Zieke, zieke spirituele wereld (deel 1)

Dit blog is alvast gepubliceerd. De inhoud die ik de afgelopen maanden heb geschreven volgt nog stapsgewijs.

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

 

Spiritualiteit misbruiken om een ander op andere gedachten te willen brengen is geen spiritualiteit, maar een triest tijdver-drijf voor zielige figuren zonder zelfliefde, zonder eigen per-soonlijkheid en zonder echt doel in het leven. Je kan jezelf en elkaar voor de gek blijven houden, maar bereid zijn om een ander kapot te maken voor jouw behoeften is een ernstige geestesziekte: psychopathie. En nog ziekelijker is dat jullie elkaar daarin geen enkele reflectie tot bewustzijn bieden en destructie jullie algemene norm is geworden. Zieke, zieke “spirituele” wereld. Ware spiritualiteit heeft altijd RESPECT voor de vrije wil van een ander.

 

“While you were busy working on your EGO,

she was busy working on her SOUL”

 

spiritueel-misbruik

 

Spiritueel misbruik voor GELD

Intuïtie 6-9-2020 “Hij heeft je vannacht bedreigt” Wie? Goeroe Bert van Ingen van Stichting LifeJoy (Kerk-Avezaath vlakbij Tiel), gekoppeld aan diverse eigen praktijken in Tiel e.o.

Droom 6-9 Een dominerende man komt dichterbij en zegt dreigend : “Waar is MIJN GELD?” En terwijl ik hem naar de buitendeur van mijn huis leidt, dringt hij verder mijn huis in. En zeg ik herhalend: “Terug naar LIEFDE”.

Dus weer banden verbreken met een goeroe die ik nooit real-life heb ontmoet (wel een paar van zijn volgelingen, die een eigen praktijk hebben) en ook nooit wens te ontmoeten, mijn huis terug claimen en alle afspraken die op 20-4-2012 ongevraagd voor mij gemaakt zijn hoe mijn leven er uit moet zien (en afspraken voor anderen) weer vernietigen. En ik herhaal Bert van Ingen: MIJN leven, MIJN huis en MIJN geld. En als ik zoals vorig jaar een rondreis door Indonesië wil maken, dan doe ik dat. My freedom, my choice.

 

(Wordt vervolgd)

 

© Eva Pieters (september 2020 – … 2020)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.