Body Mind Release : “vrij” gemaakt om de goeroe te dienen

Charlatan Hans de Waard is volgens zijn Google recensies een grote “held” die altijd 5 sterren verdiend. Dit komt omdat hij al zijn “volgelingen” bedriegt door hen te programmeren naar het beeld wat hij wil. En niemand die het weet… of wil weten…

Over het citaat van dit blog hoef ik dan ook niet lang na te denken. Ik weet waarom hij zo de hemel ingeprezen wordt. Dat is geen vrije wil… Dat is hypnose en programmeringen. De laag ontwikkelde “spirituele” wereld wil alleen maar slaven hebben. En toen kwam ik… Ik spiegel GROEI. Vanuit mijn heldervoelendheid en helderwetendheid en de zuivere krachten van het Universum is mijn natuurlijke sjamanistische taak om alle machtsmisbruik door narcisten te ontmaskeren en te zuiveren, zodat iedereen weer VRIJ is om zichzelf te zijn. En ik spiegel net zo lang, totdat ze eindelijk weer gewoon mens durven ZIJN.

 

Dit blog is alvast gepubliceerd. De inhoud die ik de afgelopen maanden heb geschreven volgt nog stapsgewijs.

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 24-2-2021.

Voorlopig als basis de Google Recensie. En als ik weer tijd en zin heb om al deze energie rovende spirituele waanzin bij te werken hier, dan ga ik alle oude blogs die op zijn naam stonden en alle info van de afgelopen tijd samenvoegen in dit blog. Want ik ben hard bezig om na 10 jaar spiritueel misbruik (wat vanaf februari 2011 startte, weet ik nu, met Clementine en Bert van Stichting LifeJoy) mijn leven te leiden i.p.v. steeds te moeten lijden, omdat “spirituele” personen weigeren mijn leven los te laten en zichzelf te helen van rouwprocessen en trauma’s die al jarenlang om hun aandacht schreeuwen !

Overigens is een goede dag in mijn leven in het NU pas mogelijk na: het vernietigen van alle afspraken en alles wat daar verder nog voor spirituele waanzin aan gekoppeld is, mijn leven en huis terug claimen van goeroe’s die menen alles te mogen bezitten en vernietigen voor hun ego-behoeften. En Hans de Waard staat momenteel bovenaan mijn lijst spiritueel misbruik. En dat is geen compliment.

 

“If it seems TOO GOOD to be true, it probably IS”

 

hans de waard

 

BREEK OPEN 

(hier komt het gedicht “Breek open”)

 

Op 7-2-2014 bezocht ik de man van de Jassentechniek

Het werd één uur lang pure indoctrinatie om mij afhankelijk van hem te maken, zodat hij verzekerd was van vaste klandizie. Ik kwam er alleen om energetische technieken te leren, die mij verder zouden helpen bij alle energetische overlast die ik al had. Hij hielp mij niet, wèl zijn ego, en manipuleerde mij omlaag… (gaslighting). De prijs die ik te betalen had om zijn technieken te leren was mij te hoog: ik had mijn ziel in te leveren.  Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik | Getagged , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Body Mind Release : “vrij” gemaakt om de goeroe te dienen

Clementine Bergfeld : Kensho (kruidengeneeskunde en hypnose)

Waarschuwing: spiritueel misbruik, omdat je niet VRIJ en geheeld mag ZIJN

Clementine Bergfeld

Kensho Kruidenadviezen en hypnotherapie

Twee Sluizen 1, 4016DC Kapel-Avezaath *

 

Recensie Clementine Bergfeld – Kensho: Omdat ik geen Google recensie bij haar eigen praktijk kan plaatsen en na 10 jaar hekserij en overige spirituele sabotage dit gerechtvaardigd is. Ik schijn mijn licht van bewustzijn en van de zuivere krachten van het Universum op jou, zodat jouw donker na 10 jaar in beeld komt en jij jezelf niet meer kan verstoppen, zodat niemand weet hoeveel en hoe vaak jij misbruik maakt van al jouw (ex) cliënten. Bij deze in de openbaarheid.

