Spiritueel misbruik ontmaskerd (deel 1)

DIT BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven n.a.v. nieuwe conclusies. Deel 1 en 2 worden indien mogelijk samengevoegd en daarin komen al mijn conclusies: wie wat deed bij mij/ons èn bij anderen. Mijn website is mijn rechtszaak: mijn aanklacht tegen de doelbewuste grensoverschrijdende mishandelingen van de spirituele wereld. Mishandelingen die om geen enkele reden te rechtvaardigen zijn.

 

I feel that what was done in the dark will come to light.
There are secrets everybody’s gonna find out…

(Tupac Shakur)

 

spiritueel-misbruik

 

Iedereen die vanuit blinde slaafsheid aan spirituele waan-ideeën (in)direct energie stuurt, initiaties of inwijdingen aan ons opdringt, ons claimt, herprogrammeert en/of saboteert e.d., is verantwoordelijk voor spiritueel misbruik in ons leven. Ik zet dan ook jouw misdaden hier openbaar, verwijder al jouw destructieve invloed bij ons èn anderen vandaan, verbreek de banden en breng jou weer terug naar een natuurlijke staat of frequentie. Wil je dat niet? Dan is het antwoord heel simpel: val ons niet langer lastig.

 

8-8-2017 Na een heleboel donkerte verwijderd te hebben vanaf de Tellak in 2010 – die onze eerste spirituele saboteur werd door ons tijdens een Hammam ritueel ongevraagd in zijn spirituele waanzin te betrekken – tot het spirituele misbruik tot op de dag van vandaag, zegt mijn intuïtie: “Carola wil dat we stoppen met haar verdenken.” Maar alles wat er nu ook weer uitkomt spreekt de akelige waarheid van een hooggevoelige vrouw die zo ver weg is van zichzelf ZIJN dat ze een energetische moordenaar is geworden. Allereerst van zichZelf en van haar ware aard. En daarnaast van anderen. 

 

Je bent me kwijt en dat was je al

Jij hebt mijn dromen afgepakt
Vijf jaren van mijn leven
Heb jij met jouw toverstaf
Zomaar van mij gestolen

Omdat jij niet alleen wilde zijn
Heelde je mij niet die dag
Maar zette mij vast in jouw pijn
En maakte jouw dood deel van mij

Ik kon moeilijk vooruitkomen
Maar ik bleef altijd verder gaan
Om vanuit heling te leven
Waar ik altijd in heb geloofd

Ik bouw op en jij maakt stuk
Door alles wat leeft vast te grijpen
Je bent me kwijt en dat was je al
Want dat is de realiteit

In mij trof jij een vechter
Die zich losbreekt net zolang
Totdat ik de deur open heb
Om uit jouw kooi te ontsnappen

Jij wilde met een toverstaf
Jouw leven even beteren?
En jouw leegte vullen met mij
Waardoor ik geen leven meer had

Maar jij speelt geen God over
Wie er leeft en wie er sterft
Jouw tweelingziel ben je kwijt
Want dat is de realiteit

En je kan de hele wereld
Op haar plek willen zetten
Maar het leven zal jou vroeg of laat
Weer terugzetten waar jij hoort

Dan zal wat jij ontvluchtte
Jouw ziel dubbel zo hard raken
Verlies is deel van het leven
Wat je vasthield was je al kwijt

Welkom in de realiteit !
Daar waar mensen komen en gaan
En leven ècht en stromend is
Daar waar pijn tot heling leidt

© Eva Pieters (13 juli 2017)

N.a.v. van ruim 5 jaar lang door een “heler” en medium gevangen gezet te zijn op een plek waar ik niet hoor: door mij op een onnatuurlijke manier te verbinden aan haar familieveld en haar ongeheelde trauma (VTS). Zodat ze mij dag en nacht kon claimen voor haar behoeften. En ik totaal geen rust en ruimte meer had…

 

