Jij vreemde stap ons leven uit

BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven. Inhoud van dit blog wordt opgenomen in een ander blog en/of in mijn boek.

(Blog met intuïtieve dromen en veel info spirituele overlast)

Excuses voor de chaos in dit blog. Maar dit is juist wat Spiritueel Misbruik in je leven doet: veel chaos en Drama er in brengen. Zodat je van jouw eigen pad en doelen wordt afgehaald, omdat je je van spirituele leermeesters bij hun spirituele waanzin aan moet sluiten.

 

Ik accepteer geen spiritueel misbruik in mijn leven. Ik ga door totdat ik de Bron onder de onnatuurlijke bronnen die mijn leven (en dat van vele anderen) verstoren heb gevonden. Dit leidt mij via Wilma en Carola e.d. naar destructieve goeroe’s: van Bert (Stichting LifeJoy) naar Jomanda en uiteindelijk naar Gerard CroisetIn IkGaVerder komt de waarheid via Neurofeedback stapsgewijs naar boven. Ik verwijder alle saboterende verstrikkingen, programmeringen en implantaten e.d. en ik maak alles wat ik ontdek voor de wereld zichtbaar. Want ik wens weer een natuurlijk leven, waarin ik de keuzes maak. 

 

29-10-2017 Droom dat er een overheersende man aankomt en iedereen rent een kant op om zichzelf in veiligheid te brengen. Ik zie mijn jongste zus Christa staan, ze staat stil. Ik observeer haar en zeg: “Sta jij ook onder energie?” Ze zegt: “Ik kan mijn benen niet bewe-gen”. Ik concludeer: “Ja jij staat ook onder energie” en loop op d’r af en houd haar in een beschermende omhelzing vast, terwijl ik zeg: “Hogere Zelf zuiver en verwijder de claim van Stichting LifeJoy uit haar 7e chakra vandaan…” Ja zo bedroevend ver gaat het spirituele misbruik: ook leden van mijn familieveld die er niets mee te maken hebben en niet eens in de buurt wonen worden lastiggevallen.

 

Spiritualiteit? Prima, zolang het met respect voor anderen is. Maar als spiritualiteit vanuit hoogmoedswaanzin te ver over grenzen heen gaat, dan is het geen spiritualiteit meer. Dan is het mishandeling.

De Google recensies, misschien jaren te laat, maar ze staan. Ik heb het recht mij te verdedigen, dat ik jouw opdringerige grensoverschrij-dende spirituele invloed NIET in mijn leven wil. En dat weet jij, maar dat weiger jij te respecteren. Dus blijf ik het zichtbaar maken tot jij eindelijk tot bewustzijn komt en STOPT. Totdat jij beseft dat jij niet het recht hebt om voor jouw behoeften destructief naar anderen te zijn – door via spirituele methodes die bedoeld zijn voor heling ze te overheersen en mishandelen – en daar naar handelt. Door jouw schaduwdeel eindelijk te begrenzen en te helen. Totdat jij definitief mijn leven uit stapt en de natuurlijke stilte en levensruimte volledig terug is. Voorgoed. En totdat jij bekent dat jij mij mishandelt hebt en helemaal niet het beste met mij voor had. En ik voel dat jij nooit meer een ander zal aan doen, wat jij mij hebt aangedaan. Ik ben niet beschermd, maar ik kan hopelijk hierdoor wel anderen beschermen.

 

Insanity: doing the same thing over and over again
and expecting different results

(Albert Einstein)

 

Sinds 20-4-2012 wordt er uit de hoek van Stichting LifeJoy, een sekte onder leiding van destructieve goeroe, Bert, eindeloze pogingen gedaan om mij te herprogrammeren. In iemand die ik niet ben en niet wil zijn: paranormaal, zonder grenzen, zonder moraal en bereid om mij (seksueel) te laten misbruiken. Dàt is het doel van deze sekte. Misbruik om in eigen onvervulde behoeften te voorzien van de sekteleider en zijn volgelingen, omdat jij weigert jezelf te helen en jouw eigen verantwoordelijkheid voor jouw eigen op je te geluk te nemen. En dus heb je mij nodig. Maar mijn antwoord is en blijft NEE.

 

misbruik-is-geen-liefde

 

Blijf van mij af: ik ben wie ik ben

31-8-2017 Wilma (en Stichting LifeJoy): opgedrongen onnatuurlijke spiritualiteit d.m.v. Melchizedek initiaties, programmeringen etc.