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Tekst wordt t.z.t. nog eens gecheckt en de opmaak vind ik nu even niet belangrijk en volgt later.

 

(citaat en plaatje volgt nog) 

Intuïtie 21-2-2021 “Clementine wil alles kapotmaken”.
Omdat ze zichzelf niet heelt…

 

Ze was mijn “therapeute” ergens in 2007

Maar ze was niet veilig. Mijn intuïtie waarschuwde mij om weg te gaan. En dat deed ik. Ons gedeelde trauma bracht ons – ergens in 2007 – samen: seksueel misbruik. Zij was lotgenote en had een eigen praktijk Psychotherapie hiervoor. Ik had een therapeute nodig – want ik zat sinds begin 2005 volop in mijn posttraumatische stress (vanwege de korte periode na de dood van mijn moeder dat mij dit is overkomen). Maar waar zij is stil blijven staan – en haar cliënten daardoor ook niet verder bracht – heb ik voor mezelf en ware heling gekozen. En ik ben inderdaad door dit trauma heen gekomen (medio 2008), zodanig dat het nu geen rol meer in mijn leven speelt. Maar… ik heb dit alles bereikt zonder haar hulp. Want ik liet haar al na een paar sessies achter mij. Al in het begin legde ze een hand op mijn knie. Plotseling. Niet eerst rustig vertrouwen opbouwen, maar zichzelf en haar “wijsheid” belangrijker vinden dan openstaan voor het proces in wisselwerking met (de innerlijke wijsheid van) de cliënt, en vanuit eigen ego-doelen de grenzen van hun cliënt niet respecteren (dàt blijft terug komen uit de hoek van Stichting LifeJoy). Mijn lichaam schrok ervan. Want ik wilde dit niet. Ze ging te snel… Ze had andere doelen: dan mij willen helpen helen.  Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Clementine Bergfeld : Kensho (kruidengeneeskunde en hypnose)

Zieke, zieke spirituele wereld (deel 2)

Dit blog is alvast gepubliceerd. De inhoud die ik de afgelopen maanden heb geschreven volgt nog stapsgewijs.

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

 

* Ik wens dat de 2e Corona-ronde zij die alleen vanuit ego willen “leven” deze tijd eens voor bezinning en inkeer gebruiken. Er is meer in het leven dan geld en ego. Er is ruimte nodig: voor stilte, naar binnen keren, heling, echte spirituele ingevingen ontvangen i.p.v. forceren, echte liefde ontvangen i.p.v. forceren, echte verbinding van binnen en van buiten, leven vanuit jouw lichaam, jouw plek, jouw thuis, altijd allereerst één met jezelf ZIJN. En dan ben je niet meer eenzaam. Dan heb je alles. In jou. En in het Universum. Ik daag je uit, om dàt spirituele pad eens te volgen. Want dàt is ware spiritua-liteit. En dus voedend. Ego is verlies: een doodlopende straat. Het Universum biedt een spirituele herkansing. Aan jou de keuze… *

 

If you never HEAL from what hurt you,

then you’ll bleed on people who did NOT cut you

 

(Plaatje volgt nog)

 

 

(Opmaak van onderstaande alinea’s volgt nog)

Intuïtie 30-9-2020 “Hans de Waard heeft jou van de lijst gehaald.” Wauw, knap hoor, heb je me nu al loslaten na 6 1/2 jaar ! (…) Het was fijner geweest als je gestopt was na de mails die ik je jaren terug stuurde. En nu hopen dat je je eindelijk voor een beter leven kiest en RESPECT hebt voor mensen èn doden. Zo en nu de rest nog…

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn | Reacties uitgeschakeld voor Zieke, zieke spirituele wereld (deel 2)

Zieke, zieke spirituele wereld (deel 1)

Dit blog is alvast gepubliceerd. De inhoud die ik de afgelopen maanden heb geschreven volgt nog stapsgewijs.