Je hebt mij mijn dromen afgepakt

Op 20-4-2012. En daarna ook op afstand. En dichtbij waar jij niet hoorde: je claimde een plek in mijn huis en rommelde jezelf een plek op mijn familieveld, om maar in mijn leven te kunnen zijn. Jij en andere spirituele saboteurs die geen andere missie in hun leven hebben dan de hele dag anderen “helpen” door extreme spiritualiteit uit pure doelloosheid en eenzaamheid. En niet alleen bij mij: jij geeft jezelf al jaren toestemming om destructief naar anderen te mogen zijn. Eenzame “heler” op de vlucht: via trancereizen e.d. Het doel heiligt de middelen. Het is pure schizofrenie. En niemand doet wat…

Ik heb ze gewaarschuwd, maar iedereen deed liever z’n ogen dicht en sluit liever z’n oren dan te erkennen dat iemand die zichzelf “heler” noemt – of iemand die zich binnen de stichting hun “vriendin” noemt – dit doet. Word wakker Stichting LifeJoy. Jullie zijn verantwoordelijk dat dit nu al 5 jaar lang onder jullie ogen en “toezicht” gebeurd. 

 

Ze “leeft” alleen nog voor haar doel als “Redder”

Betrapt! Onze intuïtie is scherp en doorziet steeds duidelijker jullie herhalende spirituele trucs. Niks alleen Clementine. Maar terug naar de 1e dader: Wilma. En de rest is deels indirect spiritueel misbruik en deels onbewust spiritueel leven. Men neme een doelloze Touch of Matrix en website programmeur (Wilma) en een stichting vol met voor haar potentieel te misbruiken en te programmeren naïeve spiritueel te ver openstaande leden. Het speelparadijs van een spirituele psycho-paat ! En daarnaast de 2e hoofddader: Carola. Als sensitherapeute zou je verwachten dat ze voor de balans gaat. Maar zij is een ver van de werkelijkheid levende manische sjamaan, die geen enkele grenzen wil kennen en waar wij sinds 2014 regelmatig spirituele overlast van ervaren. Vanuit hun irreële kijk op de wereld en hun grenzeloze fanatisme dwingen ze iedereen tot hùn keuzes. Door op iedereen die op hun pad komt (in)directe zwarte magie* toe te passen, of ze nu deel van de spirituele wereld en van Stichting LifeJoy willen zijn of niet. En van daaruit zaaien zij dagelijks hun bemoeizuchtige zaden van kwaad, zodat niemand meer vrij is. En hun leven gevuld is met een destructief doel. Omdat ze de werkelijkheid niet aan kunnen.

Het spiritueel misbruik door Wilma en Carola en de rest is in één woord samen te vatten: claimen. Via spirituele methodes en social media claimen ze mij (en vele anderen) op alle mogelijke denkbare manieren. Omdat ik eens haar drempel over stapte en zij mij een “behandeling” gaf meent zij nu ALLE rechten over mij te hebben… Een Redder – ook een “lichtwerker” – maakt dat wat heel is juist kapot, als hij of zij de arrogantie heeft om voor jou te bepalen wat “goed” voor jou is in zijn of haar ogen. Zonder overleg met het innerlijke gevoel van de ander. Zonder andermans identiteit en recht op eigen keuzes te bevestigen. Redden schaadt als jij de ander niet het laatste woord laat over zichZelf. Een “heler” schaadt als hij alleen nog maar zijn of haar rol en geen grenzen meer ziet…

 

