Ego is verlies

DIT BLOG WAS EEN TIJDELIJK BLOG EN DELEN ERVAN WORDEN T.Z.T. IN ANDERE BLOGS OVERGEZET (naam is aangepast)

 

Vulnerability is the only bridge to build connection
(Brene Brown)

 

niet-kwetsbaar-durven-zijn

 

Ego is verlies

Ach ik heb dit Drama zo vaak beleefd
En ik kan jou jouw toekomst voorspellen
Jij verspilt jouw tijd, want wat jij wilt
Ga jij hier echt niet van ons krijgen

Jouw Ego wil strijden en denkt daarmee
Alles buiten zichzelf te winnen
Maar elke dag dat jij jouw Ego leeft
Is een verloren dag voor jouw ziel

Waar ik de kostbare schatten van
Het leven elke dag opnieuw ervaar
Kom jij weer met jouw sloophamer langs
Om alles wat leeft stuk te maken

Wat moet jij van binnen vreselijk lijden
Dat je nu niet meer daar durft te zijn
Waar je het echte geluk kan voelen
En ja, dat klopt, daar voel je dan ook pijn

En juist dat is jouw weg terug naar huis
Van Ego terug naar die zachte vrouw
Die jij nu zo hard met muren ombouwd
En waar jij jezelf dagelijks door pijnigt

Maar jij wilt de strijd niet laten varen
Want, denk je, dan ben je alles kwijt
Word wakker, je hebt het al verloren
Want Ego is jouw grootste verlies..

© Eva van Woudenberg-Pieters (9 maart 2017)

 

DIT BLOG WORDT VANAF DIT PUNT NOG AANGEPAST EN GEDEELTEN ZULLEN VERDWIJNEN NAAR ANDERE BLOGS

 

Ik heb recht op RESPECT voor mijn leven 

Wat voor wereld leven wij tegenwoordig in: er is teveel drammerig-heid. Zin door drijven ten koste van anderen. Niet open staan voor wat een ander wil of niet wil. Zou fijn zijn als er weer meer ruimte aan elkaar gegeven kon worden. Ik snak er naar. Teveel mensen op mijn pad die blijven hangen en drammen, terwijl ik allang nee gezegd heb.
Respect, waar is het gebleven?

 

Spirituele verkrachting is wat jullie toepassen 

Amanda: Ik hoop dat je de les geleerd hebt dat je het energieveld van mensen (ook op afstand) hebt te respecteren. Ik bepaal hoe ver jij mag komen en of jij überhaupt een gast in mijn energieveld mag zijn. En jij (en dat geldt voor iedereen uit de spirituele wereld) hebt NIET HET RECHT ons en anderen spirituele energie en jullie spirituele levenswijze op te dringen. Ik bepaal mijn pad en niet jullie en ik wens geen spreuken o.i.d. onze kant op, die jullie egoïstische doeleinden moeten dienen. Zolang je opdringt en een ander een bepaalde richting op wilt sturen ben jij niet van het licht, maar van het donker.

Op 13-2 valt ze mij weer lastig. En op 16-2 is het weer de hele nacht raak! Nog steeds de les van respect niet geleerd. 

 

Opnieuw – de hele nacht door – spirituele opdringerigheid

16-2-2017: Vanmorgen, nu om 5.00 uur, – na een hele nacht vol met gigantische spirituele overlast en extreme grensoverschrijding door Amanda en haar netwerk – kan ik hetzelfde schrijven als op 5-11-2016. – 5-11 En nog steeds respecteert ze onze wensen en grenzen niet. Enorme overlast overdag en ook weer vannacht 6-11 uit de hoek van Amanda en haar spirituele netwerk. De naam Sander v. E. komt (weer) in beeld. – Voor Sander en ieder ander uit het netwerk van Amanda geldt: als jij ons blijft lastigvallen om jullie spirituele waanzin door te drijven hier, krijg jij ook een tag. Het is nee en het blijft nee. Ik doe niet mee aan spirituele waanzin. Dus jij Amanda hebt nu – vanwege jullie respectloze gedrag – weer een blog op jouw naam en je vriend Sander v. E. heeft ‘m sinds vandaag ook te pakken en is nu ook getagd. En dat gebeurd met iedereen uit jouw netwerk die ons lastigvalt. Dus ook: Carola M.V. (zowel Sander als Carola M.V. heb ik nooit zelf ontmoet of bemiddeld, maar zijn kennelijk partners van Amanda van haar overduidelijk niet integere “Healing” Academy.

