Ik volg mijn eigen pad

Wij als mensen zijn geboren met een vrije wil. Als we niet onze gave om onze hersenen voor ontwikkeling te gebruiken omarmen, dan hadden we beter als een dier geboren kunnen worden. Helaas zie ik dat wij onze hersenen te weinig voor ontwikkeling gebruiken en dat spirituele narcisten niet de aardbol dienen, maar spirituele methoden gruwelijk misbruiken om mensen tegen te houden in hun groei, om
ze als hun bezit te kunnen claimen. Ik sta voor ontwikkeling en voor zuivere spiritualiteit, zonder ego, zonder goeroe(-energie). 
Met name voor hooggevoelige mensen in deze narcistische tijd zijn onderstaande affirmaties van levensbelang! Voor hun gezondheid en hun vrijheid.
Er is teveel goeroe-energie… Al zie je ze niet, al ken je ze niet, onderschat ze niet: ze zijn wèl met jou bezig.

Daarom in dit blog “MIJN SPIRITUELE STATEMENT (versie juli 2020)” en AFFIRMATIES Spiritueel Misbruik (update 17-7-2020)” 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 17/20-7-2020
(Deze affirmaties stonden eerst in DoorbreekCyclusDestructie)

 

20-4-2012 t/m 4-7-2020 Ik mocht niet komen waar ik NU ben: “I
am all the JEDI.” En eindelijk is de dag gekomen waar ik op wachtte: LICHT is sterker dan donker. “Joke staat aan jouw kant” (intuïtie 4-7-2020) De grote leidster van het donker, was ze, kan ik nu zeggen. Het laat weer zien: het is nooit te laat om te veranderen! Een steen in het water geeft een rimpeleffect, vanuit het donker, maar zeker en nog mooier vanuit het licht! Dat meer haar nu ook in dit voorbeeld volgen. Dat de spirituele wereld weer integer en vanuit licht werkt. 

 

The spiritual journey is individual, highly personal.

It can’t be organized or regulated.
It isn’t true that everyone should follow one path.

Listen to your own truth.

(Ram Dass)

 

spirituele-ontwikkeling

 

Leven is groei

Nu de ego-strijd is gestreden
En de wapens kunnen rusten
Kan ik eindelijk weer beginnen
Waarvoor ik hier op aarde kwam

Om mijn unieke leven te leven
Om als ik in mijn kracht te staan
Niet gekomen om klein te houden
Zodat jij je even “beter” voelt

In mij zit spirit om te leven
En dat heb ik zelf te geven
Niet bedoeld om van mij te nemen
Maar mijn ziel raakt jou er mee aan

Zodat jij ook alles in jou
Weer gaat voelen en gaat helen
Wat jij als zwakte hebt leren zien
Precies daarin vind jij jouw kracht

Ik ben hier op aarde gekomen
Om mezelf en ook anderen
Te leren wat jouw ziel al weet
Steeds weer een beter mens te ZIJN

Leven is vallen en opstaan
Houd niet vast aan oude dromen
Als deze jou kracht ontnemen
Is het tijd is om verder te gaan

Loslaten en opnieuw beginnen
We lijken het niet te durven
Maar falen zal je pas echt als
Je niet voor jezelf durft te kiezen

Nu de ego-strijd is gestreden
En jij klaar bent met voor God spelen
Is het tijd weer thuis te komen
Om in jouw kracht te staan en te ZIJN

© Eva Pieters (15-7-2020)

 

“The moment you accept yourself, you GROW”

Twee jaar na de scheiding en “changes” hangen in de lucht! Ik heb een moeilijke nacht. Paul? Nee, het is zijn beste vriend Eric W. Hij is duidelijk boos. Ik weet nog niet wat er aan de hand is, maar ik weet wel dat Eric de afgelopen jaren slecht met veranderingen overweg kan. Dat zou in kunnen houden dat Paul eindelijk gaat accepteren wie hij is (trilling als ik deze zin zeg). En als dat zo is, ben ik trots: zo ken ik hem weer. Hij is wel degelijk in staat om de cyclus van destructie van zijn familie te doorbreken. Dat heeft hij al eerder laten zien.
En het sluit ook aan op mijn recentelijke boodschap “Paul ging niet (meer) naar G. (Neurofeedback) omdat hij wist dat de waarheid naar boven zou komen” (22-6-2020). En dat zal consequenties hebben…
O.a. voor Eric, want hij heeft teveel op Pauls plek kunnen leven, omdat hij zijn eigen plek niet claimde. Maar luister naar jouw innerlijk en niet naar wat een ander wil. Zodra je jezelf accepteert, kom je tot leven. En dan sta je, waar jij hoort: op jouw plek. Leven is groei.