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

 

Spiritualiteit misbruiken om een ander op andere gedachten te willen brengen is geen spiritualiteit, maar een triest tijdver-drijf voor zielige figuren zonder zelfliefde, zonder eigen per-soonlijkheid en zonder echt doel in het leven. Je kan jezelf en elkaar voor de gek blijven houden, maar bereid zijn om een ander kapot te maken voor jouw behoeften is een ernstige geestesziekte: psychopathie. En nog ziekelijker is dat jullie elkaar daarin geen enkele reflectie tot bewustzijn bieden en destructie jullie algemene norm is geworden. Zieke, zieke “spirituele” wereld. Ware spiritualiteit heeft altijd RESPECT voor de vrije wil van een ander.

 

“While you were busy working on your EGO,

she was busy working on her SOUL”

 

spiritueel-misbruik

 

Spiritueel misbruik voor GELD

Intuïtie 6-9-2020 “Hij heeft je vannacht bedreigt” Wie? Goeroe Bert van Ingen van Stichting LifeJoy (Kerk-Avezaath vlakbij Tiel), gekoppeld aan diverse eigen praktijken in Tiel e.o.

Droom 6-9 Een dominerende man komt dichterbij en zegt dreigend : “Waar is MIJN GELD?” En terwijl ik hem naar de buitendeur van mijn huis leidt, dringt hij verder mijn huis in. En zeg ik herhalend: “Terug naar LIEFDE”.

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn | Reacties uitgeschakeld voor Zieke, zieke spirituele wereld (deel 1)

Ik kies voor mijn LEVEN

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

Ik ben dit blog gestart in september 2020, maar ik heb wekenlang een break genomen, omdat ik spiri-moe was van alle ongezonde energie en acties die op mij af kwamen om wederom mijn leven te willen bepalen. Ik ben spiritueel, maar ik kies voor balans in mijn leven en ik was niet van plan – zoals velen vóór mij – mijn waarde-volle zelf in de troep van de zieke “spirituele” wereld te verliezen.
En nu publiceer ik dit blog, omdat ik wil dat het wel aan deze kant van de streep (2020) komt, maar werk het achteraf in mijn tempo bij.

 

Wat hebben o.a. Bert van Ingen (Stichting LifeJoy), Eric W. (vriend van mijn ex), Helly (Holos – 2009), Hylke Bonnema, Hans de Waard en Barbara gemeen: ze kiezen niet voor hun eigen leven (zie ook de volgende 2 blogs). En ze hebben besloten dat hun grote levensdoel is om mijn levenspad (en van anderen) te verstoren. Als “Redder”, die zichzelf niet heelt en dus iemand nodig heeft om z’n wonden op te kunnen projecteren. Vanuit het gewonde, afhankelijke kind in hen, die mij te hard nodig heeft, omdat ze zichzelf niet helen en zelfs – net als mijn vader – een energetische moordenaar kunnen worden. Door zover naar buiten over te hellen, dat ze hun eigen (traumatische) lichaam verlaten en in mijn geheelde lichaam willen wonen. Maar dit
is
mijn plek. En die claim ik. En vanaf nu letterlijk dagelijks.

 

I’m secure in who I am. 
I don’t need the validation of those that would say,
you have to be a certain way in order to be accepted.
I’m comfortable going against the grain. 
I’m walking my path
and I will always walk the direction my heart tells me to go,
even if I must walk alone

 

ik-kies-voor-mijn-leven

(Binnenkort bestel ik het origineel en vervang ik dit exemplaar) 

 

JUST BREATHE

I feel we are losing human touch and connection with roots inside of us more and more… Virtual “reality” is replacing human touch. And I think we underestimate this! Yes people can make more contact with technology, that’s what it was made for, but we’re getting slaves of this invention if we place it before real life. If we let it rule our life. If it’s making us fake, fearful and lonely. Than technology is an addiction and has captured our spirits and we’re out of a deeper connection with life and ourselves. I feel people slowly fading away…

As a shadow of the soul they can BE.

