Laxman Raj Giri : goeroe die je naar de Dood lijdt

NB: spellingfout is een bewuste keuze i.v.m. destructief leiderschap

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 12-9-2020

Dit blog is alvast gepubliceerd, om dat dat NU nodig is. De opmaak en tekst wordt de komende dagen nog aangepast. En deze tekstdelen verdwijnen daarna van de Welkomstpagina.

 

11-9-2020 Aha, gevonden: Laxman Raj Giri (goeroe Sjamanisme
en
zwarte magiër = leermeester van Hylke Bonnema).
Intuïtie 12-9-2020: onzuivere sjamanistische inwijdingen.

 

I cry for all the beautiful souls abused in the spiritual world. Not treated as human, but treated as property. And I do my part: to FREE them from guru’s who deceive the world.
The Universe says: STOP. Don’t get fooled: there’s nothing beautiful in sjamanisme and tantra. It’s a lie and a cover-up for spiritual and sexual abuse.

 

spiritueel-misbruik

 

5-9-2020 HylkeBonnema: Het universum herhaalt: STOP met sjamanisme. En keer terug naar jouw authentieke pad. En neem seksueel misbruik op in jouw familieopstellingen.” De oplossing is zo simpel dichtbij, in je eigen leven, maar je bent zo ver van jezelf afge-dreven, dat je het niet meer ziet… Als jouw energie stroomt, zit je op het juiste pad. Zo niet: dan steel je niet, dan gun je jezelf ware heling. – Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Laxman Raj Giri : goeroe die je naar de Dood lijdt

Als je niet klaar bent voor de liefde, laat haar met rust

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 4-9-2020
Nieuwe alinea’s toegevoegd: 9-8 “Ik moet verder en ik ga verder”
en 19-8 “Ik wacht niet meer”

 

Ik heb een open hart. Ik ben van nature altruïstisch. Maar ik sluit mijn hart voor jou als jij voor misbruik of machtsspelletjes kiest. En voor alle bange Redders, goeroe’s en potentiële geliefden op mijn pad die nu al jarenlang herhaaldelijk hetzelfde proberen: hoe meer jij vanuit jouw zwakte mij wilt controleren of zelfs wilt breken, hoe sterker ik word. Ik kan op en met mezelf ZIJN. Jij niet. Want ik heelde mijzelf en ik heel mezelf telkens opnieuw. Hoe vaak jij mij ook uit mijn kracht wilt halen. De strijd met mij verlies je. Want mijn kracht zit intern. Controle en manipulatie is zwakte. Voelen en helen is kracht.

 

“The spiritual journey is the unlearning of FEAR and the
acceptance of LOVE

Echte liefde, zeg ik er even bij. En niet de nep-liefde die heel overdreven in alle opzichten wordt gepromoot en uitgevoerd in de spirituele wereld. Dat is geen liefde, dat is misbruik. Want het laat anderen niet VRIJ, er wordt geen eigen verantwoordelijkheid genomen en er worden absoluut geen grenzen gerespecteerd.

 

narcisme

 

Go and run, it’s what you want

I was ready to give you my heart
But are you ready to give me yours?
Again and again I see the signs
You wanna run, before love can start

And although in my heart I will cry
‘Cause sometimes you’ve shown me who you are
Your beautiful colours you let me see
During the moments you were close to me

Alhough you’re the man I long to be with
I won´t chase you and I won’t cage you
‘Cause it’s not only my heart who decides
And with me or without me: you are free

I was ready to give you my heart
But sadly sometimes love just stays a dream
I close my heart again and let you go
So you go and run, it’s what you want

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, transformatie, tweelingzielen, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Als je niet klaar bent voor de liefde, laat haar met rust

Bert van Ingen (LifeJoy) stal mijn leven

Dit is geen spiritualiteit, dit is mensenhandel. Intuïtie 20-7-2020 Bert: “Je hebt de afspraken vernietigd.” Dat klopt. Eindelijk is de volledige waarheid van 20-4-2012 naar boven: jij stal mijn leven. Spirituele narcist Davy vertelde mij in januari dat ze in een kamertje gaan zitten om te bepalen wie jij de komende 10 jaar gaat ontmoeten. Ik werd boos, niet om wat hij dacht, maar omdat er een stevig nee in mijn naar boven kwam. Al zitten er 10 goeroe’s in een kamer: niemand bepaald hoe mijn leven er uit ziet. En zeker geen wildvreemde… Dus heb ik samen met het zuivere universum alle afspraken vernietigd.
En dan ben jij weer terug waar je eens begon: je hebt niets.

