Body Mind Release : “vrij” gemaakt om de goeroe te dienen

Ik zit jouw “plannen” in de weg? Jij zit mijn kostbare leven – en dat van vele anderen – in de weg en maakt alles KAPOT : voor geld ! Dader gevonden van wederom veel onrust in mijn leven: Hans de Waard. Op 12-5-2021 weer een nep-workshop “Loslaten”. Dan weet ik al dat ik tot die tijd weer dagelijks jouw spirituele misbruik mag verwijderen, waardoor jij mij en anderen saboteert, in de hoop dat we jou bellen… De charlatan die mij al sinds 7-2-2014 niet loslaat….

 

Charlatan Hans de Waard is volgens zijn Google recensies een grote “held” die altijd 5 sterren verdiend. Dit komt omdat hij al zijn “volgelingen” bedriegt door hen te programmeren naar het beeld wat hij wil. En niemand die het weet… of wil weten…

Over het citaat van dit blog hoef ik dan ook niet lang na te denken. Ik weet waarom hij zo de hemel ingeprezen wordt. Dat is geen vrije wil… Dat is hypnose en programmeringen. De laag ontwikkelde “spirituele” wereld wil alleen maar slaven hebben. En toen kwam ik… Ik spiegel GROEI. Vanuit mijn heldervoelendheid en helderwetendheid en de zuivere krachten van het Universum is mijn natuurlijke sjamanistische taak om alle machtsmisbruik door narcisten te ontmaskeren en te zuiveren, zodat iedereen weer VRIJ is om zichzelf te zijn. En ik spiegel net zo lang, totdat ze eindelijk weer gewoon mens durven ZIJN.

 

Dit blog is alvast gepubliceerd. De inhoud die ik de afgelopen maanden heb geschreven volgt nog stapsgewijs.

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 30-3-2021.

Voorlopig als basis de Google Recensie. En als ik weer tijd en zin heb om al deze energie rovende spirituele waanzin bij te werken hier, dan ga ik alle oude blogs die op zijn naam stonden en alle info van de afgelopen tijd samenvoegen in dit blog. Want ik ben hard bezig om na 10 jaar spiritueel misbruik (wat vanaf februari 2011 startte, weet ik nu, met Clementine en Bert van Stichting LifeJoy) mijn leven te leiden i.p.v. steeds te moeten lijden, omdat “spirituele” personen weigeren mijn leven los te laten en zichzelf te helen van rouwprocessen en trauma’s die al jarenlang om hun aandacht schreeuwen !

Overigens is een goede dag in mijn leven in het NU pas mogelijk na: het vernietigen van alle afspraken en alles wat daar verder nog voor spirituele waanzin aan gekoppeld is, mijn leven en huis terug claimen van goeroe’s die menen alles te mogen bezitten en vernietigen voor hun ego-behoeften. En Hans de Waard staat momenteel bovenaan mijn lijst spiritueel misbruik. En dat is geen compliment.

 

“If it seems TOO GOOD to be true, it probably IS”

 

hans de waard

 

BREEK OPEN 

(hier komt het gedicht “Breek open”)

 

Op 7-2-2014 bezocht ik de man van de Jassentechniek

Het werd één uur lang pure indoctrinatie om mij afhankelijk van hem te maken, zodat hij verzekerd was van vaste klandizie. Ik kwam er alleen om energetische technieken te leren, die mij verder zouden helpen bij alle energetische overlast die ik al had. Hij hielp mij niet, wèl zijn ego, en manipuleerde mij omlaag… (gaslighting). De prijs die ik te betalen had om zijn technieken te leren was mij te hoog: ik had mijn ziel in te leveren. Dus bleef het bij één bezoek. Meer had hij niet verdiend. [Lees verder: “Redder : ik heb jou niet nodig (deel 2)”]

 

Leren LOSLATEN? Een blinde kan een blinde niet leiden…

In de loop van 2016 pik ik Hans de Waard steeds wanhopiger op. Hij heeft duidelijke mails van mij gehad om mij los te laten, maar nog steeds betrap ik hem er op mijn huis en leven regelmatig spiritueel te beïnvloeden. Want ik sta op zijn lijst van mensen die hij manipuleert om terug te moeten komen. Omdat hij geld nodig heeft. Terugkerend zegt mijn intuïtie wel eens dat ik van zijn lijst ben gehaald – nadat ik hem weer gespiegeld heb – maar dat is altijd maar tijdelijk. De ironie is dat ik mij bij hem aanmeldde voor een Workshop Loslaten… Om zijn technieken te kunnen leren. zodat ik mezelf dagelijks energetisch zou kunnen helpen. Maar Hans had andere plannen met mij…

 

Spiritueel misbruik, omdat je niet VRIJ en gezond mag ZIJN

En zo ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds bezig om de spo-ren van dit spirituele misbruik (op afstand) uit mijn leven te verwijde-ren. Spiritueel misbruik is niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Het geeft veel onrust, slaap- & concentratieproblemen e.d. Wat doen ze? Wat ik o.a. ontdekt heb: doelbewust mensen saboteren en huizen clai-men, onnatuurlijke coderingen (in hersenen), PROGRAMMERINGEN om mensen terug te zetten in de tijd in energievelden van gebouwen, programmeringen met claims op huizen (elke avond rond 23 uur), Jassentechniek met onzuivere intenties (o.a. om je afhankelijk te maken), veel invloed op je DNA, misbruik van HYPNOSE (intuïtie 17-11-2020 “Hans de Waard werkt ook met hypnose”; intuïtie 2-2-2021 “Hij plaatst via social media in huizen “Programmeringen om mensen uit balans te halen d.m.v. hypnose) en HEKSERIJ
(intuïtie 19-9-2020 “je bed is behekst”, als je zijn zin niet doet).