X 2-7-2020 Banden verbreken: Eric W. (wederom) Jij kan alles bij het oude willen houden, maar dat is egoïstisch en irreëel: leven is groei.

 

4-7-2020 Het pad wat ik te volgen heb wordt steeds helderder in 2020. Allereerst: bewust-ZIJN boven relaties. Mijn intuïtie en het zuivere Universum volgen. En schrijven en spreken wat gehoord of nog gevoeld moet worden. Het wordt pas stil als de waarheid zicht-baar is… En ik zal daarmee mensen in hun ziel raken en oude wonden openbreken… Mijn spirituele gaven staan in dienst van GROEI.

 

Guido: “Als mijn hoofd MijnHartVertrouwt…” *

Al die eindeloze twijfels, daar kan ik niks mee… Allemaal verloren tijd. Je kan verdwalen in je eigen hoofd, maar je weet pas of het wat wordt, als je naar buiten stapt en het risico neemt. Dat is leven!
Maar als twijfel wint, sneuvelt de liefde. En dus sluit ik ook mijn hart.

En ja ook mijn eigenwijze tweelingziel, Guido, heb ik te spiegelen.
Jij houdt jouw hart angstvallig gesloten. Bang dat het mis kan gaan. En dus gaan vrouwen bij jou weg. En blijf jij achter met jouw eeuwige gebroken hart. “Zie je wel”, denk je nu, “ik wist wel dat het niks zou worden…” Nee, angst is energie. En dus krijg jij precies wat je zo vreesde. Omdat je geen risico’s meer in de liefde durft te nemen is dit het resultaat wat jij onbewust wilt. The selffulfilling prophecy. En zo zal jij inderdaad nooit echte liefde leren kennen. Totdat je durft te groeien. En is dat nooit, dan is dat wat het is, omdat je daar bleef zitten op de plek waarvandaan jij niet verder durfde te groeien.

 

“But she had wings” **

“Wat zijn ze bang waar ik NU ben”, de “helers” die mij al jarenlang willen “redden” en claimen. Een hele dag en nacht weer controle willen en onrust creëren in mijn heerlijke leven in het NU (Orb of Life, voodooportals, middenin de nacht mijn chakra’s claimen en op een oude datum zetten etc). Ik verwijder en ik ga weer verder. Wat zijn jullie er weer druk mee bezig om van de vlinder weer een rups te willen maken en al jouw tijd en energie daar aan te besteden i.p.v. aan jouw kostbare leven te werken. Die LifeJoy die heb ik en die had ik al door mijn innerlijke heling en nu nog meer door mijn spirituele groei en met het zuivere Universum aan mijn zijde. Maar jullie hebben het niet. En daarom kom je bij mij halen. En als dat niet lukt, dan moet ik omlaag en kapot gemaakt worden. Nee, jij bent duidelijk nog niet klaar voor een hoger bewustzijn. Ik wens je ware heling,

 

En een oude naam terug op mijn lijst met banden verbreken: Antoinette (Stichting LifeJoy). Dus je hebt toch besloten het nar-cistische en destructieve voorbeeld van jouw moeder (en jouw goeroe en zijn volgelingen) te volgen. Jij weet beter en jij kan beter !

 

Spiritualiteit = alles IS er al. In je en om je heen.

En als je dat niet doorhebt en DENKT het lichaam en de energie van anderen “nodig” te hebben om te kunnen “leven” dan ben je NIET spiritueel. Dat geldt voor Bert, Hylke en de rest van de spirituele wereld. Leugenaars en bedriegers, die absoluut geen verstand van zaken hebben en nul komma nul ontwikkeling, zowel spiritueel als emotioneel. Trieste figuren, die denken heel wat te zijn, maar ze doen niets en ze hebben niets. En dat terwijl alles er spiritueel al IS. Zo ver zijn ze van zichzelf en het echte leven verwijdert. Ze voeden zichzelf niet, laten zich niet door het zuivere universum voeden, nee…. ze hebben hooggevoelige, mooie mensen nodig om te misbruiken en die vallen ze lastig met zwarte magie. Dat geeft precies aan waar ze staan. Zeer laag bij de gronds. Triest, triest volk! Je kan zoveel ZIJN en je besluit om te stelen en kapot te maken. Ik wens je ware heling. En ware spiritualiteit. Maar die pak je niet van mij af. Die ontwikkel je ZELF. Daarvoor ben je op de aarde gekomen. Het is bedoeling dat jij volwassen wordt. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en uitein-delijk ook spiritueel. Ik zeg bewust “uiteindelijk ook”, want dat is de volgorde: eerst jouw lagere bewustzijn (jouw verleden) helen en dan ontwikkel je als vanzelf steeds meer naar een hoger bewustzijn.

