Spiritualiteit: doe wat je wilt, mits het niemand schaadt

BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven. Delen uit andere blogs (“Spiritueel Misbruik ontmaskerd deel 1 en 2” en “Niet jij maar het leven beslist”) worden toegevoegd en deze worden vervolgens verwijderd. Inclusief een overzicht Spiritueel Misbruik 2017.

Excuses voor de chaos in dit blog. Maar dit is juist wat Spiritueel Misbruik in je leven doet: veel chaos en Drama er in brengen. Zodat je van jouw eigen pad en doelen wordt afgehaald, omdat je je van spirituele leermeesters bij hun spirituele waanzin aan moet sluiten.

 

Integrity simply means
a willingness
not to violate one’s identity
in the many ways in which such violation is possible.

(Erich Fromm)

 

“Met magie moet je zorgvuldig omspringen: wij geloven dat alles wat we doen, in drievoud naar ons zal terugkeren [= een spirituele wet]. Er bestaat maar één heksenwet:

doe wat je wilt, mits het niemand schaadt.

Als je magie gebruikt om een ander schade te berokkenen, krijg je het dus onherroepelijk terug op je bordje.” (Susan Smit)

 

spiritueel-misbruik-new-paradigm

 

Ik voel  het verschil en kies voor bewustzijn

Na een zware nacht vol met opgedrongen spirituele waanzin ga ik uren later naar mijn werk. Ik ben nog steeds niet helemaal terug in balans en zoals vele andere keren kost dat wel een aantal uren voordat ik weer op mijn eigen gezonde niveau terug ben. Ik voel me ook dit keer zowel verdrietig als boos, omdat mijn spirituele grenzen zijn overschreden. Wederom. Omdat ik weer opnieuw betrokken ben in waanzin waar ik als volwassen, nuchter en gezond gewoon mens niet in betrokken wil worden. Ik loop de trein uit en de wind komt mij tegemoet. Ik snuif het op, gretig adem het leven in, met volle teug. Daar wil ik wel méér van: de wind en voelen, voelen, voelen ! Mijn zintuigen halen opgelucht adem: dit is wat het kent en ook zo graag wil. Dit is LEVEN. En ik denk: waar zijn wij in godsnaam vannacht geweest? Wie heeft mij (en mijn man) zo ver van het gezonde leven, vanuit lichaam, vanuit het NU, vanuit bewuste beleving gehaald?
En dat is alles wat ik vanuit het diepste in mij wil: het leven voelen. En daar was ik vannacht ver, ver, ver vandaan gehaald.

 

Zolang jij onbewust leeft, is spiritualiteit een vlucht

Iemand uit mijn verleden in “bewustzijn” land is zondag 2 juli 2017 wederom schaamteloos en rigoureus over onze grenzen heen gegaan. Door ongevraagd onze familievelden in een sjamanistische trancereis te betrekken. De entiteiten komen sindsdien plots in het midden van de nacht onze huis- of slaapkamer in of staan plotseling naast me op het werk. En ik ben ergens beland waar ik niet wens te zijn. Want dat is geen staat van bewust-zijn, maar spiri la-la-land, bedoeld voor mensen die het echte leven niet aandurven (vergelijkbaar met een drugs- en alcoholverslaafde). Na onderzoek lijk ik uit te komen op sjamaan Hylke en zijn leermeester, die zijn netwerk even illegaal wil uitbreiden door over andermans grenzen heen te walsen. Ik ben hier niet van gediend. Ik heb grenzen, die mijn leven bepalen, en die ik diverse malen duidelijk heb gecommuniceerd. De verantwoordelijke hiervoor krijgt opnieuw een tag, totdat je weer terug bent bij menselijke integriteit en gezond grenzen respecteert. Het pad wat jij hebt verlaten door geen innerlijk kompas vanuit jouw innerlijke stem meer te hebben. Maar onder het mom van sjamanisme, een slaaf van een levensvernietiger te worden, die mensen bij zich verzamelt puur om ze – onder het mom van hogere doelen – te misbruiken. Omdat hij in naam van “verhoogde spiritualiteit” altijd het “recht” meent te hebben grenzen van anderen te mogen overschrijden.

