Leven is GROEI : van ego naar ziel

“Iemand wil jouw heling stelen” (13-3) (Barbara) “Iemand wil dat jij Corona krijgt” inclusief spirituele aanval (16-3)*. Ik heb alles weer verwijderd en IK STA. Ook na 10 jaar SPIRITUEEL MISBRUIK blijft het mij verbazen dat alle energie en methodes ingezet worden, niet om zichzelf (en anderen echt) te helpen, maar mij (en anderen) uit hun kracht willen halen en ziek maken. Zieke, zieke spirituele wereld….

* En nog steeds niet geleerd om mensen VRIJ te laten in hun eigen leven, hun eigen huis en hun eigen levenskeuzes: Stichting LifeJoy

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 17-3-2021
(opmaak wordt nog aangepast)

Met Affirmatie EIGEN KRACHT: delen en energie van anderen terug sturen en jouw delen en energie terug halen (zie verderop).

 

Ego is a form to stand in the world. But if you let ego take all place in you, it will withold you from listening inside, to your feelings and your intuïtion, and you will withold yourself growth and life !

I’m a spirit writer & energyworker. My spirit and my connection to the healing universe touches people for GROWTH. I touch and I let go… The path of transformation and the responsibility that goes with it to do so – or not – is yours. Hope to see you on the other side: from standing still in (hidden) pain and fears and choosing only to survive (ego first) to choosing to be fully ALIVE (heart & soul first) !

 

“When the ability to listen grows stronger than the need to be right, things begin to evolve and transform. Fluidly. Openly. Naturally.”

 

transformatie

 

I follow my higher calling

I am walking further on my road in life
True to the heart and soul of my inner self
My wounds are healed, my senses are awakend
I was born to listen to my higher calling

She tries to pull me back and hold me down
Like her mother did she wants my spirit death
To make sure I never abandon her
She rather have me broken than being whole

The fear of loosing can make people crazy
And go beyond all human boundaries
She doesn’t realize: she already lost
Not me, but her soul that used to be alive

Broken spirits want to cage me and break me
Jealously steal my soul and re-open wounds
To stop me from flowing, from walking my path
And rather see me bleed and suffer instead

But I have a strong voice inside calling me
And I know which way I am meant to go
So I have to get rid of all these ropes
They throw at me to tie my spirit down

If you don’t want to be fully alive
From the inside, don’t want to listen to your soul
Deny who you are and don’t follow your heart
Than you are not meant to be part of my life

So I break free from your chains and your fear
For change and for truelly being alive
No matter what you do and what you want
I am walking further on my road in life

© Eva Pieters (17-3-2021)

 

“Iemand wil jouw heling stelen” (intuïtie 13-3-2021)

(En niet alleen van mij: ik ben de laatste tijd druk bezig om jou bij volwassenen, kinderen en uit de huizen van anderen weg te halen)

Dat is Barbara. En dat is de enige reden waarom jij (jouw ego) de laatste tijd zo obsessief graag een “relatie” met mij wilt. “Wanneer ga je je eindelijk eens voor haar open stellen?!” smeekte een gezamen-lijke vriendin een tijdje terug (namens jou). Ik ben open voor mensen die mij respecteren en mij laten ZIJN wie ik ben. En ik sluit de poort voor misbruik. Jij hebt geen respect voor mij èn mijn grenzen, want jij hebt geen respect voor jezelf. Volgens jou ben ik “zwak”. “Je hebt iemand nodig, iemand die sterker is dan jij.” Nee Barbara, ik geloof niet in de zwakte projectie, die jij van je ouders geleerd hebt. En ik ga er niet onder en ik zal niet zwijgen. Want misbruik vroeger in jouw leven en in mijn leven had moeten stoppen. En misbruik STOP ik nu. Met energiewerk en met mijn schrijven. Wat van mij is, is van mij.
En niet van jou.
En daar ligt de grens: tussen wat ik vrijelijk aan jou kan geven en wat jij niet van mij hebt te nemen. 

 

En op de plek van haar naam kan ik de afgelopen jaren vele namen zetten van (spirituele) narcisten, die mijn energie en mijn leven willen “hebben”, omdat ze zelf overleven (vanuit teveel ego) en niet leven… Omdat ze zichzelf niet voeden en niet helen van binnenuit.

 

SOULTHEFT: stelen vanuit jouw Ego is een teken van zwakte

Veel mensen die het keihard nodig hebben om naar binnen te keren – daar te voelen en te helen – gaan juist dan uit hun lichaam en zoeken wanhopig hun primaire verbinding van buiten. Energiewerk is voor mij – en andere hooggevoeligen – een levensnoodzaak geworden in deze teveel op ego gerichte maatschappij, die graag “zwakkeren” onder-drukt om ten koste van hen “sterker” te worden. Ego vampirisme verraadt hoe ze er werkelijk van binnen voor staan: leegte, geen levensenergie, omdat ze van binnen niet meer (durven) stromen. Ego’s hebben mijn energie en ziel nodig, denken ze. Maar wat ze nodig hebben is een gevoelskrachtige verbinding van binnen maken en daar vinden wat van mij – en andere mooigevoelige mensen en kinderen – gestolen wordt. Stelen vanuit jouw ego dàt is zwakte!

