Laat los en stroom verder…

DIT BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Inhoud wordt momenteel door mij herlezen en herschreven en delen uit andere blogs zet ik hier nog bij. Opmaak wordt nog aangepast.

Nieuwe titel wordt: Misbruik is geen liefde / Zonder liefde is helpen misbruik

 

Het loslaten van al onze mentale structuren van houvast en controle is de grootste stap naar een leven van eenvoud en geluk. Vertrouw op de kracht die reeds spontaan en moeiteloos zorg voor je draagt. Ontspan en open je voor de levensstroom van het moment  (Nin Sheng)

 

spiritueel-misbruik

 

“Loslaten voor een fijn leven…”  

Dat is de reclame die jij maakt, maar waar je zelf al jarenlang niet naar leeft. Ja wat zouden wij een fijn leven hebben als jij Hans de Waard ons na 3 jaar stalking/soultheft en spiritueel misbruik eindelijk eens zou loslaten… Nog steeds ervaren wij dat er ongevraagd – zelfs nadat ik jou gemaild heb hiermee te stoppen – en vanuit egoïstische intenties Jassentechniek energie e.d. naar ons huis en onze energie-lichamen wordt gestuurd. En naar iedereen die ooit de gratis los-laatsessie Jassentechniek op afstand van jou in hun huis ontving en/of jouw cliënt/cursist was. Met name richting de laatste zondag van de maand (waarop de loslaatsessie was). Waarbij er doelbewust ballast wordt gecreëerd – door weer jassen aan te trekken die verstorend werken – zodat mensen in de problemen komen en van jouw “hulp” en “expertise” afhankelijk zijn. Voor de centen. En zodat jij een doel hebt in de rol van “Redder”, waarmee je jouw eigen binnenste (en problemen) kan ontvluchten, om van buiten de Held uit te hangen.
En omdat jij nog steeds wil dat ik na jouw NarcistischeMishandeling
op 7 februari 2014 weer bij jou terug kom. Maar mijn nee blijft voor altijd NEE. Omdat jij niet eerst aan jeZelf werkt…

 

Waardoor jij anderen ook niets te bieden hebt

Niet vervelend bedoeld, maar dat is de realiteit. Iemand die zichzelf niet meer voedt van binnenuit, gaat bij anderen halen, om zichzelf beter te voelen. Maar dat is de quick-fix, die je nooit werkelijk geluk gaat geven. En het is respectloos, want het gaat ten koste van de gezondheid van anderen. Die moeten jou nu geven wat jij jezelf niet geeft. Soultheft* is een narcistische keuze om onbewust te willen blijven en via het lichaam en de levensenergie van anderen te willen leven. Omdat jij niet aan jouw eigen energetische balans en heling werkt. Ik ga dan ook alleen maar in zee met volwassen, respectvolle behandelaars. Zodra ik ervaar dat een behandelaar niet meer integer werkt is de deur dicht. Helaas is mijn ervaring dat er nog maar weinig behandelaars zijn die ook eerst hun eigen verantwoordelijkheid pak-ken. Een trieste ontwikkeling. Allereerst voor mezelf. Maar gelukkig heb ik mezelf diepgaand geheeld en al het energiewerk om in balans te blijven, doe ik nu zelf – bij gebrek aan betrouwbare energie-werkers. En daarnaast voor wat zich de spirituele wereld noemt. Spiritualiteit hoort te stromen van binnenuit en een fijne upliftende ervaring voor jezelf en anderen te zijn. Zonder dwang, sturing. Zonder misbruik. Zodra er geen respect meer is voor de grenzen van anderen, is het misbruik. Zodra het misbruik is, is het geen liefde meer. “Heler” heel eerst jeZelf. Je kan niet aan de buitenwereld geven en/of onderwijzen, wat je niet eerst ook op jezelf toepast. Je kan niet liefdevol helpen, als je van binnen liefde voor jezelf mist. 

 

“Houd de rand van de rivier nog even vast…

En stroom dan verder…” Hoe vaak heb ik jou dat niet horen zeggen op de cd (die ik inmiddels niet meer in huis heb)? Maar ik merk bij jou geen veranderingen. Nog steeds heb jij eerst eens bij jezelf te beginnen. En daarvoor heb je – na ruim 3 jaar – mij vanuit jouw narcistische afhankelijkheid los te laten. Dat gebeurd pas als jij de groeiles oppakt, die ik jou spiegel. En tot die tijd heb ik regelmatig energiewerk met jou te verrichten. Vanavond heb ik alle energie die jij wederom van mij gestolen hebt (soultheft) – omdat jij niet geloofd in jouw eigen innerlijke kracht ontwikkelen door jezelf van binnenuit te helen – weer terug gehaald en jouw soulloss-deel wat via mij wil leven terug naar jou gestuurd. En op 13-3-2017 hebben wij wederom jouw verleden neergelegd (Familieopstellingen), om jou terug te sturen naar de plek waar jij hoort. Naar jouw eigen pijnplekken, die jij weigert onder ogen te zien. Want je zoekt jezelf weer via mij en de rest van de buitenwereld. “Wanneer ga je eindelijk eens voor jezelf zorgen”, zegt een familielid van jou herhalend. Kennelijk jouw broer, die jij verloren bent in de dood, en die jij nog steeds wilt redden. Net als de rest van de mensheid. Maar er is één persoon op de aardbol die jij maar niet wilt helpen en dat ben jijzelf. En laat daar nou juist jouw innerlijke helende reis beginnen…