NB: trancereis is (in)direct veroorzaakt door Stichting LifeJoy

 

En weer rondjes draaien in hun missie: kapotmaken

Ik wilde weer verder gaan…. maar jullie willen ons niet laten gaan. Dus maak ik wederom jullie spirituele mishandelingen zichtbaar voor de wereld. Met name aan nog onschuldige mensen, die niet beseffen hoe extreem bemoeizuchtig, controlerend en overheersend jullie (ook op afstand) in andermans leven zijn. Ik wel. Sinds 20-4-2012. En mijn taak is nu om op dit donker in het licht te zetten, zodat er bewustzijn komt. Want dat is mijn doel: een bewustere wereld, die werkelijk om elkaar geeft en dus ook elkaars grenzen respecteert. 

Deze site is geen kip of ei verhaal. De spirituele overlast was er vóór de site en veel blogs zijn gemaakt om letterlijk mijn hoofd boven water te houden. Om niet te verzuipen in de spirituele waanzin die vaak dag en nacht onze kant op kwam. Ik maak de misstanden zichtbaar, juist omdat elke spirituele saboteur in ons leven onzichtbaar kan handelen, dit ook doet en daarvoor niet z’n verantwoordelijkheid pakt en stopt. Want ik wil mijn leven terug hebben zoals ik het wens te leven. Met ruimte en concentratie voor mijn doelen in van mijn leven. Met normale dagen, avonden en nachten, waarin ik niet spiritueel lastig gevallen word. Oftewel: een leven zonder opgedrongen spirituele waanzin, waar ik mij van eenzame dolende zielen die het echte leven niet aandurven aan moet verbinden. Mijn nee sinds 20-4-2012 staat nog steeds huizenhoog Wilma en krijg jij niet omver.

 

Maar ook anderen zijn verantwoordelijk (naast Wilma)

Voor (in)directe overlast vanuit hun spirituele netwerk, met name vanuit Stichting LifeJoy. Waardoor wij dag en nacht enorm veel energiewerk moeten doen, om telkens weer terug te komen op het natuurlijke gezonde niveau waarin wij van onszelf verkeren.

Wilma : sinds 20-4-2012, alles wat sindsdien (in)direct vanuit de stichting op ons afkomt, via iedereen die zij spiritueel bestuurt via kosmische bindingen e.d., om hen continue “bij haar te hebben” en alles onder controle te willen hebben. D.m.v. programmeringen is er 24/7 grensoverschrijding; Carola : sinds december 2013 en sinds mei 2014, alles wat sindsdien (in)direct vanuit de stichting en haar hele spirituele netwerk op ons afkomt, via Krijn e.d. En al het sjamanisme wat ze op onze familievelden toepast; Krijn: voor alle (in)directe spirituele bemoeienis in ons leven sinds 2014 in opdracht van Carola e.a.; Alle overige spirituele bemoeizorgers: voor hetzij zelf of onder invloed van anderen ongevraagd energie zenden e.d. Wat je niet zonder iemands toestemming mag doen. Dat is een spirituele wet en een teken van respect. Als je als Redder andermans leven wil over-nemen, begeef je je ongevraagd op terrein waar je niet hoort en ben je op de vlucht voor je eigen innerlijke pijn. Dus ga met jeZelf aan de slag; Willem : omdat hij niets met onze klacht heeft gedaan en daardoor de overlast tot op de dag van vandaag nog steeds in ons leven is; Bert : omdat hij als grote kopstuk verantwoordelijk is voor de integriteit van de stichting. Dit geldt tevens voor het bestuur : die is verantwoordelijk voor het niet stoppen van alle (in)directe spiritueel misbruik door Wilma en Carola, die menen ongevraagd van alles in het leven van anderen te mogen uitspoken (letterlijk !).

Daar is Stichting LifeJoy verantwoordelijk voor. En als (het bestuur van) Stichting LifeJoy de verantwoordelijkheid voor in hun integriteit, hun privéleven en hun gezondheid aangetaste (ex-)cliënten en (ex-)cursisten van hun leden niet oppakt, dan kan je deze stichting net zo goed opheffen. Dan is het zinloos dat deze bestaat.

