Hylke Bonnema : jij verloren ziel… (sjamanisme)

“Sjamanisme is manipuleren…”* En denk maar niet naïef dat ze dat alleen op de doden of voor het genezen van ziekten toepassen. Sjamanisme is in deze narcistische tijd onzuiver: spiritueel misbruik om jouw persoonlijke grenzen te overschrijden. Helpen is niet hun doel. Ze rommelen in jouw verleden. Om macht over jou te krijgen.

Mijn lichaam, mijn huis, mijn leven. Omdat jij een “business” hebt (voor het oog professioneel Familieopstellingen, maar onder de bodem: onzuiver, sjamanisme, tantra, goeroe en sekte) en mensen – hun geld en energie – nodig hebt, moet mijn leven naar de haaien? Ik dacht het niet! Ik zet jou en jouw volgelingen eruit en ik maak alles zichtbaar. Zodra je de drempel overstapt kom je op een lijst, waar met jou omgegaan wordt als bezit voor zijn gewin. En jouw lichaam en jouw huis word bewerkt door zwarte magie. Omdat jij terug moet komen. En hem moet geven wat hij wil. En daar heb jij zelf niets over te zeggen. Jij bent zijn prooi, zijn (hebbe)ding. Voor altijd. 

 

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7/5-8-2020

Door diepere inzichten in 2020 heb ik het blog “Ben jij nog INTEGER? (deel 1)” herschreven en een nieuwe titel gegeven: Redder: ik heb jou niet nodig (deel 1).” Dit is het vervolg. Over het niet meer stro-men van de vreugde in juni 2020, omdat ik letterlijk een blok aan mijn been bleek te hebben: Hylke Bonnema. Bij wie ik een cursus volgde in 2013, waarna hij besloot goeroe en de groep een sekte te worden. De reden waarom ik ze dan ook (begin 2014) achter mij gelaten heb. Omdat ik een ander pad te volgen heb: authentiek en spiritueel begrensd. Want de basis voor mens ZIJN is en blijft voor mij: verbonden zijn met mezelf en in mijn lichaam blijven. Alles daarbuiten (channelen, trancereizen, vorige levens) is te ver en leidt tot spirituele waanzin en verlies van het kostbaarste: jeZelf.

 

“The true spiritual teacher empowers you to go beyond them.

The false spiritual teacher keeps you behind them.”

(Martin Soulreader)

 

spiritueel-misbruik

 

Het plaatje van de vrouw die in haar kracht staat heb ik bewust weer uit dit blog gehaald. Want het is niet de bedoeling dat je daar komt… Vandaar dat ik hier nu een plaatje wil wat juist de destructieve invloed van leermeesters goed in beeld brengt. Dit is de verloren ziel: een wanhopige biddende gevallen engel, met als detail een rood oog, wat zijn duistere kant verraad…

 

Deze dus: Ego, bezitterigheid, macht voorop.
Het spirituele r
esultaat: absoluut vernietigend.

 

Praying for a real spiritual world

Ik bid voor jou, jij verloren ziel
Eens spiritueel, nu heeft het Ego
Jouw ziel bedrogen en zit jij vast
Maar je kan jezelf nog steeds omkeren

Wat was het wat jouw ziel eens zocht?
En waarom heb het je niet gevonden?
Je bleef reiken en reiken naar buiten
En daardoor was het nooit genoeg

Zo nam jouw Ego de leiding over
En houd je jezelf steeds voor de gek
Maar een klein stemmetje in jou weet dat
Jij nog nooit zover van huis bent geweest

Keer je om, ga weer terug naar jouw plek
En omarm jouw spirit van binnenuit
Daar is je ware aard, je ware weg
Van buiten zal je jeZelf nooit vinden

© Eva Pieters (29 oktober 2016)

 

