Laxman Raj Giri : goeroe die je naar de Dood lijdt

NB: spellingfout is een bewuste keuze i.v.m. destructief leiderschap

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 12-9-2020

Dit blog is alvast gepubliceerd, om dat dat NU nodig is. De opmaak en tekst wordt de komende dagen nog aangepast. En deze tekstdelen verdwijnen daarna van de Welkomstpagina.

 

11-9-2020 Aha, gevonden: Laxman Raj Giri (goeroe Sjamanisme
en
zwarte magiër = leermeester van Hylke Bonnema).
Intuïtie 12-9-2020: onzuivere sjamanistische inwijdingen.

 

I cry for all the beautiful souls abused in the spiritual world. Not treated as human, but treated as property. And I do my part: to FREE them from guru’s who deceive the world.
The Universe says: STOP. Don’t get fooled: there’s nothing beautiful in sjamanisme and tantra. It’s a lie and a cover-up for spiritual and sexual abuse.

 

spiritueel-misbruik

 

5-9-2020 HylkeBonnema: Het universum herhaalt: STOP met sjamanisme. En keer terug naar jouw authentieke pad. En neem seksueel misbruik op in jouw familieopstellingen.” De oplossing is zo simpel dichtbij, in je eigen leven, maar je bent zo ver van jezelf afge-dreven, dat je het niet meer ziet… Als jouw energie stroomt, zit je op het juiste pad. Zo niet: dan steel je niet, dan gun je jezelf ware heling. – Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

“Kies voor jouw LEVEN…” (heling) (intuïtie 8-9-2020) *

Hylke Bonnema: blijf van mijn moeder af ! En laat haar in vrede rusten. En open je ogen: je kan mij niet helpen, ik ben geheeld, maar je heelt jezelf niet. “Moordenaar” komt herhalend naar boven als ik op jouw plek sta. Jij duwt anderen van hun plek af. En ik zet jou dagelijks weer terug waar jij hoort en besluit nu ook dagelijks mijn vaders en mijn moeders plek te helen. Op de plek van mijn moeder word ik heel boos op jou. Jij channelt met haar. Gisteren ook weer. Wat doe jij op haar plek in plaats van op jouw eigen plek? Wat doe jij op MIJN familieveld? Ik heb mezelf geheeld. Ik heb vanaf eind 1999 jarenlang van A t/m Z en van Z t/m A mijn jeugd(trauma’s) diepgaand onderzocht, doorvoeld en geheeld. En de dood van mijn moeder blijft altijd een wond, maar is nu dragelijk. Want mijn verleden is verwerkt en dus leef ik NU. Maar jouw verleden heeft nog steeds een trauma, die om jouw aandacht schreeuwt… Dus mijn vraag aan jou is: wat doe jij op mijn geheelde wond uit mijn verleden op mijn familieveld? Terwijl JOUW open wond uit JOUW verleden (seksueel misbruik) nog steeds open en bloot voor je ligt om eindelijk jouw verantwoordelijkheid op te pakken en dit trauma diep onder ogen te zien en te helen…

* En de boodschap van het universum aan jou Hylke Bonnema wordt steeds dringender: intuïtie 8-9-2020 “Kies voor het LEVEN (heling), anders wordt het JOUW DOOD.” En die heb ik nog scherper gesteld door te zeggen “JOUW” leven, omdat jij heel specifiek voor jouw leven hebt te kiezen i.p.v. rond te dwalen op plekken en familievelden van anderen, ver ver van jouw thuis…

 

Misbruik : soultheft om zijn soulloss te “helen”

Ik wens een rustiger leven, maar de spirituele oorlog is nog niet voorbij. Dus ik pak mijn taak op: “Beschermer van de Kwetsbaren”. Ironisch, is dat de taak die jij in 2013 intuïtief bij mij herkende. En nu zal ik dagelijks kort en wekelijks uitgebreid het zwaard opheffen tegen jou. En mezelf en anderen bevrijden van jouw misbruik. Want zojuist tijdens het wederom verbreken van de banden met jou blijkt dat jij de strijd steeds persoonlijker en levensgevaarlijker maakt, voor mij en voor anderen: “Hij leeft via jouw organen” en die van anderen (o.a. bij de groep van 2013 en zijn cliënten/leerlingen verwijderd) En: “Hylke Bonnema overleeft deze winter niet” (intuïtie 9-9-2020), als hij zichzelf niet heelt… Wederom: “I guess I’ll die another day. It’s not MY time to go.” Het universum en mijn intuïtie hebben zeer duidelijke waarschuwende boodschappen voor jou, Hylke Bonne-ma. En als de spirituele strijd moet zijn: ik ga of jij gaat, dan ga JIJ.

