Jij bent niets zonder mij

Verlies kan een vreselijke ervaring zijn, maar ook een ware kans om te ontdekken dat je datgene wat je DACHT nodig te hebben om je compleet te voelen, nooit werkelijk nodig had.  (Jeff Foster)

 

“Als je uit een narcistische relatie komt en eenmaal het contact met de narcist verbroken hebt, zal hij er alles aan doen om jou terug te krijgen. (…) Alles is op dat moment voor hem geoorloofd. Jij bent namelijk zijn batterij. En ben jij het niet, dan is er zo weer een ander. Ze kunnen niet anders, want ze hebben een “ONECHT ZELF”, wat inhoudt dat ze eigenlijk niet eens weten wie ze zelf zijn. Ze hebben dus een ander nodig om te voelen dat ze be-staan [oftewel: ze hebben eigenlijk heling nodig om in contact te komen met hun diepere, ware Zelf]. Jij bent de energiebooster voor de narcist. Daarom zal hij niet makkelijk loslaten. Tenzij je dus zelf letterlijk op bent, dan gaan ze op zoek naar hun nieuwe accu. En die is zo gevonden. Het gaat in het leven van de narcist namelijk niet om liefde, het gaat om het oppompen van het EGO.

(Bron: Narcismevrij)

 

heel-jezelf

 

Jij bent niets zonder mij 

Je DENKT dat je zo machtig bent
En dat je het voor elkaar hebt
Je volgt mij als een schaduw
En wilt alles in de war schoppen

Als ik vastloop dan juich jij
Als ik boos wordt dan leef jij op
Maar hoe meer ik uit jouw buurt verdwijn
Hoe meer jij van binnen wegkwijnt

Je steelt empathie omdat je
Zo bang bent dat je niets krijgt
Maar jij bent zèlf degene die
Het geluk uit jouw leven verdrijft

Er is niets van jouw macht over
Jij lijdt een in- en intriest bestaan
De psychopaat die haar “zorger” volgt
Jij bent NIETS zonder mij

© Eva van Woudenberg-Pieters (november 2016)

 

De destructieve “heler” die weigert mij los te laten*

De vrouw op het plaatje boven is zij: de eenzame, doelloze vrouw, die niet tegen de leegte in haar leven kan.* En daarom zichzelf nu al vele jaren ontvlucht door alle focus heel obsessief en bezitterig op mij te hebben en mij voortdurend achterbaks te achtervolgen. In november 2016 ging ze weer veel te ver met haar spirituele acties om mij te claimen. Of om mij kapot te maken. Want mijn welzijn interesseert deze doelloze vrouw niet. Ik ben haar prooi: die moet blijven, moet strijden of kapot moet gaan. De uitkomst interesseert haar eigenlijk niet. Zolang ze maar niet de eenzaamheid in haar leven onder ogen hoeft te zien…. Zolang ze maar niet in dat gat valt, waar ze juist hoort te ZIJN, om zichzelf eindelijk te helen… Ik stuurde haar een 3e mail** om te stoppen, maar kreeg weer leugens terug. En veel energie, die schreeuwde om een eindeloze (drama)strijd, om een welles-nietes spelletje. Op een mail terug zat ik niet te wachten en zeker niet op strijd. Alles wat ik vraag is dat ze mij loslaat en eindelijk verder gaat zonder mij. Maar dat is juist haar grootste nachtmerrie…

 

Een groeigeschenk kan je weigeren of openmaken 

De hele nacht lijkt ze in haar mail te hebben gehangen: wachtend op een antwoord. Als een klein kind loopt ze mij steeds te sarren en diep in mijn persoonlijke wereld binnen te dringen. Ze vecht gemeen en onzichtbaar. Alle spirituele middelen worden uit de kast getrokken.
Zodat ik wel moet terugslaan. Zodat ik vecht om mij los te breken en zij zich weer “machtig” en Opperheerser van de Planeet kan voelen. Tijdelijk. En zij weer “aandacht” scoort. Tijdelijk. En meer mails om mee naar de politie te kunnen gaan. Dan heeft ze nog meer Drama!
En  is ze even niet meer zo alleen en heeft ze weer een “doel” in haar leven. Een destructieve… Want gezonde doelen stelt ze zichzelf niet. Maar voor haar ligt de les van afwijzing. Een groei-geschenk kan je weigeren of openmaken… Ik maak ze telkens open, want ik ken de geschenken die het leven mij dan geeft. Doordat ik de moed vond mijn verliezen onder ogen te durven zien en los te laten wat er niet meer is. Want: “In het ergste verlies dat je hebt mee-gemaakt ligt misschien wel het grootste geschenk verborgen ”