 

Terug naar zachtheid; terug naar respect èn geduld 

Boodschap van mijn intuïtie tijdens het banden verbreken (met Amanda; bij de 6e chakra)  op 13-2-2017: “Word weer de zachte vrouw die je eens was voordat je ging channelen” Daar had ik het duister bij je weg te halen, Amanda. En vandaag haal ik dat opnieuw weg bij jou en jouw partners Sander en Carola M.V., die zich ook volop door het duister laten leiden. Spirituele slaven zijn jullie, zonder eigen identiteit, die gewetenloos het duister aan andere opdringen en zichzelf wijsmaken en/of hebben laten wijsmaken dat ze iets “goeds” de wereld in zenden. Als het goed was, drong het zich niet op, had ik het niet weer in positieve energie om te zetten en werden mensen niet ongevraagd dot slaven gemaakt. Als het goed was, hadden jullie allemaal mij al lang met rust gelaten, omdat je dan mijn eigen keuze en mijn eigen leven respecteert.

 

Stop met mij willen veranderen: ik heb mijn pad al gekozen

Zal ik het dan nog eens één keer heel duidelijk voor iedereen opnieuw zeggen: ik zoek geen plek in de spirituele wereld. Ik ben niet eens zoekende, want ik heb mijn eigen-wijze natuurlijke weg van autonomie en zelfzorg al jaren terug gekozen. En die bevalt mij prima! Alleen wordt dat pad nu al jarenlang door jullie spirituele bemoeizucht en opdringerigheid belemmerd. Ik wil geen leermeester, geen goeroe, geen goeroe-energie ontvangen. Ik wil geen Reiki leren. Ik wil geen enkel onderdeel van welke “Healing” academy dan ook leren. Ik wil geen healer of reader worden en al helemaal geen medium, want dat gaat tegen mijn natuurlijke principes in. Niets wat channelen inhoudt of wat via channelen als energie doorgegeven wordt, wil ik leren noch toepassen of ontvangen. Ik heb mijn keuze hierin gemaakt. Punt.

En ik wil nu al een aantal jaren afstand nemen van jullie allemaal, die ik even op mijn pad ontmoette en uiteindelijk allemaal maar één doel hadden: mij meeslepen op jullie spirituele waanzin pad . Maar ik heb ambities in de gewone wereld. Ik wil en zal verder gaan voor het pad wat IK gekozen heb. Dat pad voelt goed voor mij. Jullie pad niet.

My freedom, my choice

 

Droom 26-2-2017: mijn man komt ons huis uit met een stuk karton wat daar geplaatst was, met de tekst erop “Bouman telt“. Ja klopt, Amanda wil belangrijk zijn en daarvoor een te grote plek in ons leven, dat alarmsignaal heb ik al vrij snel na de eerste mailwisseling gekre-gen. Die grensoverschrijding staan wij haar niet toe. Weer iemand die zich buitengesloten voelt als zij geen Rol in ons leven krijgt. Er is hier geen vacature voor jou, Amanda. Ik zorg voor mezelf en mijn man zorgt voor zichzelf. Ga je eigen leven opbouwen, zonder ons. 

 

OUD “If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr Phil) / TIJDELIJK BLOG i.v.m. de extreme spirituele overheersing en bemoeizucht door Amanda . Naam pas ik aan zodra ze haar gedrag t.o.v. ons aanpast en ons definitief met rust laat. Op 23-2-2017 is daar (ook ’s nachts) nog steeds geen enkele verbetering in te bekennen: ze blijft ons lastigvallen door stalken, ongevraagd energie sturen e.d., spreuken om haar zin door te drijven en pogingen tot trance-misbruik (seks): NarcistischeMishandeling.

 

© Eva van Woudenberg-Pieters (16 februari – 9 maart 2017) 

Voor een uitgebreid verslag over de ware bedoelingen – de niet direct aan jou gecommuniceerde verborgen agenda onder de bodem – van de ego-spirituele wereld met jou, jouw heling en jouw (privé-)leven zie het blog: SpiritueelMisbruik

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Wij staan niet open voor de financiële problemen van niet-integere spirituele narcisten, die besloten hebben dat het oké is om d.m.v. spirituele methodes grenzen op afstand te mogen overschrijden, om zo een “behandeling” of cursus af te dwingen. Sta je op de lijst SpiritueelMisbruik, dan weet je één ding zeker: jij ziet mij nooit meer. Punt.

Centen nodig? Word maar vakkenvuller bij AH. Van ons krijg je niets!

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, hooggevoeligheid, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.