En ik? Ik ben 8 jaar van mijn leven kwijt die ik nooit meer terug krijg. En ik kan eindelijk van deze eindeloze traumatisering helen en verder met mijn leven. En het volledig leven zoals ik het wil leven. 

 

“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr. Phil)

Elke goeroe die vanaf vandaag 19-7-2020 nog zwarte magie op mijn leven toepast om mij naar hun hand te willen zetten kan een blog op zijn persoonlijke naam verwachten. Daarnaast word alles wat jij wel even voor mij en anderen – zonder onze toestemming – geregeld hebt vernietigd en alle zwarte magie gaat drievoudig retour afzender.
Volgelingen die actief meedoen kunnen zeer scherpe Google recensies verwachten en krijgen tags op deze site. Zodat de hele wereld te weten komt wie jij werkelijk bent en hoe jij  – in de naam van “spiritualiteit” en “liefde” met mensen omgaat…

In dit blog onthul ik de waarheid achter Bert van Ingen : goeroe van Stichting LifeJoy, die zijn volgelingen claimt en gezamenlijk voor “hun hogere doelen” mensen misbruiken en zwarte magie op hun leven toepassen om ze voor hùn emotionele, spirituele èn seksuele doelen te claimen. Zijn spirituele ingang: Reiki master-teacher en LifeJoy. Zijn zakelijke ingang: “Doendenker & Optimist bij YouBeDo.com”

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7-2020

 

23-7-2020 Goedemorgen ! Ik heb mijn huis weer geclaimd, goeroe Bert en Hylke staan weer terug op hùn plek en alle afspraken die ooit door de spirituele wereld voor mij en anderen zijn gemaakt zijn van-daag wederom verwijderd. En alle zwarte magie krijgen jullie van mij vrolijk drievoudig retour. Ik wens een ieder die dit leest een mooie en (goeroe-)vrije dag in het NU ! Dat gun ik jou. Ruimte om te leven en vrijheid om te ZIJN, dàt is een “betere wereld voor iedereen.”

INSANITY is doing the same thing over and over again and expecting different results”

(Albert Einstein)

 

spiritueel misbruik

 

Hier komt een ander gedicht en plaatje, want groeien dat ga jij nooit doen. Dus plaats ik iets wat de impact van jouw spiritueel misbruik
bewust maakt: jij steelt mensenlevens. Via zwarte magie.

En jouw getraumatiseerde spirituele volgelingen – die liever mede-daders zijn dan zichzelf van hun (jeugd)wonden helen – zwijgen… En ook aan hun handen kleeft bloed. De leden van de sekte van Bert van Ingen van Stichting LifeJoy gebruiken spirituele methodes koste wat koste voor eigen gewin, verpakt als “liefde”. Maar al deze “liefdevolle” manipulatie staat ver van echte liefde en bewustzijn vandaan en is spiritueel geweldJij dringt diep tot in het persoonlijke leven van mensen binnen om ze tot jouw bezit te maken. En indien nodig – en uiteindelijk – maak jij levens kapot. Want liefde ken jij niet…

 

Mijn plek is van mij alleen (voor Bert)

Spiritualiteit is
Vrijheid voor jou èn voor mij
Jij had het recht niet om mijn
Leven in bezit te nemen

Maar vandaag is een nieuwe dag
En voel ik dat ik eindelijk
Na 8 jaar jouw ketens van
Mijn lichaam af kan werpen