 

Overzicht ontdekkingen spiritueel misbruik 2017

[Onderstaande alinea’s verhuizen naar: SpiritueleOpdringerigheid1]

Wilma – Alles wat jij op 20-4-2012 op mij hebt toegepast om mij te claimen – en bij mijn man vanaf juli 2012 op afstand – blijf ik onderzoeken en verwijderen tot de laatste sporen verdwenen zijn en wij compleet los van jouw obsessie zijn. Alle genetische manipulatie (door Touch of Matrix programmeringen en DNA-activering, om op onnatuurlijke manier mensen te bezitten), mediamieke overheersing en overige spirituele invloed om het leven van mensen te controleren en te saboteren (op hun huizen en fami-lievelden e.d.) verwijder ik, bij ons en bij iedereen die jij (in)direct spiritueel lastigvalt. Jij hoort geen zorgverlener te zijn, zolang je niet voor jezelf zorgt. Jij bent gevaarlijk voor cliënten, omdat jij hen geen eigen leven gunt en alle spirituele middelen ervoor over hebt om hun leven te claimen. Op 31-8-2017 worden onze vermoeden bevestigd: jij hebt een Orb of life* in ons huis geplaatst (ongetwijfeld sinds 2012). Waardoor je jezelf illegaal een plek in ons huis en ons leven toegeëigende, zodat je niet eenzaam hoefde te zijn. Gevolgen voor ons zijn groot: de ruimte is continue vol met onnatuurlijke energie, herhalende verhalen oppikken, en wij komen niet aan onze eigen doelen en rust toe en onze slaap wordt regelmatig onderbroken.

Carola – Ik heb de inwijding (wicca) die je jij mij ongevraagd tijdens de Sensi-therapie sessie op 10-2-2014 hebt gegeven ontdekt en verwijderd. Alle sjamanistische trancereizen en mediamieke verbindingen die jij met onze familieveld aanmaakt om ons uit onze kracht te halen, draai ik allemaal weer terug naar een natuurlijke staat. En ik heb jou vaak dagelijks diverse malen van jouw oneigenlijke plek op mijn familieveld en die van mijn man vandaan te halen. Waar jij respectloos in rommelt, omdat jij de controle over ons wil. ’s Nachts worden wij er wakker van of kunnen er niet van slapen en overdag is daardoor vaak totaal geen concentratie. Je kan negatieve aandacht vragen zoveel je wilt, mails ontvang je niet meer en alle spreuken om ons te vernietigen verwijder ik bij ons en stuur ik drievoudig naar jou terug. Jij weet niet wat zorgen voor en houden van jezelf is. En jij had dan ook nooit een diploma voor Sensi-therapeute mogen ontvangen. Jij bent niet integer, spiritueel doorgeslagen en kan niet objectief naar cliënten kijken, omdat jij je verleden nog steeds niet echt hebt durven verwerken.

Krijn – Genetische manipulatie. 9-8-2017 doen we de ontdekking dat Krijn flink op ons familieveld heeft gerommeld door dna-codes te wijzigen. Het doel ervan pikt mijn intuïtie op: wij moeten een identiteitscrisis krijgen. Omdat jij wilt dat wij een stuk klei zijn wat jij wel even op zal bouwen zoals jij ons wilt “hebben”, zodat jij ons van daaruit makkelijk kan misbruiken. Een terugkerend patroon in de spirituele wereld: spirituele middelen inzetten om anderen te saboteren voor eigen belang. Schandelijk hoe jij gezonde mensen kapot wilt maken om er een slaatje uit te slaan. Dit kan mensen over de rand brengen, zodat ze of in een psychiatrische patiënt worden of het leven uit stappen. Met als gevolg dat jij dan bloed aan je handen hebt. Jij – en iedere andere spirituele saboteur die met dna rommelt – mag je heel diep schamen dat jij meent dat jij vanuit jouw hoogmoedswaanzin zo ver te mag binnendringen in de levens van anderen om mensen te verkrachten. Ik acht jou dan ook zeer gevaarlijk voor de volksgezondheid.

Hans Onnatuurlijke coderingen. Zodat mensen niet lekker in hun vel zitten en jou voor paramedische hulp nodig hebben. Helaas voor jou ontdek ik telkens weer jouw trucages om even snel geld te willen verdienen door wederom niet INTEGER te zijn. Zo ook de stoel waar ik op zat voor de gratis loslaatsessie Jassentechniek. Op intuïtie hebben wij in 2017 besloten onze oude huiskamerstoelen weg te doen en zodoende verdwenen vele trillingen uit ons huis. Daar zat o.a. spirituele invloed van jou op, die onze rust verstoorde. De man die eens nog ergens voor stond – om jou energetisch weer in balans te brengen – heeft zichzelf verlaagt tot de laffe praktijken van een spirituele saboteur. Ik verwijder al jouw spirituele invloed bij ons en iedereen die jij lastigvalt. Ook jou zie ik met het jaar verder achteruit gaan en steeds opnieuw terugvallen in destructieve gewoonten. Spiritualiteit en groei blijken telkens weer niet samen te gaan. En dat is de reden waarom het mijn pad niet is. Ik geloof dat jij – en alle andere spirituele saboteurs – beter kunnen. Maar een beter leven, nee daar werk jij niet aan…