Ik wilde een normaal leven

Maar ik had al vanaf mijn 4e jaar met de dood van mijn moeder niet meer een doorsnee leven als ieder ander. En daar begon mijn bijzon-dere eigen-wijze spirituele reis, gekleurd door mijn persoonlijke om-standigheden en mijn karakter. Mijn reis ging verder met aansluiten bij een geloof. een huwelijk, het diepgaand verwerken van mijn verleden en de pijnlijke relatie met mijn vader, het loslaten van een familie die alleen maar destructie kent, de dood van mijn vader, het verlaten van het geloof. En uiteindelijk na 24 jaar samenzijn scheiden van mijn partner: Paul. Vanaf 2011 begon – eerst onder de bodem – een moeilijk proces van accepteren wie hij nu is (homoseksueel) en wie ik nu ben (zuiver paranormaal), en dat ieder vanaf NU z’n eigen reis door het leven heeft te maken. In 2017 zorgde het Universum voor een groeispurt door mijn nieuwe spirituele partner op mijn pad te brengen: Guido. En ik opende mij voor een nieuwe reis, maar hij was niet klaar om te groeien. Hoe moeilijk ook, ik moest verder, alleen. En met vallen en opstaan leerde ik de signalen herkennen welk spirituele pad er voor mij is weggelegd: (nu nog) zonder partner, en absoluut zonder goeroe, wiens doelen alleen zijn (ego)behoeften dienen en die mijn eigen, vrije spirituele energie en pad blokkeert.

En na een lange weg van jarenlang spiritueel misbruik en veel geworstel met de eeuwige aanwezigheid van energieën om mij heen, besef ik NU: dit is mijn normaal. Ik zal nooit alleen zijn, maar altijd energieën om mij heen voelen. Als ze maar goed zijn en met zuivere intenties. En zodra ik een donkere wolk op mij af voel komen, werk ik samen met de zuivere krachten van het universum en ontmasker de spirituele narcist en zet hem of haar daarmee terug in het licht van bewustzijn. Dit is mijn pad: ik ben mijn spirituele kracht, mijn goeroe en alle zuivere krachten ineen: I am all the JEDI.

 

Maar van de goeroe (die ik niet volg en ook nooit zal gaan volgen) mag ik niet in mijn kracht staan en mag ik vooral mezelf niet redden…
Want hij heeft mij nodig. Voor geld, voor macht, voor energie, voor seks. Want hij voedt zichzelf niet meer van binnen en neemt van buiten en dus heeft hij prooien nodig, die energie voor hem hebben. Ik omschrijf nu een energievampier, een psychopaat. Want de goeroe leeft niet meer vanuit (innerlijke) kracht. 

 

Ik ben goeroe-moe

Ik werk nu aan: allereerst ruimte maken om mijn eigen leven te lei-den. Wat inhoudt: véél energiewerk. Dagelijks verwijderen van mijn ex en goeroe’s die dondersgoed weten dat ik hen niet ga volgen.
Zorgen voor mezelf. En nu ook beter worden. Want ik heb trombose, wat betekent: “de vreugde stroomt niet meer…” Verwonderlijk? Nee. Ik ben goeroe-moe. Ik ben van mezelf juist door mijn heling een levendig mens, maar ik kom niet vooruit als anderen voor hun “geluk” aan mij hangen. Eén dag later: zo en NU verder. Ik heb het blok aan mijn been geïdentificeerd en verwijderd: Hylke Bonnema. Dit is mijn leven. Ik geef mijn licht en mijn liefde aan wie ik wil. In vrijheid. Aan mensen die goed voor mij zijn. Zo niet, dan is de deur dicht. Dring je toch binnen, dan zet ik je er weer uit. Keer op keer opnieuw. Geen respect, geen relatie. Stop met dwalen en keer weer naar binnen. En ga terug naar jouw ware pad: het pad van authenticiteit. Daar wacht op je wat je kwijt bent geraakt en je nu bij mij zoekt: jeZelf.

 

“Waarom heb je jouw hand op jouw buik?” vroeg Hylke mij in de laatste les van 2013. Daar moest ik weer aan denken vlak voor of net toen ik trombose kreeg. Toevallig? Achteraf dus niet. Zijn energie zat al flink om mij heen. Mijn antwoord: “Om dichtbij mezelf te blijven.” De energie was niet meer goed die laatste les. Angst en spirituele waanzin van het sjamanisme, waarin hij zichzelf verloren had.

