Doorbreek de cyclus van destructie

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

Dit blog is alvast gepubliceerd voordat het af is, omdat het nodig is dat sommige alinea’s nu in beeld komen, als spiegel van GROEI.

Update 6-7-2020: Alinea “Ik wens jou een beter leven…” (geschre-ven 31-5-2020) i.p.v. de alinea “Spiritualiteit = alles IS er al. In je en om je heen”, deze staat nu in het nieuwe blog IkVolgEigenPad

 

12-6-2020 Barbara: Stop met jouw controle. Jij wilt mij begrijpen? 8 jaar lang stressvolle en emotionele slopende personen en situaties in mijn leven (narcistische mishandeling / spiritueel misbruik). Dus ja ik had een meltdown. En die had ik nodig. Leer loslaten in vertrouwen.
Ik pak mijn eigen verantwoordelijkheid. En geef mij de rust en ruimte die ik nodig heb. Voor heling, voor groei. En om te ZIJN wie ik ben. Om mijn spirituele taak in dit leven te vervullen. Want ik ben wie ik ben en niet wie jij wilt dat ik ben. Ik ben ook jouw spiegel van GROEI. Er is iets in jou geraakt, waardoor je nu controle over mij wilt. Maar die energie werkt verstorend op mijn zelfzorg en helpt mij niet!
Zet een stap terug. En keer de controle naar buiten meer om naar zorg voor jezelf, van binnen. Dàt heb jij nodig. Voor heling, voor groei.

 

Dit blog gaat over trouw aan destructie: door Wilma, Bert en Stichting LifeJoy (met ook mijn nieuwe conclusies over hun spiritueel misbruik) en ook Sara, Paul en Guido die weigert te groeien. De overeenkomst van de personen waarvoor ik Neurofeedback nodig had: ze zitten vast in het verleden (angst, obsessie en misbruik) en klampen zich vast aan mij voor “geluk” of projecteren op mij, waarbij ze zich meer met mij dan met zichzelf identificerenDit werkt verstorend op mij en pik ik letterlijk als een storend alarmsignaal op. Hun energie past niet bij mij. Ze willen mij in hun angst en controlepatronen vastzetten. Door mij tegen te willen houden of terug te willen zetten houden ze mij tegen in mijn vrij stromende levensenergie (èn zichzelf tegen in groei) ! Maar ik ben niet meer waar zij nog zijn. Ik ben uit het verleden en uit de angstpatronen. Ik leef VRIJ in het NU.

 

“If you focus on the hurt, you will continue to suffer.

If you focus on the lesson, you will continue to grow.”

 

zwaard-van-de-waarheid

 

Conclusie van mijn intuïtie op 16-5-2020: Bert van Ingen plaatst implantaten met trauma-informatie (via Reiki). Bij iedereen die ooit een voet over de drempel van Stichting LifeJoy heeft gezet.

16-5-2020 En dan valt mijn oog “toevallig” op het volgende: het huis van de spirituele stichting die iedereen die over de drempel stapte (onzichtbaar) claimde en saboteerde staat te koop. Mooi zo! Door-stromen die energie! Eindelijk vallen de ketens af van iedereen die van de goeroe en zijn volgelingen niet hun eigen leven mocht leiden. Ik sinds 2012. Dat er een dag komt dat ik wakker mag worden en geen energiewerk meer hoef te doen om mezelf van hun destructieve grip te bevrijden. Ik heb lang moeten wachten, maar eindelijk is de weg naar echte vrijheid geopend. Het huis waar mooie zielen gevangen gehouden werden en hun levensvreugde werd gestolen… Laat ze VRIJ !

