Moeten doodt het leven (deel 2)

DIT BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven n.a.v. nieuwe conclusies.

 

De vervolgblogs “Moeten doodt het leven” gaan over het voor het oog bewust onzichtbaar gehouden, maar voor intuïtief begaafde mensen, zoals ik, zeer duidelijk waarneembare spirituele overheersing door SpiritueleNarcisten. Zoals de “helers” van een stichting waar ik tegen aan liep en die sinds 20-4-2012 ons leven – en dat van vele anderen – wil overheersen. Spirituele methodes worden doelbewust misbruikt om mensen tot hun bezit te claimen voor hun destructieve plannen en daarmee worden levens vastzet en spiritueel gedood. Er is geen vrijheid. Er is geen respect voor jouw eigen wil. Dat gaat tegen al mijn normen en waarden in. En het universum heeft mij de taak gegeven deze wandaden zichtbaar te maken, totdat deze “helers” weer tot echt bewustzijn komen en hiermee stoppen. 

 

Het geluk geeft ons veel te leen, niets in eigendom  (Publilius Syrus)

 

Liefde kan vernietigend zijn, als het narcistisch veeleisend
en opdringerig is, als het zonder oog voor de ander
zomaar diens grenzen meent te mogen overschrijden.
Ware liefde laat vrijheid en ruimte voor eigenheid en groei.

 

spiritueel-misbruik

 

20-4-2012 – Stichting LifeJoy : they stole my life

“Een ingewikkelde behandeling”, zei ze op op 20-4-2012. Vandaag
1-3-2017, bijna 5 jaar verder en nog haal ik de sporen weg, want ik ben nog steeds niet vrij van haar. Dagelijks verbreek ik de banden met haar en regelmatig met andere spirituele narcisten die (in)direct met mij verstrikt zijn door alle ongevraagde spirituele inmenging in mijn leven sinds 20-4-2012. Gelukkig ben ik inmiddels zelf detective geworden. Intuïtief besluit ik om het eens neer te leggen. Een briefje voor: de behandeltafel waar ik op lag en mezelf; Wilma staat rechts van mij; de “dode man” die ze aan de voeteneinde zag staan (sug-gestie “mijn vader”?). In mijn visualisatie laat ik de man de kamer uitlopen en zeg dan intuïtief: Bert (van Stichting LifeJoy). Hij stond op die plek. Wederom de onzichtbare invloed van leermeesters…. En dan komt de leugen naar voren: ik heb geen Touch of Matrix ontvangen.
Het briefje daarvan komt niet op de behandeltafel terecht. Het ver-rast mij niet echt. Ik wist meteen erna al dat er iets niet klopte (zie HeelJezelf1). Ik leg daarna “inwijding” neer en dat is raak. Mijn vermoedens worden bevestigd: ik ben ongevraagd ingewijd in Reiki* en tevens gekoppeld aan deze claimende Stichting. Allemaal zonder overleg met mij. Allemaal tegen mijn eigen wil in. Omdat ZIJ besloten hadden dat ik deel van de Stichting MOEST zijn….

 

Groei is altijd de beste weg

Dacht je dat het even simpel was, Bert, om 2 mensen die de zaal van Jehovah’s Getuigen hebben verlaten bij jouw verst(r)ikkende stichting te krijgen? Dan heb je je op één belangrijk feit vergist: om dat geloof en hun overtuigingen achter je te kunnen laten daar is extreem veel moed voor nodig. Omdat je zo’n indoctrinatie van angst voor de toe-komst mee hebt gekregen en alles al ingevuld was hoe het later zou zijn. Dat als je eruit wilt stappen, je weer ‘blanco’ hebt te durven leven en die angst jou niet meer heeft te belemmeren om nieuwe stappen in je leven te zetten. En nieuwe stappen in ons leven is voor ons niet weer opnieuw een sekte, die mensen vanuit angst en over-heersing vastbindt. I.p.v. ruimte voor eigenheid en groei. Maar jouw stichting staat ware heling en groei in de weg. Want levens-vreugde heb je pas als er ruimte is. Ruimte voor jou èn mij. Om in contact te blijven met mijn zintuigen en van daaruit het leven om mij heen te voelen. Wat ik niet meer kan als mijn energieveld en huis constant volgegooid wordt met opdringerige spirituele energie en behoeftige claimende banden. Dat zet het leven vast. En doodt.

 

Wij hebben ons pad in het leven allang gekozen Bert

Ik heb geen spijt van mijn keuze voor de Jehovah’sGetuigen, toen ik 19 was, omdat ik daar toen volledig achter stond. Ik heb ook geen spijt van mijn keuze om uiteindelijk na al mijn innerlijke groei dit pad weer achter mij te laten. Mijn pad en dat van mijn man had zich gaandeweg al ontvouwt: eerlijkheid, autonomie, ware heling, groei.
Door ervaring wijs geworden sluiten wij ons niet meer bij een groep mensen aan die zich aan elkaar vastbindt vanuit angst en misbruik. Zoals ik al ervaar sinds 20-4-2012. Die dag is en blijft een eye-opener en die dag blijft in de eeuwigheid tussen jouw plannen met ons en onze plannen met ons leven staan. Ik zeg nu: gelukkig! Want die dag is belangrijk geweest om zichtbaar te maken wat de werkelijke destructieve motieven onder de bodem van deze stichting zijn, die zegt vanuit levensvreugde samen te komen en bewustzijn en respect voor te staan. Ik merk al jarenlang precies het omgekeerde. De leuze onder de bodem is: wij mogen destructief naar anderen toe zijn om onze spirituele arrogantie overheersend uit te leven. Nee, Bert, ook
jij mag niet destructief naar anderen toe zijn. Als je werkelijk voor bewustzijn koos dan wist je wanneer los te laten. Dat is het moment dat je niet meer destructief naar anderen bent. Dat is het moment van naar beneden durven zakken, om van daaruit verder te groeien.