Wij kiezen bewust voor een natuurlijk leven en dat heb jij te respecteren. Jij denkt dat dat goed voor ons is, dat is het niet, want het verstoord mijn natuurlijke balans. Ik heb er last van. Jij hebt niet het recht zomaar “goedbedoeld” onze grenzen te overschrijden. Waar zijn onze rechten? Ik heb geen Melchizedek initiaties nodig om bij liefde te komen. Ik voel al liefde. Geen wollige, geforceerde spirituele liefde, maar echte liefde uit het hart, die een ander ook vrij kan laten in zijn of haar eigen keuzes. En belangrijker nog: ik wil geen spirituele initiaties of inwijdingen ontvangen. Wij zeggen nee tegen: jou, “Ver-lichte Meesters” etc, alles wat onnatuurlijk is en/of opgedrongen wordt door de spirituele wereld, en misbruik. Ik wil mijn leven opbouwen volgens mijn eigen leefregels, mijn normen en waarden en mijn eigen kleuren.

 

MIJN SPIRITUELE STATEMENT:

Ik geloof niet in reïncarnatie. En ik geloof – en VOEL ! – dat het niet goed is voor een mens om buiten de gezonde natuurlijke grenzen te gaan en “communicatie” met de “geestenwereld” aan te gaan. En ik geloof niet in werken met onnatuurlijke energieën, omdat ik in ware heling geloof: puur natuur, vanuit het menselijke lichaam en gevoel. En ik tolereer niet dat mijn man en ik – ongevraagd en dagelijks – in onnatuurlijke spiritualiteit betrokken worden en ons leven daar telkens opnieuw weer mee geschaad wordt. Je mag van mij de hele dag rond de kookpot dansen e.d., als dat is wat jij wilt. Maar betrek ons, ons leven en onze familievelden er niet in. Ook niet indirect. Ook niet door “goedbedoeld” intenties, (goeroe) energie, “licht”, blessings, inwijdingen/initiaties etc. etc. onze kant op te sturen. Ik heb grenzen, respecteer dat. Ik geloof dat de doden werkelijk tot het niets vergaan zijn en dat we hun herinnering hebben te respecteren en daardoor niets onnatuurlijks mogen forceren. Ik geloof dat we RUIMTE nodig hebben en niet alles vol moeten gooien met forcerend energiewerk. Dan is er ruimte voor het natuurlijke leven… Ik leef naar de kunst van het nietsdoen, oftewel: zeer beperkt energie inzetten. En dus geen spirituele bemoeizucht (ook niet in de vorm van “licht” sturen). En vooral veel loslaten… Ruimte geven en ruimte laten. Dàt is het grootste geschenk wat we aan onszelf en aan elkaar kunnen geven. Dan is er ruimte voor groei en voor het èchte, ongestuurde èn daardoor voedende leven ! En daar ben ik en daar wil ik ZIJN.

 

Het is nee en het blijft NEE

Ik word niet jouw Reiki-leerlinge, ik word geen lid van Stichting LifeJoy en ik wil me niet aansluiten bij New Paradigm MDT of welke spirituele organisatie of sekte ook. Ik word geen heler, geen medium, geen volger van Melchizedek of slaaf van welke goeroe of leermeester dan ook. Ik volg mijn eigen vrije pad. Ik heb de afgelopen jaren geen intenties meer voor een eigen praktijk, mede omdat dit door alle overlast toch niet van de grond gekomen was. Een eigen praktijk zou bij mij Mindfulness & Creativiteit worden en niet zoals jij voor mij bedacht hebt. Ik kies voor Gewoon Mens ZIJN. Ik heb sindskort [2017] een nieuwe baan in wat ik al jarenlang zoek en wat nu zomaar op mijn pad kwam. En ik ga weer een cursus doen en een diploma halen. Allemaal gewone mensen dingen. Daar ben ik thuis en geniet ik van. Dit is mijn leven en dit zijn mijn keuzes. En daar maken jij, Wilma en Stichting LifeJoy, geen deel van uit. Nu niet en nooit niet. 