De eenzame ziel die niet op haar eigen plek wil ZIJN…

En de puzzelstukjes vallen steeds verder op hun plek. Allereerst hielp het om de claim van spirituele saboteurs op mijn 6e chakra te verwijderen (zodat ik continue mijn aandacht op haar gericht heb, waardoor ik me niet kan concentreren op mijn eigen doelen in mijn eigen leven). De spirituele saboteur heeft zich via Touch of Matrix en/of sjamanisme e.d. een plek op andermans familieveld verschaft en ook anderen aan haar familieveld gekoppeld. Er zijn onnatuurlijke bindingen via de familievelden aangemaakt. Dan kon ze “contact” met mij (en met anderen) opnemen wanneer ze maar wilde… Heling ontstond pas door de banden te verbreken met de tweelingzus van Wilma en daarna te zeggen: “Hogere Zelf zuiver en verwijder de tweelingzus van Wilma van alle T.O.M. programmeringen van mijn familieveld vandaan” (ook bij mijn man en vele anderen gedaan). En tot slot de “entiteit” die haar zus moest zijn van het briefje van 20-4-2012 te halen en uit de volledige T.O.M. behandeling van 20-4-2012. Daarnaast was de plek van de tweelingzus van Wilma weer natuurlijk en is er nu pas een basis voor ware heling…

Met helende affirmaties verwijder ik alle overheersende en daardoor destructieve programmeringen bij mij en van mijn familieveld (in alle generaties) vandaan [en bij mijn man en iedereen die ik vaak oppik en waar ik (in)directe spirituele overlast van ervaar]. Dit zijn bewust verstorende intenties en programmeringen, die je kan ervaren als rusteloze, concentratie verstorende trillingen, rond je hoofd of bij je buik etc., en waarmee ze jouw aandacht wil claimen en je uit je slaap houdt. Dit doet de ziekelijke spirituele saboteur al jarenlang op jouw energieveld, jouw familieveld èn in jouw huis e.d.. Bij iedereen die ze willen overheersen en misbruiken en die nooit weg mogen gaan: (ex-)cliënten, (ex)cursisten, leden van Stichting LifeJoy etc.

[Hogere Zelf zuiver en verwijder: alle “nieuwe dimensie” programmeringen/energie weg bij mij en al mijn familieleden (en al mijn (ex-)cliënten) vandaan; alle (T.O.M.) programmeringen tot blokkades uit mijn 1e, 2e chakra… (bij alle chakra’s: voor èn achterkant; 2e chakra met name als ze je seksleven wil blokkeren); alle T.O.M. programmeringen die Wilma (in combinatie met hogere machten) op mijn familieveld heeft toegepast, met name die aanzetten tot geweld en drama weg bij mij, van mijn familieveld en uit mijn huis vandaan; alle (T.O.M.) programmeringen tot kosmische bindingen tussen (het familieveld van) Wilma en… 1) de geestenwereld 2) het familieveld van …. 3) van alle familievelden die ze claimt 4) seksueel misbruik op het het familieveld van… (ook bij cliënten) 5) alle social media (apart benoemen)]

Nieuwste affirmatie om ze te stoppen met deze extreme overlast daarbij verbreek ik verbindingen tussen hen en de spiritwereld etc.
En met name haal ik al hun spirituele invloed weg uit alle huizen, gebouwen en werkplekken e.d. door te zeggen dat deze niet meer openstaan voor goeroe-energie, de spiritwereld en New Paradigm MDT. Dan wordt ons huis en de rest van Tiel e.o. weer rustig…

En voor de rest zoek ik nog uit hoe je dit verder kan verwijderen en weer om kan zetten in iets positiefs. Zoals spirituele methodes bedoeld zijn om te gebruiken, niet voor dwangmatige spirituele verkrachting van mensen, maar om mensen die om hun hulp vragen weer terug in balans te brengen. Meer niet.

 