What I miss in this world is ROOTS. Roots in humanity, in the earth – that is our home – that gives us stability. Roots to BE here & now and not constantly elsewhere and gain benifits from outside. We should be freeing our souls again from all kinds of slavery in this world and JUST BREATHE. And feel life around us and through our vaines, from a deeper world inside and outside us. If we feel from this deeper place we can be truelly alive and happy. Then we don’t need more and more. ‘Cause all is here & now. In so many ways we learn to hide and surpress our beautiful inner world and choose the outside world above it. But we are so much more inside. And we never learned just to BE.

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heling als ingang voor misbruik, leven in het NU, mindfulness, narcisme | Reacties uitgeschakeld voor Ik kies voor mijn LEVEN

Laxman Raj Giri : goeroe die je naar de Dood lijdt

NB: spellingfout is een bewuste keuze i.v.m. destructief leiderschap

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 12-9-2020

Dit blog is alvast gepubliceerd, om dat dat NU nodig is. De opmaak en tekst wordt de komende dagen nog aangepast. En deze tekstdelen verdwijnen daarna van de Welkomstpagina.

 

11-9-2020 Aha, gevonden: Laxman Raj Giri (goeroe Sjamanisme
en
zwarte magiër = leermeester van Hylke Bonnema).
Intuïtie 12-9-2020: onzuivere sjamanistische inwijdingen.

 

I cry for all the beautiful souls abused in the spiritual world. Not treated as human, but treated as property. And I do my part: to FREE them from guru’s who deceive the world.
The Universe says: STOP. Don’t get fooled: there’s nothing beautiful in sjamanisme and tantra. It’s a lie and a cover-up for spiritual and sexual abuse.

 

spiritueel-misbruik

 

5-9-2020 HylkeBonnema: Het universum herhaalt: STOP met sjamanisme. En keer terug naar jouw authentieke pad. En neem seksueel misbruik op in jouw familieopstellingen.” De oplossing is zo simpel dichtbij, in je eigen leven, maar je bent zo ver van jezelf afge-dreven, dat je het niet meer ziet… Als jouw energie stroomt, zit je op het juiste pad. Zo niet: dan steel je niet, dan gun je jezelf ware heling. – Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Laxman Raj Giri : goeroe die je naar de Dood lijdt

Als je niet klaar bent voor de liefde, laat haar met rust

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 4-9-2020
Nieuwe alinea’s toegevoegd: 9-8 “Ik moet verder en ik ga verder”
en 19-8 “Ik wacht niet meer”

 

Ik heb een open hart. Ik ben van nature altruïstisch. Maar ik sluit mijn hart voor jou als jij voor misbruik of machtsspelletjes kiest. En voor alle bange Redders, goeroe’s en potentiële geliefden op mijn pad die nu al jarenlang herhaaldelijk hetzelfde proberen: hoe meer jij vanuit jouw zwakte mij wilt controleren of zelfs wilt breken, hoe sterker ik word. Ik kan op en met mezelf ZIJN. Jij niet. Want ik heelde mijzelf en ik heel mezelf telkens opnieuw. Hoe vaak jij mij ook uit mijn kracht wilt halen. De strijd met mij verlies je. Want mijn kracht zit intern. Controle en manipulatie is zwakte. Voelen en helen is kracht.

 

“The spiritual journey is the unlearning of FEAR and the
acceptance of LOVE

Echte liefde, zeg ik er even bij. En niet de nep-liefde die heel overdreven in alle opzichten wordt gepromoot en uitgevoerd in de spirituele wereld. Dat is geen liefde, dat is misbruik. Want het laat anderen niet VRIJ, er wordt geen eigen verantwoordelijkheid genomen en er worden absoluut geen grenzen gerespecteerd.

