Clementine Bergfeld : Kensho (kruidengeneeskunde en hypnose)

Waarschuwing: spiritueel misbruik, omdat je niet VRIJ en geheeld mag ZIJN

Clementine Bergfeld

Kensho Kruidenadviezen en hypnotherapie

Twee Sluizen 1, 4016DC Kapel-Avezaath *

 

Recensie Clementine Bergfeld – Kensho: Omdat ik geen Google recensie bij haar eigen praktijk kan plaatsen en na 10 jaar hekserij en overige spirituele sabotage dit gerechtvaardigd is. Ik schijn mijn licht van bewustzijn en van de zuivere krachten van het Universum op jou, zodat jouw donker na 10 jaar in beeld komt en jij jezelf niet meer kan verstoppen, zodat niemand weet hoeveel en hoe vaak jij misbruik maakt van al jouw (ex) cliënten. Bij deze in de openbaarheid.

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Tekst wordt t.z.t. nog eens gecheckt en de opmaak vind ik nu even niet belangrijk en volgt later.

 

(citaat en plaatje volgt nog) 

Intuïtie 21-2-2021 “Clementine wil alles kapotmaken”.
Omdat ze zichzelf niet heelt…

 

Ze was mijn “therapeute” ergens in 2007

Maar ze was niet veilig. Mijn intuïtie waarschuwde mij om weg te gaan. En dat deed ik. Ons gedeelde trauma bracht ons – ergens in 2007 – samen: seksueel misbruik. Zij was lotgenote en had een eigen praktijk Psychotherapie hiervoor. Ik had een therapeute nodig – want ik zat sinds begin 2005 volop in mijn posttraumatische stress (vanwege de korte periode na de dood van mijn moeder dat mij dit is overkomen). Maar waar zij is stil blijven staan – en haar cliënten daardoor ook niet verder bracht – heb ik voor mezelf en ware heling gekozen. En ik ben inderdaad door dit trauma heen gekomen (medio 2008), zodanig dat het nu geen rol meer in mijn leven speelt. Maar… ik heb dit alles bereikt zonder haar hulp. Want ik liet haar al na een paar sessies achter mij. Al in het begin legde ze een hand op mijn knie. Plotseling. Niet eerst rustig vertrouwen opbouwen, maar zichzelf en haar “wijsheid” belangrijker vinden dan openstaan voor het proces in wisselwerking met (de innerlijke wijsheid van) de cliënt, en vanuit eigen ego-doelen de grenzen van hun cliënt niet respecteren (dàt blijft terug komen uit de hoek van Stichting LifeJoy). Mijn lichaam schrok ervan. Want ik wilde dit niet. Ze ging te snel… Ze had andere doelen: dan mij willen helpen helen. Mijn binnenste vertrouwde haar daarna niet meer. En terecht, naar achteraf bleek.

 

Dacht jij nu ongezien mijn licht te kunnen stelen? **

Augustus 2016: terugkerend laat mijn intuïtie deze door mij inmiddels allang vergeten niet-integere “behandelaar” uit 2007 steeds weer bovendrijven: Clementine Bergfeld. Stapsgewijs ontdek ik dat deze vrouw óók lid is van Stichting LifeJoy en mij – na zovéél jaren! – nooit heeft losgelaten. Ze gelooft niet in zichzelf en in ware heling en daarom saboteert ze mij nog steeds – nu op afstand. Omdat ze niet kan zetten dat ik destijds ben weggegaan en dat ik haar niet nodig heb en mezelf zelfs geheeld heb. Intuïtie 11-2-2017 “Clementine Bergfeld heeft je huis behekst.” Ook nog in 2020.

 

Intuïtie 14-11-2020 “In 2011 heb ik extreme eczeem gehad door Clementine Bergfeld.” En van de week begon dat weer… Totdat ik de banden weer met haar verbrak. Stichting LifeJoy bestond toen al… En dus begon het spirituele misbruik voor mij zichtbaar niet vanaf 20-4-2012, maar in werkelijkheid al vanaf 2011 ! 

 

Intuïtie 21-2-2021 “Clementine wil alles kapotmaken”

Omdat ze zichzelf niet heelt… En zo ben ik tot op de dag van vandaag (30-11-2020: de dag waarop ik deze Google recensie schreef en wilde publiceren) nog steeds bezig om de sporen van dit spirituele misbruik uit mijn leven te verwijderen. Dit vindt ook (in)direct op afstand plaats. Spiritueel misbruik is niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Het geeft veel onrust, slaap- en concentratieproblemen e.d. Wat doen ze? Wat ik o.a. ontdekt heb: implantaten met trauma-informatie (in her-senen), programmeringen (om jou via jouw familieveld te claimen), genetische manipulatie, extreem misbruik via hekserij, hypnose, sjamanisme (trancereizen) e.d. Omdat zij zich laat misbruiken, zelf misbruikt en dit donker niet door haar en de stichting wordt gestopt, wordt je als cliënt hiervoor niet beschermd. Integendeel.

 

Ik was haar vergeten, maar zij mij niet…

Ze was mijn “therapeute” ergens in 2007. En ik was haar vergeten… Maar zij mij niet. Want ik spiegel haar wat ze al jarenlang (via pro-jectie en misbruik) uitstelt: heling van haar trauma.*** Clementine is zeer ongeschikt als “psychotherapeute” en moet eerst nog diep-gaand zichzelf helen van haar seksueel misbruik voordat zij echt in staat is om cliënten vrij te laten en echt te helpen. Terugkijkend was het weer een vrouw die steeds de controle wilde houden. En heb ik zelf ervaren hoe ze mij bewust pootje wilde haken. Zodat ik nog steeds haar “hulp” nodig had… En ook dat blijft terugkomen uit de hoek van Stichting LifeJoy: afhankelijk moeten blijven van de “heler”. Clementine – nog vóor Wilma (2012) en Carola (2014) – was de eerste in een lange rij spirituele narcisten van Stichting LifeJoy die liever zichzelf met mij (en anderen) identificeert en daarmee dubbel saboteert: mij en zichzelf. Mijn inner gut zegt mij dat juist de mensen waar ze graag mee werkt, gevoelige mensen en kinderen, niet veilig bij haar zijn. Wat ik ook vannacht (2016) intuïtief gedroomd heb.

 

Laat je niet misleiden: spiritualiteit is slechts een lokmiddel om een ingang in jouw leven te krijgen om jou in alle opzichten te kunnen misbruiken !

Ik ben niet gewaarschuwd, jij nu wel.

 

© Eva Pieters (** december 2015; start van dit blog/Google recensie november 2020 – februari 2021) 

* Kruidengeneeskundige en hypnotherapeute. Ingeschreven bij K.v.K. onder Praktijken van psychotherapeuten en psychologen; Overige paramedische praktijken.

** Zin uit mijn gedicht over Clementine toen ik ontdekte dat ze mij nog steeds niet had losgelaten: “Mijn hart huilt voor jou…” **

*** Zie ook het blog IkGeloofWareHeling

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.