 

Spiritualiteit die doordraaft is pure mishandeling

30-8-2017 Vanmorgen uren lang beroerd en uiteindelijk zelfs flink overgegeven. Een letterlijk zwart gekleurd goedje braakte ik uit ! Dankzij de sjamanistische oefeningen van Carola, waarbij zij voor de zoveelste keer rommelt op mijn familieveld. Naast wat Wilma ook nog eens die dag rommelde bij ons. Pure mishandeling. Wederom. Wij weten helaas nu al jarenlang vanuit persoonlijke ervaring: dit zijn geen helers, maar ziekmakers. Maar de strijd die zij graag wil, omdat ze anders niet “leeft”, die krijgt ze niet. Ik mail niet, ik bel niet en ik kom niet langs. Want: jij ziet mij nooit meer.

Stop met vluchten en mensen mishandelen, omdat jij de werkelijkheid wilt herprogrammeren naar jouw behoeften. En omarm eindelijk het leven eens zoals het is: mensen wijzen jou af zolang jij jezelf afwijst. Die afwijzing is jouw spiegel van groei: heel jezelf. Na alles wat jij ons aangedaan hebt is dit de werkelijkheid: jij ziet mij nooit meer. Dat is geen strijd, maar een keuze, vanuit bewustzijn. Omdat ik niet omga met mensen die geen respect voor mij hebben en derhalve niet goed voor mij zijn. Omdat jij wilt dat ik een plek inneem die jij zelf eindelijk op jouw schouders hoort te nemen: verantwoordelijk zijn voor jouw eigen leven. Ook mijn google recensies heb ik niet geplaatst voor strijd. Het was nodig, als rechtvaardigheid n.a.v. wat ons aangedaan wordt èn als waarschuwing voor anderen. En als de zoveelste wake-upcall, die het universum jou via mij stuurt, maar die jij – net als elke waardevolle nieuwe dag – wederom weggooit in de prullenbak. Het
is al triest zat dat wij sinds 2012/2014 zo enorm vaak en intensief mishandeld worden (op afstand) en dat ik jou nog steeds wakker heb te schudden dat jij niet het recht hebt zo met mensen om te gaan.

 

Mijn hart beslist in vrijheid: liefde dwing je niet af

Vervolg energiewerk banden verbreken met (spirituele) narcisten:

X Bert (Stichting LifeJoy) (wederom 25-10-2017; intuïtie 5-3-2017 “Bert is depressief.”) Nooit zelf ontmoet of bemiddeld, maar claimt
al sinds 20-4-2012 een grote plek in ons leven d.m.v. (in)direct spiritueel misbruik. 10-9 Enorme claim op mij (en op mijn man, Wilma en Carola e.a.) te verwijderen: o.a. de claim van Stichting LifeJoy uit 7e chakravia 5e chakra ontdek ik de claim op energielicha-menalle energielichamen die bij Bert zijn (van mij, Wilma e.a.) en die hij voor zichzelf heeft geclaimd. Na banden verbreken meteen weer zijn overheersende claim te verwijderen: programmeringen uit mediamieke kanaal (ook als je die niet gebruikt!) Dit wordt regelmatig geplaatst en maakt hyper en creëert chaos in jouw hoofd.

Indirect spiritueel misbruik: even later merken we hoe het werkt. We pikken Clementine op. Ze is in hypnose en omdat ze daardoor in een onbewuste staat is, waarbij ze zich uit handen geeft, kan Bert mis-bruik van haar maken. Dit doet hij ook bij Wilma, en de rest van de leden van Stichting LifeJoy. Dat maakt hem hoofdverantwoordelijke.

X Wilma (Stichting LifeJoy) (wederom 27-8-2017, intuïtie “stop met vluchten”; 22-7 intuïtie erna “ze is jaloers op de intimiteit die wij hebben.” En daarom moet het kapot…?!) Wederom zeer intensieve banden voor iemand die “nooit op afstand met ons bezig geweest is”, maar die wel continue onnatuurlijk claimt. 27-8 Enorme claim op mij (en deels bij mijn man) te verwijderen: gedeelde DNA-code met Wilma en terug naar mijn eigen DNA-code; verwijderen van alle tweelingzielverbindingen die zij in mijn 5e chakra heeft geprogram-meerd; spreuken om Wilma lief te hebben uit mijn 4e chakra (wat ze al 5 jaar doet: mijn “liefde” willen afdwingen); weer flinke koorden bij 3e chakra (soultheft) en bij 2e chakra, bij de laatste natuurlijk ook goeroe-energie en goeroe-verbindingen verwijderen; daarnaast mijn plek op mijn eigen familieveld terug claimen en delen van mijn ouders terug halen bij haar vandaan. Dit past ze toe op iedereen die op haar pad komt (van cliënt tot medium) en die haar nooit mogen afwijzen, omdat ze weigert te leren eerst van zichzelf te houden. En ’s ochtends en ’s avonds opgedrongen Melchizedek initiaties verwijderen.

