Licht is sterker dan donker

Vanwege een onverwacht probleem is de opmaak op pagina’s en blogs niet meer oké. Hier wordt de komende tijd aan gewerkt.

 

En zeg eens bestuur en overige leden van Stichting LifeJoy, vrienden van Wilma: wat ga JIJ er aan doen? Blijven oordelen over mij en mijn intuïtie, omdat jij de waarheid niet wilt zien?! Sommige van jullie hebben al vanaf 2012-2014 van mij gehoord en andere via de klacht van 2015 dat deze vrouw ziek is en hulp nodig heeft. Wie gaat dat nu eindelijk eens regelen? Want zolang dat niet gebeurd gooit ze dagelijks haar traumatische verleden over mijn schutting en ben ik degene die hard heeft te werken om haar daar terug te brengen waar ze hoort: in haar eigen leven. Want ze blijft voor mij een wildvreemde die ik pas 2x ontmoet heb en die niet in mijn leven hoort. En de rest? De rest heeft zij zelf te doen. En jullie! Want de verantwoordelijkheid voor haar traumatische verleden die steeds mijn kant opgeschoven wordt ligt ten 1e bij haar èn ten 2e bij jullie, als vrienden, om haar aan te moedigen er doorheen te gaan en er hulp bij te zoeken. 

 

Telepathie 14-10: “Wilma wil haar verleden niet verwerken”

Geen nieuwe boodschap voor ons. Dat is waar wij nu al jarenlang op vastlopen. Omdat zij in de weerstand zit en daardoor stilstaat. En dat is prima als iemand niet het pad van heling op wil gaan. Maar…. ik wil daar dan geen last van hebben. En dat hebben wij wel. Onnoemelijk veel last en dat vrijwel dagelijks. En zoals de laatste tijd weer: dag èn nacht. Eindeloos door. En dat nu al jarenlang. Omdat zij ons steeds op de plek van haar ouders (of zus) zet. Zo worden wij steeds in háár onverwerkte emotieverhaal getrokken. Omdat wij haar afwijzen. En zij de LesVanAfwijzing, de les van groei, maar niet oppakt…

Daar waar ze hoort te zijn is ze niet: in haar eigen lichaam en op haar eigen familieveld. Met haar eigen onverwerkte verleden…

 

heling

 

Licht is sterker dan donker

Jouw donker zette mij gevangen
De “heler” die zichzelf niet heelde
En waar ik maar niet los van kwam
Maar licht is sterker dan donker

Ik vocht me los, steeds weer opnieuw
Maar het was niet alleen jij die
Mijn leven in een wurggreep vasthield
Vreemde machten liet jij heersen

Slaafs gebonden aan jouw Meester
Wilde jij ook mijn lichaam vangen
Maar mijn innerlijke kracht weigert
Te buigen voor jouw donkere macht

En nu vandaag heb ik jou geheeld
Terug naar jouw ware plek op aarde
De “heler” die mij hoorde te helen
Maar verdwaald was in haar labyrinth

Ik ben jouw “meester” van het licht
Totdat jouw licht jou verder leidt
En jij alles waar jij zo bang voor bent
In jezelf onder ogen gaat zien

Een nieuwe dag is aangebroken
De deur van jouw gevangenis
Staat sinds lange tijd weer open
Want licht is sterker dan donker

© Eva van Woudenberg (oktober 2016)

 