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, vrijheid | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Bert van Ingen (LifeJoy) stal mijn leven

Ik volg mijn eigen pad

Wij als mensen zijn geboren met een vrije wil. Als we niet onze gave om onze hersenen voor ontwikkeling te gebruiken omarmen, dan hadden we beter als een dier geboren kunnen worden. Helaas zie ik dat wij onze hersenen te weinig voor ontwikkeling gebruiken en dat spirituele narcisten niet de aardbol dienen, maar spirituele methoden gruwelijk misbruiken om mensen tegen te houden in hun groei, om
ze als hun bezit te kunnen claimen. Ik sta voor ontwikkeling en voor zuivere spiritualiteit, zonder ego, zonder goeroe(-energie). 
Met name voor hooggevoelige mensen in deze narcistische tijd zijn onderstaande affirmaties van levensbelang! Voor hun gezondheid en hun vrijheid.
Er is teveel goeroe-energie… Al zie je ze niet, al ken je ze niet, onderschat ze niet: ze zijn wèl met jou bezig.

Daarom in dit blog “MIJN SPIRITUELE STATEMENT (versie juli 2020)” en AFFIRMATIES Spiritueel Misbruik (update 17-7-2020)” 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 17/20-7-2020
(Deze affirmaties stonden eerst in DoorbreekCyclusDestructie)

 

20-4-2012 t/m 4-7-2020 Ik mocht niet komen waar ik NU ben: “I
am all the JEDI.” En eindelijk is de dag gekomen waar ik op wachtte: LICHT is sterker dan donker. “Joke staat aan jouw kant” (intuïtie 4-7-2020) De grote leidster van het donker, was ze, kan ik nu zeggen. Het laat weer zien: het is nooit te laat om te veranderen! Een steen in het water geeft een rimpeleffect, vanuit het donker, maar zeker en nog mooier vanuit het licht! Dat meer haar nu ook in dit voorbeeld volgen. Dat de spirituele wereld weer integer en vanuit licht werkt. 

 

The spiritual journey is individual, highly personal.

It can’t be organized or regulated.
It isn’t true that everyone should follow one path.

Listen to your own truth.

(Ram Dass)

 

spirituele-ontwikkeling

 

Leven is groei

Nu de ego-strijd is gestreden
En de wapens kunnen rusten
Kan ik eindelijk weer beginnen
Waarvoor ik hier op aarde kwam

Om mijn unieke leven te leven
Om als ik in mijn kracht te staan
Niet gekomen om klein te houden
Zodat jij je even “beter” voelt

In mij zit spirit om te leven
En dat heb ik zelf te geven
Niet bedoeld om van mij te nemen
Maar mijn ziel raakt jou er mee aan

Zodat jij ook alles in jou
Weer gaat voelen en gaat helen
Wat jij als zwakte hebt leren zien
Precies daarin vind jij jouw kracht

Ik ben hier op aarde gekomen
Om mezelf en ook anderen
Te leren wat jouw ziel al weet
Steeds weer een beter mens te ZIJN

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, leven in het NU, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, tweelingzielen | Reacties uitgeschakeld voor Ik volg mijn eigen pad

Hylke Bonnema : jij verloren ziel… (sjamanisme)

“Sjamanisme is manipuleren…”* En denk maar niet naïef dat ze dat alleen op de doden of voor het genezen van ziekten toepassen. Sjamanisme is in deze narcistische tijd onzuiver: spiritueel misbruik om jouw persoonlijke grenzen te overschrijden. Helpen is niet hun doel. Ze rommelen in jouw verleden. Om macht over jou te krijgen.

Mijn lichaam, mijn huis, mijn leven. Omdat jij een “business” hebt (voor het oog professioneel Familieopstellingen, maar onder de bodem: onzuiver, sjamanisme, tantra, goeroe en sekte) en mensen – hun geld en energie – nodig hebt, moet mijn leven naar de haaien? Ik dacht het niet! Ik zet jou en jouw volgelingen eruit en ik maak alles zichtbaar. Zodra je de drempel overstapt kom je op een lijst, waar met jou omgegaan wordt als bezit voor zijn gewin. En jouw lichaam en jouw huis word bewerkt door zwarte magie. Omdat jij terug moet komen. En hem moet geven wat hij wil. En daar heb jij zelf niets over te zeggen. Jij bent zijn prooi, zijn (hebbe)ding. Voor altijd. 