 

Ik ben geen bezit

Niet van Wilma, niet van Carola, niet van Stichting LifeJoy, niet van een goeroe, niet van mijn ex, niet van Guido en niet van Sara. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze zitten vast in de “veilige” wereld van hun hoofd, “levend” in het verleden. Hun lichaam stroomt niet meer, hun hart is niet meer open, alles wordt psychisch gevangengezet, zowel van binnen als van buiten. En allemaal hebben ze therapie nodig… Maar er is geen verwerking en daardoor ook geen acceptatie van wat al geweest is. Ze kijken naar de wereld door hun donkere bril van een onverwerkt verleden en dat wat ze verder kan doen groeien hebben ze angstvallig weggestopt. En daardoor stromen hun lichaam en hun emoties niet door… Het is kortetermijn denken en “leven”, maar uiteindelijk zal je – op vele gebieden in je leven – de prijs beta-len voor het niet echt durven leven. Een ieder die mij wil bezitten, zit zelf van binnen vast. Het leven stroomt. Je komt bij elkaar als je dat beiden echt wilt. Geen manipulatie, geen spiritueel misbruik, geen machtspelletjes. Maar vanuit vrijheid: voor beiden. Vrijheid om allebei te ZIJN wie je (werkelijk) bent. Dan pas kom je ècht samen en is er echt en mooi contact. En je stroomt weer uit elkaar als het weer tijd is om elk een nieuwe reis in het leven te beginnen.

 

Ik ga LEVEN ! 

Leven is groei. En als je stilstaat zal je lichaam ook stilstaan en ziek worden. En die ziekte is een signaal: om iets te veranderen of te ver-werken en oude, dode energie los te laten en weer voluit het leven door je heen te laten stromen. Je kan besluiten stil te blijven staan, maar de gevolgen zal je dan ook ervaren. Alles is een keuze. En leven is een keuze wat je echt van binnenuit doet. Ik had allerlei keuzes toen mijn verwerking rond mijn 30e naar boven kwam. En ik maakte de keuze, telkens opnieuw, die bij mij past: voelen, helen en groeien. Ik ben nu jaren verder en er zijn vele oude deuren die weigeren te sluiten, die weigeren voor het echte leven te kiezen. Dat kan, maar dan pas je niet (meer) bij mij. Je kan besluiten stil te staan, maar je zet mij niet stil. Ik leef NU. Ik stroom verder. Een nieuwe deur gaat open en ik ga deze door… En niemand die stilstaat gaat mij tegen-houden om dat te doen waarvoor ik geboren ben: LEVEN !

 

ALINEA NOG DOORLOPEN EN AANPASSEN:

Ik ben jouw spiegel van GROEI

In 2011 trok ik na een oefensessie een kaart: “zwaard van de waar-heid”. En daar kom ik vandaag weer op terug: het is mijn taak om (hooggevoelige) zielen te spiegelen in hun ware aard. Dat deed ik al bij Wilma in 2011. Maar jij deed er niets mee. Dat deed ik weer in 2015 toen ik de klacht indiende èn naar boven had gehaald dat jij er één van een ongeboren tweeling bent. Maar jij deed er niets mee… Jij blijft mijn leven binnendringen en ik blijf jouw waarheid voelen. En dus blijf ik jou spiegelen: ik ben niet jouw tweelingzus. En ik blijf je terugzetten op de plek waar jij hoort. En dit is jouw zoveelste en laatste wake-up-call. Je kan ‘m wederom negeren. Maar jij zal de gevolgen dragen, en jij alleen. Daar zorg ik voor. Namens het zuivere Universum, wat opkomt voor de mensheid die wil leven en er wat goeds van wil maken voor hunzelf èn voor anderen en die hen beschermt tegen kwaadaardige geesten, die hun hart hebben versteend en het leven niet meer voelen en niet meer waarderen, omdat ze hun ziel niet meer willen horen. En die spiegel ik. Want ik hoor en ik voel, de waarheid die jij en anderen in jezelf onderdrukken onder jullie destructiviteit.

 

ALINEA NOG PLAATSEN EN DOORLOPEN:

Ik ben niet jouw tweelingzus. Jouw tweelingzus is dood.

