Volg de weg van jouw ziel

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.
(Alinea’s “Volg je hart – en laat VRIJ” en “When you don’t go within…” nog 1x doorlopen; bij misbruik nieuwe info nog toevoegen)

 

Berichten aan Guido zijn onderdeel van een heftig tweelingzielproces. Bij hem is mijn hart en daar schrijf ik over. En als jij dit als ingang voor misbruik ziet, omdat jij een spirituele vrouw zoekt om via te “leven” i.p.v. jezelf te helen, dan ben jij zeer triest. De man waarvan ik houd kiest momenteel voor alleen zijn. Ik wil en kan met niemand anders mijn leven delen. Dus ik kies ook voor alleen zijn. Zoek je een relatie, dan ga je maar naar een datingsite! En zoek je iemand om jou gelukkig te maken: Begin maar eens bij het begin: in jezelf. Want eenzaamheid heel je van binnenuit. En niet door een emotionele ingang bij anderen te zoeken om hen voor jouw behoeften menen te mogen misbruiken. Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

“Everyone and everything is interconnected in this universe.
Stay PURE of heart
and you will see the signs.
Follow the signs and you will uncover your destiny
.”

 

transformatie

 

7-4-2020 De vorige illustratie is verwijderd. Ik geloof niet meer in Guido als mijn tweelingziel. Als hij het wel was, dan had hij niet zo langdurig geknokt tegen zichzelf en had hij het in zich gehad om voor groei te kiezen. Nu is hij net als ieder ander van deze tijd: een narcist, die misbruik van mijn leven(senergie) wil maken. En meer niet.

Deze illustratie [“Twin flame lovers never forget the echo of each other’s hearts…”] was geplaatst i.v.m. mijn tweelingzielverbinding met Guido. Oorspronkelijk zou dit blog alleen daarover gaan. Maar er kwam een wanhopige binnendringer, die mijn grenzen overschreed om Guido’s plek in te willen nemen. Hij zal wat anders in dit plaatje zien. Maar er is een groot verschil tussen samensmelten vanuit misbruik (waarbij de één zichzelf niet heelt en “gelukkig” wil zijn ten koste van de ander) en een tweelingzielverbinding

(zie voor verdere verschillen in onderstaande alinea “Volg je hart…”)

 

Guido: Ik heb twee wensen en eigenlijk één: ik wil bij degene zijn waar ik van houd. 6-11-2019 In droom zeg ik: “Degene waar mijn hart naar uit gaat die wil niet.” Mijn 2e wens is dat ik dan verder wil gaan. Maar dat lukt niet. Het Universum heeft jou en mij met een reden op elkaars pad gebracht: groei ! Als tweelingzielen zijn we diep verbonden: in intense liefde en nu in intense (ziele)pijn. Jij zwemt al jarenlang tegen de stroom in, tegen jouw hooggevoelige aard in, en dus is je leven vol obstakels en ziekte. Je kiest niet voor geluk. 25-11-2019 Mijn intuïtie bij thuiskomst: “Jullie zijn via zijn moeder verbon-den.” Dus ik leg haar neer en ze zegt tegen Guido: “Volg je hart.” 

 

En toen kreeg ik een bericht en iets in mij zei “Het is Guido”

Verstopt achter een andere naam. Maar de feiten wijzen in een andere richting: je bent het niet. Het bericht is van Davy (die zegt spirituele hulp te willen; zie verderop). En ik ben bang tegenover iemand anders komen te zitten terwijl jij het bent die ik wil zien en ik dan helemaal niet meer opensta voor die ander. En dat jij het niet bent maakte mij verdrietig. Alleen kan ik zijn, maar alleen zonder tweelingziel is zeer zeer pijnlijk. Als jij het bent: leef! Neem een risico en zeg het gewoon vanuit jezelf. Ik besloot qua Guido mezelf de volgende zin mee te geven: van iemand houden, zonder jezelf te verliezen… En dat hielp, om mezelf rustiger te krijgen in een wervelstorm van emoties van een op zielsniveau vaak heftig verscheurend tweelingzielproces.

