Spiritueel Misbruik – Bevrijd jezelf (affirmaties)

Dank intuïtie, dank Joke (Jomanda), dank Universum !

IK VOLG MIJN EIGEN PAD – Ik heb 2 berichten gehad. Op het 1e bericht van 5 mei ga ik niet reageren. Ik weet vanuit welke hoek die komt en ik pik Davy weer extreem op. Het is en blijft NEE. Ik zet iedereen uit mijn leven die een “relatie” met mij wil om mij te willen misbruiken. En ik neem afstand van iedereen in de spirituele wereld die voor ego en geld spiritualiteit misbruikt om mensen te mishan-delen en hun vrijheid te ontnemen. Ik ga wel een blog plaatsen “Spiritueel Misbruik – Bevrijd jezelf” met de belangrijkste stappen die iemand kan zetten als je echt vrij van goeroe’s wil ZIJN: afspraken verwijderen, jouw leven claimen en jouw huis claimen.

Het 2e bericht van 7 mei reageer ik even op en afhankelijk van de intenties en hoe het verder voelt bepaal ik wat ik daar mee doe…

En uiteindelijk is alles gekoppeld en leidt het Universum mij vandaag – op Moederdag – tot het schrijven van dit blog…

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 10-5-2021
Verdere opmaak van dit blog volgt nog.

 

“Being human is given, but keeping our humanity is a choice”

 

spiritueel-misbruik

 

9-5-2021 Joke (Jomanda): “Haar wraak is nu omgekeerd.” Dan jaren geleden: toen tegen mensen in Nederland. Nu tegen waar het begon: de spirituele wereld. Een paragnost die haar mooie leven claimde d.m.v. onzuivere spiritualiteit. “Daarna had ze geen vrije keuze meer over haar eigen leven. En dat spijt haar. En nu wil ze nog één goede daad doen – via jou – iedereen weer VRIJ maken. Ze beseft nu dat ze een heel ander leven had kunnen hebben. En dat gunt ze jou.”

 

Jouw bescherming tegen misbruik: WEET WIE JIJ BENT

Jouw kracht is jouw pad volgen: vanuit jouw gevoel en intuïtie, ver-bonden met jouw binnenste. Helaas is deze wereld en – wat je niet zou verwachten – nog meer in de wereld van ontwikkeling & spiritua-liteit vol met mensen die jou uit jouw kracht willen halen. Dat zijn personen die hun eigen grenzen niet goed kennen en die geleerd hebben om misbruik van anderen te maken. Vaak zijn ze van binnen heel onzeker, maar is er een groot Ego die dit moet verbloemen.

Daar zijn 3 types van: 1) de onschuldige helper, die gewoon onzeker is. Zo zei ik tegen een (beginnende) behandelaar “Ik ben hoogsensi-tief”. Haar reactie: “Dat weet ik niet of jij hoogsensitief bent…”. Maar wie ik ben ligt niet bij haar. Dit was haar onzekerheid.

2) De Narcist of psychopaat, vaak vermomd als Redder. GEVAARLIJK. Ze zijn vaak heel charmant, maar niet op een wederkerige relatie uit, die voor beiden goed voelt. Jij moet hem (of haar) nodig hebben. Maar hij heeft jou keihard nodig: voor een gevoel van eigenwaarde en zingeving, voor ego…  Hij gebruikt projectie, manipulatie, gaslighting. Alles om jou uit jouw kracht te halen, zodat hij misbruik van jou kan maken. Omdat hij zich niet met zijn binnenste heeft verbonden. Daar zou hij – d.m.v. heling en groei – zijn eigen krachtbronnen vinden.