Wij hebben ontdekt dat zeker 5 maal per dag controlerende pro-gramma’s (circa 5 /6 uur, 11 uur, 13.30 uur, 17.00 uur, 22.00 uur) worden toegepast. De belangrijkste affirmatie voor heling is, vanuit mijn nieuwste inzichten over (New Paradigm MDT) spiritueel misbruik: Hogere Zelf zuiver en verwijder alle herhalende claims [op mij, mijn man, ons huis, onze familievelden, op mijn 6e chakra], spreuken, banvloeken, Touch of Matrix programmeringen, suggestieve programmeringen, New Paradigm suggestieve programmeringen, alle overige programmeringen, onnatuurlijke coderingen, dna-activering, shamballa reiki energie, shamballa inwijdingen, reiki energie, reiki symbolen, reiki blessings, reiki inwijdingen, Melchizedek energie, Melchizedek initiaties, alle overige inwijdingen en initiaties, energieportalen, implantaten, kosmische bindingen, tweelingzielverbindingen, trancereis verbindingen, goeroe-energie, goeroe-verbindingen, en alle overige spirituele invloed en energieën en onnatuurlijke verbindingen weg bij mij vandaan. Met name uit mijn mediamieke kanaal, uit mijn 7e, 6e, 5e, 4e, 3e, 2e en 1e chakra, uit mijn dna-code, uit heel mijn energieveld vandaan en van heel mijn familieveld vandaan, en uit ons huis vandaan (idem: bij mijn man vandaan etc.; bij mijn kinderen vandaan etc.) 

 

Ik kwam er voor heling en niet om geblokkeerd te worden

Niet om tegen gehouden te worden in mijn leven. In mijn ontwikke-ling. Maar dat is precies wat er op 20-4-2012 en sindsdien op afstand met mij en mijn familieveld is gebeurd. Door Wilma en later ook door Carola. Ongetwijfeld heb je nu grote spijt dat ik jouw cliënt was. Dat is wederzijds. Maar ik zal je één ding zeggen: het universum heeft mij op jouw pad gebracht om jou te laten zien dat heling wel degelijk mogelijk is. Ik heb 3 trauma’s geheeld en ben er dwars doorheen gegaan. Omdat ik de moed had te helen. En omdat ik mezelf voorgenomen had om nooit iemand anders de prijs voor mijn oude wonden te laten betalen. Dat is het verschil tussen jou en mij. Zoals ik eens droomde: “Ik ben een REUS. En ik schop alles en iedereen aan de kant die mij in de wegloopt. Ook het verdriet om mijn moeder.” Waarbij ik opstond van de kleinering door mijn vader, die me klein en zwak hield. In de droom zelfs bovenop mijn rug zat. Ik stond op en hij gleed van mij af zo groot werd ik. Ik werd een reus door mijn ontwikkeling aan te gaan en nergens voor terug te deinzen. Die innerlijke drive heeft mij door alles heen geholpen. En om dan vervolgens door jou weer gestopt te worden? Ik dacht het niet!

“Ik ben een REUS. En ik schop alles en iedereen aan de kant die mij in de wegloopt. Ook de Redders destructie van spirituele saboteurs.”

 

14-7 Wilma’s spirituele misbruik is ruwweg op te splitsen in 2 soorten: of via kosmische bindingen met familievelden, social media, sekssites etc. of sjamanistische trancereizen, met enorme focus op geweld en met name seksueel misbruik op familievelden.

En de “heler” is wederom van mij vandaan geheeld. Niet door haar-zelf. Niet door haar collega “vrienden”, die duidelijk ook niets om mensen en ware heling geven. Door mij. D.m.v. natuurlijk energie-werk. Alles wat jij afgepakt hebt en niet werkelijk bij jou hoort haal ik jou telkens weer bij jou weg. En alles wat jij niet onder ogen wilt zien en wegduwt, zet ik terug op de plek waar het hoort. Jij blijft je voordien als “licht” en heelt jezelf niet. Maar jij hebt pech met mij, mijn sterke familie-veld en mijn Deutsche Gründlichkeit. Ik rust niet – en heb letterlijk geen rust – tot ik volledig van de destructie van jou en jouw familieveld af ben en jij tegelijkertijd geheeld bent. Dus hebben we jouw familieveld dit keer eens vollediger neergelegd. En daar kwamen de antwoorden. De onzichtbare witte olifanten: de plekken die jij niet wilde zien op jouw veld, de plek van een dader en van overledenen, zijn nu door ons zichtbaar gemaakt. En volgens de natuurlijke familieopstellingen STOPT daardoor jouw destructie en kan iedereen weer verder… Maar niet in jouw geval, want jij hebt jouw natuurlijke plek verlaten en jouw ware familieveld verraden en je gestort in spirituele waanzin, waardoor jij compleet je ware identiteit kwijt ben. En geen spiritueel persoon met hoger bewustzijn, maar een psychiatrische patiënt, die de werkelijkheid niet meer kan zien.