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7/5-8-2020

Door diepere inzichten in 2020 heb ik het blog “Ben jij nog INTEGER? (deel 1)” herschreven en een nieuwe titel gegeven: Redder: ik heb jou niet nodig (deel 1).” Dit is het vervolg. Over het niet meer stro-men van de vreugde in juni 2020, omdat ik letterlijk een blok aan mijn been bleek te hebben: Hylke Bonnema. Bij wie ik een cursus volgde in 2013, waarna hij besloot goeroe en de groep een sekte te worden. De reden waarom ik ze dan ook (begin 2014) achter mij gelaten heb. Omdat ik een ander pad te volgen heb: authentiek en spiritueel begrensd. Want de basis voor mens ZIJN is en blijft voor mij: verbonden zijn met mezelf en in mijn lichaam blijven. Alles daarbuiten (channelen, trancereizen, vorige levens) is te ver en leidt tot spirituele waanzin en verlies van het kostbaarste: jeZelf.

 

“The true spiritual teacher empowers you to go beyond them.

The false spiritual teacher keeps you behind them.”

(Martin Soulreader)

 

spiritueel-misbruik

 

Het plaatje van de vrouw die in haar kracht staat heb ik bewust weer uit dit blog gehaald. Want het is niet de bedoeling dat je daar komt… Vandaar dat ik hier nu een plaatje wil wat juist de destructieve invloed van leermeesters goed in beeld brengt. Dit is de verloren ziel: een wanhopige biddende gevallen engel, met als detail een rood oog, wat zijn duistere kant verraad…

 

Deze dus: Ego, bezitterigheid, macht voorop.
Het spirituele r
esultaat: absoluut vernietigend.

 

Praying for a real spiritual world

Ik bid voor jou, jij verloren ziel
Eens spiritueel, nu heeft het Ego
Jouw ziel bedrogen en zit jij vast
Maar je kan jezelf nog steeds omkeren

Wat was het wat jouw ziel eens zocht?
En waarom heb het je niet gevonden?
Je bleef reiken en reiken naar buiten
En daardoor was het nooit genoeg

Zo nam jouw Ego de leiding over
En houd je jezelf steeds voor de gek
Maar een klein stemmetje in jou weet dat
Jij nog nooit zover van huis bent geweest

Keer je om, ga weer terug naar jouw plek
Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Hylke Bonnema : jij verloren ziel… (sjamanisme)

Doorbreek de cyclus van destructie

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

Dit blog is alvast gepubliceerd voordat het af is, omdat het nodig is dat sommige alinea’s nu in beeld komen, als spiegel van GROEI.

Update 6-7-2020: Alinea “Ik wens jou een beter leven…” (geschre-ven 31-5-2020) i.p.v. de alinea “Spiritualiteit = alles IS er al. In je en om je heen”, deze staat nu in het nieuwe blog IkVolgEigenPad

 

12-6-2020 Barbara: Stop met jouw controle. Jij wilt mij begrijpen? 8 jaar lang stressvolle en emotionele slopende personen en situaties in mijn leven (narcistische mishandeling / spiritueel misbruik). Dus ja ik had een meltdown. En die had ik nodig. Leer loslaten in vertrouwen.
Ik pak mijn eigen verantwoordelijkheid. En geef mij de rust en ruimte die ik nodig heb. Voor heling, voor groei. En om te ZIJN wie ik ben. Om mijn spirituele taak in dit leven te vervullen. Want ik ben wie ik ben en niet wie jij wilt dat ik ben. Ik ben ook jouw spiegel van GROEI. Er is iets in jou geraakt, waardoor je nu controle over mij wilt. Maar die energie werkt verstorend op mijn zelfzorg en helpt mij niet!
Zet een stap terug. En keer de controle naar buiten meer om naar zorg voor jezelf, van binnen. Dàt heb jij nodig. Voor heling, voor groei.