 

Ik wens alle spirituele saboteurs: liefde voor jeZelf, wat groeit vanuit ware heling van binnenuit. En dat je eindelijk tot bezinning komt dat ik mijn eigen pad en ontwikkeling kies en dat jij dat pad niet voor een ander mag bepalen. Ik wens je toe dat je weer leert luisteren naar je innerlijke stem en stopt met bevelen van buiten opvolgen, die mensen kwaad doen. En weer respect opbrengt voor anderen en daarmee dus ook allereerst voor jezelf. En ons voorgoed loslaat. 

 

Word wakker leden en cliënten van Stichting LifeJoy !

Jullie neiging tot lekker onbewust willen zweven en voor alle “bood-schappen” open te staan wordt door een spirituele psychopaat (via iedereen via wie hij wil leven en via wie hij energie en macht wil verwerven) misbruikt. Check jouw energieveld en kanalen op wat er werkelijk bij je binnenkomt. Want ik ontdek steeds verder dat jullie onder programmeringen staan en dat er spiritueel met jullie wordt gerommeld. Omdat hij niet geloofd dat hij liefde verdiend en dat dit naar hem toe zal komen, zet Bert al jarenlang iedereen die eens de drempel van Stichting LifeJoy over stapte en/of in zijn vizier komt (in)direct vast aan hem en “zijn” stichting. Jij als oorspronkelijk integer ingesteld persoon denkt spiritueel goed bezig te zijn, maar jij ontsnapt continue aan jouw eigen lichaam en daarmee aan jouw bewustzijn, via trancereizen, hypnose e.d. En daar zit het gevaar!
Daar tapt hij op in en claimt jou voor zichzelf. Zonder dat jij dat door hebt, want jij was tenslotte even “off the planet”. Zo word jij regelmatig een grote storende factor in de levens van anderen om zijn destructieve agenda uit te leven. Want jij bent slechts “a puppet-on-a-string” en hij trekt aan de touwtjes… Hij wil dat er drama en geweld is, want daar “leeft” een psychopaat van, om zijn innerlijke onmacht te ontvluchten, en dit programmeert hij dan ook. Zodat jouw leven ook niet vooruit komt, en hij niet alleen hoeft te zijn. Uit pure verlatingsangst claimt hij een spiritueel achterbaks negatieve plek in jouw lichaam, leven en huis. Wees alert, wees bewust, niets is wat het lijkt, als het spiritueel wordt beïnvloed. Hij wil alles kunnen doen en vooral niet ontmaskerd worden. En zeker niet verantwoordelijk gesteld worden voor de schade die hij nu al jarenlang (in)direct in de levens van velen aanricht voor zijn egoïstische belangen.

 

Ik blijf spreken totdat het misbruik volledig STOPT

8-6-2017 Droom: “jaloers”. Zelfs tot driemaal een zin in een droom die begint met dat iemand jaloers is. Jaloers op het leven van anderen. Op wat zij hebben opgebouwd en zij niet heeft, omdat zij niet aan zichzelf werkt. En de overlast neemt weer toe…

Stichting LifeJoy, met name Wilma en Carola hebben – mede onder destructieve invloed van Bert – in 2012/2014 doelbewust mijn grenzen overschreden en mij verbonden aan hun spirituele waanzin. Sindsdien ervaar ik eindeloze (in)directe spirituele opdringerige verbindingen en wraakacties. Omdat ik niet ben wie zij willen dat ik ben. Omdat ik een gezond spiritueel mens wil zijn, mèt grenzen. Omdat ik geen lid van Stichting LifeJoy ben geworden en hun activiteiten sinds 20-4-2012 afgewezen heb. En omdat ik hun misbruik zichtbaar maakte. Misbruik ontneemt mensen hun rechten. Sommige blogs blijven dan ook bestaan, omdat dit nooit had mogen gebeuren en nooit meer mag gebeuren, dat iemand voor zijn “heilige doelen” zo extreem andermans grenzen overschrijdt. Dat is mijn missie die hieruit is ontstaan: ik als “beschermelinge van de kwetsbaren”. Mijn stem inzetten voor zij die onderdrukt worden en recht hebben op hun eigen stem. Ik spreek net zolang over dit misbruik tot het volledig STOPT.