Jouw geschiedenis mag triest zijn. Maar wat jij van daaruit vanuit spiritueel zelfbedrog  als “helper” voor destructiefs gedaan hebt, terwijl heling zo ontzettend dichtbij was (met T.O.M.), is nog triester…

 

Droom 16-7-2017: “nieuwe dimensie” (New Paradigm MDT) 

Na weer een krankzinnige nacht droom ik dat er “nieuwe dimensie” energie in de kamers van een huis worden gestuurd. Daarna word ik wakker en weet ik weer hoe laat het is… Jij mag op de vlucht zijn voor wie je werkelijk bent en niet de waarheid van jouw familieveld onder ogen willen zien. Maar jij sleept ons niet mee in. Ik leef NU en ik heb mezelf en mijn verleden geaccepteerd. Stop met mij te willen veran-deren in wie ik niet wil zijn. Ik heb spirituele grenzen en jij hebt niet het recht, ook niet als “lichtwerker”, om die te overschrijden.
Ongevraagde hulp helpt niet, maar SCHAADT een ander, omdat jij andermans grenzen overschrijdt. Heler zijn betekent eerst bij jezelf beginnen. Van binnen. Niet via illusionaire trancereizen. Echte transformatie brengt je terug naar het lichaam van gevoel. Dat bereik je door jouw oude denkbeelden over jezelf en jouw verleden kapot durven te maken. Jouw illusies in je hoofd. Maar niet jezelf en mensen kapot maken, omdat jij de waarheid niet onder ogen durft te zien. Transformatie is illusies doorbreken (Past Reality Integration), de werkelijkheid durven zien voor hoe die IS. Dan zal je vrij ZIJN en vrij laten…

 

Ik spreek de intentie uit dat alle spirituele “helers” en mediums e.d. ophouden om in het kader van “hulp” onze grenzen te overschrijden. En stopt ons te betrekken in jullie extreme spirituele en zeer opdrin-gerige leefwijze, die onze natuurlijke levenswijze en frequenties verstoord. En dat elke (in)directe actie om ons op “de nieuwe dimensie voor te bereiden” per heden (datum van vandaag) STOPT

 

Mijn missie: ik stop het misbruik want jij stopt niet

18-7-2017 En die CLAIM op mijn 6e chakra, waardoor ik de hele dag wel aan je moet denken, heb ik verwijderd: bij mij, m’n man en iedereen die jij nu al jarenlang in jouw behoeften gevangen wilt zetten. Ook verwijder ik vanaf nu dagelijks al jouw spirituele invloed van alle familievelden die jij in jouw spirituele waanzin betrekt, waardoor je levendige mensen van hun ware pad afhaalt. Zoals ik al wist sinds 20-4-2012: jij bent ziek en hebt dringend hulp nodig.

20-7-2017 5 jaar en 3 maanden later eindelijk bevrijd ! Doordat zij stopte en zichzelf ging helen? Doordat ik haar op afstand heb kunnen helen, zodat ik eindelijk rust kreeg? Nee, middenin de nacht gaf mijn intuïtie de oplossing: banden verbreken met haar overleden twee-lingzus ! Wat Wilma bij mij op 20-4-2012 en bij mijn man op afstand en bij vele, vele anderen (ook op afstand) heeft gedaan: zij heeft genetische manipulatie toegepast. Ze heeft haar overleden tweelingzus aan anderen gekoppeld. Om weer iemand heel dichtbij te hebben. Ze heeft onnatuurlijke verbindingen aangemaakt d.m.v. negatief sturende DNA-activering en goeroe-verbindingen. En daar-mee mensen van hun ware plek afgehaald. Maar dat leidde tot veel problemen in de levens van degenen die zich nu op een plek bevinden waar zij niet horen. En dit was geen ware oplossing van haar Vani-shing Twin Syndrome. Alleen ware heling geeft bevrijding en rust…

26-7-2017 middenin de nacht de programmeringen bij Carola weggehaald, die (in)direct hier weer spirituele overlast veroorzaakte. En ook weer bij de rest verwijderd.