Of misschien was het wel dezelfde soort energie als van Guido: een rusteloze ziel, die de uitgang uit z’n doolhof niet kan vinden, omdat hij z’n innerlijke stem nog niet hoort of nog niet volgt… (Ja, kan ik nu achteraf zeggen. En tegelijk iemand die wanhopig daarin een ingang zocht voor misbruik) Via de uitwisseling met Davy over dat hij zich regelmatig een opgejaagde ziel voelt en mijn laatste Neurofeedback in 2019 kwam ik op 20-12 tot deze hieraan verbonden conclusie: een opgejaagde ziel ben je totdat je van binnenuit accepteert wie je bent (hooggevoelig en/of paranormaal, of homoseksueel, etc) en jouw zielereis aanvaardt. En misschien is daarmee de “functie” van Guido in mijn leven voorbij. Omdat ik de spirituele groei die hij in mij aanwakkerde heb opgepakt en hij geen stappen durft te zetten om te groeien. En was het alleen dit en geen relatie. Een relatie die ook onmogelijk is zolang hij weigert te groeien. En ik ga verder, op het door mij te volgen pad, ongeacht of jij (mee)groeit…

 

En dat is een belangrijke stap voor mij

Ik zal altijd van Guido blijven houden, maar hij gooit mijn liefde al 2 jaar lang in de prullenbak. Met kerst 2019 wordt mij dit ook weer pijnlijk duidelijk. Ik ben zo ver dat het Universum mij een andere tweelingziel op mijn pad mag brengen. Ik verdien beter. Ik wil een spirituele partner die voor het leven kiest en ondanks alle obstakels durft te groeien. 25-12-2019 “Les voor Guido: als hij niet verder groeit raakt hij zijn vriendin kwijt.” Wie dat ook was/is of potentieel is. Ja ook mij, want ik ga verder. Mijn groei beweegt mij vooruit. Maar dan volgt er op 29-12 een parales van de moeder van Guido. Mijn gevoel is heel sterk: Hij wil niet van mij houden. Hij wil niet bij mij zijn. Dus ik wil verder. En dan krijg ik ’s nachts veel energetische overlast. Een energetische aanval? Nee, geen naam is raak. Ik zoek verder en pas als ik zeg “moeder van Guido” wordt het rustig! Ze schudt me weer tot bewustzijn, op de plek waar ik hoor, terug in het tweelingzielproces met Guido. Ik mag hem niet loslaten.

 

Mijn hart volgen lukte niet…

2019 was moeilijk, maar dankzij de Neurofeedback en het volgen van mijn intuïtie toch een jaar van groei. Mijn hart volgen lukte niet. Guido bleef zwijgen. En Gerhard* heb ik moeten loslaten, want 2x een ge-compliceerde situatie, die niet tot een relatie leidt kan ik niet aan. En bovendien blijft mijn weg mij wijzen naar Guido. In 2020 ga ik verder, met jou altijd in mijn hart èn altijd zonder jou, mijn intuïtieve pad vervolgen en zoveel mogelijk gelukkig ZIJN. Jouw keuze om niet samen te zijn, niet de mijne. Mijn keuze is groei. En ik wil je graag op jouw pad ondersteunen, want ik weet dat dit de bedoeling van het universum is. 1-1-2020 Droom over Guido (die ik inhoudelijk hier niet plaats). Dus er is een trauma. Dat verklaard ook de paniekaanval die ik 2 jaar geleden oppikte toen ik jou mijn bericht stuurde. Ik deins niet terug voor een trauma, want ik weet dat er een weg doorheen is die weer naar het licht leidt. En ik hoop dat jij ook niet terugdeinst. Het zou zonde zijn als je de rest van je leven laat verpesten door een trauma. Laat de dader niet winnen en overwin jouw wonden.

 

19-1-2020 Ja Guido, van gisteravond: ik weet het. Maar door mijn gebruikelijke assertieve reactie heen kwam een nieuwe spirituele reactie in mij op. ‘Cause “I have all the Jedi in me”. De goede geesten, jouw moeder, die niet rust totdat jij voor jouw geluk kiest. Je kan duizenden keren “Big Love” blijven zoeken, je weet het. En zij kunnen jou nooit geven wat ik jou kan geven: echte liefde. Wij zijn tweeling-zielen, diep verbonden, van hart tot hart, van ziel tot ziel. Geleid door het echte, gezonde (ongemanipuleerde) Universum, zal jouw leven niet lekker lopen, totdat jij jouw ware pad volgt. En eindelijk wilt weten en durft te ontvangen dat er een vrouw is die bij jou hoort
en die van jou houdt. En stappen zet… Want j
ij bent op mijn pad gekomen en ik ben op jouw pad gekomen: voor groei

 

“Er is iets wat ik niet mag weten”