Carola (Stichting LifeJoy) (wederom 30-8-2017intuïtie “begrens jezelf”). En daarnaast heb ik dagelijks regelmatig haar sjamanistische oefeningen te doorbreken, waarbij ze via trance zich verstrikt met plekken op onze familievelden, waardoor wij veel onrust ervaren en ermee uit onze (natuurlijke) balans gehaald worden.

X Willem (24-9-2017) Echtgenoot van Carola en voorzitter van Stichting LifeJoy, die onze klacht in 2015 koelbloedig en zonder onderzoek afwees, en daarmee medeverantwoordelijk is geworden.
Interessant hoe hij ook enorm spiritueel verstrikt is met verregaande spirituele verbindingen (hekserij en onnatuurlijke tweelingzielverbin-ding). En de ontdekking van een portal in 2e chakra (=seks-chakra), waarmee alle levensenergie van iedereen onderling door Stichting LifeJoy verbonden wordt voor misbruik = sekte

Ik blijf dit bij alles en iedereen verwijderen die ik (in)direct oppik, totdat deze waanzin compleet uit ons leven is verdwenen.

 

Stichting LifeJoy claimt mensen – affirmaties om jezelf te bevrijden: 

1. Hogere Zelf zuiver en verwijder de claim van Stichting LifeJoy uit mijn 7e chakra vandaan (+ datum van vandaag). 

2. Hogere Zelf zuiver en verwijder alle IMPLANTATEN uit mijn hersenen, mijn nek, mijn achterhoofd, mijn 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 7e chakra, uit mijn telepathisch kanaal, uit mijn mediamieke kanaal [ook als je die zelf niet gebruikt!] en overal waar deze verder in mij geplaatst zijn vandaan. En wis hun informatie volledig en definitief en verwijder deze implantaten en bijbehorende herhalende programmeringen volledig en definitief. En de bron en zijn scheppers worden nu verhinderd ze opnieuw te creëren (+ datum van vandaag).

3. Hogere Zelf zuiver en verwijder alle verbindingen met Jezus uit al mijn dna-strengen vandaan, alle onnatuurlijke tweeling-zielverbindingen, alle onnatuurlijke coderingen, alle program-meringen uit mijn mediamieke kanaal, de claim van Stichting LifeJoy uit mijn 7e chakra, de portal uit mijn 2e en 3e chakra,
de claim op mijn energielichaam, claim op mijn dna-code, claim op mijn geboorterecht, claim op heel mijn levensge-schiedenis, claim op mijn familieveld, claim op mijn spirituele kennis, claim op mijn/ons huis (en eigen praktijk/bedrijf), spreuken om mensen terug te zetten en stil te zetten in de tijd, banvloeken, familievloek, orb of life bij mij en mijn huisgeno-ten en uit heel mijn huis vandaan, en alle overige spirituele invloed, spreuken, programmeringen, hechtingen en verstrikkingen volledig weg bij mij vandaan: (uit mijn 1e chakra, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 7e chakra, uit mijn cellen, spieren, gewrichten, organen, weefsels, genen, dna-code, uit mijn hersenen, zenuwstelsel, cranio-sacrale systeem, uit telepathische kanaal, uit mijn mediamieke kanaal, uit mijn 1e auralaag, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 7e auralaag) En de bron en zijn scheppers worden nu verhinderd ze opnieuw te creëren (+ datum van vandaag). 