 

Wat voor wereld leven wij tegenwoordig in: er is teveel (spirituele) drammerigheid. Zin door drijven ten koste van anderen. Niet open staan voor wat een ander wil of niet wil. Zou fijn zijn als er weer meer ruimte aan elkaar gegeven kon worden. Ik snak er naar. Teveel mensen op mijn pad die blijven hangen en drammen, terwijl ik allang nee gezegd heb. RESPECT, waar is het gebleven? 

 

DIT BLOG WORDT VANAF DIT PUNT NOG AANGEPAST:

6-7-2017 Ook banden verbreken met Antoinette / Zij blijkt al jarenlang (in)direct spirituele overlast in ons leven te veroorzaken door mijn grenzen te overschrijden door mij ongevraagd “licht” toe te sturen. Spirituele energie die ik niet wens te ontvangen, omdat dit me juist NIET goed doet en in mijn van oorsprong rustige natuurlijke leven juist bakken vol onrust, concentratieproblemen, slaapproble-men e.d. geeft ! Wat ik in 2015 in mijn klacht aan Stichting LifeJoy heb vermeld. Spirituele bemoeizucht en onge-vraagd een redder denken te moeten uithangen en daardoor een dader van spiritueel misbruik te worden. Ik weet wat goed voor mij is en niet jij. Jij doet hetzelfde als Wilma op 20-4-2012 en dat is precies waar mijn grens ligt: IK maak de keuzes in MIJN spiritualiteit. En niet Wilma, Carola of jij, of wie dan ook uit de spirituele wereld. Ik doe dagelijks alle moeite om de spirituele waanzin uit mijn leven te halen en jij brengt er zomaar even in ?!! Ik heb geen leven meer dankzij jullie ongevraagde bemoeizuchtige spirituele acties! Dus STOP daarmee ! Ik heb daar niet om gevraagd en jij maakt dat ik door jou nog steeds een heel vervelende rustverstorend energetisch en spiritueel lijntje met Stichting LifeJoy èn de geestenwereld heb en aan beiden wens ik dan ook niet aan verbonden te zijn. En jij maakt dat ik spirituele verstorende energieën ontvang die ik vanuit alles in mij niet wens te ontvangen. Respecteer dat en verdwijn uit mijn leven !

 

Alle spirituele overlast op afstand door Clementine e.a. is merendeel indirect onder destructieve invloed van goeroe Bert van Ingen van Stichting LifeJoy, die mensen claimt en hun levens kapot maakt, omdat hij zijn trauma niet heelt.

 

Onderstaande stukken gaan nog naar een ander blog: 

Hij heeft besloten wraak te leven / De vogels fluiten buiten een nieuwe dag tegemoet… Maar hij zal ze niet horen. Hij kiest voor vastzitten en de waarheid niet onder ogen willen zien. Zolang hij niet heelt, zal hij hen nooit horen. Zal hij nooit het ware leven proeven. Maar ik heb mezelf wel geheeld. Ik luister en geniet van het leven dat mij vanmorgen weer opnieuw begroet. Dank je leven, ik ben je dankbaar, voor weer een nieuwe dag !

Om een statement voor heling te maken. En hopelijk totdat hij/zij eindelijk haar eigen verantwoordelijkheid voor haar eigen leven en oude wonden oppakt en stopt met deze op anderen te projecteren en mensen in hun eigen leven aan te randen d.m.v. spiritueel misbruik (hypnose, spreuken, banvloeken, heksencirkels, sjamanistische rituelen e.d. op mensen, huisdieren en gebouwen toe te passen) om anderen te saboteren in hun met bloed, zweet en tranen opgebouwde leven en/of business; b) Zij stopt met de onderliggende obsessie (= psychisch vastzitten in het verleden) om dag en nacht alles op het internet van ons (en anderen) te volgen en aan ons leven (en hun leven) vast te klampen voor levensenergie (d.m.v. hechtingsspreuken en soultheft = delen van anderen stelen) i.p.v. zichzelf te helen; c) En last but not least: ik spreek de wens uit dat iets in haar eindelijk weer tot meer bewustzijn en dus tot leven wil komen en inziet dat anderen vernietigen allereerst ook zelfvernietiging is en je absoluut niet verder brengt. Dat alle energie die ze nu (vanuit extreme jaloezie op mensen die hun leven wèl willen verbeteren) dag en nacht in spirituele destructie steekt eindelijk eens voor opbouw gebruikt door de moed te hebben om zichzelf te helen.