 

Haal mij definitief van jouw lijst af en laat mij mijn vrije leven leiden, waar ik recht op heb. Je hebt mij niet geholpen. De rollen zijn om-gedraaid: het universum heeft mij op jouw pad gebracht voor groei. Na bijna 7 jaar lang in mijn leven blijven hangen, ga ik het jou eens zeggen: wat dacht je ervan deze winter eindelijk jouw overdreven Reddersrol los te laten, naar binnen te keren en de zelfmoord van je broer te verwerken? Dan red je jezelf. En dan pas kan je anderen echt helpen. Tot die tijd projecteer je jouw pijn en saboteer je anderen èn jezelf. Ware spiritualiteit van mensen die van zichzelf houden brengt echt iets goeds, claimt niet en maakt geen mensenlevens kapot.

Ik wens je ware heling

 

Hetzelfde bedrog in een nieuw jasje: Body Mind Release 

Nieuwe naam, nieuwe technieken: mij bedrieg je niet meer. Volgens mij moet jij nog steeds eerst bij het begin beginnen: in jezelf. Maar Hans wil geld en hij wil “redden”. Omdat zijn ego het nodig heeft dat anderen hem nodig hebben, zo sterk dat hij bereid is hen ziek te ma-ken. Onder zijn obsessie zit onverwerkte oude pijn. Hij is daarom niet geschikt als “paramedicus” en andere vormen van mensen “helpen” of “helen”. Maar hij is en blijft destructief eigenwijs en maakt daarmee vele levens kapot. Jij – beste lezer, nog gelovend in de goedheid en de mooie verhalen van “helers” en paragnosten om jou te lokken…  – weet misschien niet dat alles wat er in jouw leven achteruit gaat met Hans (en/of een andere spirituele narcist die je ooit of nooit hebt ontmoet, maar die een goeroe is van iemand die je eens bezocht voor een “heling” of workshop) en zijn “hulp” te maken heeft. Ik weet het wel. En ik kan je verzekeren: hij wil je niet helpen, want Hans wil tot op de dag van vandaag zichzelf niet eens helpen.

 

(Hier komen nog de overige stukken over Hans de Waard 2020-2021. In het bijzonder over het niet willen verwerken van de zelfmoord van zijn broerDe hoofdreden van het spirituele misbruik door Hans de Waard en waarom hij mij en andere (ex) cliënten en cursisten niet durft los te laten. Dan komt zijn oude pijn los… )

 

Intuïtie 7-12-2020 “Je broer wil dat je hem eindelijk loslaat en dat je verder gaat.”

 

“Programmeringen om reclame voor hem te maken”

Zaterdag 20-2-2021: om 5 uur vanochtend toen het grootste deel van Nederland nog sliep was ik al bezig om goeroe Hans de Waard uit mijn huis en ook bij anderen te verwijderen. Dat lukt pas volledig na mijn nieuwste ontdekking: “Programmeringen om reclame voor hem te maken” (intuïtie 20-2-2021). Want alles draait om hem. Alsjeblieft Hans, mijn reclame voor jou, jouw programmering is uitgekomen:
1 ster – Body Mind Release (voorheen: Jassentechniek).

REVIEW van BodyMindReleaseNederland door Eva Pieters

 

Ik zit jouw “plannen” in de weg? Jij zit mijn kostbare leven – en dat van vele anderen – in de weg en maakt alles KAPOT : voor geld ! Dader gevonden van wederom veel onrust in mijn leven: Hans de Waard. Op 12-5-2021 weer een nep-workshop “Loslaten”. Dan weet ik al dat ik tot die tijd weer dagelijks jouw spirituele misbruik mag verwijderen, waardoor jij mij en anderen saboteert, in de hoop dat we jou bellen… De charlatan die mij al sinds 7-2-2014 niet loslaat….

Mijn allereerste ontmoeting met Hans de Waard was overigens op het Boekenfestijn (19-2-2011), waar ik hem wilde bedanken voor de Jassentechniek. Maar hij wees mij af. Dat deed pijn. En dat was ook de bedoeling. En nu snap ik waarom hij dit deed. “Hij wist toen al dat jij op een dag zijn plannen in de weg zou staan.” (intuïtie 30-3-2021) Grootse Ego-plannen die starten met spiritueel misbruik: anderen eerst kapotmaken en dan “helen”. Dat wist ik toen nog niet…

 

Laat je niet misleiden: energiewerk en workshops e.d. zijn slechts een lokmiddel om een ingang in jouw leven te krijgen om jou in alle opzichten te kunnen misbruiken !

Ik ben niet gewaarschuwd, jij nu wel.

 

© Eva Pieters (Google recensie … – februari 2021)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 30-3-2021

* Zie ook het blog Redder2

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.