Spiritueel misbruik : iedereen moet paranormaal zijn

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

 

Mijn ongevraagde taak is dat ik een klokkenluider ben wat er niet deugt in de spirituele wereld. In januari 2019 alleen al 3 intuïtieve dromen gehad, die mij dit weer duidelijk maken. Dus ik ga wederom banden verbreken met zij die mijn eigen keuze om natuurlijk te willen leven nog steeds niet wensen te respecteren en/of zij die besloten hebben mijn leven (zowel geluk als gezondheid) uit jaloezie en/of wraak kapot te willen maken. Te beginnen met:

Joke Damman / Jomanda (wederom) (17-2)
– X 26-1-2019 Wilma van der Wielen (Stichting LifeJoy) (wederom)
– Wilma’s (en Stichting LifeJoy’s) leermeester: Bert van Ingen
(Stichting LifeJoy) (wederom) (feb. 2019) “Je had terug moeten komen”. Ja het is toch wat Bert en Wilma, daar hadden jullie nou juist op 20-4-2012 zo hard jullie destructieve best voor gedaan.* 
–  2-3-2019 Carola de Jongh-Bakker (Stichting LifeJoy) (wederom)
– X 16-2-2019 Hans de Waard (Jassentechniek) (wederom)
– Amanda Bouman (Healing Academy) (wederom) (feb. 2019)
– X 8-2-2019 Lydia (“hulpverlener” te Berlicum) (wederom)

En ook de rest op mijn spirituele narcisten lijst ga ik de komende weken wederom uitvoerig de banden mee verbreken.

 

If you choose the behavior, you choose the consequences.

(Dr. Phil)

 

stop-spiritueel-misbruik

 

Vanaf nu doe ik dagelijks mijn Natural Balance Affirmations: verwij-deren van alle spirituele overlast (in)direct door o.a. Joke / Jomanda bij mij en anderen, en uit huizen vandaan, etc.; verwijderen van alle (claimende en sturende) programmeringen uit alle gebouwen die ooit verbonden zijn geweest aan de Jassentechniek loslaatsessie, en alle koppelingen tussen het huis van Hans de Waard en woningen van anderen, en alle koppelingen tussen het energieveld van Hans de Waard en het energieveld van anderen; en delen/energie weer terug en energie uit mijn huis van Paul, Guido, Fleur, Wilma e.d. 

 

Daarnaast ga ik de dromen hier nog plaatsen:

Programmeringen : iedereen moet paranormaal zijn

Droom programmeringen door spirituele wereld om hun pad voor hen te willen bepalen (23-1-2019) (volgt nog)

 

“Dag leermeester van Wilma, ik wil jou niet” 

1e Droom Wilma (9?-1-2019 Wilma; 1e droom) (volgt nog)

2e Droom Wilma (26-1-2019, 6 uur): eerst zeg ik tegen Wilma dat ik haar niet wil. Niet fysiek, niet emotioneel, op geen vlak wil ik haar. En dan hef ik haar hoofd op en zeg: “Dag leermeester van Wilma, ik wil jou niet” Dan wakker. Spirituele overlast door Wilma en haar leermeester. Uren daarna ook nog kort in een droom een zwarte cape die gesloten wordt en daarna gaat deze destructieve figuur weg. Later die dag na banden verbreken met Wilma begint zij aantal uren later weer opnieuw met spirituele overlast en ik onderzoek verder en ik vind wederom: Bert van Ingen (Stichting LifeJoy). 

 

De hele site wordt de komende maanden door mij doorgenomen en alle blogs en met name de chaotische blogs vanwege extreme spirituele misbruik destijds worden aangepast en geupdate. Zodat voor de hele wereld duidelijk is dat de spirituele wereld geen enkel respect heeft voor “normale” mensen en iedereen hun wil oplegt d.m.v. stelselmatig en doelbewust misbruik van spirituele methodes. Heling als ingang voor misbruik.

 

Spiritueel misbruik 2019 :

– Amanda Bouman: 19-1-2019 ’s ochtends een ongevraagde Sjam-balla Reiki initiatie van Amanda (“Ik heb geen geld…”)

– Carola (Stichting LifeJoy): 26-1-2019 ’s nachts rond 2 uur, gene-tische manipulatie, “Je hebt mijn reputatie kapotgemaakt.” Nee dat heb jezelf gedaan door te denken mensen te mogen mishandelen. “If you choose the behavior, you choose the consequences”.

29-1-2019 Urenlang verstorende energie van Carola. De Google-recensie zit haar dwars. Mij zit het dwars en dat er nog steeds willens en wetens mijn grenzen – en die van vele anderen – worden over-schreden omdat zij hun weg willen opdringen. Carola zegt: “Ik ben depressief” en dan is het pas stil… En dat moest nu al die tijd op mij geprojecteerd worden, omdat ze de waarheid niet wilde zien. Ik ben een sterke vrouw geworden juist door het verdriet om de zelfmoord van mijn moeder te verwerken en door de trauma’s die mijn vader mij gaf onder ogen te zien en te helen. Maar iemand die zelf nog aan de slag moet met haar verleden ziet dat niet, plaats zichzelf boven mij en haar innerlijke wonden, en legt die vervolgens bij mij neer. Omdat ze vanuit ontkenning, en dus vanuit zwakte, naar zichzelf en de wereld om haar heen kijkt en niet vanuit innerlijke kracht. Een kracht die ze zou herwinnen juist door de moed te hebben om zichzelf te helen.

– Wilma en Bert van Ingen (Stichting LifeJoy): 26-1-2019 om 6 uur, ’s ochtends bezoek van Wilma en haar leermeester (Bert van Ingen) om mij wederom te dwingen haar destructieve paranormale weg te gaan. Het is nee en het blijft nee, totdat ik mijn laatste adem uitblaas, zal ik altijd zelf bepalen wie ik ben en welk pad ik ga.