 

Mijn vreugde stroomde niet meer… (herschreven 10-7-2020)

Omdat ik al 8 jaar lang stressvolle en emotioneel slopende personen en situaties in mijn leven heb. En mijn dromen niet waar worden. Ik wil mensen die echt mensen durven zijn en allereerst hun eigen leven hebben en ik wil meer doelen die energie geven. En liefde…?! In een geloof vond ik misbruik en huichelarij. In de wereld van ontwikkeling dacht ik thuis te horen. Maar ik trof er spirituele narcisten aan die besloten hadden mijn leven te claimen en kapot te maken. Wat als liefde, heling en bewustzijn verkocht wordt is in werkelijkheid mis-bruik en narcistische mishandeling en ver van volwassen bewustzijn verwijderd. Dus die wereld ben ik snel uitgestapt, al hebben de goeroe’s (ook die ik nooit real-life ontmoet heb!) mij niet losgelaten… Met mannen zocht ik “a soft place to fall” en de wederkerigheid van liefde. Maar in deze moderne tijd, waarbij collectief eigen verantwoor-delijkheid nemen niet op de eigen agenda staat, draait het bij hen ook alleen om nemen (misbruik). Waardoor ze al het mooie kapotmaken en mij veel hartzeer geven. Ze weten niet wat liefde is. En willen het ook niet leren. Dus ook die droom geef ik op. Ik moet mijn hart en ziel aan een doel kunnen geven. Dat is wie ik ben. Dus tijd voor nieuwe doelen, waarbij mijn vreugde kan blijven stromen…

 

Vanuit kracht omarm je alles in jeZelf en ben je VRIJ (Elvira)

18-6-2020 Goedemorgen, Elvira. Wat fijn dat jij (en Hylke) vannacht om 4 uur “even langs kwam”. Je hebt jezelf in de steek gelaten. Wat jammer dat je “kracht” met “macht” verwart en jouw vrijheid ten koste van een ander wilt bereiken. A free spirit ben je absoluut niet meer en echt gelukkig ben je ook niet. Je wilt mij veranderen? Dan zal niet lukken. Ik verbreek vandaag de banden met jou. Ik zet jou terug op jouw plek. En ik breng alles weer in een gezonde, natuurlijke balans, naar Gewoon Mens ZIJN. Ik wens je een beter leven. Met liefde voor jezelf en het accepteren van al die donkere kanten in jou, die jij nu al jarenlang wegdrukt, maar die er wel zijn en jouw liefde en het licht van jouw bewustzijn nodig hebben. En vandaag geeft het Universum jou via mij de kans voor een nieuwe start: om vanuit ware heling van binnenuit te groeien naar een krachtige vrouw ZIJN. De vrouw die er in jou is, maar die jij weg laat drukken. De weg ligt open voor je: jouw eigen vrije pad. Nu nog losbreken van je ouders en je goeroe’s en zèlf leren lopen. Dan kan je echt vrij en echt jezelf ZIJN.

 

Iedereen draagt zijn eigen lot (Familieopstellingen)

“De vreugde stroomt niet meer…” Als ik gisteravond aan het wandelen ben merk ik het weer: mijn been wil niet meer vooruit. Ik ga zitten en verwijder opnieuw het blok aan mijn been (= goeroe Hylke). Daarna ben ik weer VRIJ om te lopen. En ook mijn gedachten en gevoelens maken een omslag. Het is voor mij weer bevestigd: deze gevoelens van het leven niet meer zien zitten zijn niet van mij. Ik ben van me-zelf juist door mijn heling een levendig mens. Maar ik tref al jarenlang “Redders”, die hun eigen verantwoordelijk graag ontlopen door hun onverwerkte emoties met “liefde” op andere mensen te projecteren. In plaats van zichzelf te helen. Helaas voor jou heb ik hier ervaring mee. Ik doorzie de Reddersrol en ik weet hoe energie werkt. Mijn moeder droeg de depressie van mijn vader. Zij wist niet wat ik nu weet: als je een Hoog Sensitief Persoon bent en daarnaast ook nog telepatisch (zoals zij en ik) kan je rondlopen met emoties van een ander. Zoals ik ook de laatste jaren van mijn huwelijk had. Maar van-daag geef ik het aan jou terug. Alsjeblieft, Hylke, deze depressie (= onderdrukte emoties die nog door jou gezien en gevoeld willen worden en door JOUW lichaam hebben te stromen) is van jou.

