Ik wens een beter leven

“Let your past make you BETTER, not BITTER”

Ik heb een beter leven verdiend
Dan dat jij elke keer weer langskomt
En de rust van de avond en de nacht
Met één mokerslag in stukken slaat

Zodat er bij ons ook niets meer is
En jij alles wat ik in mijn leven
Met pijn en moeite heb opgebouwd
Met jouw destructieve handen afbreekt

Ik heb een beter leven verdiend
En jij ook. Maar jij weigert te groeien
Ergens onderweg ben jij bevroren…
Een beter leven: nee daar werk jij niet aan

© Eva van Woudenberg (februari 2016)

 

groei

 

Zie verderop mijn slotpleidooi van 2016: “Wat ik meeneem naar 2017: blijven streven naar een beter leven”

 

Wat het meeste ontbrak in dit narcistische “grap them by the pussy” jaar 2016 en wat meteen het mooiste geschenk is wat jij spirituele saboteur in het nieuwe jaar aan de wereld kan geven: RESPECT.

Echte liefde heeft respect voor wie de ander werkelijk is.

Echte liefde grijpt niet, maar ontvangt wat het leven jou geeft.

En echte liefde laat los wanneer de ander wil gaan…

 

Voor de lijst met banden verbreken zie: VrijeZielBanden

 

Hij wenste mij een mooi 2016

Maar mede door deze spirituele saboteur* – die mij niet loslaat en op afstand beïnvloedt sinds 7-2-2014 – werd dat het niet. Ondanks al mijn mails – waarin ik volgens mij heel duidelijk in het Nederlands schreef – om hier mee te stoppen. Maar vanuit de stilstand van zijn Ego negeerde hij mijn wensen compleet en had hij respectloos maar één doel voor ogen: mij omlaag willen krijgen. Behandeling werd mishandeling. Zowel in de praktijk als op afstand. Voor hem gaat dan ook deze tekst op: “Jealousy is a disease. Get well soon.” En dat geldt voor alle “helers” en “meesters” die niet werken aan hun eigen gezondheid en balans, maar zich dagelijks in het zweet werken om mijn spirituele saboteur te zijn door mij continue uit mijn balans te halen. Uit jaloezie, narcisme en hebzucht. Waardoor ik driedubbel hard mag werken op een dag, om mijn werk te kunnen doen en mijn leven te kunnen leiden. In jullie hoofd verbeelden jullie je dat je wat goeds te brengen hebt aan de wereld, maar deze tekst gaat voor jullie op n.a.v. alle intenties die jullie mijn kant opsturen: “It’s hard to fly when something is weighing you down…” En zo was mijn dag weer laatst – zoals nu al maanden lang eerst met de post en nu met mijn nieuwe baan – sinds de spirituele overlast in ons leven: driedubbel hard werken. Om de hele dag door weg te halen wat niet van mij is. En mij omlaag trekt. Zodat werkdagen zwaarder worden en dagen (en nachten) onrustiger en belastend. Intenties die mijn kant opgestuurd worden, omdat jij geld en dus mij als je cliënt nodig hebt. Maar punt één: als jij op de lijst van SpiritueelMisbruik1 staat zie jij mij nooit meer. Punt twee: ik heb geen behandelaar meer nodig, want ik heel mezelf, zoals ik nu al jarenlang zelf doe, en daarnaast doe ik al het energetische werk nu ook zelf. En punt drie: als ik een behandelaar zocht, wil ik een integere, vanuit volwassen bewustzijn werkende behandelaar, die mij dus ook met respect en ruimte voor mezelf behandeld. En daar val jij niet onder. En misschien nog wel het belangrijkste punt: ik heb het recht om zèlf naar jou toe te komen wanneer en als ik dat wil. En niet omdat jij als een hond aan de lijn aan mij trekt, om op commando jouw bevelen op te moeten volgen. 