 

Dit blog gaat over trouw aan destructie: door Wilma, Bert en Stichting LifeJoy (met ook mijn nieuwe conclusies over hun spiritueel misbruik) en ook Sara, Paul en Guido die weigert te groeien. De overeenkomst van de personen waarvoor ik Neurofeedback nodig had: ze zitten vast in het verleden (angst, obsessie en misbruik) en klampen zich vast aan mij voor “geluk” of projecteren op mij, waarbij ze zich meer met mij dan met zichzelf identificerenDit werkt verstorend op mij en pik ik letterlijk als een storend alarmsignaal op. Hun energie past niet bij mij. Ze willen mij in hun angst en controlepatronen vastzetten. Door mij tegen te willen houden of terug te willen zetten houden ze mij tegen in mijn vrij stromende levensenergie (èn zichzelf tegen in groei) ! Maar ik ben niet meer waar zij nog zijn. Ik ben uit het verleden en uit de angstpatronen. Ik leef VRIJ in het NU.

 

“If you focus on the hurt, you will continue to suffer.

If you focus on the lesson, you will continue to grow.”

 

zwaard-van-de-waarheid

 

Conclusie van mijn intuïtie op 16-5-2020: Bert van Ingen plaatst implantaten met trauma-informatie (via Reiki). Bij iedereen die ooit een voet over de drempel van Stichting LifeJoy heeft gezet.

16-5-2020 En dan valt mijn oog “toevallig” op het volgende: het huis van de spirituele stichting die iedereen die over de drempel stapte (onzichtbaar) claimde en saboteerde staat te koop. Mooi zo! Door-stromen die energie! Eindelijk vallen de ketens af van iedereen die van de goeroe en zijn volgelingen niet hun eigen leven mocht leiden. Ik sinds 2012. Dat er een dag komt dat ik wakker mag worden en geen energiewerk meer hoef te doen om mezelf van hun destructieve grip te bevrijden. Ik heb lang moeten wachten, maar eindelijk is de weg naar echte vrijheid geopend. Het huis waar mooie zielen gevangen gehouden werden en hun levensvreugde werd gestolen… Laat ze VRIJ !

 

Ik ben geen bezit

Niet van Wilma, niet van Carola, niet van Stichting LifeJoy, niet van een goeroe, niet van mijn ex, niet van Guido en niet van Sara. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze zitten vast in de “veilige” wereld van hun hoofd, “levend” in het verleden. Hun lichaam stroomt niet meer, hun hart is niet meer open, alles wordt psychisch gevangengezet, zowel van binnen als van buiten. En allemaal hebben ze therapie nodig… Maar er is geen verwerking en daardoor ook geen acceptatie van wat al geweest is. Ze kijken naar de wereld door hun donkere bril van een onverwerkt verleden en dat wat ze verder kan doen groeien hebben ze angstvallig weggestopt. En daardoor stromen hun lichaam en hun emoties niet door…  Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie | Reacties uitgeschakeld voor Doorbreek de cyclus van destructie

Gedichten – verder na narcisme

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.

Titel van dit blog was: “Als een vlinder zo vrij door het donker heen”. Dit gedicht staat er nog in, na  “To live, to love, is never a mistake”; Op 3-5 gedicht toegevoegd: “My heart’s wish… (You care for me too)”

 

Ik kan een hele rij mensen opnoemen (inclusief mijn ex Paul), die mijn hart de afgelopen jaren verwond hebben, omdat ze denken dat het als volwassene niet meer mogelijk is om te ontwikkelen en (na heling) geluk in zichzelf te (her)vinden. Nee nog erger: ze hebben hun wonden laten overheersen – en daarmee hun daders laten winnen – zodanig dat ze de hoop op een beter leven hebben opgegeven.