 

Ze voelt zich niets zonder een Drama verhaal met mij

En daarom mag ik van haar geen eigen, vrij leven leiden. De psycho-paat heeft voeding nodig van buiten. Omdat ze zichzelf niet van binnen heelt. Gisteravond heeft zij weer lopen sarren. En de hele nacht is ze om me heen blijven plakken. Ik ben dan ook een paar maal wakker door haar geworden en de eerste keer had ik ook een droom: Er zat een auto vlak achter mij, die mij achtervolgde. En wie zat er in? Inderdaad. De vrouw die zogenaamd nooit met mij bezig geweest is.* Dag en nacht pik ik haar op en zet ze haar spirituele middelen en soultheft*** in om geforceerd dichtbij mij te kunnen zijn en heb ik haar uit haar trance c.q. dissociatieve (KindBewustzijn) staat te halen en weer terug te brengen naar haar eigen lichaam en haar eigen huis, waar ze hoort. Omdat ze continue zichzelf ontvlucht en o.a. bij ons rondzwerft en om hier aandacht, energie en afleiding te halen. Alles om de dag weer door te komen. Omdat ze haar eigen leven en eenzaamheid niet onder ogen wil zien. Omdat ze geen hulp zoekt of daartoe gebracht wordt door haar omgeving. Een omgeving die duidelijk een enabler is en baat heeft bij haar ziekte. Zij geeft duidelijk niet om haar eigen leven. Een in- en intriest bestaan vol met leugens, misbruik en verslaving aan vluchten uit haar eigen leven.

 

Woordspelletjes

“Ik heb geen intentie jou te beïnvloeden op wat voor manier ook, en heb dat ook nooit gedaan.” Met nadruk op “ik”. Maar als iemand anders wel de intentie heeft – onder wiens spirituele leiding zij zich gesteld heeft – dan voert zij dat gewoon namens diegene uit. Of als ze zin heeft om met behulp van de spiritwereld en/of via anderen een trancereis in mijn richting te doen, dan doet ze dat gewoon. Zonder rekening te houden met wat ik wil. Zonder verantwoordelijkheid voor haar daden te nemen. Want dat is de slavernij in de spirituele wereld waar ik sinds 20-4-2012 tegen aangelopen ben en maar niet uit mijn leven krijg. Toch kies ik elke dag opnieuw voor een natuurlijk en vrij leven. Hoe vaak zij en/of anderen uit de spiritueel narcistische wereld ook (in)direct dag èn nacht andere plannen onze richting op zenden.

 

Ze zagen het al helemaal voor zich: een rechtszaak !

Eindeloos kon hun Drama voortgaan en het Gat in hun leven gevuld worden. “Nee rechter, ik heb haar altijd licht en ruimte toegewenst… Ik begrijp ook niet waarom ik telkens al die mails van haar kreeg….
Er is toch kennelijk iets niet in orde met haar….” Genieten zouden ze, volop! Ogen die schijnmedelevend de rechter aan zouden kijken. Emoties gedoseerd op het juiste moment sturend ingezet om hem van haar onschuld en diepe medeleven te overtuigen. Een kleine sadis-tische trek om d’r mondhoeken en de glinstering van plezier in haar ogen zouden haar werkelijke doel verraden. Voor de oplettende kijker. Voor degene die luistert vanuit buikgevoel en intuïtie. Voor degenen die al eens zijn verraden door “liefde”. Schateren van het lachen zouden de “dames” later als ze thuis waren. Om mijn tranen. Om
mijn onmacht. Om mijn bij voorbaat verloren strijd tegen onrecht-vaardigheid.
Omdat zij het vuil spelen. Uren-, dagenlang konden ze nog teren op dit Drama. Hadden ze hier weer hun negatieve “voeding” uitgehaald. Als afleiding voor hun eigen pijn. Maar helaas voor hen: er komt geen rechtszaak. Mijn intuïtie heeft mij daarin weer begeleid.