En als je niet echt van binnenuit GROEIT, dan heb je in mijn beleving uiteindelijk letterlijk voor niets geleefd…

 

En oh ja, ik mag dan paranormaal zijn: ik geloof niet reïncarnatie.
Dit leven is het enige wat je NU hebt. Dit is je kans. 

En ik noem mezelf liever para-apart. Want allereerst wil ik niet met onzuivere paranormale personen geassocieerd worden, die alleen maar willen misbruiken. En daarnaast: dat wat het merendeel in de spirituele wereld als collectief van elkaar overneemt wat spiritualiteit zou moeten zijn, daar sta ik niet achter. Omdat het hoofdzakelijk escapisme is en een circus willen maken van iets wat een mooi, hoger bewustzijn is. Mits je ècht spiritueel bent: mooigevoelig

En als je dat bent, dan ben je ook integer en respectvol ! 

 

MIJN SPIRITUELE STATEMENT (versie juli 2020)

Ik ben niet van jou. En ik heb grenzen. Ja ik ben spiritueel, maar dat wil niet zeggen dat jij mij nu kan “hebben” en met mij alles kan doen wat jij wilt. Ik ben ik. Ik geloof in eerst authentiek ZIJN: dat is de basis van jouw leven. En daarnaast: spiritueel (begrensd). “Altijd in jouw lichaam blijven.” Daar ligt de grens. Alles daarbuiten (zoals channelen, trancereizen, vorige levens) is te ver en leidt tot spirituele waanzin en verlies van het kostbaarste: jeZelf. Volg geen goeroe, maar blijf trouw aan jouw innerlijke intuïtie en het zuivere Universum.
Ga geen spiritualiteit opdringen (intenties en energie zenden, zwarte magie, ongevraagde inwijdingen). Stop met steeds invloed op en controle over anderen willen hebben.
Misbruik spiritualiteit niet voor projectie. De Reddersrol is niet liefdevol, maar is pure projectie van jouw wonden: dat wat jij van binnen niet onder ogen wilt zien. Blijf gewoon daar waar jij hoort te ZIJN: bij jouw basis en doe jouw innerlijke werk. Heb respect voor je medemens en heb respect voor de doden. Ga niet rommelen in andermans leven. Als het nodig is, om te weten of door te geven, komt informatie naar jou toe. Mits het zuiver is. Zonder drama, zonder (goeroe-)ego agenda. Alleen als je spiritualiteit echt begrijpt en aanvoelt zal je zorgen dat je nooit jezelf erin verliest en dat je nooit maar dan ook nooit er grenzen mee overschrijdt en er anderen pijn mee doet.

 

AFFIRMATIES Spiritueel Misbruik (update 17-7-2020)

Alle zuivere krachten in het Universum werken vandaag (datum) samen aan de volgende zuivering:

Zuiver en verwijder: alle portals, programmeringen, intenties, entiteiten, banvloeken, zwarte magie, spreuken, Orb of Life (met claims op chakra’s en aura), goeroe-energie en alle overige (in) directe spirituele invloed in en rondom mijn huidige woning (adres)
en het gebouw waar ik momenteel werk vandaan. 
En van mijn bank-rekening, telefoon, emailadres, website en alle social media. En stuur het volledig terug naar degenen waar het vandaan komt en laat alle zwarte magie drievoudig op henzelf van toepassing zijn.

CLAIM JOUW HUIS. Mijn huidige woning (adres) en alle energievelden, ruimtes, voorwerpen, dieren in mijn woning zijn alleen van mij (en van mijn fysieke medebewoners). En alle energie in mijn woning (adres) is alleen van alle fysieke bewoners in deze woning, van mij (naam), mijn partner (naam), mijn kinderen (namen), huisdieren (namen). En alle oude energie, portals, intenties, goeroe-energie en overige (in)directe spirituele invloed gaat volledig uit mijn woning vandaan en keert volledig terug naar degenen waar het vandaan komt en alle zwarte magie is drievoudig op henzelf van toepassing. En alle verbindingen die ooit met mijn huidige woning (adres) en met het gebouw waar ik momenteel werk zijn aangemaakt worden nu definitief en voor altijd verbroken en verwijderd (datum).

