Laat los en stroom verder… (OUD)

DIT BLOG WORDT AANGEPAST EN EVT. VERWIJDERD

 

“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr Phil):
TIJDELIJK BLOG i.v.m. de extreme spirituele narcistische mis-handeling en bemoeizucht door Hans de Waard. Naam pas ik aan zodra hij z’n gedrag t.o.v. ons aanpast en als ik zeker weet dat hij ons – na 3 jaar ! – eindelijk definitief heeft losgelaten. Op 23-2-2017 is daar (ook ’s nachts) nog steeds geen enkele ver-betering in te bekennen: hij blijft ons lastigvallen door stalken, ongevraagd energie sturen e.d., extreme soultheft om via onze lichamen te willen leven: NarcistischeMishandelingEn hij valt de mensen en de huizen van iedereen in zijn Jassentechniek netwerk spiritueel lastig (m.n. richting de laatste zondag van de maand)

Wij staan niet open voor de financiële en emotionele problemen van Hans de Waard, of van welke “behandeling” of cursus van welke spirituele persoon dan ook, die wij ooit of nog nooit hebben bemiddeld en ontmoet. Sta je op de lijst SpiritueelMisbruik, dan weet je één ding zeker: jij ziet mij en mijn man nooit of nooit meer. Punt.

 

Your willingness to look at your darkness
is what empowers you to change.
(Iyanla Vanzant)

 

= spiritueel misbruik onder invloed van Wilma *

Het was 1 januari 2017 00.30 uur en de eerste obsessieve spirituele narcist die ons al jarenlang op afstand lastigvalt meldde zich al. Wie? Hans de Waard. Hij noemt zich “paramedicus”, gedraagt zich als een obsessieve, opdringerige coach, die zo graag problemen van anderen wil fixen (om zichzelf te ontvluchten) dat hij als Grote Redder zijn issues op jou projecteert en zo problemen bij jou creëert i.p.v. jou verder helpt vanuit het punt waar jij werkelijk in jouw ontwikkeling zit. Ik heb dit helaas zo mogen ondervonden op 7 februari 2014 (zie INTEGER2). Maar zichzelf redt hij niet. Sterker nog: ik ervaar vanuit mijn intuïtie dat hij met het jaar steeds verder de weg kwijt is…

 

De “coach” van het loslaten laat mij al 3 jaar lang niet los…

Hans staat op mijn lijst SpiritueelMisbruik1En terecht. Elke maand zo rond één week voor de laatste zondag van de maand (dat was de dag waarop hij eerder zijn gratis Jassentechnieksessie op afstand deed, waar ik mij heel kort voor had aangemeld) pikken wij hem vrijwel elke dag obsessief op en creëert hij grote spirituele overlast in ons leven. En vannacht? Vannacht (23-1-2017) mochten we van hem niet eens slapen! We sliepen soms een uurtje en werden dan weer wakker. Zo ging het de hele nacht door. Ik haalde hem weer bij ons weg en toen zei mijn intuïtie: “alcoholverslaving“. Ook zag ik voor me dat hij achter zijn computer op het internet zat. En toen ik het verder ging onder-zoeken bleek inderdaad dat hij midden in de nacht bezig was om ons te stalken op het internet. De man waar ik begin 2014 maar één uurtje was laat mij (en inmiddels ook mijn man) niet meer los !

Wat hij wil? Allereerst centen ! Maar ook aandacht en emotionele verstrengeling, vanuit eenzaamheid en als narcist, die niet zelf de verantwoordelijkheid voor zijn behoeften wil nemen. En: belangrijk willen zijn als Redder. Een doel in z’n leven via de grenzen van anderen overschrijden. Dat een ander hem “nodig” heeft…

 

“You wear a mask for so long you forget who you were…”

Zodra het masker van de ego-spiritualiteit op is, valt elk volwassen contact weg. Grijpen, projecteren, en vasthouden aan wazige illusies in hun hoofd, in plaats van de werkelijkheid te zien. Zowel niet van binnen als van buiten. Ze leven in een onbewuste wolk en dalen met moeite naar beneden. Daar waar de waarheden van het echte leven op ze wachten. De waarheden opgeslagen in het lichaam. De waarheden die hen weer verder zouden brengen op hun pad. Vanaf dag één heeft Hans de Waard mij krampachtig vastgehouden, om te beletten dat wat ik hem als hooggevoelige spiegelde om werkelijk bij hem binnen te laten komen. Angst voor zijn eigen kwetsbaarheid. Dat is wat ik het sterkst bij Hans oppik. Om zichzelf en zijn eigen diepste angsten niet onder ogen te hoeven zien projecteert hij dit op anderen. Zoals op mij. Zijn masker: ik ben jouw Grote Redder. Maar ik kan zonder hem. Heel goed zelfs. Hij kan echter niet zonder mij. Hij heeft mij nodig om zijn ver-stoten schaduwdeel op te projecteren. Dan is hij het even “kwijt”…

