zo verblind door leugens van je ego en van de demonen, die jullie zelf opzoeken, dat jullie jezelf niet helen en jullie energieveld niet reinigen. Dus heb ik het vanmorgen gedaan. Om rust van jullie te krijgen. Eindelijk. Om mezelf en mijn man te beschermen. Want jullie beschermen jezelf, ons en al die andere (ex-)cliënten niet! “Heler” jouw energieveld is nu opgeschoond: Krijn, Wilma, Carola, Clementine, Hans en Hylke. Ik zou zeggen: doe er wat goeds mee. Dit is een herkansing om werkelijk voor het licht te kiezen. Licht is pas licht als je je eigen donker ook onder ogen ziet. Tot die tijd is jouw “licht” een leugen…

 

Trance-misbruik: op afstand spiritueel misbruik maken van mensen door in trance te gaan (via spirituele hulpmiddelen, oftewel drugs) en dan dissociëren (niet meer in contact met je eigen wijze lichaam staan, die juist voor grenzen zorgt) en dan je grenzeloosheid uitleven via anderen. Via soul-theft op afstand energie stelen van anderen en jouw negatieve energie dumpen en/of via andermans lichaam gaan leven. Zij noemen het spirituele eenheid; ik noem het geforceerde/gestolen eenheid, oftewel misbruik. Een quick-fix voor jouw negativiteit ten koste van een ander. Omdat als jij voor jezelf zorgt en jezelf heelt, dan heb jij geen mensen- en/of drugsverslaving nodig, dan heb jij andermans energie/lichaam helemaal niet nodig. Want dan leef je en geloof je in jouw eigen innerlijke kracht.  

 

(c) Eva Pieters (juli – oktober 2016)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

NB: titel van blog was “De spirituele wereld schreeuwt om heling”

Zie ook het blog SeksueelMisbruikTantra

16-8 Dit blog is gepubliceerd om allereerst energetisch tegenwicht te bieden t.o.v. wat ik vannacht oppikte. En om zichtbaar te maken wat mijn lichaam aangaande Krijn (van Cobos Praktijk, door Carola “Sensi-therapeute” te Erichem ongevraagd op ons pad gestuurd) ervaart. Dit blog gaat voor mij over het zichtbaar maken en de wens tot het stoppen van misbruik. Alle vormen van misbruik. Die zouden verdwijnen als mensen zichzelf zouden helen. Van binnenuit. 

Zie voor de start van dit eindeloze nu al 4 jaar lang durende emo-tionele en spirituele misbruik: HeelJezelf1 Misbruik waar ook Stichting LifeJoy z’n ogen maar voor blijft sluiten en ons en andere (ex-)cliënten niet voor wil beschermen. Ondanks onze klacht die we in 2015 ingediend hebben en diverse mails aan betrokkenen

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Er is een spirituele wet dat je geen spirituele energie naar iemand toezendt zonder diens toestemming. Maar deze wet wordt stelsel-matig overtreden door de huidige opdringerige ego-spirituele slavernij wereld. Wij worden dagelijks geforceerd via spirituele energiesturing aan een onnatuurlijk spiritueel eenheidscircuit verbonden (New Paradigm). Tegen onze wil. O.a. door de spirituele “helers” in dit blog.

Watch out for the New Paradigm Multi-Dimensional Transfor-mation energy cult (New Paradigm community). It’s hidden behind “healers” who deceive you. They want to control and take over your life. And you don’t have a say in it anymore…

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.