– Lydia: 7-2-2019, ’s avonds een flinke energetische aanval van haar. Dit gebeurd als ik verder onderzoek wat voor spirituele energie er om Guido heen hangt, na een aantal dagen al ’s nachts wakker worden en er duidelijk spirituele opdringerigheid om mij heen en tussen ons rommelt, en een droom die mij hier ook attent op maakt.

– Hans de Waard: 13-2-2019 (en al dagen ervoor gestart). 9-2-2019 in droom zeg ik tegen Paul: “Ben je al bij de dokter geweest?” Na dagenlang Paul teveel oppikken en via mijn dromen blijkt dat Hans de Waard spreuken om mensen terug te zetten in de tijd heeft toegepast. Ga je heel diep schamen! Mensen hebben het al moeilijk genoeg… Hoeveel bloed heb jij al niet aan je handen van mensen die door jou toedoen de controle over zichzelf verloren en zelfmoord pleegden? En waar is de Hans die wat goeds voor de mensheid wilde betekenen…? Jij helpt mensen niet, jij maakt ze kapot. 

Conclusies bij banden verbreken met Hans op 16-2-2019:
(volgt nog)

– En dan leiden de sporen wederom naar de bron van het Kwaad: Joke Damman / Jomanda. Ik haal haar bij Hans en alle mediums weg. Carola denkt met haar overleden kat te praten, Hans M. denkt dat de “meesters van het licht” hem ingevingen geven en Wilma checkt vanuit het “niet-weten” niets meer en volgt alle instructies blindelings op. En dàt is de ingang voor Joke. Ze misbruikt ze en bespeelt ze allemaal. Alle mediums zijn puppets on a string voor de destructieve plannen van Joke. Er is geen enkel medium die nog werkelijk zichzelf is en volledig vanuit zichzelf handelt en denkt. Welkom in de “spirituele” waanzin wereld, waar je niet geheeld en geholpen wordt, maar je leven compleet overhoop en kapot gemaakt wordt. Omdat Joke vol met mensenhaat – en uiteindelijk vol met zelfhaat – zit. En daar mag de hele wereld, en met name Nederland, onder lijden.

– Hans de Waard: februari/maart 2019 wederom spiritueel over-heersende programmeringen (uit gebouwen) en koppelingen.

– Carola (Stichting LifeJoy): 2-3-2019 De dag start goed nadat ik mijn dagelijkse affirmaties voor mezelf en mijn huis heb gedaan. Tot ik ’s middags opeens weer geroddel over mij bij de post oppik. Ook van de week begon een buurvrouw die nooit meer naar Paul gevraagd heeft opeens naar hem. Vanwege jarenlang spiritueel misbruik zijn dit voor mij alarmsignalen: iemand rommelt, zodat er weer veel negativiteit en afleiding in mijn leven is. En het is weer raak bij: spreuken om men-sen terug te zetten in de tijd (o.a. weg bij iedereen vandaan die ooit: sensi-therapie heeft gehad, een Jassentechniek sessie heeft gedaan). En dus pik ik weer oude verhalen op (o.a. Sylvia, van de post). Bij verder uitzoeken is de dader hiervan en dus ook van het geroddel en gepest bij de post in 2015: Carola. De jaloerse “heler”, die mijn leven wil claimen en overheersen en mijn authentieke nee (sinds mei 2014 ! ) niet wenst te accepteren en sindsdien mijn leven kapot wil maken met spirituele overlast, drama en politie.

 

(Nog meer conclusies, intuïtieve dromen en/of spirituele overlast in 2019 dan wordt dit blog nog verder vervolgd) 

 

Wie of wat en op wat voor eindeloze (in)directe manieren onzuivere spiritualiteit ook op mijn pad komt en hoe vaak jullie ook alles in mijn leven willen saboteren: het is nee en het blijft nee, totdat ik mijn laatste adem uitblaas. Ik stap nooit meer de drempel over van iemand die “heler”/medium is en/of een leermeester heeft (sjamanisme e.d.). Ik zal me nooit bij een persoon of groep aansluiten die een sekte(leider) blijkt te zijn, omdat ik geloof in ontwikkeling en authenticiteit. Ik ken jullie duistere agenda en jullie ware onzuivere, respectloze intenties maar al te goed en ga mijn eigen (spirituele) pad, waarbij in contact met de wijsheid van mijn intuïtieve lichaam en het echte leven blijf.

 

© Eva Pieters (januari – maart 2019)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

* Heling als ingang voor misbruik door Wilma, mede onder invloed van Bert van Ingen (Stichting LifeJoy), zie het blog HeelJezelf1

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Eigen tekst n.a.v. de Touch of Matrix (T.O.M.) “behandeling” die Wilma op mij heeft toegepast op 20-4-2012 in het gebouw van Stichting LifeJoy. Een behandeling die niet zuiver was. Het primaire doel was niet om mij vooruit te helpen, maar om mij (energetisch) vast te zetten aan haar en het spirituele netwerk waarin ze zichzelf gevangen heeft laten zetten. Een stichting die in de leefregels beweerd respect voor te staan, maar die in werkelijkheid een spirituele sekte voor
misbruik is. Hun motto is gebaseerd op verlatingsangst – “Nooit meer alleen, voor altijd samen één” – van waar uit ze je claimen.
Ik kan je verzekeren dat dit onder de bodem via spiritualiteit geregeld wordt. Bij iedereen die even over de drempel stapt. Of je dit nu wel of niet wilt: jij wordt geclaimd tot spiritueel bezit.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.