 

Wat je zendt, geef je; intenties vanuit angst en negativiteit…

Terwijl ik juist wel bezig ben om mijn gezonde steentje aan de maat-schappij bij te dragen, zit jij de hele dag in je kamer en/of achter je computer, en ben jij continue door zo obsessief naar mij (en anderen) aan het zenden. Maar besef jij spirituele saboteur wat die intenties met mij (en anderen) doen? Ik word er lichamelijk onpasselijk of zelfs ziek van en heel vaak moet ik naar de wc rennen, want mijn lichaam wil deze negatieve troep meteen afvoeren! Als jij de hele dag door zendt, kan ik op een werkdag dus constant naar de wc vliegen. Ik weet niet wat jij hiermee denkt te bereiken? Want mijn nee heb je al en die houd je. En van een dergelijke verstorende overlast breng je mij echt niet op andere gedachten. Integendeel. Mijn nee is alleen maar verder bevestigd door jouw negatieve acties. Ik wens jullie in elk geval wel een mooi 2017 toe. Waarbij je doet wat je doet, zonder ons er mee lastig te vallen. En mijzelf en mijn man wens ik dat ook toe: een mooi 2017, eindelijk zonder jullie in ons leven. En ik hoop dat ik in het nieuwe jaar meer voluit kan en mag vliegen, zoals ik bedoeld ben en zoals ik bereikt heb door al mijn ontwikkeling. En ik wens zij die zich uit (overlevings)angst vasthouden aan mij (en aan anderen) – en daar vallen juist ook de spirituele saboteurs onder, die mij vaak nog niet één dag of soms nog niet één minuut van de dag durven loslaten, zo bang zijn ze voor “verlies” – de stap naar de weg van innerlijke groei toe. Dan weet je dat je anderen ruimte hebt te laten. Omdat je dat jezelf ook geeft. Dan geef je respect. Omdat je dat zelf ook wilt. Dan heel je jezelf. Omdat je anderen niet wilt laten lijden onder wat van jou is. Dan gun je een ander ook geluk. Omdat je het jezelf ook gunt. En dat gun ik jou. Jij jezelf ook?

 

Never surrender to the disease !

Die gedachte komt sterk in mij op vandaag. Dat is een gedachte van Dr Phil aangaande drugs- en alcoholverslaafden. En voor mij aan-gaande spirituele narcisten – en ja ook spiritueel verslaafden, oftewel: op de vlucht voor het ware leven, net zoals een drugs- en alcoholver-slaafde – die blijven drammen om hun zin door te drijven. Alles wat een ander mij opdringt en ik zèlf niet voel dat ik dat wil is bij voorbaat al niet goed voor mij. Maar alleen goed voor JOU. En daarom, precies daarom, dring jij het aan mij op. “Geef het eindelijk eens uit handen!” is de smeekbede van de spirituele wereld. “Ik heb een boodschap voor je…”. En die hebben ze “vanuit de kosmos”. Zodat ze zich daar-achter kunnen verschuilen (geen eigen verantwoordelijkheid nemen voor wat ze zeggen of doen) en kunnen laten zien hoe “geweldig” ze wel niet zijn… Maar een dictator blijft een dictator al gooi je er een zogenaamd mooi kosmisch sausje over heen. Ik ben op de aardbol gekomen om van klein kind te groeien tot een volwassen vrouw, die voor zichzelf zorgt en haar eigen keuzes leert maken en die luistert naar haar binnenste. En niet om opnieuw tot een klein kind te degraderen om te gehoorzamen aan een stem buiten mezelf. Nee spirituele wereld, bij ons ben je compleet aan het verkeerde adres.
Onze keuze hoe wij in het leven willen staan hebben wij als volwassen mensen jaren terug al gemaakt. En niets wat jij doet met al jouw opdringerigheid en spirituele overlast kan daar iets aan veranderen.
Ik blijf voor altijd trouw aan mijn innerlijk en zal altijd voor mijn eigen-wijze pad gaan. Zoals gezegd: dàt is de weg van mijn LEVEN. 

 