 

4-7-2020 Hylke: “Hij channelt” waarschuwt mijn intuïtie ’s avonds laat. “Hij komt energie tekort.” En dus komt hij weer (o.a. bij mij) halen. 15-7-2020 Portals? Om te “hebben” wat niet van jou is. Wat ben jij afgezakt. Heel en voed jeZelf. Maar dat wist je al. Althans, de Hylke die ik kende… Eens een authentieke man en nu zet je al jouw energie in om van buiten te grijpen wat jij niet meer hebt, omdat je niet meer in innerlijke verbinding met jeZelf staat. En ja dan voel je je eenzaam. Want je bent niet meer op jouw eigen plek. Er is maar één zieletaak voor jou: terug naar huis. TerugNaarJouwLichaam.

(Bovenstaand herschreven en nieuwe tekst toegevoegd 15-7-2020)

 

Seksueel misbruik verdiend een zichtbare plek

Elke dinsdagavond daalt de energie! En dan begint op 8-7-2020 mijn intuïtie te vertellen: “Elke dinsdagavond stuurt Hylke Bonnema spirituele en seksuele intenties naar iedereen op zijn lijst, met hun naam, hun familieveld waarvan hij de meest traumatische ouder claimt, naar hun telefoonnummer en bankrekeningnummer. En hij stuurt extra naar jou. En dat doet ie al jarenlang.”* En er is nog meer: “Hij is zelf seksueel misbruikt.” “En daarom kwam ik op jouw pad…” Want jij wuifde het weg, dat je daar voorzichtig mee moest zijn met conclusies over seksueel misbruik. En dat was ik niet me je eens, dat je misbruik en met name seksueel misbruik geen plek geeft op familievelden. Dat jij weer onzichtbaar wilt maken wat juist bij een opstelling zichtbaar hoort te worden. En nu weet ik: jij was slachtoffer en bent nu dader. En daarom tap jij in op mijn vader. Terwijl ik wel door de weerstand heen gegaan ben, hoe moeilijk ook en mijn trauma onder ogen heb gezien en geheeld. En dat weet jij donders goed. En dat kan jij ook. Jij weet beter. En jij kan beter. Dus stap uit dat lage modderpoel waar je nu “veilig” in destructie zit en zie jouw angsten eindelijk onder ogen.  En dan is het weer precies hoe het altijd zit:
de Redder is zo druk met anderen, omdat hij wegrent van z’n eigen innerlijke wonden, die onder de bodem om heling schreeuwen.

Ik hoor ze. En ik spiegel ze jou nu. Dit is jouw last. 

 

En mijn intuïtie is nog niet klaar: 

En die vriendin van hem (die in 2013 zelfmoord pleegde) die heeft dit ook voor hem gedragen. Omdat hij zichzelf niet (meer) heelt en zijn wonden naar buiten projecteert wordt hij een energet-ische moordenaar voor hooggevoelige vrouwen. Ook Karin S. heeft hij al helemaal in zijn dal meegesleept… En zolang hij zichzelf niet heelt zal hij vele mooie zielen kapot maken, inclusief zijn eigen kapotte ziel, die nog steeds op innerlijke heling wacht. Tevergeefs, tot nu toe…

 

Onderstaande 3 alinea’s zijn (deels) herschreven d.d. 11-7-2020

“Ik heb mezelf weer uit handen gegeven” (Karin)