 

narcisme

 

Go and run, it’s what you want

I was ready to give you my heart
But are you ready to give me yours?
Again and again I see the signs
You wanna run, before love can start

And although in my heart I will cry
‘Cause sometimes you’ve shown me who you are
Your beautiful colours you let me see
During the moments you were close to me

Alhough you’re the man I long to be with
I won´t chase you and I won’t cage you
‘Cause it’s not only my heart who decides
And with me or without me: you are free

I was ready to give you my heart
But sadly sometimes love just stays a dream
I close my heart again and let you go
So you go and run, it’s what you want

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, transformatie, tweelingzielen, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Als je niet klaar bent voor de liefde, laat haar met rust

Bert van Ingen (LifeJoy) stal mijn leven

Dit is geen spiritualiteit, dit is mensenhandel. Intuïtie 20-7-2020 Bert: “Je hebt de afspraken vernietigd.” Dat klopt. Eindelijk is de volledige waarheid van 20-4-2012 naar boven: jij stal mijn leven. Spirituele narcist Davy vertelde mij in januari dat ze in een kamertje gaan zitten om te bepalen wie jij de komende 10 jaar gaat ontmoeten. Ik werd boos, niet om wat hij dacht, maar omdat er een stevig nee in mijn naar boven kwam. Al zitten er 10 goeroe’s in een kamer: niemand bepaald hoe mijn leven er uit ziet. En zeker geen wildvreemde… Dus heb ik samen met het zuivere universum alle afspraken vernietigd.
En dan ben jij weer terug waar je eens begon: je hebt niets.

En ik? Ik ben 8 jaar van mijn leven kwijt die ik nooit meer terug krijg. En ik kan eindelijk van deze eindeloze traumatisering helen en verder met mijn leven. En het volledig leven zoals ik het wil leven. 

 

“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr. Phil)

Elke goeroe die vanaf vandaag 19-7-2020 nog zwarte magie op mijn leven toepast om mij naar hun hand te willen zetten kan een blog op zijn persoonlijke naam verwachten. Daarnaast word alles wat jij wel even voor mij en anderen – zonder onze toestemming – geregeld hebt vernietigd en alle zwarte magie gaat drievoudig retour afzender.
Volgelingen die actief meedoen kunnen zeer scherpe Google recensies verwachten en krijgen tags op deze site. Zodat de hele wereld te weten komt wie jij werkelijk bent en hoe jij  – in de naam van “spiritualiteit” en “liefde” met mensen omgaat…

In dit blog onthul ik de waarheid achter Bert van Ingen : goeroe van Stichting LifeJoy, die zijn volgelingen claimt en gezamenlijk voor “hun hogere doelen” mensen misbruiken en zwarte magie op hun leven toepassen om ze voor hùn emotionele, spirituele èn seksuele doelen te claimen. Zijn spirituele ingang: Reiki master-teacher en LifeJoy. Zijn zakelijke ingang: “Doendenker & Optimist bij YouBeDo.com”

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7-2020

 

23-7-2020 Goedemorgen ! Ik heb mijn huis weer geclaimd, goeroe Bert en Hylke staan weer terug op hùn plek en alle afspraken die ooit door de spirituele wereld voor mij en anderen zijn gemaakt zijn van-daag wederom verwijderd. En alle zwarte magie krijgen jullie van mij vrolijk drievoudig retour. Ik wens een ieder die dit leest een mooie en (goeroe-)vrije dag in het NU ! Dat gun ik jou. Ruimte om te leven en vrijheid om te ZIJN, dàt is een “betere wereld voor iedereen.”

INSANITY is doing the same thing over and over again and expecting different results”

(Albert Einstein)

 

spiritueel misbruik

 

Hier komt een ander gedicht en plaatje, want groeien dat ga jij nooit doen. Dus plaats ik iets wat de impact van jouw spiritueel misbruik
bewust maakt: jij steelt mensenlevens. Via zwarte magie.