NB: om volledige natuurlijke rust terug te krijgen en vermindering van al je lichamelijke en geestelijke klachten die door onzuivere mediums vanuit onnatuurlijke bronnen op jou (en jouw gezin) toegepast zijn, pas de bovenstaande affirmaties ook toe (elke persoon apart) op je partner, op je kinderen, iedereen van jouw familieveld (levend of niet levend!) of toepassen op een medium of goeroe waar jij (in)direct spirituele overlast van ervaart. Zeg simpel weg erna: weg bij [naam man/vrouw] vandaan, weg bij [naam kind] vandaan

NB: claim jouw huis [of praktijk e.d.] terug door hardop te zeggen: “Ik (naam) claim dit huis voor mij en (naam medebewoners) en niemand anders (+ datum van vandaag)” 

 

“Ik wil daar liggen waar jij ligt!” (1-9-2017)

Goed nieuws en slecht nieuws. Er is wat weg sinds gisteren. Als wij gisteravond thuis komen pikt mijn telepathie op “Ons huis is los-gekoppeld” (via Wilma; “Orb of Life” zegt mijn intuïtie). Geweldig nieuws, want dat geeft de rust in ons huis weer terug. Maar dit had nooit mogen gebeuren. Triest dat jij denkt dit voor “contact” nodig te hebben. Het is één stap vooruit, maar we zijn er nog niet. Want er is iets wat de basis voor jouw spirituele overlast in ons leven vormt nog steeds niet weg: jouw obsessie voor mij. Vanmorgen pik ik een “ik mis je” op. En mijn man is vannacht een paar maal wakker gemaakt. Mijn intuïtie onderzoekt het en leidt mij naar jou, terwijl je naast het bedgedeelte van mijn man staat en zegt: “Ik wil daar liggen waar jij ligt!” Zal ik het dan maar na al die jaren eens hardop zeggen wat ik ervaar waarom jij mij niet loslaat? Jij bent lesbisch (of bi) en bent obsessief (seksueel) geïnteresseerd in mij. Maar jouw obsessie is geen liefde voor mij, maar een koppeling aan jouw verleden die jij weigert onder ogen te zien. Je hebt echter één groot probleem: ik ben ge-trouwd. Jij denkt dat dat jouw enige probleem is en wilt dat en mij veranderen. Maar de werkelijkheid is als volgt Wilma: ik houd niet van je en ik ga ook niet van jou houden. Wat jij ook doet. Ik ben niet lesbisch. En als ik het was zou ik mij totaal niet aangetrokken tot jou voelen, omdat jij lelijk van binnen bent. Omdat jij destructief naar anderen handelt. Omdat jij een neppersoonlijkheid naar buiten toont, die doet alsof ze van het licht is, maar van binnen zo donker is. Omdat je niet meer in contact staat met jouw mooie diepere kern, waar je ver ver van afgedreven bent door al jouw spirituele waanzin. Omdat je jezelf niet heelt en daarom ook niet aantrekkelijk kan zijn voor wie dan ook. Niemand zal van jou houden zolang jij niet van jezelf houdt. Afwijzing is het gevolg. En die afwijzing is en blijft jouw groeiles die nu al jarenlang voor je ligt: LesVanAfwijzing

 

Orb of Life – het spirituele misbruik gaat ver…

“Orb of Life” in mijn research zie ik het op haar site staan. Ik kan haar destructieve gedachtegang inmiddels dromen, dus als ik lees dat je daarmee intenties kan plaatsen voor allerlei doeleinden, voel ik aan mijn water: hier heeft zij ook mee geklooid. “De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige inwijding/afstemming krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijk-heden eigenlijk niet samen te vatten in deze handleiding. Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden.”* En dat heeft ze dan ook gedaan! Voor haar destructieve doeleinden. En kort erna wordt mijn intuïtie hierin bevestigd. Orb of Life in de huiskamer en op alle plekken waar ze controle over ons wil en intenties wil plaatsen om ons leven in die richting te duwen waar zij het in wil hebben. Een Orb of Life boven mij en boven mijn man. En boven iedereen (en in hun huis) die zij in haar macht wil hebben of houden: en dat is letterlijk iedereen. En dan komt op 3-9-2017 na flink zoeken boven water waarom mijn man vaak zo slecht slaapt (naast alle spirituele overlast die we al stelselmatig ’s nachts hebben te verwijderen). Er zit inmiddels een continue trilling op zijn kant van het bed. Trilling die maar niet stopt. Want zij stopt niet. Ik verwijder de Orb en alle spirituele invloed die er ooit naar toe is gestuurd, maar het is niet genoeg. Pas als ik de entiteiten uit zijn matrasgedeelte verwijder keert zijn kant van het bed weer naar een natuurlijke staat terug.
Haar spirituele waanzin gaat letterlijk door roeien en ruiten heen om persé dat te willen bereiken wat zij wil. Zonder enig respect voor onze wensen en grenzen. Ze denkt nog steeds ons uit elkaar te kunnen drijven om van mij de slaaf te maken die zij wil hebben voor al haar behoeftes. Die ziekte heeft een naam: psychopathie