Daar zat ze dan de eerste les van de cursus (2013), naast mij, Karin. Ze vond het moeilijk zich open te stellen. “Ik geef mezelf altijd uit handen”, zei ze. En daar zat hij dan de eerste les, toen nog dichtbij zijn authenticiteit en intuïtie, maar zoals hij die dag zei: “Ik heb een leermeester”. Nu zou ik opstaan, niets zeggen en weggaan.** Bij de laatste les zat hij met een zakdoek op zijn hoofd: de sjamaan. En de groep werd een sekte die bereid was hem te verafgoden en zich om hem heen te scharen en – zoals in de jaren erna zou blijken – hem alles te geven wat hij nodig had. De goeroe was geboren. Voor de eerste reünie heb ik bedankt. Daarna heb ik mijn handen er volledig van teruggetrokken, ook met de 3 vrouwen van de groep (o.a. Karin) waar ik leuk contact mee had heb ik alle banden gebroken. Om vrij te ZIJN van goeroe, sekte en misbruik. De jaren erop bleef ik ze vaak heftig oppikken. Als ze weer een reünie hadden. Als ik weer naar Facebook ging. En al die jaren heb ik mij bij mij besluit gehouden: ik volg geen goeroe. “Hij is bijzonder”, hoor ik Karin nog zeggen. Haar ogen glinsterden. Ik zei niets. Maar ik dacht heel nuchter: “Niemand is bijzonder. Niemand staat als mens boven een ander”. En ze zou me niet gehoord hebben, want ze was al weg, in sprookjesland.

 

De macht van de goeroe: hem geloven

De goeroe had haar in zijn illusies meegetrokken. En daarmee ook in zijn kinderpijn. En zo zat zij en haar lichaam vast in zijn destructie. Tot ze op een dag wakker wordt… En ik vraag me af: zou ze nog haar atelier hebben? Ik denk dat ze alles kwijt is: haar atelier, haar geld, haar energie, haar zelfwaarde, haar leven, haar dromen. Want ze gaf alles aan hem. En hij, als parasiet, nam het dankbaar aan. En nu pik ik haar op, omdat ze 6 jaar later wakker is geworden uit een boze droom en zich realiseert: ik heb mezelf weer uit handen gegeven… 

De macht van de goeroe: hem geloven. En niet luisteren naar jezelf en naar jouw intuïtie. Want dat stemmetje, Karin, hooggevoelig en intuïtief als je was, dat is er vast wel ergens in je geweest. Maar je nam het niet serieus. Want je wilde hem geloven. Je wilde het sprookje. Maar hij nam jouw hele leven en hij gaf jou: de dood. Dus stap er uit. En claim jouw ziel weer terug. En laat hem achter waar hij hoort te zijn: in de gebroken stukken van zijn leven. Omdat hij zijn authentieke pad opgaf om bij zijn goeroe, als eindelijk bij zijn vader, te zijn. Want dat stemmetje, Hylke, authentiek en hooggevoelig als je was, is er vast wel ergens in je geweest. Maar je nam het niet serieus. Want je wilde hem geloven. Je wilde het sprookje. Maar hij nam jouw hele leven en hij gaf jou: de dood.

 

Intuïtie 10-7-2020 Afgelopen jaren zijn heel wat (hooggevoelige) personen sjamanisme en channelen gaan doen, terwijl ze dat niet wilden… (Er zijn intenties verstuurd als energetische manipulatie om hun zin te krijgen) “Ook Hylke wilde eigenlijk geen sjamaan worden.”

Intuïtie Hylke (17-6-2020): Hylke had nooit sjamaan moeten worden. Op dat kruispunt (in 2013) had hij nee moeten zeg-gen. En dat spiegel jij hem: authentiek blijven en nee zeggen als het voor jou niet goed voelt.” De spirituele wereld waar je jeZelf verliest…

 

“Hij had niet gedacht dat je zo sterk was” (intuïtie 10-7)

Onder Wilma zat Bert, onder Hylke zit zijn leermeester: “Ik ben kwaad op jou. Jij houdt mijn werk tegen.” En jij verstoord mijn leven met spiritueel misbruik. En dat accepteer ik niet. Ik kies zelf mijn pad, van binnenuit en niet van buiten via zwarte magie opgedrongen. Mijn werk: groei spiegelen, spiritueel misbruik zichtbaar maken en eerst jezelf helen. “Hun werk”: mensen uitbuiten! Zoveel mogelijk misbruik via “liefdevolle” banden manipuleren met sjamanisme en tantra. En laat dat nou niet op de site staan… Ook niet dat als je eenmaal over de drempel stapt, hij je nooit meer laat gaan. En dan: “Je wordt van de lijst gehaald” *** (intuïtie 10-7-2020) Dat zou tijd worden! Dat zijn 6 kostbare jaren die ik nooit meer terugkrijg. Maar het laat weer zien dat je jezelf niet echt geheeld hebt en niet van jezelf houdt en jezelf kapot maakt. Want zoals je om jezelf geeft, geef je ook om een ander. Jij zal niet oud worden… Dus jij dacht dat ik niet zo sterk was? Je hebt jouw eigen zwakte op mij geprojecteerd. Dat doet de “Redder”. Ik heb mijn verleden geheeld en daar komt mijn innerlijke kracht en levensenergie vandaan. Niemand stapt zomaar even mijn leven in en bepaald wie ik ben en wat ik moet doen. Val me aan en je haalt de leeuw in mij naar boven. En dat zal je weten. “7 mannen en 1 vrouw”, dat is het boek wat mijn moeder onder één van de poten van mijn wieg legde vlak nadat ik ben geboren. En ze zei daarbij: “Iemand die zo snel geboren is, die kan 7 mannen aan.”