(Tekst Wilma/ Bert stond op offline en wordt eerst nog door mij beoordeeld en herschreven en daarna hier geplaatst)

 

ALINEA NOG DOORLOPEN EN AANPASSEN

Vrijheid, dat wil iedereen

Maar niet de vrijheid ten koste van anderen die heel “gewoon” is in deze narcistische tijd. Ik ga het prijsgeven mijn Affirmaties Spiritueel Misbruik. Omdat ik 8 jaar lang heb moeten knokken om er achter te komen wat er nu precies gebeurd is op 20-4-2012. Naast wat er verder niet klopte zijn er: implantaten met trauma-informatie geplaatst. Bij iedereen die ooit een voet over de drempel van Stichting LifeJoy heeft gezet (voor een “heling” of cursus). En waar je ook binnen de alternatieve of spirituele wereld bent geweest: integriteit bestaat niet meer en VRIJ mag je vooral niet ZIJN. Je moet blijven. Je moet hen “nodig” hebben. En je mag vooral niet voor jezelf zorgen en jezelf helen. In dezelfde nacht dat ik het geheim van Stichting LifeJoy boven tafel heb waarmee ze jarenlang mensen gevangen zetten:
(16-5-2020) In een droom zeg ik: “Wie zit er onder? Is dat je ongeboren tweelingzus?” Antwoord: “Ja.” Dan word ik wakker. Wat als Wilma ook niet vrij was en er bij haar ook implantaten met trauma-info zijn geplaatst om haar zwak en gevangen te houden voor misbruik? Door Bert. Dan is zij net als ik een slachtoffer. Met het verschil dat ik de deur uitgestapt ben zodra ik ervaarde dat het niet klopte en zij zichzelf uit handen gegeven heeft aan de goeroe, die absoluut niet haar welzijn (en dat van vele anderen) op het oog had.

 

Affirmaties Spiritueel Misbruik

“Alle zuivere krachten in het Universum werken vandaag (datum) samen aan de volgende zuivering: verwijder alle programmeringen, implantaten, implantaten met trauma-informatie, onnatuurlijke coderingen, spreuken, zwarte magie, alle ongevraagde initiaties en inwijdingen, alle energie en emoties die van anderen zijn en alle overige directe of indirecte spirituele invloed weg bij mij vandaan.
En stuur het volledig terug naar degenen waar het vandaan komt en laat het drievoudig op henzelf van toepassing zijn.”

Verwijder verder alles waar misbruik van wordt gemaakt: sluit jouw mediamieke kanaal, sluit je chakra’s, claim jouw lichaam, claim jouw plek op jouw familieveld, en vergeet niet ook jouw huis te claimen.

“Verwijder alle entiteiten, programmeringen, spreuken, banvloeken, zwarte magie en alle overige directe of indirecte spirituele invloed
in en rondom mijn huidige woning (adres) vandaan. En stuur het volledig terug naar degenen waar het vandaan komt en laat het drievoudig op henzelf van toepassing zijn.”

Ik wens je ware heling. Ik wens je echte vrijheid, van binnenuit !

 

Ik wens jou een beter leven…

Voor al mijn spirituele “vrienden” die nu al jarenlang zo extreem op mij gefocused zijn. Die mij als Free Spirit maar niet kunnen door-gronden. En al duizenden keren hebben geprobeerd mij te claimen en kapot te maken en al jarenlang mijn leven saboteren. Omdat ik niet ben wie jij wilt dat ik ben. Omdat ik mijn vrije pad ga en mijn eigen intuïtieve keuzes maak. Vandaag laat je mij wederom ervaren hoe zielig, leeg en doelloos jullie “spirituele leven” is. Je hebt er niets van begrepen en nooit echt iets van geleerd. Ik wens jou een beter leven, dan stilstand in leugen en destructie, maar jij duidelijk jezelf niet. Als je dan toch zó gefocused op mij bent, kijk dan eens een keer goed en bewust: en zie wie ik ben en hoe ik geworden ben wie ik NU ben. En keer naar binnen, omarm en heel jouw innerlijke kind(wonden) en vind de (levens)kracht die je keer op keer van mij wilt afnemen nu eens binnenin jeZelf. Ik wens je ware heling.