 

27-10-2017 Trein van Tiel naar Elst (Arnhem). Ik ervaar veel trillingen rond mijn hoofd, met name mijn achterhoofd. Ik doe energiewerk, maar val in slaap. Dan droom ik dat er bij een vrouw iets in de achterkant van haar hoofd wordt geplaatst (implantaten/spreuken). Als ik in het hotel aankom en mijn adres heb te noteren zeggen mijn hersenen in eerste instantie: “Hessenweg 163”. Een adres van ruim 21 jaar geleden… Als ik het later uitzoek kom ik weer uit op Bert en programmeringen/spreuken om mij terug te zetten in de tijd. Als ik energiewerk doe bij mij en ook bij mijn man, is het zowel bij hem als mij weer kalm. Zoveel moeite om mij telkens weer te saboteren, maar elke heftige trilling verraad weer jouw destructieve aanwezigheid.

 

Slotbrief: het spel is voorbij Bert (Stichting LifeJoy)

Mijn kostbare leven waar jij zomaar even voor jouw behoeftes meer dan 5 jaar mee speelde. Omdat jij geen mensen wilt verliezen en voor jouw sekte Stichting LifeJoy (wij zeggen inmiddels: Stichting Levens-angst ! ) wilt claimen, omdat jij jezelf innerlijk niet voedt en heelt en duidelijk gezonde doelen in jouw leven mist. Nog steeds heb jij en jouw stichting de les niet opgepakt. Punt 1: ik zet geen stap meer over de drempel van Stichting LifeJoy juist omdat Wilma en jij (en later Carola e.a.) mij mijn vrijheid tot eigen keuze hebben afgeno-men. Door ons nu al jarenlang continue op afstand en in ons eens zo rustige huis te intimideren en te overheersen (en let op: bij iedereen die de drempel van de stichting over stapt). Punt 2: jij raakt mensen kwijt, als je de angst hebt om ze kwijt te raken: SelfFulfillingProphecy
Echter let wel Bert: om jouw wensen waar te maken moet JIJ veranderen. En niet wat jij nu al jarenlang doet dat jij anderen via spiritueel misbruik verandert. En moet jij meebewegen met wat het natuurlijke universum voor jou in petto heeft… Het universum blijf jou spiegelen, maar jij weigert te groeien. De 2 huis-kamerstoelen en de oude servieskast (alle 3 met oude energie van familieleden), waar jij en Wilma via Orb of Life e.d. spiritueel misbruik van hebben gemaakt om ons te overheersen, zijn weg uit ons huis en vernietigd. Geen “lichte” frequentie “entiteiten” meer in ons huis, die jullie er zèlf in brachten. Zoals ik telkens opnieuw al jullie invloed als wildvreemde in ons leven zal blijven vernietigen. Dit is mijn leven en dat pak jij niet van mij af. Ook niet in de naam van jouw zogenaamde verheven maar in de werkelijkheid een zeer destructieve vorm van “spiritualiteit”. Jij ziet mensen niet vrij, want jij bent innerlijk nog niet vrij. Zo binnen, zo buiten… Het zijn niet “jouw” mensen. En hun leven is niet van jou, omdat jij ze wilt “hebben”. Jij hebt duidelijk nog veel te leren… Ik heb namelijk zelfbeschikkingsrecht**, Bert, en dit is mijn leven en daar is niets – maar dan ook niets ! – van jou bij. En dat geldt voor iedereen die jij op deze laffe manier claimt. 