Alle (in)directe spirituele overlast op afstand vanaf 2012 uit de hoek van Stichting LifeJoy  is tot op de dag van vandaag voor het grootste deel veroorzaakt door Bert via Wilma, Carola en ook Clementine (ex-psychotherapeute, maar de laatste jaren compleet de weg kwijt als kruidenvrouw en vooral als heks) door vanuit jaloezie misbruik te maken van: hypnose (suggestieve programmeringen) en/of hekserij (o.a. spreuken, banvloeken, heksencirkels, numerologie e.d.) op ons en anderen toe te passen (telepathie 11-2-2017 “Clementine B. heeft je huis behekst”) voor eigenbelang en ten nadele van gezondheid en leven van anderen. Op ex-cliënten en hun partners, om hen uit elkaar te willen halen, en ex-cliënten terug op haar niveau in hun misbruikverleden en problemen te brengen. Omdat ze het verschrikkelijk vind als zij wèl verder zijn gegroeid. Op de leden van Stichting LifeJoy èn (in)direct al hun cliënten/cursisten om het opbouwen van hun eigen praktijk en hun leven te saboteren. Op al haar spirituele “concurrenten”, op wiens succes ze mee wil liften en/of wil saboteren, zoals Hans e.d. Op alle gezonde doelgerichte mensen/ondernemers etc. (met name uit Tiel e.o.). Op iedereen die haar afwijst, ook al is het alleen maar door verder te gaan met hun leven, zonder haar. Die dan vervolgens door haar toedoen veel onrust en drama in hun leven krijgen en/of in ons leven (en in het leven van anderen) creëren. En misbruik mediumschap en sjamanistische trance-reizen (extreem op 3-7-2017 m.b.v. de invloed van een medicijnenman): op 28-5-2017 word ik om 02.45 uur wakker met de volgende intuïtieve zin: “Clementine B. heeft contact met het hiernamaals”. Dat is exact op het moment dat ik wakker word gemaakt en rond een bekend tijdstip waar ze vaker onze slaap verstoord heeft. Via dit contact met “de andere kant” valt ze ons en anderen destructief lastig en saboteert (bij voorkeur ’s nachts) hun leven. Kortom: een ziekelijke spirituele saboteur, een psychopaat die weigert te voelen en te helen, die te laf is om te leven en te laf is om te sterven, die absolute respectloosheid naar zichzelf, anderen en het leven heeft, en alles kapot wil maken wat naar leven ruikt.

 

© Eva van Woudenberg (juli – oktober 2017) 

NB: de titel van dit blog was “Spiritueel Misbruik 2017”

Wat ik hierin heb meegemaakt kan je lezen vanaf HeelJezelf1 En voor o.a. Mijn Spirituele Statement zie: StichtingLifeJoy

 

Dit spirituele misbruik om mensen te claimen vond plaats bij mij op 20-4-2012 en vindt (in)direct op afstand nog steeds plaats en stopt niet – ook niet na onze klacht aan Stichting LifeJoy in 2015 en enkele mails om te stoppen aan Carola en Wilma – mede onder invloed van de destructieve goeroe Bert van Ingen van StichtingLifeJoy. Die mensen aan zich wil binden, voor zijn behoeften, en daarvoor hun zelfbeschikkingsrecht aantast door ze te programmeren en te claimen, en daarmee een grove inbreuk maakt op de privacy en het eigen leven van anderen. Van iedereen die altijd moet doen wat hij wil.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Blogs spiritueel misbruik: over onzichtbaar machtsmisbruik door niet integere spirituele personen (mediums, goeroes e.d.) en spirituele organisaties, die zichzelf toestemming hebben gegeven om te mogen rommelen in andermans leven. En daarmee het recht menen te hebben andermans grenzen te overschrijden. Vroeger zetten Jehovah’s Getuigen een voet tussen de deur omdat zij hun “waarheid” aan anderen wilden opdringen. Zij waren nog lieverdjes. En dat was zichtbaar. Spirituele mensen dringen – met name sinds 2012 – ongevraagd jouw lichaam, jouw gezinsleven, jouw huis in. Ze wachten niet tot jij de deur opendoet, nee nee. Ze vallen binnen wanneer zij maar willen (ook en vaak middenin de nacht), ploffen op je bank en verstoren jouw rustige avond, nestelen zich tussen jou en jouw partner in jouw bed en verstoren jouw nachtrust. Omdat zij dat willen.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.