28-7 “Wilma heeft op 20-4-2012 mijn DNA-code veranderd” En op 20-4-2012 (Wilma) en o.a. mei 2014 (Carola) is door Stichting LifeJoy een heksencirkel op mij toegepast om mij vast te zetten aan hen (zie verderop). Ik ga alle blogs over spiritueel misbruik doorlopen en aanpassen. Zij willen blijven strijden en daarmee op de vlucht blijven voor het werkelijke leven. Ik weet inmiddels hoe zij mij (en anderen) gevangen zet en hoe dit te doorbreken. Conclusies daarover maak ik zichtbaar. Maar de kern van de zaak is: jij bent ziek en jij hebt hulp nodig. En dat is het enige waarvoor het universum mij op jouw pad gebracht heeft. Niet voor eeuwige strijd, want dat is jouw zielige beperkte negatieve universum. Maar om jouw tot bewustzijn te brengen. Zodat je stopt met anderen kapotmaken.

30-7-2017 Zojuist banden willen verbreken met Antoinette. Veel spirituele waanzin en een interessante openbaring via haar 7e auralaag. ‘Heksencirkel’ zegt mijn intuïtie. Deze is op haar en ook op mij (op 20-4-2012 en o.a. mei 2014 toegepast). Een heksencirkel met programmeringen om mij te binden, zodat ik in Stichting LifeJoy zou gaan, de stichting nooit zou verlaten en Wilma/Carola nooit zou verlaten. Dit alles is bij mij en Antoinette opgeheven. Nou Willem ik merk het: ze is nog nooit op afstand met mij bezig geweest…

X 10-8 Banden verbroken met Lonny. Die ook op afstand respectloos onze grenzen overschrijdt en regelmatig ongevraagd Reiki en New Paradigm goeroe-energie en -inwijdingen op ons toepast. Energie sturen zonder overleg is zwarte magie. En wij ervaren dit dagelijks weer als een gigantische inbreuk op ons gezonde leven. De vrouw die als motto had: “Wie in balans wil blijven, mag het contact met zichzelf niet verliezen” is nu ook een (seks)slaaf is van goeroe John (New Paradigm). En ik kan haar toevoegen aan een lange rij van spirituele verkrachters, die in de naam “de nieuwe wereld” grenzen menen te mogen overschrijden en mensen herprogrammeren en tot op dna-niveau hun individualiteit aantasten, om ze te reduceren tot blinde slaven. En als “beschermer van de kwetsbaren” sta ik dit niet toe en draai ik alles weer terug tot een natuurlijk en gezond niveau.

 

Alleen iemand die zich zeer onmachtig van binnen voelt wil zoveel mogelijk macht over anderen hebben. Zoals gezegd: jij bent ziek…

 

Wilma heeft op 20-4-2012 mijn DNA-code veranderd

En daarmee vele problemen in mijn leven gecreëerd. Terwijl T.O.M. bedoeld is voor heling, niet voor genetische manipulatie. Met haar destructieve geest heeft ze voor eigenbelang met Touch of Matrix en/of DNA-activering gerommeld en mij onnatuurlijk -an haar idealen vastgezet. Dit is/heeft ze ook op haar DNA-code en familieveld en op alle mensen uit haar omgeving toegepast die zij voor haar spirituele waanzin wil claimen. Ook op afstand. Want ook mijn man heeft ze bewerkt vanaf begin juli 2012 (in de nacht dat ik droomde dat er een entiteit bij hem binnen was gekomen) en die heeft nooit op haar behandeltafel gelegen. Ze heeft mijn gezonde leven gestolen en ik ben 5 jaar en 3 maanden kwijt, die ik nooit meer terug krijg.