 

Stichting LifeJoy zit èn zet vast in trauma

12-9-2017 Ik wil verder en ik doe er alles aan om de sporen van de traumatiserende “behandeling” van 20-4-2012 weg te halen. Omdat zij die dag met mijn hoofd gerommeld heeft en lange tijd daar met haar handen bezig was, heb ik gekozen voor een behandeling die naar de hersenactiviteit kijkt en dit weer corrigeert: neurofeedback ***
Bij de eerste oefening merk ik het enorme spanningsveld om mij heen op en zie beelden voor me van het trauma wat ik al jaren geleden uitvoerig geheeld heb: de moordpoging van mijn vader op mij op 14-11-1992. Ik zit niet meer in dit trauma, maar om mijn hoofd heen is het als in een soort loopstation via spiritueel misbruik actief. Ik loop vol en word weggetrokken uit het NU, en kan mij niet meer op mijn huidige omgeving concentreren. Stilgezet voor misbruik. Op 20-4-2012 hebben Wilma èn Bert van Stichting LifeJoy Touch Of Matrix programmeringen misbruikt om mij in een oud trauma met mijn vader gevangen te zetten. Voor misbruik. Waarbij Bert – de “dode man” aan het voeteneind van de behandeltafel op 20-4-2012 – zich verstrikte met de plek van mijn vader. In dezelfde overheersende rol die hij nu al jarenlang onzichtbaar maar energetisch waarneembaar als spirituele psychopaat naar ons (en anderen) uitvoert. Mij doelbewust vastzetten, zodat zij ook op afstand een traumatisch lijntje met mij konden houden. En ik op afroep beschikbaar was voor hun (oude) behoeften. En ik niet meer voluit kon leven als de ik die ik door al mijn ontwikkeling ben geworden in het NU. Ik heb dit trauma uitvoerig geheeld en pas in 2008 het meest intensieve beeld ervan teruggekregen, waarna ik uit mijn trauma’s met mijn vader was. En juist dat beeld wordt misbruikt. Dagelijkse pogingen tot zielemoord door Stichting LifeJoy.

(Ook bij mijn man haal ik deze verbindingen met Bert weg. Ook bij hem is ingehaakt op een geweld trauma op zijn familieveld. NB: hij heeft nooit op een behandeltafel van Stichting LifeJoy gelegen.)

26-9-2017 Droom: er staan 2 oudevrouwenstoelen in mijn vroegere slaapkamer in mijn 2e huis, één in een hoek, de ander midden voor het raam, met uitzicht richting het water (kanaal voor ons huis). Ik herken het als stoelen van Wilma. Symboliek dat ze mijn plek wil innemen i.p.v. zichzelf te helen. Al sinds 20-4-2012. Als ik wakker wordt weet ik dat ik wederom delen van Wilma bij mij en van mijn familieveld en dat van mijn man heb te verwijderen. Maar ook delen van Bert heb ik weer bij mij en van mijn familieveld en dat van mijn man te verwijderen. Want waar misbruik is van Wilma en Carola, dan zit Bert er ook achter. Spirituele overheersing denken ze nodig te hebben, omdat ze maar niet bij het begin begin-nen: werk aan de opbouw van jouw eigen identiteit. Heel jeZelf…

 

Ik ga niet akkoord met misbruik in mijn leven. Ook al maak je jezelf wijs dat het “liefde” is, ik voel of dat werkelijk zo is. Ook al vind jij dat ik dat nodig heb. Zonder overleg met en goedkeuring van mij heb jij geen respect voor mij en mijn grenzen. Liefdevolle bedoelingen zonder respect voor mij als persoon is misbruikIk wens respect voor wie ik ben en voor wat ik wel en niet wil. Kan jij dat niet accepteren, dan kom je mijn leven niet in. Ik ben niemands bezit. Niet via obsessie, niet via misbruik. Niet terwijl je in mijn leven bent en ook niet op afstand. Ik ben een mens met eigen gevoelens en kleuren, mèt rechten en grenzen, die jij simpelweg hebt te respecteren. Alles wat je zoekt zit in jezelf, keer naar binnen en ZorgVoorJezelfIt’s not my job to love you first, it’s yours. Ik blijf mezelf losbreken dan ook uit jouw destructieve handen en uit jouw dwangmatige wereldje zonder levensvreugde. En ik zal niet rusten tot ik volledig los ben. Jij bent van de stilstand en gevangenschap, ik ben van de ware heling en vrijheid. En hier scheiden dan ook onze wegen.

 

The end

12-10-2017 In een droom is het een soort van middeleeuwse setting. Een vrouw pakt een kind vast die niet bij haar hoort en houdt deze tegen. Dan zie ik een vrouw verderop, die exact op de eerste vrouw lijkt, maar dit is de echte. Zij is gekleed in een mooi goudkleurige jurk en wordt gevangen genomen. Deze vrouw ben ik. Ze wordt tussen muren vastgezet, die langzaam sluiten. Vlak voordat deze sluiten wordt een code op haar rug geplaatst door een onzichtbare hand achter haar. Terwijl de motivatie ook gezegd wordt: “Ze is te slim”. Bij elke druk van de hand bij de gevangengezette vrouw in de droom voel ik in mijn slaap de druk op mijn lichaam exact op die plek. 