 

Sara: ik ben een mens met hart en ziel en geen ding

Dus jij wilt rust? Prima. Maar vervolgens gun je mij geen rust en moet ik regelmatig energiewerk doen om jou bij mij weg te halen. En ik mag niets persoonlijks meer vertellen, omdat jij het niet aankan. En vervolgens wel op mijn website gaan lezen. Ik ben klaar met jou: met al jouw verstikkende regels, al jouw negativiteit en al jouw drama. Ik zou de relatie met je moeder maar eens onder gaan ogen zien (die je kopieert naar mij toe) èn jouw eigen emoties i.p.v. zo druk te zijn met mijn leven. Weet je waar het mis ging? Jij bent gestopt met jezelf kwetsbaar opstellen en over jezelf te vertellen. Als ik vroeg hoe het ging, was het snel “goed” en dan voelde ik aan: niet meer vragen. Dus niet mij de schuld geven dat jij niet meer over jezelf durfde te delen. Jij wilde persé met mij bevriend zijn. Ik had naar de red flags in het begin moeten luisteren toen je zei dat je weinig ruimte voor mensen had, maar toch de vriendschap met mij wilde handhaven.
En vervolgens zette je mij steeds meer gevangen, om mij tot slot al veroordelend als een waardeloos ding weg te gooien. Ik voelde mij naar en ik voelde mij ook bevrijd. Ik had meteen flinke grenzen met jou moeten houden. Jij hebt angst voor jouw hooggevoeligheid, die ik jou spiegel, en dus moest ik onderdrukt worden. Zoals jij onderdrukt wordt… Ik ken de struggles van hooggevoeligheid en je kon dan ook alle kanten met me op. Maar jij koos voor destructiviteit en besloot de cyclus van psychische mishandeling aan mij door te willen geven. Spijt? Prima: pak de les op. Je brengt teveel (van jouw) psychische en emotionele onrust in mijn leven en dus kom je er bij mij niet meer in. Ik heb mijn boosheid naar jou geuit en ik heb jou losgelaten.

 

Paul: wees niet zo (destructief) trouw aan het verleden !

Ik heb jou vannacht (8-5) weer veel te vastklampend bij mij ervaren. Ja we hebben een huwelijk samen gehad, maar dat is voorbij, want dit is NU. Ik heb mijn groeikans vanaf eind 2017 gepakt en nu jij nog… Ik heb jou keihard moeten laten vallen, omdat ik voor mijn gezondheid en mijn geluk moest kiezen. (En ook Guido heb ik inmiddels keihard moeten laten vallen.) Jouw liefde voor mij was niet meer in het NU en niet meer zuiver. Dat kostte tijd voor mij om te ontdekken. Maar hoe meer ik jou losliet, hoe beter het met mij ging. Jij bent niet meer goed voor mij. En dus ook niet voor jezelf. In een droom (8-5) houd jij een monoloog dat jij nu niets waard bent, omdat ik voor een ander kies.
Je laat het huwelijk met mij niet los, omdat je voor Drama kiest. En Drama is niet de echte pijn en staat dan ook altijd groei in de weg. Wees niet zo (destructief) trouw aan het verleden: met mij en met je ouders. Je kon eerder alle destructieve patronen van jouw familieveld doorbreken, dus dat kan je nu ook weer, als je wilt LEVEN. En als je niet als je vader wilt zijn en wilt eindigen, dan kies je weer voor groei. Jouw lichaam houdt deze strijd tegen hoe het nu IS niet vol. Dus stap van jouw oude plek naast mij af. En kies alsjeblieft weer voor leven en open je ogen voor wie je werkelijk bent. En leef het leven dat NU bij jou hoort!

 

“Hij liegt” blijft mijn intuïtie herhalend zeggen!