 

De Redder ZONDER GRENZEN die jouw leven kapot maakt

3) De spirituele Narcist of psychopaat, vermomd als Grote Weldoener en Redder, heeft “veel licht in het voorportaal” ** ZEER GEVAARLIJK! Hij (of zij) kan alles met jou doen, zonder dat iemand het ziet… En daar word, weet ik, grof misbruik van gemaakt! Jij moet hem extreem nodig hebben, zo erg dat hij je afhankelijk wil maken en omdat hij zichzelf niet geheeld heeft zijn onvervulde basisbehoeften, zijn ongeheelde trauma’s, op jouw bord neerlegt. Dat komt omdat hij niet bij zichzelf begint en onder het mom van “spiritualiteit” en “helpen” volledig buiten zichzelf gericht is. En daardoor niet helpt – en ook niet kan helpen – en veel schade bij jou aanricht. En in de spirituele wereld doen ze dit zeer BEWUST. Kort door de bocht: hun levensdoel is jouw leven. Jou “hebben” is voor hen dan ook van levensbelang. Niet mensen helpen is wat echt telt, maar alles is voor Ego èn GELD.

De tactieken die spirituele narcisten gebruiken om jou uit jouw kracht te halen zijn ook hier projectie, manipulatie en gaslighting, maar ze gaan dieper en ze worden doelbewuster toegepast. (Zie o.a. in mijn blog HeelJezelf1 hoe Wilma dit deed en in mijn blog Redder2 hoe Hans dit op mij toepaste.) En daar stopt het niet: zodra jij over de drempel stapt is jouw leven van hen, plaatsen zij (en hun goeroe) jou op een lijst en daarna wordt er zeer regelmatig en zeer doelbewust spirituele invloed met onzuivere intenties en zwarte magie op jou, jouw familieveld/voorouders e.d. èn op jouw huis toegepast. Omdat jij terug moet komen. Omdat zij hun zin willen, ten koste van…

 

3 cruciale stappen om jezelf te bevrijden van Spiritueel misbruik

1) Zielscontract afspraken verwijderen (min. 1x: ochtend)

Alle zuivere krachten in het universum roep ik aan om mij te ondersteunen bij de volgende zuivering en heling:

Alle ZIELSCONTRACT AFSPRAKEN en/of bindingsrituelen die ooit door  (namen)* en overige mediums, Reikimasters, paragnosten, goeroe’s en de rest van de spirituele wereld voor mij, MIJN ZIEL en mijn voorouders zijn gemaakt, zonder dat mijn vrije wil is gerespecteerd, worden nu volledig en definitief opgeheven en VERNIETIGD.

En alle claims, portals, initiaties en inwijdingen zonder dat mijn vrije wil is gerespecteerd, onnatuurlijke coderingen, programmeringen met onzuivere intenties, energetische manipulatie, genetische manipulatie, onnatuurlijke koppelingen, relatiekoorden en verbindingen met on-zuivere intenties die d.m.v. deze zielscontract afspraken en/of bin-dingsrituelen zijn gemaakt – met mij, mijn ZIEL, mijn levensgeschie-denis, familieveld en voorouders, mijn huidige woning (en praktijk- of bedrijfsruimte) – worden volledig en definitief verwijderd.

Zo zal het ZIJN (3x) (datum van vandaag)

 

* Als je namen weet van onzuivere helers, mediums, sjamanen, goeroe’s, paragnosten e.d. waarbij je ooit één voet over de drempel hebt gezet – voor een heling, workshop, cursus e.d. – of die jou op hun lijst èn (vergis je niet dit gebeurd vaker dan je denkt of zou geloven) ook op de lijst van hun goeroe hebben gezet, om jou èn jouw huis regelmatig op afstand spiritueel te beïnvloeden om terug te komen (voor geld), dan hier al die namen voluit noemen. Hoe specifieker de affirmatie, hoe krachtiger het bevrijdingseffect!