En ik heb vele blogs over ze geschreven om mijn emoties een plek te geven en er telkens weer bovenuit te groeien. Hoeveel wonden ze mij ook toebrachten ik laat mijn geloof in het leven, in heling en groei niet kapotmaken. Ik ga verder, verder na narcisme. Want ik weet er is een ander leven. Een leven dat ik al leefde voordat zij besloten mij te wil-len verwonden i.p.v. naar binnen te keren en zichzelf te helen.

Ik wens hen ook een mooier en beter leven. Maar niet via mij.

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

verder-na-narcisme

 

To live, to love, is never a mistake

People think I’ll regret my choice now
I trusted and followed the signs to
Not stay where I no longer belonged
I’ve chosen for my freedom to grow

I know in the eyes of the world
At the surface it looks like I’ve lost
I took a chance: I lost and I won
Because I’ve chosen to live life

If you wanna stay at the safe side
Of life and never risk again
You’ll never know the beauty of life
And yes than, only than you’ve lost…

People say now: it was a mistake
Even though he left my heart to bleed
I believe it’s never a mistake
To open up your heart for love

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, leven in het NU, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid | Reacties uitgeschakeld voor Gedichten – verder na narcisme

Ik kies voor groei

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.
Eerdere titels van dit blog: “Ik leef vanuit mijn hart: liefde breekt je open…” en “Leven is groei : durven leven, vallen en opstaan”.

Toegevoegd: 12-4 Alinea “Geluk ligt in jouw handen: laat de controle erop eens los…”; 15-4 Alinea over Eric W. (samengevoegd met tekst die op Welkom staat) “Uit angst voor groei zit je en zet je gevangen.; 18-4 Op eind “En mijn groei gaat verder…” 2 alinea’s samen-gevoegd en tot slot nieuwe tekst: “Leven is groei… Ik kies voor groei en ben klaar voor het openen van een nieuw boek…”

 

12-4-2020 Eric W. “Hij wil dat jullie weer bij elkaar komen.” Heb ik ook nog wat over mijn leven te zeggen? Het huwelijk met Paul is Vol-tooid Verleden Tijd. En ik kan geen contact met hem hebben totdat hij zijn verantwoordelijkheid oppakt en verder groeit. Het wordt tijd om weer banden met jou te verbreken. Je bent weer flink van je padje af!

(zie verderop: “Uit angst voor groei zit je en zet je gevangen”)

 

Op 15-3-2020 schreef ik dit op social media:

“Never be afraid to make choices #followyourheart

Ik heb geen spijt dat ik 2 jaar geleden mijn hart heb gevolgd. Ik weet nu dat mijn huwelijk voorbij moest zijn en we voortaan elk onze eigen reis hadden te maken. Helaas zit de man die mijn hart stal muurvast. En ik laat weer los… Mijn leven gaat verder.”

 

Het leven is een spel; letsels zijn onvermijdelijk.
STA OP
en speel opnieuw.

(Sri Amma Bhagavan)

 

transformatie

 

“I know feeling love can break you open. 
With a thin line between happiness and fear…”

(zie verderop het gedicht “Love will break you open”)

 

Voor mijn ex Paul: Leven is groei – “Absolutely No Regrets” !

Allereerst wat ongelooflijk triest dat ik dit nu moet ontdekken, dat ook jij nog steeds niet de groei van het universum oppakt, zoals het 2 jaar geleden is ingezet. “Hij wil dat je SPIJT hebt.” Nee, ik heb geen spijt: ik heb mijn hart gevolgd. Wat jij sinds 2011 al had moeten doen voor jezelf en Guido sinds hij weet dat ik ook om hem geef niet durft te doen. Maar dat ligt niet bij mij, maar bij jou en bij hem. Ja ik mis een partner, maar ik herhaal: jij bent sinds 2011 niet meer de juiste partner voor mij (zie IkKiesGeluk en HeelJezelf4). En degene die spirituele groei in mij heeft opgewekt gaat het ook niet zijn, want hij is net zoals jij te bang om risico’s te nemen en een nieuw leven te starten. (En nee Davy en andere misbruikers: jij gaat het al helemaal niet zijn). Nee ik heb geen spijt: ook met dezelfde uitkomst zou ik het opnieuw doen. Niet leven vanuit het hart is zinloos leven. En dat kan ik niet, dan leef ik niet.  Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, heel jezelf, leven in het NU, mindfulness, transformatie | Reacties uitgeschakeld voor Ik kies voor groei