 

23-1-2017 Het is weer zover Hans de Waard (Jassentechniek)

Ik heb je telkens weer gewaarschuwd en je gaat telkens weer over mijn grenzen heen. Terwijl ik je heel duidelijk gecommuniceerd heb dat ik geen gebruik meer maak van jouw niet-integere “diensten” en dat ik wens dat je alle informatie over mij weggooid. Maar jij weigert te stoppen en we blijven jou regelmatig verstorend oppikken. En dus bij deze weer een blog op jouw naam. Want ook voor jou geldt:
“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr. Phil) Zodat iedereen weet, wat ik al sinds 7-2-2014 weet, wat voor vlees ze met jou in de kuip hebben. Een SpiritueleNarcist, die bang is voor zijn eigen binnenste, die doordramt om zijn zin te krijgen, en die geen enkel respect toont voor de persoon die hij tegenover zich heeft!
Ik heb jou duidelijk aangegeven dat ik spijt heb van mijn bezoek aan jou en dat ik nooit meer van jouw diensten gebruik ga maken. Jij blijft jezelf ongevraagd en respectloos gigantisch opdringen in ons leven en jij haalt jezelf er ook weer definitief uit. Ik ben een mens, mèt grenzen, en geen ding wat jij even op kan pakken wanneer jij het nodig hebt, voor jouw emotionele en/of financiële behoeften e.d. Zeker niet als ik duidelijk en definitief nee tegen jou hebt gezegd en ook expliciet heb gevraagd: om te stoppen!

 

Hans het is tijd voor verandering ! En dat was het de afgelopen jaren al. Maar jij stelt het uit. Laat ons los en stop met energie en intenties onze kant op te sturen. Je kent mijn standpunt: jij ziet mij nooit meer. Het is tijd voor De Stap om ons (en de rest van de buitenwereld) los te laten en eindelijk jezelf te helen…

 

9-2-2017 Bij het verwijderen van de banden met Marcoleon Baas, komt via mijn intuïtie naar boven om zijn spirituele invloed ook te verbreken met iedereen die in hun huis op de laatste zondag van de maand de Jassentechniek loslaatsessie hebben ontvangen.
En dat is raak! En leidt als vanzelf ook weer naar… Hans de Waard; En bij Hans Markus komt naar voren: “ik moet heel Nederland bereiken”. Hij luistert al jarenlang niet maar naar zijn eigen intuïtie èn verstand, maar volgt de “meesters van het licht”. Alle spirituele personen op mijn lijst SpiritueelMisbruik werken echter niet vanuit het licht, al denken ze van wel, want de invloed is zeer negatief en heb ik steeds positief te herstellen. Als je niet volledig jouw donker hebt geheeld zijn de “meesters van het licht” misleidend. Want licht dringt zich niet op. Alleen het donker dringt zich op en misleidt. En juist dàt is jullie verstorende invloed die ik telkens weer heb te verwijderen.

 

© Eva van Woudenberg-Pieters (23 januari 2017)

Zie wat hij onder “behandeling” verstaat en ik als narcistische mishandeling (emotioneel misbruik en psychische mishandeling),
vol met projectie van zijn eigen angsten: INTEGER2. En zie ook wat ongevraagd intenties sturen doet: WensBeterLeven

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Ik ben jouw spiegel van groei. Wat ga jij doen? Wat je al deed de afgelopen jaren? Namelijk de les niet oppakken. Je ego plezieren.
In je ongeluk blijven hangen. Niet naar binnen keren voor groei.
Via anderen willen “leven”. Obsessief plakken en strijden om mij en wat ik jou spiegel te willen veranderen…? Maar mij verander je niet.
Ik ben wie ik ben van binnenuit. En de werkelijkheid verander je ook niet. Jouw groeiles wacht. Het leven wacht! De vraag is alleen: gun je jezelf een beter leven? En bevrijd je je innerlijke waarheid eindelijk?

“Als groei, in wat voor vorm dan ook, zou doorgaan, zou het
uiteindelijk uitmonden in iets monsterachtigs en destructiefs…
Het neerwaartse deel van de cyclus is absoluut noodzakelijk voor spirituele groei.  (Eckhart Tolle)

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.