Davy stuurde mij een bericht waarin hij om hulp vraagt. Zijn energie lijkt die van Guido, maar blijkt later van niet… Dan als we spreken zegt hij “Ik heb de energie van jouw vriend naar mij toe getrokken”. Ik dacht meteen aan “Het is Guido” en werd boos. “Er is iets wat ik niet mag weten” zei mijn intuïtie vlak voor ik van huis vertrok. En dat is mij vandaag (7-1) heel erg duidelijk: je hebt wat jij “mijn vriend” noemde als ingang misbruikt. Betrapt wilde jij je er nog onder uit zien te kletsen, maar 1 + 1 = 2. Ik pikte na jouw eerste bericht bij jou “het is Guido” op. Schandelijk! Ik zou maar eens goed verder lezen op mijn site dan deze emotionele ingang denken te mogen misbruiken. Deze site staat voor ontwikkeling. Dat betekent dat je niet anderen misbruikt, maar de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven zèlf oppakt. En ja ik ben single, maar niet op zoek. En ik ben absoluut niet onder de indruk van zoekende mannen, die mij willen “hebben” om te misbruiken. Mijn hart is bij Guido. En daar is jouw plek niet. 

 

De les voor Davy: op eigen benen staan

Dit is een man die mij om hulp bij spiritueel misbruik vraagt, maar zelf een emotioneel en spiritueel misbruiker is. Bij de afspraak blijkt dat hij een ingang zocht om een (spirituele) partner te vinden. Als hij naast mij loopt voelt dat niet fijn. Ik houd het bij een afspraak i.v.m. spiritueel misbruik en zend hem alleen daarover nog 1 mail. Ik heb banden verbroken tussen hem en de leermeester waarvan hij zegt los te willen komen. Deze man is kwaad en jarenlang niet opgeschoond. En ja er is spiritueel misbruik: “Hij heeft dingen verzwegen voor Davy. Z’n ziel is helemaal niet gevangen. Z’n ziel is geclaimd. Z’n familieveld is geclaimd.”** En eerder trof ik o.a. hekserij en onnatuurlijke code-ringen aan. Maar de grote vraag is: hoe vrij wil hij werkelijk zijn? En ik besluit mijn mail met deze alinea: “Ik heb geen banden verbroken tussen jou en je moeder. Omdat dit een zeer persoonlijke band is, is het aan jou in hoeverre jij wilt groeien en los van haar wilt/durft te leven. Ik heb geen banden verbroken tussen jou en de andere namen. De rest ligt bij jou. Afhankelijk van hoe vrij je werkelijk van de (spirituele) invloed van anderen wilt zijn en in hoeverre je gaat leven vanuit jouw kern en gaat vertrouwen op jouw eigen intuïtie en alle spirituele indoctrinatie en “bescherming” los wilt/durft te laten. Waarbij bij mij ook de zin opkomt: op eigen benen staan.”

 

(Checken NIEUWE INFO toevoegen : o.a. Guido lastigvallen)

Misbruik? Dan zet ik jou mijn leven uit

Je speelt het slachtoffer, maar je bent een dader. Je wilt helemaal geen hulp. Jij bent een meelifter. Mijn intuïtie stapelt de bewijzen op. 6-1 “Hij steelt”, eerst denk ik: energie van anderen, maar uiteindelijk is het nog dieper: hij steelt liefde. 8-1 “Hij heeft gelogen” en 11-1 wederom “Hij is niet eerlijk” = 13-1 “Davy stuurt energie naar jouw huis.” En als ik thuiskom op 8-1-2020 “Hij heeft entiteiten naar je huis gestuurd”. Die heb ik retour gestuurd. 9-1-2020 Om 1 uur wakker “Trancereisverbinding“. Dader: Christine (moeder van Davy en ook spiritueel actief). “Er is iets wat ik niet mag weten”: intuïtie 9-1 “Moeder en zoon werken samen.” De verbinding maken met mij is niet zuiver. De verbinding wordt voorbewerkt: zij maakt een trancereisverbinding en hij stuurt mails en “liefdevolle” energie. Het is mij heel duidelijk nu. Er wordt op gemanipuleerd dat hij “goed” en “liefdevol” is. Zodat ik mezelf voor hem openstel… Er wordt mij geen persoonlijke vrijheid gelaten. Maar die pak ik wel. My freedom, my choice. Dit is misbruik. Doen alsof je respect voor iemand hebt en ondertussen kwaadaardige bedoelingen hebben. Mijn ziel waar-schuwt mij voor jou. Op de dag van de afspraak heb ik dit heel sterk gevoeld. Je pakt al jarenlang jouw eigen verantwoordelijk niet. En dus is afwijzing en energetische aanvallen van mensen wiens grenzen jij denkt te mogen overschrijden het gevolg. Ik laat jou los en ik ver-breek de banden telkens opnieuw. Met jou. En met je moeder.

