Mijn missie: ik WEET en ik stop misbruik

AAN DIT BLOG WORDT MOMENTEEL GEWERKT

 

Ik doe wat ik moet doen om mezelf en anderen te beschermen. Ik ben een Soul Writer & Medium voor Transformatie en een beschermer, voor een betere wereld. Als je weigert jezelf te genezen en niet wilt werken aan een beter leven, dan is dat JOUW RECHT. Maar… zoals ik altijd zeg: val mij er dan niet mee lastig in MIJN LEVEN. Als je besluit om voortdurend mijn grenzen (en die van anderen) te overschrijden door spirituele misbruik in mijn leven en in mijn huis (o.a. energie stelen, zwarte magie en portalen plaatsen in huizen die de rust verstoren, omdat je mensen niet wilt loslaten in hun persoonlijke leven) dan grijp ik in. En ik doe wat ik moet doen om mezelf en anderen te BEVRIJDEN en te BESCHERMEN, mijn leven, mijn huis en dat voor anderen terug te eisen. En dat is MIJN RECHT.

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 2-6-2021
Titel van dit blog was: “Leven is GROEI : van ego naar ziel.” Updates volgen stapsgewijs en opmaak wordt nog aangepast.

 

(citaat)

 

stop-misbruik

 

THIS IS ME, THIS IS MY HOME

So this is me, this is my home
And these are my boundaries
I am human, I have talents
But I am no one’s possession

You’re not free to enter my life
By first tearing down the walls
From my home so you can have
A free pass to do what you like

I respect you, you respect me
That is the only basis from which
We can build a bridge together
When I am I, and you are you

So if you leave your boundaries
Behind to find a home in mine
Without my permission just to
Tell me what to do, you’re out!

So this is me, this is my home
And these are my boundaries
I can’t build my dreams as long as
I am a hostage of you

© Eva Pieters (16-4-2021)

 

“Iemand wil jouw heling stelen” (intuïtie 13-3-2021)

En niet alleen van mij: ik ben de laatste tijd druk bezig om haar bij volwassenen, kinderen en uit de huizen van anderen weg te halen. En dat is de enige reden waarom zij (haar ego) de laatste tijd zo obsessief graag een “relatie” met mij wil. “Wanneer ga je je eindelijk eens voor haar open stellen?!” smeekte Marga, een gezamenlijke vriendin, een tijdje terug (namens haar). Ik ben open voor mensen die mij respecteren en mij laten ZIJN wie ik ben. En ik sluit de poort voor misbruik. Zij heeft geen respect voor mij èn mijn grenzen en dus laat ik haar niet dichterbij. Volgens haar ben ik “zwak”. Ze wil graag dat ik haar geloof: “Je hebt iemand nodig, iemand die sterker is dan jij”, zei ze tweemaal achter elkaar. Gaslighting. Nee ik geloof niet in de zwakte projectie, die zij van haar ouders heeft geleerd. En ik ga er niet onder en ik zal niet meer zwijgen. Want misbruik vroeger in haar leven en in mijn leven had moeten stoppen. En misbruik STOP ik nu. Met energiewerk en met mijn schrijven. Wat van mij is, is van mij. En niet van jou. En daar ligt de grens: tussen wat ik vrijelijk aan jou kan geven en wat jij niet van mij hebt te nemen. 

 

En op de plek van haar naam kan ik de afgelopen jaren vele namen zetten van (spirituele) narcisten, die mijn energie en mijn leven willen “hebben”, omdat ze zelf overleven (vanuit teveel ego) en niet leven… Omdat ze zichzelf niet voeden en niet helen van binnenuit.

 

(Dit gaat naar het blog over spiritueel misbruik met affirmaties:)

SOULTHEFT: stelen vanuit Ego is een teken van zwakte

Veel mensen die het keihard nodig hebben om naar binnen te keren – daar te voelen en te helen – gaan juist dan uit hun lichaam en zoeken wanhopig hun primaire verbinding van buiten. Energiewerk is voor mij – en andere hooggevoeligen – een levensnoodzaak geworden in deze teveel op ego gerichte maatschappij, die graag “zwakkeren” onder-drukt om ten koste van hen “sterker” te worden. Ego vampirisme verraadt hoe ze er werkelijk van binnen voor staan: leegte, geen levensenergie, omdat ze van binnen niet meer (durven) stromen. Ego’s hebben mijn energie en ziel nodig, denken ze. Maar wat ze nodig hebben is een gevoelskrachtige verbinding van binnen maken en daar vinden wat van mij – en andere mooigevoelige mensen en kinderen – gestolen wordt. Stelen vanuit jouw ego dàt is zwakte!

Energiewerk is voor mij dan ook vooral steeds weer de bal terug leggen waar hij hoort. Energie en angsten terug sturen van wie ze zijn. Energie en levenskracht terugnemen die gestolen is. Dit gebeurd meer dan mensen weten en beseffen. Depressies en ziektes ontstaan hierdoor. De maatschappij is gericht op alsmaar naar buiten keren. Gezondheid is gericht op eerst naar binnen, dan naar buiten. Veel van mijn energiewerk is dan ook mensen weer terug op hun eigen plek zetten: jouw thuis. Accepteer wie je bent, wat je achtergrond is en waar je NU staat in het leven. Alleen vanuit die basis kom je vooruit!