De vraag voor Hans – en alle andere (spirituele) narcisten die maar blijven hangen in het leven van anderen om daar hun geluk vandaan te willen halen – wanneer ga jij eindelijk eens verder stromen?

 

Een “Grote Redder” die zijn verleden op elke cliënt projecteert. Waardoor helpen geen echt helpen meer is, maar misbruik wordt. Zo kom jouw cliënt niet verder. En zo kom jij ook niet verder. Jij bent wat jij projecteert: een hopeloos verloren mens. Die stilstaat en destructief eigenwijs weigert te beginnen bij het begin: jezelf onderzoeken en helen. (REDDER uit SpiritueelMisbruik overnemen)

 

Ik wens je liefde voor jeZelf, licht en heling. En ik hoop dat je op een dag het pad van bewustzijn op gaat door de LesVanAfwijzing op te pakken. De wereld zal zich voor je openen, als jij inziet dat jij eerst jezelf hebt te geven, om vervolgens dit ook van buiten te kunnen geven èn ontvangen. Dat is de dag dat jij stopt met soultheft en overheersing. Dat is de dag dat je weer gewoon mens durft te ZIJN, met zelfrespect en een gezonde kijk op de wereld om jou heen.

 

© Eva van Woudenberg (februari – april 2017; augustus 2017)

“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr. Phil). Google recensies, tags en achternamen worden pas verwijderd wanneer wij ervaren dat jij geen misbruik meer van cliënten (en van andere mediums maakt) en ons leven en onze doelen niet langer verstoord worden. En jij als gevolg daarvan eindelijk jouw eigen verantwoordelijkheid voor jouw leven en business hebt genomen. 

Zie wat hij onder een Jassentechniek “behandeling” verstaat en ik als narcistische mishandeling (emotioneel misbruik en psychische mis-handeling) ervaren heb, vol met projectie van zijn eigen ongeheelde innerlijke wonden en angsten: INTEGER2En zie ook wat ongevraagd intenties sturen destructief met je doet: WensBeterLeven

 

* “‘Soultheft’ (letterlijk: ‘diefstal van de ziel’) vindt meestal plaats door de moeder of een partner [of een emotioneel behoeftige narcistische vriend/kennis/collega etc. of een emotioneel behoeftige spirituele narcist en/of “behandelaar”] die [vanuit hun eigen ongeheelde soul-loss] een deel van het gevoel, of soul ‘CLAIMT’
[ook op afstand]. Vaak gaat dit gepaard met een emotionele
[en/of spirituele] overheersing van de een over de ander.”

 

Affirmaties voor het verwijderen van SpiritueelMisbruik: Hogere Zelf zuiver en verwijder alle claims [op mij, mijn man, ons huis, onze familievelden, op mijn 6e chakra], spreuken, banvloeken, Touch of Matrix programmeringen, alle overige programmeringen, onnatuur-lijke coderingen, inwijdingen, shamballa reiki energie, reiki energie, reiki blessings, en alle overige spirituele energie weg bij mij vandaan, met name uit mijn mediamieke kanaal, uit mijn 7e, 6e, 5e, 4e, 3e, 2e en 1e chakra, uit mijn dna-code, uit heel mijn energieveld vandaan
en van heel mijn familieveld vandaan, en uit ons huis vandaan
(idem: bij mijn man vandaan etc.; bij mijn kinderen vandaan etc.)

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Wij staan niet open voor jouw financiële en emotionele problemen of voor welke “behandeling” of cursus ook als voor ons duidelijk is geworden dat jij niet meer integer bent. En cliënten alleen maar een doel zijn naar eigen belangen (geld, reputatie, macht). Ook al zijn wij één keer jouw drempel over gestapt, zodra wij geen zuivere motieven ervaren voor het voeren van een eigen praktijk of bedrijf, zie je ons nooit meer. Ervaren wij daarnaast dat jij door (in)direct misbruik te maken van spirituele methodes op afstand contact en clientèle (en dus geld) wilt afdwingen, dan maken wij dit hier zichtbaar.

Voor een uitgebreid verslag over de ware bedoelingen – de niet aan jou gecommuniceerde verborgen agenda – van de ego-spirituele wereld met jou en jouw (privé-)leven zie het blog: SpiritueelMisbruik

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.