Ik heb vannacht affirmaties uitgesproken om alle DNA-codes terug te zetten naar hun oorspronkelijke staat, voordat Wilma en New Paradigm er mee rommelde. Daarna had ik een droom met een computerscherm en bovenaan stond de naam Wilma v.d. W. en die verdween. En daaronder de naam Carola de J.B. en die verdween. Hun spiritueel misbruik d.m.v. onethische, onnatuurlijke programmeringen en “healings” (New Paradigm – Shamballa) om ons aan hun extreme spirituele leefwijze vast te zetten zijn verdwenen. Eindelijk weer VRIJ. Deze modevorm van spirituele wauwelverhalen over Atlantis en andere onzin pakt naieve en onbewust levende en doelloze spirituele mensen volledig in. Die vervolgens zich opdringen in levens van anderen, onder het mom van de wereld helen en naar een nieuwe dimensie brengen etc.

Dit is de spirituele waanzin: “Heling” is vernietiging als je de mens zijn eigen zeggenschap over z’n leven en zijn ware aard en ware verbindingen afpakt. Dat is wat New Paradigm fanataci doen. Mensen mishandelingen op afstand voor hun “hogere doelen”, om mensen “voor te bereiden op de nieuwe wereld”. Een klachtenlijst voor DNA-activering tref je hier. Zeer herkenbaar voor ons… Een nieuwe wereld die ons maandenlang, jarenlang zo uit onze kracht haalt, komt niet vanuit goede energie. Het is spiritueel misbruik, om mensen uit hun oorspronkelijke kracht te halen en te dwingen de spirituele waanzin in te gaan. En ik blijf mij er voor inzetten dat dit misbruik voor iedereen zichtbaarder wordt en STOPT.

 

En nog steeds verwijderen wij de sporen….

30-7-2017 Ik wil eindelijk eens volledig loskomen van de spirituele waanzin die sinds 2012 en 2014 op mijn pad gekomen is. Waarom gaat het niet weg? Heb ik soms ongevraagd een inwijding gehad? Ik besluit om een affirmatie te doen om alle inwijdingen weg te halen die ik ooit gehad heb. En dat is raak! Zeker een uur lang lig ik te rillen en soms heftig te schudden. Mijn intuïtieve lichaam gooit het er allemaal uit en beelden verschijnen. Eerst de naam Hans (Jassentechniek). Dan lig ik bij Wilma op tafel (20-4-2012), en zie ik even later een india-nenstam en een medicijnenman (die is al eerder intuïtief in beeld gekomen). Even later zit ik weer bij Hans (7-2-2014) en volgen er allemaal spirituele lichtflitsen. En tot slot lig ik bij Carola op de behandeltafel (10-2-2014). “Inwijding” zegt mijn intuïtie. Ze had toen allemaal stenen op mij gelegd. En sinds Hans/Carola is de stilte om mij heen verdwenen… Ik onderzoek verder. Wicca komt als aanwijzing naar boven. En ik ril er de achterbaks opgedrongen initiatie hekserij uit.