 

(Wordt vervolgd: alle eerder geschreven teksten plaats ik hier nog, loop ik door en herschrijf ik tot een volledig blog. Ook de onderstaande alinea’s worden nog doorgelezen en herschreven.)

 

Narcisten (m/v) zijn gebroken mensen in sterke ontkenning

Ze zullen alles doen om te voorkomen dat ze ooit naar BINNEN gaan en genezen wat hen heeft gebroken. Dus vernietigen ze alles om hen heen. (Onzichtbaar voor de meeste mensen, maar zichtbaar voor bewuste mensen, die genezen zijn van trauma’s en misbruikers). Hoe meer de narcist z’n gebrokenheid wil verbergen, hoe meer lijden en leugens… Dat is geen leven, dat is getraumatiseerd zijn. En dat is geen schande in, want we hebben allemaal ons verleden. Wat je ermee doet, maakt het verschil! In het leven krijg je keuzes: als je je wonden ontkent blijf je de overleving uit jouw kindertijd herhalen. Of omarm wie je bent en wat je voelt en word wakker en LEEF. De cyclus van misbruik eindigt door thuis te komen en je WAARHEID van binnen onder ogen te zien.

 

“Je bent sterker dan ze dacht.” Ja precies, dan jij DACHT, vanuit jouw ego, vanuit valse macht. Dat is geen kracht. Je kan jouw tijd en energie blijven verspillen aan zwarte magie en jouw strijd met mij en wat er allemaal “niet deugt” aan mij. Maar je hebt allang verloren… Allereerst (het diepere contact met) jeZelf, (zelf)respect. En daarnaast: mij. Ik ben wie ik ben. En dat verander jij niet. Het spel is uit. Ik ben weg. Ik word niet jouw bezit. Voor geen enkele prijs. Ik ga verder op mijn vrije pad van ontwikkeling en jouw destructie laat ik ver, ver achter mij.

 

“Zij baalt dat jij d´r door hebt” (intuïtie 26-4-2021)

“En dat haar dochter het nu weet” (intuïtie 2-6-2021) Jouw vrijheid STOPT, waar die van mij en van anderen begint. Het wordt pas stil als de waarheid zichtbaar is… Ik werd geclaimd. Wederom. Als een vlinder vastgeprikt op het bord van verlangens van een ander. Ik ben een mens, mèt grenzen. Uit vrijheid ben ik er en zal ik veel willen geven. Maar niet als jij mij als bezit behandelt en mij wilt “hebben”. Niet ten koste van mijn grenzen, mijn gezondheid, mijn leven. “En hij geeft haar teveel vrijheid…” (intuïtie 19-4-2021) Vrijheid die zij misbruikt met spirituele middelen voor haar gewin. Ten koste van… Dat is geen spiritualiteit, dat is destructie. De tijd zal het laten zien. Vanuit negativiteit en angst kan je geen dromen opbouwen.

 

“Ze channelt en ze claimt. Ze tapt” energie…

Ze voelt zich dan “groter”, machtig, “belangrijk”. De illusie van valse macht om pijnlijke waarheden te ontvluchten… Rond 6 uur (21-4-2021) word ik er weer wakker van en herstel de balans. Bij mij en bij anderen die ze misbruikt. Een ondankbare taak, maar mijn ego kan het hebben. Ik doe het niet voor de goedkeuring, maar voor rust en gezondheid, voor de mens. Ik sta niet toe dat met spiritualiteit grenzen onzichtbaar overschreden worden om daar zelf “beter” van te worden. En dat wij de prijs mogen betalen voor haar “geluk”: de stress en onrust (adhd) neemt toe, slaap en gezondheid gaat achteruit… Alles wat zij zoekt, zit van binnen in haar, door illusies los te laten en door de oude pijn heen te groeien. Zo vond ik jaren terug mijn bron van liefde en licht. Maar wat van mij is, is van mij en pak ik dagelijks terug.

Mijn leven = mijn grenzen. En nog ben ik dagelijks bezig met véél energiewerk, want “ze steelt.” En ik neem terug wat van mij is. En ik geef terug aan anderen wat van hen is. En alles wat van jou is – èn ook wat (in)direct met onzuivere intenties wordt gestuurd – en jij zèlf verantwoordelijk voor bent en niet ik – en niet anderen, ook al zijn zij zich hier niet van bewust – geef ik telkens weer terug aan jou. Het Universum grijpt in en staat niet toe dat anderen en ik niet verder kunnen groeien of (weer) ziek worden, omdat jij besloten hebt stil te staan en aan ons leven vast te klampen voor jouw “geluk”. En het is mijn spirituele taak om jou te blijven spiegelen, zolang ik jou blijf oppikken… (dag en nacht!) Totdat jij de groeiles oppakt en de buitenwereld loslaat en echt kiest voor jouw leven(sgeluk). Dit is JOUW leven en het is dan ook JOUW eerste verantwoordelijkheid. Pik ik spiritueel misbruik op en ben je daardoor een blok aan mijn been (en dat van anderen) dan neem ik maatregelen. Geen discussie over mogelijk. Ik wil slapen, ik wil leven en ik wil verder! Ik wens je alle liefde en licht, ik wens je een beter leven, maar niet ten koste van mij. Ik wens je ware heling.