En jouw getraumatiseerde spirituele volgelingen – die liever mede-daders zijn dan zichzelf van hun (jeugd)wonden helen – zwijgen… En ook aan hun handen kleeft bloed. De leden van de sekte van Bert van Ingen van Stichting LifeJoy gebruiken spirituele methodes koste wat koste voor eigen gewin, verpakt als “liefde”. Maar al deze “liefdevolle” manipulatie staat ver van echte liefde en bewustzijn vandaan en is spiritueel geweldJij dringt diep tot in het persoonlijke leven van mensen binnen om ze tot jouw bezit te maken. En indien nodig – en uiteindelijk – maak jij levens kapot. Want liefde ken jij niet…

 

Mijn plek is van mij alleen (voor Bert)

Spiritualiteit is
Vrijheid voor jou èn voor mij
Jij had het recht niet om mijn
Leven in bezit te nemen

Maar vandaag is een nieuwe dag
En voel ik dat ik eindelijk
Na 8 jaar jouw ketens van
Mijn lichaam af kan werpen

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, vrijheid | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Bert van Ingen (LifeJoy) stal mijn leven

Ik volg mijn eigen pad

Wij als mensen zijn geboren met een vrije wil. Als we niet onze gave om onze hersenen voor ontwikkeling te gebruiken omarmen, dan hadden we beter als een dier geboren kunnen worden. Helaas zie ik dat wij onze hersenen te weinig voor ontwikkeling gebruiken en dat spirituele narcisten niet de aardbol dienen, maar spirituele methoden gruwelijk misbruiken om mensen tegen te houden in hun groei, om
ze als hun bezit te kunnen claimen. Ik sta voor ontwikkeling en voor zuivere spiritualiteit, zonder ego, zonder goeroe(-energie). 
Met name voor hooggevoelige mensen in deze narcistische tijd zijn onderstaande affirmaties van levensbelang! Voor hun gezondheid en hun vrijheid.
Er is teveel goeroe-energie… Al zie je ze niet, al ken je ze niet, onderschat ze niet: ze zijn wèl met jou bezig.

Daarom in dit blog “MIJN SPIRITUELE STATEMENT (versie juli 2020)” en AFFIRMATIES Spiritueel Misbruik (update 17-7-2020)” 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 17/20-7-2020
(Deze affirmaties stonden eerst in DoorbreekCyclusDestructie)

 

20-4-2012 t/m 4-7-2020 Ik mocht niet komen waar ik NU ben: “I
am all the JEDI.” En eindelijk is de dag gekomen waar ik op wachtte: LICHT is sterker dan donker. “Joke staat aan jouw kant” (intuïtie 4-7-2020) De grote leidster van het donker, was ze, kan ik nu zeggen. Het laat weer zien: het is nooit te laat om te veranderen! Een steen in het water geeft een rimpeleffect, vanuit het donker, maar zeker en nog mooier vanuit het licht! Dat meer haar nu ook in dit voorbeeld volgen. Dat de spirituele wereld weer integer en vanuit licht werkt. 

 

The spiritual journey is individual, highly personal.

It can’t be organized or regulated.
It isn’t true that everyone should follow one path.

Listen to your own truth.

(Ram Dass)

 

spirituele-ontwikkeling

 

Leven is groei

Nu de ego-strijd is gestreden
En de wapens kunnen rusten
Kan ik eindelijk weer beginnen
Waarvoor ik hier op aarde kwam

Om mijn unieke leven te leven
Om als ik in mijn kracht te staan
Niet gekomen om klein te houden
Zodat jij je even “beter” voelt

In mij zit spirit om te leven
En dat heb ik zelf te geven
Niet bedoeld om van mij te nemen
Maar mijn ziel raakt jou er mee aan

Zodat jij ook alles in jou
Weer gaat voelen en gaat helen
Wat jij als zwakte hebt leren zien
Precies daarin vind jij jouw kracht