Alleen door jouw donker heen gaan leidt naar je ware licht

Ik heb keihard gewerkt aan mijn eigen heling. Ik ben door mijn donker heengegaan en heb al mijn wonden onder ogen gezien en geheeld. En ik heb het recht om daar nu als vlinder volop van te mogen genieten. Van de ruimte en innerlijke vrijheid en prachtkleuren van binnen die het mij heeft opgeleverd. Maar sinds ik voor een 2e “Touch of Matrix” bij jou kwam, heb jij (en jouw goeroe) jou aan mijn lichaam en mijn familieveld vastgeklonken als – zoals ik eens in een boek las – een zeepok, die nooit meer bereid is los te laten. Omdat je op de vlucht bent voor alles in jeZelf en in jouw werkelijke leven. En dat doe je op een onnatuurlijke, afgedwongen en ziekelijke manier. Zonder mijn toestemming. En zonder mij een eigen plek te willen laten in mijn lichaam en zonder mij een eigen stem te willen geven. Maar ik sta jou dit niet toe. En aangezien jij maar niet wilt weggaan uit mijn lichaam en leven en jij weigert jezelf werkelijk te helen (en daar bedoel ik geen healings mee, maar het èchte diepere innerlijke werk, zonder trucendoos) en jij maar geen professionele hulp zoekt en niemand, maar dan ook niemand na al mijn klachten ingrijpt en jou eens doorstuurt voor hulp… Dus ga ik, net zoals ik al mijn processen aangepakt heb, creatief verder totdat ik jou een keer definitief terug krijg op jouw eigen plek. En wij ons heerlijke, fijne, rustige, gewone leven weer terug hebben. Zoals het was voor jouw obsessieve spirituele binding aan mijn leven sinds 20-4-2012. Een obsessie waaronder een onverwerkt verleden zit wat jij weigert te helen…

 

Ga door je bindingsangst heen en aanvaard jouw plek

Dit is jouw huiswerk. Ik heb het voorwerk gedaan. Ik moet wel. Want elke dag dring jij mijn energieveld binnen op zoek naar een plek om te wonen. Maar dit is mijn plek. Is mijn lichaam. Is mijn leven. Is mijn familieveld. En niet de jouwe. Je wilt niet daar zijn waar je hoort: in jouw lichaam, in jouw leven, op jouw familieveld. Maar jouw vader is jouw vader en niet iemand van een ander familieveld. En jouw moeder is jouw moeder, met alles wat zij voor je was, en niet ik en niet iemand van een andere familie. En die vader en die moeder die van jou zijn, zijn ook een deel in jou, wat jij nu telkens hardnekkig afwijst. Je kan jeZelf, je moeder, je vader, je zus, en het leven afwijzen, en vluchten en vluchten en vluchten naar andere plekken, andere lichamen en andere families. Maar DIT is de plek waar jij hoort te ZIJN. De plek waar je hebt te voelen en te accepteren wie jij bent. Met alle onverwerkte wonden die bij jou horen. En dan als je jeZelf kan ontvangen, kan het leven ook weer volop door je stromen. Dus stop met vechten tegen jezelf en geef je over aan het leven, jouw leven, door naar binnen te keren: in jouw eigen lichaam.

 

Zoals ik al schreef in de klacht van 2015 (aan Stichting LifeJoy)

Kortom, Wilma: na ruim 5 jaar ons leven regelmatig dag èn nacht verstoord te hebben door het toepassen van spirituele technieken die je geleerd hebt [o.a. Touch of Matrix] ten nadele van ons in te zetten, om ons voor jouw eigenbelang energetisch te kunnen manipuleren [en te kunnen “bezitten”], wil ik dat je dit spirituele misbruik eindelijk eens voorgoed stopt. Dus ook geen energetisch contact afdwingen. Stop deze obsessie. En dat je eindelijk eens hulp zoekt om je oude wonden te helen. Jouw onverwerkte verdriet en diepe een-zaamheid geeft jou niet het recht om ons leven te terroriseren. Vanwege de enorme overlast en om jou uit ons leven weg te leiden, hebben wij familieopstellingen gedaan om jou op jouw eigen plek in jouw eigen familieveld terug te zetten. Want daar hoor je! Kennelijk ben je een ééngeborene van een tweeling. En hoe diep verdrietig en eenzaam dit jou ook maakt, JIJ hoort die wond te dragen. En wij horen niet overlast te hebben van jouw oude wonden, die jij maar niet onder ogen wilt zien om te helen….