Zuiver en verwijder: alle programmeringen, implantaten (met trauma-informatie), onnatuurlijke coderingen, entiteiten, (seksuele) intenties, goeroe-energie, energetische manipulatie, energetische blokkades, zwarte magie, spreuken, hekserij, voodoo, Orb of Life, (met claims op chakra’s en aura), alle ongevraagde initiaties en inwijdingen, onnatuurlijke verbindingen,) alle ongezonde hechtingen en verstrikkingen, alle energie en emoties die van anderen zijn, en alle overige (in)directe spirituele invloed weg bij mij vandaan, bij mijn vader, mijn moeder, mijn voorouders en van heel mijn familieveld vandaan. En weg uit alle Reiki-energie en alle overige spirituele energie vandaan. En bij alle overledenen vandaan. En stuur het volledig terug naar degenen waar het vandaan komt en laat alle zwarte magie drievoudig op henzelf van toepassing zijn. 

CLAIM JOUW AURA. Ik claim mijn chakra’s en mijn aura en ik sluit mijn chakra’s (mijn 8e, 9e, 10e, 11e en 12e chakra en mijn 7e, 6e, 5e, 4e, 3e, 2e en 1e chakra). Breng mijn 1e chakra weer volledig in verbinding met de aarde. Ik claim mijn lichaam en ik daal volledig in mijn lichaam in. Ik claim mijn familieveld en ik claim mijn plek op mijn familieveld: mijn plek (jouw geboortenaam) op mijn familieveld (achternaam) is voor 100% van mij en van mij alleen en ik neem deze plek volledig in (datum). Zet de datum van mijn chakra’s, aura, portals en kanalen op de datum van vandaag (datum).

 

Spiritualiteit zonder respect (nieuwe alinea 17-7-2020)

Eindelijk vrij! Ego-spiritualiteit domineerde mijn leven 8 jaar lang. Huizen claimen, dat blijkt toch de basis van spiritueel misbruik te zijn. Je kan even een drempel over stappen voor een “heling” of een cursus en vervolgens sta je op een lijst. Omdat zij besloten hebben dat ze jou willen “hebben” en krijgen. De vlinder die zij zien, mag niet vrij vliegen… Ik heb 8 jaar lang zeer slecht geslapen, geen boek kunnen lezen, en weinig tot geen rust en ontspanning in mijn eigen huis gehad. Er werd van alles geplaatst voor controle en macht en als ik niet deed wat ze wilden, dan voerden ze de druk nog even verder op, zodat ik gek zou worden. Ik heb 8 jaar lang niet het werk kunnen doen wat ik vanuit mijn hart wilde doen en daarom mijn werk er vanaf 2012 op aangepast. Maar ik heb keihard geknokt om mijn leven terug te krijgen. Mijn huis, mijn leven. Jezelf spiritueel en zelfs “goeroe” noemen en 6-8 jaar niet gefocused zijn op jouw lichaam, jouw leven en jouw innerlijke ontwikkeling, maar dag en nacht in andermans huis en leven hangen om daar alles te willen bezitten en op z’n kop te willen zetten en het dan ook nog “spiritualiteit” en oh ja en ook nog eens “liefde” durven noemen. Wie is er nou gek?

 

© Eva Pieters (juni-juli 2020)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 20-7-2020

* “Als mijn hoofd mijn hart vertrouwt” van Marco Borsato (van de cd “Als geen ander”) opeens toen ik dat nummer weer eens hoorde wist ik dat dit precies is waar hij vastzit. Teveel denken, te weinig durven leven en handelen vanuit (eigen) gevoel.

** When she transformed into a butterfly, the caterpillars spoke not of her beauty, but of her weirdness. They wanted her to change back into what she always had been [= a caterpillar]. But, she had wings. (Dean Jackson) (citaat ook vermeld op pagina Misbruik)

Ik schrijf puur over mijn ontwikkeling. Omdat mijn tweelingziel groei afwijst en er geen echte en geschikte man voor mij is, kies ik nu voor alleen zijn. Als jij wat ik schrijf als ingang voor misbruik ziet, omdat jij een spirituele vrouw zoekt om via te “leven” i.p.v. jezelf te helen, dan ben jij zeer triest. Zoek je een relatie, dan ga je maar naar een da-tingsite! En zoek je iemand om jou gelukkig te maken: begin maar eens bij het begin: in jezelf. Want eenzaamheid heel je van binnenuit.

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, leven in het NU, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, tweelingzielen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.