Dan wordt ik wakker. Ik leg de setting neer in een opstelling. Het kind is mijn innerlijke kind en krachtbron. De vrouw die de saboteur in deze setting is en het kind claimt en tegelijk op de gevangen vrouw lijkt doordat ze haar identiteit en zelfs geboorterecht steelt: Wilma. De setting: spirituele sabotage 20-4-2012. De hand met de code: Bert (Stichting LifeJoy), maar daar onder Jomanda, en alle onnatuurlijke bronnen die destructief zijn en waar zij blindelings op vertrouwd. Spirituele sabotage ontmaskerd en ik heb de code toegepast op iedereen die ooit een voet over de drempel heeft gezet van Stichting LifeJoy en bij Jomanda, en iedereen die er ooit (in)direct door is beïnvloedt. Gebruik de vrijheid die ik je nu heb teruggeven in wijsheid. Dat is mijn ogen de belangrijkste kracht van ware spiritualiteit, die nu al jarenlang binnen deze spirituele saboterende omgeving mist. 

 

© Eva Pieters (augustus – oktober 2017) (revisie jan. 2019)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters) 

Meer over de start van dit spirituele misbruik zie: HeelJezelf1
En over de onderliggende obsessie (onverwerkte afwijzing uit het verleden), waardoor de mishandeling op afstand niet stopt, zie het blog: “ObsessieIsEenZiekte” (oud blog Spiritueel Misbruik 2 wat herschreven wordt, omdat obsessie de onderliggende ziekte is).

* Bron uitleg over Orb of Life: http://www.avandyck.nl/orb-of-life

** Zelfbeschikkingsrecht = “Het zelfbeschikkingsrecht of recht op zelfbeschikking is een begrip in het internationaal recht met twee betekenissen (…) Met betrekking tot individuele mensenrech-ten betekent zelfbeschikkingsrecht dat men zelf mag bepalen hoe men zijn of haar leven wil leiden.” (Bron: Wikipedia)

*** En hier is het ook weer: kijk uit bij wie. Ik heb doelbewust gekozen voor een nuchtere behandelaar, die het echt uit liefde voor het vak en voor mensen doet. Want dan pas werkt de behandeling ook echt. De rest is Ego gerichtheid. Dus ik ga niet naar degene die dichterbij was, maar duidelijk vooral geld en concurrentie (Ego !) gemotiveerd is, omdat hij beweert de goedkoopste te zijn. En niet die éne, die de zeer dubieuze combinatie van neurofeedback en spiri-tuele “heling” aanbood, want dan is het weer misleiding. Channelen, sjamanisme e.d. tast de hersenen aan. Dus neurofeedback bij haar brengt je niet verder, maar van de regen in de drup. Zoals ik helaas te vaak ondervonden heb met spirituele “behandelaars”.

 

Intuïtie 19-9-2017: “Als ik beken, krijgen we dan weer contact…?” En dan komt de obsessie en extreme bezitterigheid, de onderliggende oorzaak van alle spirituele overlast, weer naar boven. Mijn antwoord is: NEE. Mensen die lager in ontwikkeling dan mij zijn, en die duidelijk psychische hulp nodig hebben en deze zorg niet op zichzelf toepassen, en van daaruit geen respect voor mij hebben (gehad), passen niet bij mij en zet ik acuut mijn leven uit. En dat is jouw groeigeschenk…

(https://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/104461-stalking-als-liefde-een-obsessie-wordt.html)

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Let op: dit SpiritueelMisbruik vindt extreem bij ons (omdat wij nee blijven zeggen) maar niet alleen bij ons plaats. Stapte jij eens de drempel van een lid/vriend van Stichting LifeJoy over, dan wordt jouw hele leven voortaan (in)direct geclaimd via spiritueel misbruik door goeroe Bert e.a. Geen twijfel over mogelijk. Extreme bezitterigheid, o.a. door claims en saboterende implantaten, om je te bezitten en te besturen (zie verderop: affirmaties om los te komen).

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.