 

VTS (Vanishing Twin Syndrome)De verloren tweelinghelft. Wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? Een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de over-levende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn.” (Bron: VerlorenTweelinghelft)

 

Eenzaamheid vraagt om erkenning en heling ervan

Ben jij nu zielig omdat je moeite hebt om op de aardbol te zijn?
En omdat je kennelijk een ééngeborene van een tweeling bent? Nee. En moet jij nu achterover gaan liggen omdat daar niets aan te doen is… Nee! Er zijn meer mensen met dit trauma en er is veel informatie bekend en er zijn allerlei hulpmiddelen en geneeswijzen voor. En er zijn meer mensen met trauma’s, die dissociëren, maar toch de moedige stap gezet hebben om voor hun leven te kiezen door hun wonden stap voor stap en onder goede begeleiding aan te pak-ken. Die mensen bewonder ik. Want ze pakken hun zaken aan. Hoe moeilijk ook, en hoe diep het ook zit, ze draaien er niet om heen. En ze worden daar uiteindelijk dan ook voor beloond. En ook ik heb mijn trauma’s gehad. En ik heb ze onder ogen gezien. En ik zeg altijd en geloof heilig dat als ik het kan, dan kan een ander het ook. Maar je hebt wel door die donkere tunnel heen te durven gaan en te weten en vast te houden dat aan het einde ervan er weer licht is. Ja ik blijf geloven in de weg van transformatie door elk trauma heen. Hoe groot ook, hoe diep verankerd de weerstand ook is. Het is mogelijk een weg van aanvaarding en heling te vinden. Maar alleen als JIJ daar moeite voor doet. Want aan het eind van de rit heb jij dat te doen: jij hebt de verantwoordelijkheid voor jouw heling op je te nemen. En niemand anders.

 

Nee Wilma, jij mag NIET destructief naar anderen toe zijn

Op 14-11-2016 moest ik na weer krankzinnige claimende overlast opnieuw haar een halt toeroepen: “STOPPEN Wilma. Respecteer mijn leven en laat mij eindelijk met rust. Stop met stalken. Stop met energie sturen. Stop met mij van gedachten willen laten veranderen. Ik ben weg en ik blijf weg. Voorgoed. Het is je eigen verlatingsangst die mensen wegdrijft. Werk aan jezelf. Dan wordt je leven beter.”

Ik wens dat je stopt met jouw geluk van buitenaf te zoeken èn energetisch af te dwingen, dat je de pijn van het ongeluk in jouw leven en in jouw verleden leert aanvaarden, zodat je daar doorheen het geluk èn jouw eigen (energie)Bron in jeZelf zult gaan vinden.

Een goede reis toe gewenst: naar binnen. Namasté

 

© Eva van Woudenberg (oktober-november 2016)

Zie ook het blog “De reis terug naar het lichaam”: ReisLichaam

Zie voor de start van dit eindeloze durende spirituele misbruik: HeelJezelf1 Misbruik waar ook Stichting LifeJoy z’n ogen maar voor blijft sluiten en ons en andere (ex-)cliënten van Wilma niet voor wil beschermen. Ondanks onze klacht die we vorig jaar ingediend hebben en diverse mails aan betrokkenen.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Ik ben jouw spiegel van groei. Wat ga jij doen? Wat je al deed de afgelopen jaren? Namelijk de les niet oppakken. Je ego plezieren.
In je ongeluk blijven hangen. Niet naar binnen keren voor groei.
Via anderen willen “leven”. Obsessief plakken en strijden om mij en wat ik jou spiegel te willen veranderen…? Maar mij verander je niet.
Ik ben wie ik ben van binnenuit. En de werkelijkheid verander je ook niet. Jouw groeiles wacht. Het leven wacht! De vraag is alleen: gun je jezelf een beter leven? En bevrijd je je innerlijke waarheid eindelijk?

“Als groei, in wat voor vorm dan ook, zou doorgaan, zou het
uiteindelijk uitmonden in iets monsterachtigs en destructiefs…
Het neerwaartse deel van de cyclus is absoluut noodzakelijk voor spirituele groei.
”  (Eckhart Tolle)

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heel jezelf, hooggevoeligheid, mindfulness, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.