Ik wens je LICHT

Herpublicatie, met de reeds aan de buitenkant gepubliceerde:
“20 april 2012 : 5 jaar later en ik sta nog steeds voor wie ik ben”

28-2-2017 Helaas voor jou, je doet heel hard je “best”, al 5 jaar lang, maar wij doen niet mee met jouw destructieve spelletjes. Wij kiezen steeds weer voor het Licht. Voor het LEVEN. Ik heb jouw donker vannacht wederom verwijderd. Eerst bij mij en later bij mijn man.
Ik sta jou niet toe via mijn lichaam of dat van mijn man te “leven”.
Ik sta jou niet toe kapot te maken wat wij hebben opgebouwd.
Licht is sterker dan donker. Ga terug naar jouw eigen plek en heel jeZelf. En als je daar bent, door de tunnel van donker heen, bij jouw innerlijke licht, dan weet je: door het donker heen zit altijd Licht…

Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

 

I wish I could show you when you are lonely or in darkness,
the astonishing light of your being…  (Hafiz)

 

light-within

 

“Let the Light within always be your guide”

Ik wens je LICHT…

Jij bent jezelf in het donker verloren
Elke dag opnieuw hoop je alleen maar
Zoveel mogelijk mensen mee te slepen
Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

Uit wraak van een onverwerkt verleden
Die jij nu keihard bij anderen neer legt
Door hen in jouw duisternis te drijven
Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

Zolang jij daar blijft waar jij nu muurvast zit
Zullen jouw wonden niet kunnen helen
Zolang jij ze niet onder ogen durft te zien
Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

Jij hebt de verkeerde afslag genomen
En toch, elke dag opnieuw heb jij de keuze
Maar jouw donker heeft voor jou besloten
Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

Als de dag komt dat jij de laatste adem uit blaast
Dan weet jij: ik heb mijn tijd op aarde verspild
Ik hoop dat je voor die tijd tot inkeer komt
Ik wens je licht, heling en liefde voor jeZelf

© Eva van Woudenberg (februari 2017)

 

“Werk vanuit het licht, niet vanuit het donker”, dat zegt mijn intuïtie na de zoveelste extreme (zondag) destructief-spirituele Stichting LifeJoy acties, die ego-grenzeloos zijn en daardoor negatief verstorend op anderen werken. Dat houdt in: respect voor andermans grenzen.

 

17-4-2017 wederom banden verbroken met Bert van Ingen (van Stichting LifeJoy). Al 5 jaar lang proberen hij en Wilma (charlatans Reikimasters, die sinds 20-4-2012 via een onzuivere Touch of Matrix “behandeling”, die achteraf een verstrikkende Reiki-inwijding – zonder mijn toestemming – om mij in hun netwerk vast te binden bleek te zijn) en sinds 2014 door en via Carola (charlatan Sensi-therapie) mij te dwingen om net zo spiritueel grenzeloos als hen te gaan leven en hen vooral nooit in de steek te laten. Wat ik elke keer opnieuw doe, bij iedereen die geen rekening met mij en mijn grenzen houdt. Deze spirituele sekte zal mij nooit tot haar gelederen hebben. Al 5 jaar lang stap ik deze drempel niet meer over en werp ik alle ketens af. 

 

20 april 2012 : 5 jaar later en ik sta nog steeds voor wie ik ben

En Bert hoe gaat het met jou vandaag? Wat moet jij van binnen lijden. Dat jij zo wanhopig al jouw donker op anderen projecteert en dat nu al jarenlang. Wat mis jij van binnen liefde voor jezelf. En wat mis jij echte liefde voor de mensheid en het leven. Dat jij zo wanhopig het levensgeluk van anderen nodig denkt te hebben, door ze eerst vanuit het donker te willen overheersen en vernietigen. Ik voel mij vandaag prima, nadat ik al jouw destructieve sporen die je de afgelopen dagen en vannacht weer volop hier op ons (en omgeving Tiel) losgelaten hebt weer heb verwijderd. Ik voel mij prima, want ik heb mezelf van binnenuit geheeld. De weg die jij duidelijk niet op gegaan bent, anders had jij geen destructie nodig. Alleen zij die van binnen kapot zijn, maken kapot. Maar ik zal jou, Bert, en alle andere spirituele narcisten het volgende vanuit mijn licht vertellen: ik vergeef je. Ik vergeef jou en Wilma voor 20-4-2012. Ik vergeef jou en alle spirituele narcisten die hun donker op ons uitgeleefd hebben voor alle spirituele overlast die jullie hier veroorzaakt hebben. En ik vergeef jullie voor alle spirituele overlast die jullie hier nog zullen veroorzaken.

Ik vergeef, maar ik vergeet en negeer het niet en ik blijf alles wat jullie doen verwijderen en omzetten in licht. Jij en de rest van de (spirituele) narcisten gaat en hoort niet via mijn lichaam of dat van wie dan ook te leven. Elke (spirituele) narcist die via mij wil leven, ten koste van mijn geluk en gezondheid, zal nooit meer een deel van mijn leven zijn. En hoe vaak jij en anderen ons ook nog in de toekomst zullen willen tegenhouden: wij blijven verder gaan op ons zelfgekozen pad. Het pad van autonomie, innerlijke kracht en ware heling. Daar waar een mens door het donker in zichzelf te helen in contact komt met de diepste levensbron van binnen. Daar waar een mens z’n eigen levensgeluk vindt. En ik lach vandaag volop en leef volop vanuit mijn levensgeluk. Ik wens jou en de anderen jullie eigen levensgeluk toe. Ik wens jullie licht, ware heling en liefde voor jezelf. En positieve doelen, die positief uitwerken voor jezelf èn anderen.

Elke keer dat jullie hier en elders weer destructief jullie plek willen opeisen in het leven van anderen, en jullie jezelf en anderen wijs-maken dat dit “spiritualiteit” is, bid ik voor jullie heling. Dat jullie ziel jullie naar meer bewustzijn moge leiden en dat jullie leren luisteren naar de wijze stem van haar, verborgen in jouw lichaam. Heling start van binnenuit naar buiten en niet andersom.

Zorg goed voor jeZelf. Namasté

 

Ik wens jou en alle andere niet vanuit het innerlijke licht werkende “helers” liefde voor jezelf. Want dat is wat je het hardst nodig hebt.

 

© Eva van Woudenberg (februari 2017 – april 2017)

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.