Ik ben hier op aarde gekomen
Om mezelf en ook anderen
Te leren wat jouw ziel al weet
Steeds weer een beter mens te ZIJN

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, leven in het NU, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, tweelingzielen | Reacties uitgeschakeld voor Ik volg mijn eigen pad

Hylke Bonnema : jij verloren ziel… (sjamanisme)

“Sjamanisme is manipuleren…”* En denk maar niet naïef dat ze dat alleen op de doden of voor het genezen van ziekten toepassen. Sjamanisme is in deze narcistische tijd onzuiver: spiritueel misbruik om jouw persoonlijke grenzen te overschrijden. Helpen is niet hun doel. Ze rommelen in jouw verleden. Om macht over jou te krijgen.

Mijn lichaam, mijn huis, mijn leven. Omdat jij een “business” hebt (voor het oog professioneel Familieopstellingen, maar onder de bodem: onzuiver, sjamanisme, tantra, goeroe en sekte) en mensen – hun geld en energie – nodig hebt, moet mijn leven naar de haaien? Ik dacht het niet! Ik zet jou en jouw volgelingen eruit en ik maak alles zichtbaar. Zodra je de drempel overstapt kom je op een lijst, waar met jou omgegaan wordt als bezit voor zijn gewin. En jouw lichaam en jouw huis word bewerkt door zwarte magie. Omdat jij terug moet komen. En hem moet geven wat hij wil. En daar heb jij zelf niets over te zeggen. Jij bent zijn prooi, zijn (hebbe)ding. Voor altijd. 

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7/5-8-2020

Door diepere inzichten in 2020 heb ik het blog “Ben jij nog INTEGER? (deel 1)” herschreven en een nieuwe titel gegeven: Redder: ik heb jou niet nodig (deel 1).” Dit is het vervolg. Over het niet meer stro-men van de vreugde in juni 2020, omdat ik letterlijk een blok aan mijn been bleek te hebben: Hylke Bonnema. Bij wie ik een cursus volgde in 2013, waarna hij besloot goeroe en de groep een sekte te worden. De reden waarom ik ze dan ook (begin 2014) achter mij gelaten heb. Omdat ik een ander pad te volgen heb: authentiek en spiritueel begrensd. Want de basis voor mens ZIJN is en blijft voor mij: verbonden zijn met mezelf en in mijn lichaam blijven. Alles daarbuiten (channelen, trancereizen, vorige levens) is te ver en leidt tot spirituele waanzin en verlies van het kostbaarste: jeZelf.

 

“The true spiritual teacher empowers you to go beyond them.

The false spiritual teacher keeps you behind them.”

(Martin Soulreader)

 

spiritueel-misbruik

 

Het plaatje van de vrouw die in haar kracht staat heb ik bewust weer uit dit blog gehaald. Want het is niet de bedoeling dat je daar komt… Vandaar dat ik hier nu een plaatje wil wat juist de destructieve invloed van leermeesters goed in beeld brengt. Dit is de verloren ziel: een wanhopige biddende gevallen engel, met als detail een rood oog, wat zijn duistere kant verraad…

 

Deze dus: Ego, bezitterigheid, macht voorop.
Het spirituele r
esultaat: absoluut vernietigend.

 

Praying for a real spiritual world

Ik bid voor jou, jij verloren ziel
Eens spiritueel, nu heeft het Ego
Jouw ziel bedrogen en zit jij vast
Maar je kan jezelf nog steeds omkeren

Wat was het wat jouw ziel eens zocht?
En waarom heb het je niet gevonden?
Je bleef reiken en reiken naar buiten
En daardoor was het nooit genoeg

Zo nam jouw Ego de leiding over
En houd je jezelf steeds voor de gek
Maar een klein stemmetje in jou weet dat
Jij nog nooit zover van huis bent geweest

Keer je om, ga weer terug naar jouw plek
Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Hylke Bonnema : jij verloren ziel… (sjamanisme)