Coronavirus voedt op angst

Titel van dit blog was: “Coronavirus is diepe, diepe levensangst”

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast. Gaandeweg als ik inspiratie krijg wordt dit blog verder vervolgd… Inclusief het gedicht wat eerst even op de Welkom-pagina stond:
“Ik heb vertrouwen in het leven”. En op 30-3 is mijn nieuwste gedicht “Healing Touch” toegevoegd. Mijn stem diverse malen in mijn leven onderdrukt, maar dit ben ik: Transformational Writer & Warrior by words from the soul; Op 2-5 is toegevoegd: de alinea “The devil whispers: “You cannot withstand the storm” en mijn slotcon-clusie “2-5-2020 Daar was je dan…” (zie eind van dit blog)

 

Ik zou een spirituele partner hebben gehad, waarbij onze energieën elkaar zouden versterken, maar hij heeft zijn leven(smissie) en mij in de steek gelaten. Daarna kwam er een valse spirituele partner op mijn pad en die heb ik ontmaskerd en de deur gewezen. Ik sluit mijn hart voor wat achter mij ligt en nooit waar gaat worden en geef me na 2 jaar over aan mijn nieuwe doel: mijn (spirituele) pad te vervolgen,
alleen. Dit brengt mij terug tot mijn levensmissie en daarvoor zet ik mijn energie en intuïtie nu in. En vanuit mijn diepe verbinding met het zuivere Universum ontstaat mijn nieuwste blog: Coronavirus

Dit is voor mij een spirituele crisis gebleken, die onder de bodem al gaande was… Deze wereld schreeuwt om transformatie. Het ergste is als we uit deze crisis komen en dan denken: “Zo dat hebben we gehad”. En dan weer gewoon verder leven zoals we ervoor deden… 

 

Ultimately we know deeply that the other side of every FEAR is: FREEDOM

(Marilyn Ferguson)

 

For all still pure of heart say out loud a Healing Affirmation:
As of today (date) all pure forces in the Universe work together to heal the world. Purify and remove all implants, all energetic manipula-tion and blockages, all black magic and all remaining impure spiritual influences: away from me, my body and my home. Away from all the members of my family field. Away from all children, all highly sensi-tive women, all highly sensitive men, all human beings and animals on earth, all deceased, all members of every family field, out of all houses and buildings, and away from the entire collective energy field. And let all negative programmings be converted to positive program-mings. So I may be free and free others to Heal and to Live.

* (Nederlands versie “Helende Affirmatie”: zie onderin dit blog)

 

leven-is-groei

 

6-4-2020 All the souls who are struggling now: I can feel you fighting. Be alive, stay alive. Let your soul breathe and decide to choose life completely. Life is dark and life is light. And they’re close together and keep you in balance if you don’t deny one of them. Listen deep, wake up your senses and let them be a gift for you: to BE alive 💖

2-5-2020 Don’t fight Corona. Face it. Don’t feed it with your fears. That’s how it grows! Don’t deny it’s negativity, but welcome it in your body as it IS now (Mindfulness). Stay calm. Let it not find the inner war and struggles it was looking for. The storm will pass…

 

Leven is groei

Gisteren (16-3-2020) zei een collega: “Straks klapt hierna de economie weer in…” Ik zei: “Gezondheid is belangrijker. De wereld draait veel te veel om geld.” En vandaag denk ik: misschien hebben we dit wel nodig. Een wereldwijde wake-up call. Laat al die verborgen angsten en emoties maar eens naar boven komen. Gevoeld en geheeld worden. Dit is een tijd van groei.