Wat ik meeneem naar 2017: blijven streven naar een beter leven

Weer een jaar bijna om. En er groeit een gevoel in mij. Ik voel het LEVEN nog in mij! Het groeit z’n weg weer omhoog, hoe vaak het ook onderdrukt moest worden. Hoe vaak er ook dit jaar weer geprobeerd is ons onderuit te halen (zelfs met politie en GGD erbij). Jaloerse en bezitterige mensen, getraumatiseerde en daardoor stilstaande mensen. Maar vooral ook ego-spiritueel: overheersend en vernieti-gend naar anderen toe. Waardoor ze hun hele trukendoos open kunnen trekken om het geluk van ons (en anderen) kapot te willen maken. En dat doen ze. Dag en nacht. Maar we hebben telkens weer iedereen met hun destructieve “Redders”-doelen voor ons (dat het vooral niet goed met ons moge gaan…) de deur uit gezet! En zo is er weer een jaar voorbij waarin we trouw bleven aan onszelf. Wat we volgend jaar ook blijven doen. Het heeft weer een grote schaduw over ons leven geworpen, maar ik ben trots op ons. We zijn sterk. We zijn ons zelf blijven voelen en blijven leven zoals wij willen, door deze destructieve hel heen. En al mijn overtuigingen over verandering en groei en natuurlijk leven zijn alleen maar versterkt. Het was geen gelukkig jaar (als je dag en nacht hard moet werken om de ziekelijke invloed te verwijderen van jaloerse spirituele saboteurs, wiens enige doel in hun leven is om jouw leven te claimen en jouw geluk te ver-storen), maar weer een jaar waar ik sterker uit voortgekomen ben.
Nog sterker voor het leven en groei ! En als dit leven anno 2016 is, waar de gekken de wereld regeren, dan leef ik en vecht ik mij door de waanzin heen. En blijf op weg naar een beter leven. Wat ik al door mijn ontwikkeling ken en daardoor nog meer naar wil leven. Ik geloof niet in stilstand, behalve de vruchtbare stilstand die tot verwerking en dus groei leidt. Ik geloof niet in destructie, maar in ruimte maken voor ontwikkeling. Blijven streven naar een beter leven. Dat is het gevoel in mij wat er altijd al zat en nog steeds in mij leeft. Een beter mens wor-den. Ja ik geloof nog steeds dat ieder mens de mogelijkheden èn de plicht (allereerst naar zichzelf !) heeft om het beste in zichzelf te vinden en naar boven te halen, hoe vast je ook zit in oude vernieti-gende schaduwen. Je kan overal doorheen komen. Maar je moet het wel willen. En het lef hebben om daar de stappen voor te zetten. Ik heb het gedaan en ik weet het is hard maar zeer waardevol werken.
Je kan het beste uit jouw leven halen door al het donker en depres-sieve in jou ook naar boven – naar het bewustzijn – en daarmee naar het Licht te brengen. En heel jeZelf weer tot leven te brengen.

Ik wens jou LEVEN, vanuit jouw innerlijke licht en vanuit liefde voor jezelf. En de moed om te streven naar en te werken aan een beter leven. Goede voornemens beginnen NU, niet morgen…

 

Het leven van een narcist draait om het leven via anderen.
Omdat hij/zij zichzelf van binnenuit niet (meer) voedt.

Het leven van een psychopaat draait om anderen kapot maken.
Omdat hij/zij zelf van binnen kapot is en zichzelf niet heelt.

En mijn leven? Mijn leven draait om het leven LEVEN. En om de weg van transformatie die daar naar toe leidt door te geven aan anderen als het grootste levensgeschenk wat je jezelf kan geven!
Ik zeg dan ook: word wakker en durf te voelen en te leven. 

 

© Eva van Woudenberg (september 2016 – januari 2017)

NB: Het emailadres woudenberg-pie en alle daar aan gekoppelde emailadressen zijn vanaf januari/februari 2017 opgeheven.

19-1-2017 Toegevoegd aan dit blog het passende gedicht “Let your past make you BETTER, not BITTER” en terug op de site de eerder gepubliceerde alinea “Never surrender to the disease !”

 

* Hans de Waard. Oprichter van de Jassentechniek, bedoeld om energetische ballast te verwijderen. Ik ervaar hem echter al jarenlang als precies het omgekeerde: hij vergroot jouw ballast door zijn eigen energetische ballast op jouw bord neer te leggen. Projectie. Waarmee hij dan geld wil verdienen. Zie mijn ervaring: INTEGER2

En ook andere ego-spirituele mensen wiens pad ik even ben gekruist – maar die niet (meer) bij mij bleken te passen omdat ze niet integer en zeer obsessief, bezitterig en overheersend bleken te zijn – bleven intenties sturen en SpiritueelMisbruik toepassen, omdat ze uit puur eigenbelang weigerden mij en mijn leven los te laten.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heel jezelf, mindfulness, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.