Meer dan 2 jaar heb ik nu Neurofeedback. En ik blijf leren. Het belan-grijkste: als de energie en woorden niet matchen, niet luisteren naar de woorden, maar luisteren en handelen naar de energie. Mijn intuïtie is groot, soms te groot. En mensen liegen teveel, allereerst naar zich-zelf. Gaandeweg kom ik er achter waar mijn grote slaapproblemen, sinds 2011, vandaan komen. Niet alleen het spirituele misbruik, maar ook destijds een partner hebben, die van mij verlangde dat ik hem gelukkig maakte, terwijl hij niet meer trouw aan zichzelf was en niet meer echt gelukkig was. Wederom heb ik hem een mail te sturen, omdat ik hem weer teveel oppik. Hij schrijft terug dat hij gelukkig is met zijn leven nu en dat niets ons nog bindt… Maar dit zijn de echte antwoorden: “Hij liegt” en “Hij heeft geen nieuwe relatie” (beide zin-nen heb ik al eerder opgepikt). Waarom blijf ik Paul oppikken? “Omdat ie een partner mist…” (En daarna was het stil.) En dàt is wat ons nog bindt, omdat ik zijn partner was. En dat matcht met wat ik regelmatig oppik en droom. “Hij liegt” blijft mijn intuïtie herhalend zeggen! En: “Hij is niet gelukkig.” Je kan jezelf voor de gek houden, maar mij niet. Ik ben zuiver paranormaal en ik weet precies wat van jou is en wat van mij en waar het mis ging: je liegt sinds 2011.En ik weiger dat mijn gezondheid er aan gaat, omdat jij het makkelijker vindt om jouw ballast bij een ander neer te leggen. Ik stuur alles wat van jou is retour: jouw verantwoordelijkheid. 

 

Geluk is voor mij allereerst dat ik rust en stilte om mij heen ervaar en niet oude deuren die niet sluiten, omdat er mensen zijn die voor hun “geluk” aan mij (blijven) hangen. En dat de oude deur niet het openen van een nieuwe deur voor mij belemmerd, niet alleen qua partner, maar in alle opzichten van het leven. Geluk is niet het “hebben” van een partner, maar begint in jezelf. Daar ging het o.a. mis in 2011. Ik ben niet verantwoordelijk voor jouw geluk en geen enkele (toekom-stige) partner van jou mag ooit die rol krijgen. Jouw energie en jouw woorden matchen niet. Ik luister en handel naar de energie, niet naar jouw woorden. En ik blijf jou zeer hoog op mijn energielijst houden, totdat jij eindelijk in alle opzichten mij (als je eerdere partner) loslaat en weer echt voor jezelf, jouw binnenste, jouw ware aard en dus voor groei kiest. Maar dat begint wel met eerlijkheid, allereerst naar jezelf toe. Ik wens je ware heling en de weg terug naar je diepere ware zelf: jouw belangrijkste levenspartner. 

 

ALINEA NOG DOORLOPEN EN AANPASSEN:

Paul: “Dacht jij ongezien mijn licht te kunnen stelen?”
(nog opzoeken zin: Paul wil dat je ongelijk hebt…)

(Tekst stond op offline en wordt eerst nog door mij beoordeeld en herschreven en eventueel daarna hier geplaatst)

 

Guido: echte liefde zal je nooit leren kennen

Ik hield van je, met hart en ziel. Maar het interesseerde je niet. Je wilt puber blijven en geen eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat kan. Maar elke keuze heeft gevolgen… Er is geen heden met jou en ik zie geen toekomst meer met jou. Dus ik heb de deur gesloten. Want jij geeft mij teveel verdriet en jij bent letterlijk verleden tijd geworden. En nu ik pik je weer op. Zolang jij niets zegt en niets doet, neem ik niets van wat jij energetisch met mij communiceert nog serieus.
Mijn hart gaat niet meer open voor alleen maar valse hoop. Mijn grote les: “Never lose yourself while trying to hold on to someone who doesn’t care about losing you.” Als jij vanuit jouw hart echt wilt, dan ga je voorbij alle obstakels en dan toon je dat, dan zeg je dat.
Dan was je van “wounded man” naar “an awakend man” gegroeid en zou je ècht kiezen voor het leven. Die man zag ik, die had het univer-sum mij cadeau gegeven, maar jij pakte het (groei)cadeau niet uit.
Jij wilt niet tot bewustzijn komen en ik kies voor het echte leven. En dus trek je mij omlaag en dat is niet waarvoor jij op mijn pad kwam. De bange narcist, die liever z’n hart gesloten houdt om niets meer
te hoeven voelen en daarmee ook de levensstroom in zijn lichaam blokkeert, met alle gevolgen van dien. Je kan er voor kiezen: trouw aan destructie. Maar echte liefde zal je dan ook nooit leren kennen. 