 

Een ieder die mij denkt (spiritueel) te kunnen manipuleren tot het doen wat hij/zij voor mijn leven bedacht heeft, heeft pech. De waarheid komt altijd naar boven, want energie spreekt! En dan verbreek ik de banden, stuur alle spirituele wraakacties drievoudig retour en zet jou mijn leven uit. Geen respect, geen relatie.

 

“Je ziel heeft al voor de dood gekozen”

Davy: ik trek mijn handen volledig van jou terug. Mijn huidige pad loop ik omdat ik mezelf diepgaand geheeld heb, van binnenuit, en dat is nog lang niet jouw pad, want jij moet nog beginnen met helen. Jouw plek is niet bij mij, niet in mijn lichaam of via mijn leven, of dat van anderen. En ja Davy ik heb het vannacht – tijdens veel spirituele overlast van jou – ook voor me gezien. Jij reikte naar mij uit en in wit gehulde wezens trokken jou weg van mij en de levende mensheid. Deze zinnen kwamen in mij op terwijl ik toekeek en niet ingreep, want dat is hoe het is bestemd: “Stop met vechten. Je ziel heeft al voor de dood gekozen.” Je hebt last van spiritueel misbruik, maar allereerst ben jij een emotionele en spirituele misbruiker en roept daardoor de ellende op je af. Omdat je continue het leven en jouw houvast alleen maar buiten jezelf zoekt en niet naar binnen keert om jouw ziele-wonden aandacht te geven. (En daarmee bedoel ik geen vorige levens! Want dat zijn fabeltjes om spirituele mensen van ware heling van binnenuit af te leiden.) Dat is de terugkerende spirituele valkuil waar de hele spirituele wereld intrapt en elkaar ook in aanmoedigt:
door teveel buiten jezelf te zoeken, raak je het contact met jezelf en jouw ziel kwijt. Leven is eigen verantwoordelijkheid nemen èn jouw eigen plek innemen. Want echt leven dat begint van binnenuit, vanuit de kern van jouw ziel. Maar ook jij staat niet voor leven, voor ware heling… “Je bent zwart. Je hebt geen eigen wil meer.” (11-1) Jouw ziel heeft dan ook z’n keuze gemaakt. Want jij zorgt niet voor jouw ziel.

 

Volg je hart – en laat VRIJ

Er is een groot verschil tussen een pure tweelingzielverbinding en misbruik. Bij misbruik houd je alleen maar jouw belangen in acht en ga je vanuit gebrek aan vertrouwen manipuleren… Een tweelingziel-verbinding is echter niet dat wat behoeftige ongeheelde spirituele personen denken/hopen dat het is, dat de één het gat bij de ander vult. Dat is wel wat je met misbruik doet. Jezelf niet helen en via de ander willen “leven”. Die relatie is dan ook vanaf het begin uit balans en destructief en leidt niet tot geluk voor beiden. Tweelingzielen daarentegen hebben als doel allereerst op eigen benen te staan èn van daaruit de verbinding te maken. Omdat het een verbinding is die alleen maar mooier en sterker kan worden vanuit ware heling. En: je kiest jouw tweelingziel niet, die wordt voor jou gekozen, door het ongemanipuleerde Universum. En niet door een spirituele narcist die voor God wil spelen en meent liefde te mogen opeisen. Iemands hart manipuleren om zo iemand te forceren van jou te moeten houden dat is geen liefde, dat is misbruik. Dat is de in- en intrieste keuze die ik nu al jarenlang tegenkom in de spirituele wereld: onbewust willen blijven door via anderen te willen “leven”. Zonder ooit het echte werk te doen: innerlijke heling en daardoor liefde voor jezelf en een vol-wassen bewustzijn ontwikkelen. Een tweelingzielverbinding is aller-eerst bedoeld voor groei. Je spiegelt elkaar en op een diep zielsniveau kan je elkaar helpen verder te groeien. En er is nog een groot ver-schil: een tweelingzielverbinding is pure onvoorwaardelijke liefde. Misbruik is voorwaardelijk: jij moet mij geven wat ik nodig heb.