 

Intuïtie 1-5-2021 “Ze wil dat jij je schaamt.” Geen enkele reden voor. Die schaamte is van jou. En daar, precies op dat punt in jouw pijn waar jij geraakt bent, omdat je jezelf nog niet accepteert in jouw zon- en schaduwzijdes, in ALLES wie jij werkelijk bent – daar begon jaren terug (2004) mijn diepere heling van een verborgen trauma van mijn innerlijke kind, wat door mij gezien, gehoord en geheeld wilde worden en – daar begint nu jouw heling van jouw innerlijke kind, die om jouw hulp SCHREEUWT. Alsjeblieft: jouw groeigeschenk. De reis terug naar je ware Zelf. Voor een beter leven, van binnenuit. Het moeilijkste èn meest waardevolle cadeau wat je jezelf ooit kan geven: HELING.

 

“Ze voelt zich in haar vrijheid aangetast”

Die heb ik eerder gehoord. De spirituele narcist die denkt zo “goed” te doen… Maar spiritualiteit heeft GRENZEN. Die grens heeft alles te maken met (zelf)liefde en de juiste intenties. Zij wil vanuit haar Ego “helpen” om zichzelf te ontvluchten. “Jouw vrijheid STOPT waar mijn vrijheid – en de vrijheid van anderen – begint…” En die grens is: zelfredzaamheid. In wicca en de medische wereld is een gouden regel: “First do no harm”.* Als jij niet stopt met “zorgen” op de grens van een ander, dan help je niet, integendeel: dan richt je schade aan. Jouw “zorg” maakt mensen kreupel, omdat het om JOU draait: jij wil dat ze bij jou blijven en maakt ze afhankelijk van jouw “liefdevolle zorg”. Als je van jezelf houdt – en daar begint !- dan is “First do no harm” niet zo moeilijk. Dan pas kan je anderen geven wat je jezelf ook geeft. En dan weet je waar jij STOPT en het leven van de ander begint. En dan… laat je VRIJ.

* Een gouden regel expliciet benoemd bij de wicca èn die iedereen in de spirituele wereld uit respect voor hun medemens in acht hoort te nemen. Een regel die geldt voor iedereen die TIJDELIJK – vanwege medische, religieuze, geestelijke of spirituele (gevraagde!) zorg – de verantwoordelijkheid voor het leven en de gezondheid van andere mensen draagt. Tot ze weer zèlf verder kunnen. DAT IS ZORG

 

“Ze heeft gezegd dat jij aan hekserij doet”

Dus dat is de “iemand wil jou een hak zetten” (intuïtie 8-4-2021) Tuurlijk heeft ze dat gezegd. “NARCISSISTS love to flip the script accusing you of the exact thing they’ve done.” En met die zin bekent ze dat ZIJ aan hekserij doet. Nu had ik haar al op zwarte magie betrapt… Het trieste is dat haar macht over anderen er is omdat er mensen zijn die zich laten bedriegen en de Narcist blindelings (willen) geloven. Ik had met mijn intuïtie kunnen helpen dat te doorbreken, voor groei, maar destructie was jullie keuze. En dus ben ik gegaan. En mijn leven is nu veel beter, ZONDER HAAR. En ja helaas moest ik jaren terug noodgedwongen met witte magie (affirmaties om spiritueel misbruik te verwijderen) beginnen, zodat ik (en anderen) weer de ruimte krijgen om te LEVEN. Om Narcisten, vaak vermomd als grote Redders en “helers” – die weigeren voor zichzelf te zorgen en voor destructie en zwarte magie kiezen i.p.v. voor ware heling en bewustzijn – terug naar hun lichaam, hun familieveld en hun problemen te brengen. Voor TRANSFORMATIE. En voor BESCHERMING van de kwetsbaren, wiens leven door spiritueel misbruik volledig uit balans en kapot gemaakt wordt. Dàt is mijn taak. Want ik WEET.

Het verschil tussen de Narcist en mij is: jij hebt leugens en zwarte magie nodig om jouw luchtkastelen te bouwen, om te vluchten van de waarheid in jouw geest en lichaam. Ik niet. Ik LEEF hier en nu, op het ritme van het natuurlijke Universum, die mij voedt en leidt. En ik doe wat ik moet doen om mijn leven en dat van andereen te beschermen tegen Spirituele Narcisten, die als “liefdevolle” binnendringers bereid zijn alles kapot te maken in de levens van anderen, omdat ze weigeren in hun eigen lichaam te leven en te kiezen voor heling en GROEI.

 

© Eva Pieters (maart – juni 2021)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 2-6-2021
Titel van dit blog was: “Leven is GROEI : van ego naar ziel.” Updates volgen stapsgewijs en opmaak wordt nog aangepast.

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, mindfulness, narcisme, transformatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.