 

Tweemaal: “A closed, scared heart can not be loved…”

Een nieuwe deur gaat NU open en ik ga er door… Maar weer een man op de vlucht. Hij durft stapsgewijs te groeien, maar ook met hem is er nog onduidelijkheid. Ik wil een man die er echt helemaal is, die mijn hart volledig overtuigd en liefde een kans durft te geven. Jij niet en dus laat mijn hart weer los. Als je mijn liefde wilt, dan zal je er toch echt wat voor moeten doen. Maar ik wacht niet meer en mijn hart wil deze slopende emotionele roallercoaster niet meer. Ik kan niet houden van iemand, waar ik niet bij mag zijn en die nog liever niet de liefde door zijn hart laat stromen, dan toegeven dat hij om mij geeft. En vooral: niet durven toelaten dat ik om hem geef. De mannen die ik leuk vind zijn eerst charmant, maar dan sluit de deur: liefdesbang. En nu stroomt mijn vreugde niet meer…* Maar wat kan ik doen? Van Guido zal ik nooit iets horen. Ver weg is nog dat stemmetje dat zegt: ‘it was meant to be.’ Maar de realiteit is bitter. Als ik (in juni 2020) een aantal uren in het ziekenhuis lig, ben ik doodop van alle stress van de afgelopen 8 jaar.* Maar de stoel naast mij is leeg… (En nee, niet mijn ex, die hoort daar niet meer). Ik lees een tekst dat een man die zichzelf niet heelt alleen maar toxic in een relatie kan zijn. “Playing games.” En nu ik het terugkerend zie – mannen die juist door hun te extreme keuze voor onafhankelijkheid niet verder groeien – voel ik de acceptatie van de simpele zin: “He is not ready.” Ik heb de droom losgelaten. Ik voel je nog regelmatig, maar je zal mij niet meer voelen als eerst. Mijn ondersteunende energie ben je kwijt. Je ondersteunt mij ook niet. Liefde is een cirkel, maar jij liet mij alleen.

 

En ja ik weet het nu zeker naast liefdesbang zat er onder het op-bouwen van een nieuwe relatie ook het blok aan mijn been.* En mijn ex stond er nog tussen en weigerde zijn oude energetische plek naast mij los te laten, omdat hij dan zichzelf onder ogen moest zien… Maar het grootste obstakel zit nog steeds in jezelf: jij wilt geen liefde. Je wilt afwijzing. En triest genoeg doe je daar harder je best voor... Tegen negatieve overtuigingen kan ik en ga ik niet opboksen. Als je liever mijn liefde niet wilt dan wel en als je mijn hart meer overtuigd dat je niet om mij geeft dan wel, dan is het destructie. De enige weg eruit is het omgekeerde: groei. Jouw oude wonden helen en je hart weer open durven stellen voor nieuwe kansen. Als mijn liefde niet ontvangen kan worden en het zelfs mijn liefde voor mezelf moet kosten om jou te kunnen bereiken, dan sta ik op en ga weg. Voor liefde als cirkel sta ik open, maar destructie laat ik achter mij. 

 

© Eva Pieters (mei – juli 2020)

* Meer hierover in het volgende blog Redder2

Ik schrijf puur over mijn ontwikkeling. Omdat mijn tweelingziel mij afwijst en er geen echte en geschikte man voor mij is, kies ik nu voor alleen zijn. Als jij wat ik schrijf als ingang voor misbruik ziet, omdat jij een spirituele vrouw zoekt om via te “leven” i.p.v. jezelf te helen, dan ben jij zeer triest. Zoek je een relatie, dan ga je maar naar een da-tingsite! En zoek je iemand om jou gelukkig te maken: begin maar eens bij het begin: in jezelf. Want eenzaamheid heel je van binnenuit.

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.