Elke ziekte draagt een verborgen boodschap van groei in zich. Vreemd voor de wereld die gericht is op medicijnen, die wel het probleem maar niet de oorzaak aanpakken. Want we willen snel beter worden, maar we willen leven zonder te weten. Maar niet vreemd voor de alternatieve wereld, zeker niet als je dit ook uit eigen ervaring hebt ondervonden. Dus vandaag denk ik erover om het Coronavirus neer te leggen om te zien waar het voor staat. Maar dat hoeft al niet meer. Mijn natuurlijke spiritualiteit geeft het antwoord al meteen aan mij:

Coronavirus staat voor diepe, diepe levensangst. 

Meer bewust-ZIJN, in een wereld die voor snel en oppervlakkig “leven” kiest, dàt hebben we NU nodig. 

 

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie | Getagged , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Coronavirus voedt op angst

Narcisme – Liefde bestaat niet meer

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.
17-3-2020: Nieuwe alinea’s toegevoegd: “Narcisten verwerken niet” en “Mijn hart zal weer leven; 1-4 “Ik ga verder met mijn doelen” deels herschreven en aan “12-3-2020 En ik blok je weer” toegevoegd: Een gesloten hart, uit bescherming, LaatGeenLiefdeToe… Wegrennen voor een relatie, is uiteindelijk allereerst wegrennen voor jezelf.

8-4-2020: En ook Gerhard** kan ik toevoegen aan dit blog met de alinea “Don’t make her fall in love, if you can’t love her”

 

Ik leef in een trieste, eenzame wereld, vol met “volwassenen” die destructief eigenwijs weigeren naar binnen te keren, te helen en te groeien. En daarmee van deze wereld een mooiere plek te kunnen maken i.p.v. een wereld vol met gekwetste zielen, met als enige doel: hun kwetsingen op anderen overbrengen. En vooral niet leren van fouten, die elk mens tenslotte maakt. Maar nee, deze wereld denkt geen mens meer te zijn en leeft niet meer ècht vanuit het hart.

 

“The beautiful journey of today can only begin
when we learn to let go of yesterday.”

(Steve Maraboli)

 

narcisme

 

Ik stop ermee: spiritueel open staan (26-2-2020)

Wat alleen maar tot misbruik leidt door spirituele narcisten die elkaar gevangen houden in een onbewuste staat van overleven. En ik stop met openstaan voor een tweelingzielverbinding die alleen maar veel hartepijn geeft, omdat het niet tot groei van beide kanten leidt. Ik ben NietVanDezeWereld en er is geen gezonde spirituele plek voor mij in een wereld die ziek is en het ergste is nog: ziek wil zijn. Stilstand en misbruik, ook en met name in de wereld die juist het voortouw voor goedheid en heling zou horen te nemen. En al die ongelukkige mensen komen op mijn pad. En willen profiteren van mijn groei. Ik ga niet de prijs betalen voor zieke mensen die weigeren zichzelf te helen en te groeien. Mijn hele spirituele ontwikkeling van de afgelopen jaren (met name de afgelopen 2 jaar) is voor niets geweest in een wereld die niet respectvol met z’n medemens om kan èn wil gaan. Ik sluit mezelf spiritueel. Je bewijst eerst maar eens dat je ook echt goed voor mij wilt zijn. Zo niet, dan kom je mijn hart en leven niet in. En ik blijf zichtbaar maken dat wij als mens – en zeker als spiritueel mens – beter kunnen, veel véél beter kunnen, dan we nu doen !

Ik geloof in een betere wereld, die ècht durft lief te hebben en durft te leven, dan deze façade. Maar liefde bestaat niet meer. En echt leven doen we ook niet. We doen met z’n allen lekker alsof. Leven kan je niet zonder ook te willen groeien als mens. Dat is waar ik in geloof.

Maar ik sta alleen.

Lees verder

Geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie | Reacties uitgeschakeld voor Narcisme – Liefde bestaat niet meer