 

Verborgen destructie: ik maak het openbaar

Omdat wij van Facebook af zijn (maart 2017), zijn er diverse narcisten hun vermeende “controle” over ons kwijt. En dus: paniek! Vannacht om 4 uur werd ik weer wakker gemaakt. Ik weet precies uit welke hoek dit komt. De droom die ik vlak ervoor had zegt mij ook al genoeg. Een witte auto rijdt tegen mijn fiets aan. In de auto zitten 3 à 4 mensen. Het was van hun kant een sadistische actie. “Wil je de verf er weer af halen?” De streep witte verf aan het voorwiel van mijn fiets is het bewijs van hun destructie. Ik zeg ja en zij kijken op een afstandje toe of ik dat ook daadwerkelijk doe. Ik veeg het eraf en zij rijden verder en doen vervolgens hetzelfde verderop bij een ander. Ik blijf nog even staan om bij te komen van de naargeestige sfeer die zij brengen. En ik ben opgelucht als ze uiteindelijk uit beeld weg rijden. Een man aan de overkant knikt mij tegemoet: ‘goed gedaan’. Wie de sadisten in de auto zijn? Ja ik weet het antwoord is saai en vervelend herhalend, maar helaas is dit een nare realiteit in ons leven. Dat zijn de narcisten die beweren spiritueel bezig te zijn, maar simpelweg alles om zich heen kapot willen maken. Als groep verenigd in een auto, naast dat wij nog steeds spirituele overlast uit deze hoek ervaren, wijst voor mij naar de stichting. Dat ze niet inzien dat ze verkeerd bezig zijn, komt omdat er totaal geen geweten, inzicht en bewustzijn is. Blind als ze zijn, misbruiken ze ieder op hun pad. Vernietigen willen ze, maar de bewijzen moeten verdoezeld worden. Dat is de kern van mijn intuïtieve droom.

 

Idealen inspireren en zetten niet mensen gevangen

Alles wat jij hebt en waar jij voor leeft is de stichting en jouw idealen? Alles wat ik heb is mijn leven, wat jij kapot wilt maken… Ik durf te beweren dat ik niet de enige ben die via een “healing” bij Wilma en/of Bert – en van andere fanatieke grensoverschrijdende spirituele narcisten – ongevraagd energetisch en spiritueel vastgebonden is aan deze stichting. Uit wantrouwen en angst… en uit hebzucht… zetten ze levens stil als vlinders in een pot. Maar de gevangen vlinder, vliegt niet meer, leeft niet meer. NO LifeJoy ! “Moeten doodt het leven.” Haalt alle energie er uit… Vanuit vrijheid krachten bundelen, dàt heeft succes. Omdat energie dan de ruimte krijgt om te stromen… Idealen voor een gezamenlijke betere wereld ondersteun ik. Maar idealen die opgedrongen worden en waarbij mensen geen recht op gezonde grenzen en eigen keuzes krijgen, zoals deze stichting doet, die ondersteun ik niet, die wijs ik af. De grote vraag is Bert – en elke andere spirituele narcist die anderen spiritueel misbruikt – of jij vanuit jouw idealen het recht hebt om mijn leven – en dat van vele anderen, die hier helaas minder tot niet bewust van zijn – te bepalen en te willen besturen? Het antwoord kent jouw geweten. 

 

Levensgeluk, dat ontwikkel je van binnenuit. Dat pak je niet van anderen af. Dan heb je het leven nog steeds niet begrepen.
Het doel van het leven is groei !

 

© Eva Pieters (november 2016 – april 2017)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)
[GeenMensenAlsBezit (november – december 2016) en MoetenDoodtLeven (januari – juli 2016; februari 2017)]

Titel van dit blog is een citaat gevonden in het boek “Laat je niet claimen – Bevrijd jezelf van druk van anderen” van Sigrid Engelbrecht

* Zowel Wilma als Bert zijn Reikimaster en zij drong tijdens de “behandeling” van 20-4-2012 er ook op aan dat ik haar Reiki-leerlinge zou worden, door subtiele hints en sturingen en door mij een Reiki blessing te geven. En naar nu bleek nog meer…

Zie ook: SpiritueelMisbruik 

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Wat ik wil? Zichtbaar maken van ego-spiritualiteit: onder het mom van “heling” en “liefde” wordt schaamteloos misbruik van cliënten en cursisten gemaakt. Dat er meer bewustzijn is op integer en dus wer-kelijk mensgericht werken: ècht helen en respectvol met anderen om-gaan. Dat houdt in: met gezonde ruimte voor eigenheid en grenzen.

Laat wat ik meegemaakt heb door maar even de drempel van de spirituele wereld over te stappen ook een grote waarschuwingsles voor jou zijn: wat een spirituele persoon of spirituele “leermeester” ook beweerd te “weten” of te “kunnen” (doen) of “door krijgt” voor jou. Hoe mooi ook “liefdevol” verpakt. Laat je niet misleiden. Geef jezelf nooit uit handen! Houd altijd de macht en de leiding over jezelf, jouw lichaam en leven. Zegt jouw gevoel dat het niet klopt,
dan klopt het ook niet. Keer je om, loop weg en kijk nooit meer om.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik, vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.