9-10-2017: Op 20-4-2012 zijn er (onnatuurlijke) verbindingen met Jezus aangemaakt, in mijn dna-strengen. Meteen denk ik aan de “dode man” aan het voeteneind, die later Bert bleek te zijn. Eén en één is twee: hij heeft zich als zelfverklaarde goeroe onnatuurlijk verbonden en geïdentificeerd met Jezus, wat mijn intuïtie de laatste tijd al duidelijk maakte. Want ja: waarom stopte het na de banden verbreken met Bert ook niet? Dit is het antwoord: Jezus verbindingen. Maar ook heeft ze gerommeld bij mijn hoofd. En als ik met bovenstaande bezig ben en naar mijn hersenen ga om dit te verwijderen, zegt mijn intuïtie: implantaten. En zo komt de waarheid van de horror-“behandeling” ook na 5 jaar nog steeds verder aan het licht. Wilma heeft op 20–2012 spirituele implantaten in mijn hersenen geplaatst. Vandaar dat ik sindsdien niet vooruit kwam! Extreme sabotage op een heel diep en laf niveau. En mijn man, die niet eens op een behandeltafel lag? Ook bij hem kon ik vannacht de nodige waanzin verwijderen. Eveneens (onnatuurlijke) verbindingen met Jezus, uit zijn dna-strengen (op afstand door Wilma/Bert gedaan, begin juli 2012, toen ik ’s nachts gedroomd had dat er een entiteit bij mijn man binnen was gekomen). Daarna zag ik een beeld van hem als foetus, wat achteraf een claim op zijn geboorterecht bleek te zijn, had ik de initiatie hekserij (ook al eens op mij toegepast tijdens “sensi-therapie” door Carola) en onnatuurlijke tweelingzielverbindingen bij hem te verwijderen (zoals ook op haar eigen man Willem toegepast). Dit is op 23-1-2014 door Carola op mijn man toegepast, op afstand werd hij door haar mishandeld,waarna hij de afspraak voor Sensitherapie met haar terecht afzei.

Mijn lichaam (èn het lichaam van mijn man) is de drager van jullie wandaden: ze spreekt en schud het er allemaal heftig uit. Zomaar pakten jullie mijn leven af. Het voelt als verkrachting van wie ik ben. En nu jaren laten wassen we onze handen in onschuld? Nee Wilma, Bert, Carola en Hans, jullie zijn schuldig aan grove grensover-schrijding. Jullie zijn onbetrouwbare alternatieve zorgverleners, die een gevaar zijn voor / de gezondheid van anderen. En het wordt tijd dat jullie duistere praktijken aan het licht komen. Ik heb rechten. First do no harm!

 

© Eva Pieters (juli – oktober 2017)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

NB: titel van blog was “Stichting LifeJoy claimt mensen (deel 1)”

* Zwarte magie = “ritueel of niet rituele intentie, welke in strijd is met iemands vrije wil en het goddelijk plan en/of schadelijk en/of manipulerend is.”; Hekserij = een intentie om enig aspect van een persoon of zijn leven te ontaarden. (Bron: ZuiveringBescherming)

Zie de blogs HeelJezelf1 en SpiritualiteitNiemandSchaadt

 

Let op: dit SpiritueelMisbruik vindt extreem bij ons (omdat wij nee blijven zeggen) maar niet alleen bij ons plaats. Stapte jij eens de drempel van een lid/vriend van Stichting LifeJoy over, dan wordt jouw hele leven voortaan (in)direct geclaimd via spiritueel misbruik door Bert e.a. Geen twijfel over mogelijk. Extreme bezitterigheid, o.a. door claims en saboterende implantaten ! Om je te kunnen bezitten, con-troleren en besturen (Zie JijVreemde: affirmatie om los te komen).

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL 

Eigen tekst n.a.v. de Touch of Matrix (T.O.M.) “behandeling” die Wilma op mij heeft toegepast op 20-4-2012 in het gebouw van Stichting LifeJoy. Een behandeling die niet zuiver was. Het primaire doel was niet om mij vooruit te helpen, maar om mij (energetisch) vast te zetten aan haar en het spirituele netwerk waarin ze zichzelf gevangen heeft laten zetten. Een stichting die in de leefregels beweerd respect voor te staan, maar die in werkelijkheid een spirituele sekte voor
misbruik is. Hun motto is gebaseerd op verlatingsangst – “Nooit meer alleen, voor altijd samen één” – van waar uit ze je claimen. Ik kan je verzekeren dat dit onder de bodem via spiritualiteit geregeld wordt. Bij iedereen die even over de drempel stapt. Of je dit nu wel of niet wilt: jij wordt geclaimd tot spiritueel bezit.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.