 

“When you don’t go within, you go without” (Yogi Bhajan)

En ik vrees dat dat hetgeen is wat mijn misbruiker gelokt heeft: liefde. Hij is zo wanhopig op zoek naar steun van buiten dat hij zich energetisch letterlijk op mij gestort heeft en zijn levensgeluk bij mij denkt te mogen halen. Ja aan de buitenkant lijkt hij zo beleefd… Maar onder de bodem wordt willens en wetens mijn grenzen overschreden. Gisteravond weer voor de 3e keer om 1 uur een spirituele shift. Ik lag niet te slapen, maar merkte een sterk energieverschil, alsof ik ergens naar toe getrokken werd. Spiritueel misbruik. Mijn intuïtie geeft de zin: “Er wordt inbreuk gemaakt op…” Ik onderbreek de trancereis-verbinding en zoek uit wat het is. En dan heb ik het: mijn hartchakra. Er wordt inbreuk gemaakt op mijn hartchakra. Een liefdesrelatie willen afdwingen. Door energetische manipulatie. Dat is geen liefde, dat is misbruik! Ergens hebben spirituele narcisten zichzelf toestemming gegeven dat het oké is om andermans leven te ruïneren om hun (ego)behoeften te dienen, in dit geval: liefde stelen. Maar verbinding dwing je niet af. Dat ontstaat, puur natuur, van binnenuit, uit het echte hart. Iemand die van zichzelf houdt heeft een ander niet zo verschrikkelijk hard nodig als jij mij nu denkt nodig te hebben, Davy. Ik ga jouw gat niet opvullen. Dat moet jij doen. Niet iemand zoeken om mee te mediteren, voor een relatie, voor seks. Nee! Keer naar binnen, heel jouw innerlijke wonden en leer allereerst van jezelf te houden. Zoals ik reeds zei: bij het begin beginnen.

 

In het begin van de afspraak was de plek voor mij leeg. En zat er niemand tegenover Davy. Doordat ze ons eerst aan verschillende tafels hadden gezet. En dat was precies hoe het moest zijn: hij moet het nu alleen doen. En stoppen met continue buiten zichzelf zoeken. 

En Guido? “Hij gaat al jarenlang een echte relatie uit de weg.” Hij moet het nu ook allereerst alleen doen. De stap zetten voor zijn weg naar ware heling: van binnenuit. Uit de negatieve spiraal van angst, wantrouwen en steeds de controle willen stappen. Alleen als hij die weg gaat en door de donkere tunnel van (oude) pijn heen gaat komt hij aan het eind bij het licht uit. En zal hij stoppen met vluchten en eindelijk (weer) volwassen stappen in de liefde durven zetten. “The awakened man” die nu weet wat echte liefde is en durft te houden van. Alleen dan zullen we eindelijk samen kunnen ZIJN.

 

“Follow your soul. It knows the way.”

Nee niet via de algemene spirituele weg, in de spirituele wereld vol met conditionering en manipulatie. Daar waar niemand echt z’n eigen plek inneemt en werkelijk spiritueel durft te ZIJN. Daar waar je alleen maar het zuivere contact met jouw eigen zielestem verliest. Daar kan je voor kiezen, maar mijn ziel heeft jou nu gewaarschuwd. Ik weet en heb sinds 2012 telkens weer gezien en bevestigd gekregen dat als je echte heling wilt en echt de weg van jouw ziel wilt vinden, je daar niet moet zijn. Keer naar binnen en vind jouw unieke authentieke pad en blijf trouw aan jouw innerlijke intuïtie, de radar van jouw zielereis. Geen leermeester en geen ander mens dan jij kan en mag die plek innemen. Jij bent bedoeld om spiritueel van binnenuit te ZIJN. En dan hoor je de zuivere bronnen van het universum tot jou spreken, indien nodig. In vrijheid, in heelheid, in puurheid. Niet omdat het moet, niet om interessant en ego-geweldig te zijn. Maar omdat jouw ziel een deel van het universum is en haar eigen plek daarin heeft en haar eigen stem heeft om te spreken. Die je alleen hoort als je alle ego stemmen loslaat en zuiver voelt, heelt en leeft.

 

© Eva Pieters (… december 2019 – januari 2020)

* Gerhard is niet zijn echte naam. 

** Dat is bij mij ook gebeurd op 20-4-2012

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, spiritueel misbruik, transformatie, tweelingzielen, vrijheid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.