Energiewerk is voor mij dan ook vooral steeds weer de bal terug leggen waar hij hoort. Energie en angsten terug sturen van wie ze zijn. Energie en levenskracht terugnemen die gestolen is. Dit gebeurd meer dan mensen weten en beseffen. Depressies en ziektes ontstaan hierdoor. De maatschappij is gericht op alsmaar naar buiten keren. Gezondheid is gericht op eerst naar binnen, dan naar buiten. Veel van mijn energiewerk is dan ook mensen weer terug op hun eigen plek zetten: jouw thuis. Accepteer wie je bent, wat je achtergrond is en waar je NU staat in het leven. Alleen vanuit die basis kom je vooruit!

 

Affirmatie EIGEN KRACHT (delen en energie terug)

Aangezien anderen met hun negatieve gedachten en/of zwarte magie alles via intenties omzetten, kan jij alles weer in balans brengen door positieve affirmaties. Je kan het kort houden met de eerste zinnen die ik vet gedrukt hebt. Hoe gedetailleerder (en mijn intuïtie pikt qua ego spiritualiteit steeds meer details op!) hoe krachtiger het werkt.

Elke affirmatie kan je starten door iets of iemand aan te roepen waar jij in gelooft, om jou te ondersteunen en de affirmatie extra krachtig te laten werken (bv. “Hogere Zelf” of “God” o.i.d.) Mijn voorkeur is momenteel de zuivere krachten in het Universum aan te roepen.

Alle zuivere krachten in het Universum roep ik vandaag (datum) aan om met mij samen te werken aan de volgende zuivering en heling:

X Alle delen die van mij zijn, die bij jou zijn, gaan terug naar mij.
Dit proces gaat door totdat mijn ZIEL en alle delen die van mij zijn volledig weg bij X vandaan zijn en 100% terug zijn bij mij.

X Alle delen die van jou zijn, die bij mij zijn, gaan terug naar jou.
Dit proces gaat door totdat jouw centrum van bewustzijn en alle (schaduwdelen, innerlijke kind delen en astrale) delen die van X zijn volledig weg bij mij vandaan, bij mijn gezinsleden (namen) en mijn huisdieren (namen) vandaan zijn en uit heel mijn woning (adres) vandaan zijn en 100% terug zijn bij X.

X Alle energie die van mij is, die bij jou is, gaat terug naar mij.
Dit proces gaat door totdat alle energie die van mij is (uit mijn organen en energielichaam), mijn bloed, lichtkracht en heling, emoties en emotionele verbindingen volledig weg bij X vandaan is en 100% terug is bij mij.

X Alle energie die van jou is, die bij mij is, gaat weg bij mij vandaan en uit heel mijn woning vandaan en keert terug naar jou
Dit proces gaat door tot alle energie, emoties en angsten die van X zijn (en alle energieportalen, energetische aanvallen, intrusies, ziekteprojectie, zwarte magie, spirituele invloed met onzuivere intenties die bij X vandaan komt) volledig weg bij mij vandaan, bij mijn gezinsleden (namen) en mijn huisdieren (namen) vandaan zijn en uit heel mijn woning (adres) vandaan is en keert 100% terug naar X.

X CLAIMT: ZIJN/HAAR eigen lichaam, grenzen, chakra’s, energie, emoties, angsten, intrusies, trauma’s, levens-geschiedenis, vrije wil, ziel, zijn/haar eigen ziekte en/of verlies en alles wat geprojecteerd is op anderen, zijn/haar eigen plek op zijn/haar familieveld en alles wat daarbij hoort. 

IK CLAIM MIJN: lichaam, grenzen, chakra’s, energie, emoties, energielichaam en bloed, gezondheid, trauma’s, verlies, levensgeschiedenis, vrije wil, ziel, mijn eigen plek op mijn familieveld en alles wat bij mijn plek hoort. Alles wat bij anderen hoort en op het familieveld van anderen hoort keert terug naar degenen waar het bij hoort. En IK CLAIM MIJN HUIS.

Zo zal het ZIJN (3x)

(X = naam van de persoon. Als je niet weet wie of in het algemeen delen en energie terug wilt sturen en halen, dan zeg je “ANDEREN” i.p.v. “jou”.)

 

Ik zuiver energie niet voordat ik het terug stuur…

Dat zou even makkelijk zijn… Dan mag ik weer het goede doen, terwijl de narcist (in dit geval: zij) smadelijk glimlachend om haar korte termijn “succes” achterover leunt en lekker alles doet waar zij zin in heeft, zonder gevolgen… En zo leert zij nooit. De Les van GROEI: dat er grenzen zijn. Dat zij niet het recht heeft spiritualiteit te misbruiken voor destructieve doeleinden om – vanuit escapisme, jaloezie en wraak op mensen die haar in het verleden misbruikten – anderen te saboteren en te blijven weigeren zichzelf met haar eigen lichaam – en de daarin opgeslagen oude wonden – te verbinden. Het doel van jouw leven is jouw eigen plek in te nemen, met alles wat er bij jouw leven hoort. Ware heling voorleven en uitdragen dat is de verantwoorde-lijkheid van een spiritueel mens. En omdat jij niet bereid bent bewust te zijn van wat jij doet, mag jij zelf voelen wat je mij en anderen aan doet met jouw negativiteit. Daarom stuur ik energie ongezuiverd en volgens de wet van spiritualiteit zwarte magie drievoudig retour.

 

(Wordt vervolgd. Er komen nog eerder geschreven teksten bij in dit blog en eventueel ook nog nieuwe teksten)

 

© Eva Pieters (maart 2021)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 17-3-2021

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, mindfulness, narcisme, transformatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.