 

Terug naar jouw basis: je bent mens en geen God

Aha, gevonden: Laxman Raj Giri (leermeester van Hylke Bonnema). De laatste schakel in een lange rij van spirituele narcisten die de afgelopen 8 jaar MIJN leven – ook in MIJN huis – vaak dag èn nacht tot hel maakten, omdat zij mij wilden “hebben”. Eindeloos verbrak ik de banden met Wilma, totdat ik het inzicht kreeg om dit allereerst met haar goeroe Bert te doen. Hylke is nu Wilma en heeft even geduurd… maar nu heb ik je: goeroe Sjamanisme en ook nog eens in Nederland, in Breda. Zeer benieuwd wat de banden verbreken met jou gaat doen. Jouw onzichtbare heerschappij is nu voorbij. Het Universum waarschuwt je via mij en beschermt iedereen die jij de afgelopen jaren hebt misbruikt. Je bent mens en geen God. En zoals jij in jouw visioen zag: ja ik ben gekomen om jou terug op jouw plek te zetten.

 

Huilen kan ik diep vanuit mijn ziel

Hylke Bonnema: eens was jij zo’n mooi mens… Wat ben jij diep afgezakt! Ik word fysiek onpasselijk als ik ontdek wat jij mij aangedaan hebt: jij hebt (vanaf circa 2015) een tantra goeroe in MIJN huis gebracht. Jaren van mijn leven heb je zo van mij afgepakt! Mijn huis, mijn leven, mijn keuzes. Ik heb grenzen in spiritualiteit. Grenzen die jullie hebben te respecteren. Ik wens geen sjamanisme en geen tantra (wat een mooi woord voor legaal seksueel misbruik is ! ) in mijn leven. Ik heb in 2013 eenmalig een cursus bij jou gevolgd. En dit is de prijs die ik mag betalen?! Weg ermee ! Haal die spirituele en seksuele troep eindelijk uit mijn leven en uit mijn huis. Spiritualiteit is zoiets moois en is zo lelijk gemaakt door jullie grijpgrage handen !

Ik wens je ware heling. Ik wens je de weg terug naar het licht en er weer echt voor en vanuit jeZelf te ZIJN. Dit is jouw pad niet. Sjamanisme/tantra is een ziekelijk spiritueel collectief hebzuchtig pad van seksueel misbruik. Met spiritualiteit heeft het niets meer te maken. Dat inzicht heb ik. En ik hoop dat jij die nu ook krijgt.

 

En weer VRIJ !

Banden verbroken met Laxman Raj Giri (goeroe Sjamanisme en zwarte magiër: nooit ontmoet en wil ik ook niet). Wie je ook DENKT te zijn binnen de spirituele wereld… Hoe vaak je ook zwarte magie op mij toepast (intuïtie tijdens banden verbreken: “Er is voodoo op jou toegepast.”) En natuurlijk is – zoals gebruikelijk in de onzuivere spirituele wereld – ook mijn hartchakra gemanipuleerd om mijn “liefde” af te willen dwingen… Mijn hart beslist in vrijheid: ik ga mijn vrije pad. Ik sta voor authenticiteit & ontwikkeling en ik sta voor PURE spiritualiteit. Wil jij mij “hebben” en vastzetten, dan ben jij NIET spiritueel. En ik breek mezelf telkens weer VRIJ !

En ook Hylke Bonnema en Guido en anderen in het algemeen heb ik vrijgemaakt, zodat je nu met JOUW leven kan doen, wat JIJ wilt.

 

12-9-2020 Zo bang, zo bang om alles kwijt te raken. Maar je raakt alleen kwijt wat niet van jou is… Alles is er al. Zet je ego opzij en sluit je ogen. Ga door de oude pijnen en angsten heen en je vindt van binnen alle rijkdom die je eerst zo hard van buiten zocht. Alles IS er al: in jou en om jou heen. Je hoeft niet te grijpen, te reiken. Stil ZIJN, vertrouwen en het komt naar jou toe, als jij er klaar voor bent. Om van ego terug te keren naar jouw basis: leven vanuit jouw lichaam, vanuit gevoel, vanuit jouw ziel. Daar is jouw ware thuis.

 

© Eva Pieters (september 2020)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 12-9-2020

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.