 

2) Jouw leven claimen (jouw leven losmaken: in eigen kracht)

Alle zuivere krachten in het universum roep ik aan om mij te ondersteunen bij de volgende zuivering en heling:

Ik claim MIJN LEVEN: ik claim mijn lichaam, mijn organen, mijn bloed, mijn energie(lichaam), mijn gezondheid, mijn chakra’s [mijn 1e chak-ra, 2e chakra… t/m 12e chakra], mijn telepathische kanaal, mijn mediamieke kanaal, mijn seksuele poort, mijn DNA, mijn geboorte-recht, mijn innerlijke kracht, mijn vrije wil, mijn spirituele gaven en MIJN ZIEL. En ik claim mijn plek op mijn familieveld, mijn voorouders en alles wat van mijn familieveld is, mijn levensgeschiedenis, mijn trauma’s en mijn heling. En ik claim mijn verbindingen met mijn vrienden en huidige collega’s en leidinggevenden en iedereen die deel van mijn levensgeschiedenis is, (mijn tweelingzielverbinding en) alle voor mij bestemde zuivere verbindingen die ik wil maken en die anderen met mij willen maken. Ik claim mijn geld en bankrekening, mijn website(s), mijn social media accounts en mijn huis.

Zo zal het ZIJN (3x) (datum van vandaag)

 

Ja ik weet het: ik hoor je denken “Hè moet ik ook mijn bankrekening claimen?” en al het andere wat hierboven staat en jou verbaasd. Ja! Als jij op een lijst staat van goeroe’s en hun volgelingen dan wordt alles wat ik hierboven noem – ook jouw bankrekening geclaimd. Ze doen alles om jou onder controle te krijgen en zichzelf van blijvende klandizie te verzekeren. De mens telt niet. Alleen ego en geld. 

 

3) Jouw huis claimen (uitgebreid) (onrust in huis: claim je huis!)

Alle zuivere krachten in het universum roep ik aan om mij te ondersteunen bij de volgende zuivering en heling:

Ik claim MIJN HUIS : ik claim alle energievelden, ruimtes, muren, deuren, meubels, voorwerpen, fysiek aanwezige mensen (en dieren) in mijn woning (adres). Alle onzuivere verbindingen en onnatuurlijke koppelingen die ooit door de spirituele wereld en anderen – via portals, social media, mijn website(s), het internet, mobiele telefoon netwerk, zwarte magie en spirituele invloed met onzuivere intenties – met mijn woning (adres), en alle gebouwen die daaraan (in)direct verbonden zijn, en het gebouw waar ik nu werk zijn aangemaakt worden volledig en definitief verbroken en verwijderd. Mijn huidige woning (adres) en alle energie in mijn woning is alleen van de fysiek aanwezige mensen (namen) (en dieren) (namen). En alle energie van mensen en dieren die hier ooit gewoond hebben of op bezoek zijn geweest of zouden willen komen, alle intenties, energie, emoties en delen van anderen, projectie, goeroe-energie, intrusies, entiteiten; onnatuurlijke coderingen, zielscontract afspraken, claims en alle programmeringen met onzuivere intenties; (Reiki)portals, voodoo (portals), Orb of Life, hypnose, hekserij, banvloeken, zwarte magie
en alle overige spirituele invloed met onzuivere intenties gaat volledig weg uit mijn woning (adres) vandaan, alle gebouwen die daaraan (in)direct verbonden zijn en het gebouw waar ik nu werk vandaan, en keert volledig terug naar degenen waar het vandaan komt. En alle zwarte magie is drievoudig op henzelf van toepassing en zal bij hen-zelf de gevolgen hebben die ze mij en anderen hebben toegewenst.
En alle energievelden in mijn huidige woning, het gebouw waar ik nu werk en alle gebouwen in mijn woonplaats en het morfisch veld staan op de datum van vandaag (datum). Zo zal het ZIJN (3x)

 

En kort energiewerk om uit een verstrikking te komen:

(Hier komt: delen terug en energie terug. Uit ander blog weghalen)

 

(Wordt vervolgd)

 

© Eva Pieters (mei 2021)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 10-5-2021

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, vrijheid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.