 

Hoe het eindigt? Zoals het natuurlijk hoort: loslaten…

Zoals ik zelf al wil sinds 20-4-2012 en sinds mei 2014: ik ga verder. Zonder haar. Zonder hun Spirituele Stichting. Zonder grenzeloze onnatuurlijke spirituele mensen in mijn leven. Hun obsessie drukt telkens weer op de repeatknop. Omdat zij er niet onder durven te kijken. Maar ik wens dat het STOPT. Dat onze wegen eindelijk schei-den. Dat ik niets meer oppik en alle hechting met mij is losgelaten en dat mijn leven op geen enkele manier meer wordt gesabotteerd. En dat ze zich richten op de mensen die wel in hun leven zijn en die wel bij de stichting aangesloten willen zijn. En dat ze uiteindelijk ook de moed vinden om naar binnen keren en daar hun geluk te zoeken. En indien ze dat niet lukt, dat ze daar hulp bij zoeken. Waarom ik er over blijf schrijven op mijn site? Omdat de andere kant niet stopt en ons helemaal kapot wil maken. Hoe meer overlast, hoe meer ik hierover moet schrijven. Zo houd ik mijn leven gezond, terwijl er extreem veel moeite wordt gedaan om ons omlaag te trekken, zodat het niet meer goed met ons gaat. Dat is het doel: de absolute vernietiging van de prooi die ze maar niet (in hun stichting) konden krijgen.
En dat is het tegenovergestelde van ont-wikkeling: psychopathie.

Maar ik schud het stof van mijn voeten en ga verder. Ik ga altijd verder. Want: Today is the rest of my life ! 

 

Een paradijsvogel kan alleen maar neerstrijken op de hand
die niet probeert te grijpen.
  
(Hindoe wijsheid)

 

© Eva van Woudenberg-Pieters (november 2016 – juli 2017)

 

* Wilma van Stichting LifeJoy. Op haar eindeloze emotionele en spirituele geclaim en soultheft is het gedicht allereerst gebaseerd (zie o.a. HeelJezelf1). En tegelijk kan je in dit gedicht en blog ook iedere andere claimerige, narcistische (spirituele) persoon die DENKT niet zonder mij te kunnen leven en voor “voeding” mijn aandacht, tijd en energie en zelfs mijn lichaam wil “hebben” (zie SpiritueelMisbruik).
Zonder daar te beginnen waar haar of zijn weg naar geluk en liefde ècht begint: met zorg, heling en voeding voor jezelf, van binnenuit.

** Het emailadres woudenberg-pie en alle daar aan gekoppelde emailadressen zijn vanaf januari/februari 2017 opgeheven.

*** “‘Soultheft’ (letterlijk: ‘diefstal van de ziel’) vindt meestal plaats door de moeder of een partner [of een emotioneel behoeftige narcistische vriend/collega etc. of een emotioneel behoeftige spiri-tuele narcist en/of “behandelaar”] die [vanuit hun eigen onge-heelde soul-loss] een deel van het gevoel, of soul ‘CLAIMT’
[ook op afstand]. Vaak gaat dit gepaard met een emotionele
[en/of spirituele] overheersing van de een over de ander.”

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Er is een spirituele wet dat je geen spirituele energie naar iemand toezendt zonder diens toestemming. Maar deze wet wordt stelsel-matig overtreden door de huidige opdringerige ego-spirituele slavernij wereld. Wij worden dagelijks geforceerd via spirituele energiesturing aan een onnatuurlijk spiritueel eenheidscircuit verbonden (New Paradigm). Tegen onze wil. O.a. door de spirituele “helers” in dit blog.

Watch out for the New Paradigm Multi-Dimensional Transformation energy cult (New Paradigm community). It’s hidden behind “healers” who deceive you. They want to control and take over your life.
And you don’t have a say in it anymore…

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.