 

Mijn hooggevoeligheid is mijn kracht, mijn intuïtie is mijn innerlijke wijsheid en mijn paranormale gave is verenigd zijn met de zuivere krachten in het Universum. Ware spiritualiteit door in jouw lichaam te blijven: ik ben niet alleen en ik vecht niet alleen. I am all the JEDI.

 

(Alinea 21-6-2020?) (Deze alinea blijft met andere titel in dit blog)

Mijn innerlijke ontwikkeling VERSUS “Redders” / goeroe’s

En dan valt vandaag (22-6-2020) alles op z’n plek

Dank je intuïtie! Dank je Universum! Mijn intuïtie die al 8 jaar alarm-bellen bleek te geven over mijn ex – waardoor ik ernstige slaap- en concentratieproblemen kreeg – spreekt vandaag weer. “Paul ging niet (meer) naar G. (Neurofeedback) omdat hij wist dat de waarheid naar boven zou komen.” Alles waarvoor ik 2 1/2 jaar Neurofeedback had: de waarheid is NU naar boven en mijn “ziekte” is voorbij. 1) 8 jaar spiritueel misbruik blijkt terug te voeren naar 2 goeroe’s (Bert en Hylke). Die met hun volgelingen als “Redders” mijn leven wilden overnemen en kapot maken. Ik kwam alleen maar voor een “heling” of een cursus. Ik heb ze ontmaskerd. 2) Een ex die niet meer eerlijk naar zichzelf (en dus ook niet meer naar mij) was. 3) En ik die inmid-dels meer dan alleen hooggevoelig ben (heldervoelend, helderwetend) pikte alle informatie op. En net als mijn moeder verzoop ik er bijna in… Tot vandaag. Dus nu is het definitief: ik stop met Neurofeedback.

Elk blok aan mijn been waardoor ik niet meer vrijuit kon leven geef ik terug. Wat van jou is, is niet van mij. Ik kies voor de waarheid en het leven. Ik leef vrij en puur vanuit het diepste wie ik ben.

Ik voel, ik weet, ik leef, IK BEN.

 

© Eva Pieters (juni-juli 2020)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Opmaak wordt nog aangepast.
Oude titel was “Redder : ik heb jou niet nodig (deel 2)” en “De onzichtbare invloed van leermeesters ( sjamanisme )” (NB: alle alinea’s nog 1x doorlopen en evt. aanpassen)

* “Sjamanisme is het manipuleren van bovennatuurlijke machten door een sjamaan die contact kan maken met geesten en de gees-tenwereld, veelal om op die manier door geesten veroorzaakte ziektes te genezen.” (Bron: Wikipedia)

** Maar ik ga inmiddels haast nergens meer naar toe, omdat ik nu weet wat voor prijs je onder de bodem mag betalen voor even een “healing” of een cursus bezoeken, omdat ze allemaal een goeroe hebben en/of zijn: jouw leven opgevenEn die prijs is mij te hoog ! 

*** “Zo’n lijst had Hans (de Waard) ook. Amanda Bouman had ook zo’n lijst, daar stond jij ook op.”

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Als je de verbinding van binnen niet maakt, voel je je leeg. En heb je niets te geven. En dus denk je dat je anderen nodig hebt en ga je van buiten nemen. Misbruik. Op dit moeilijke eenzame punt waar jij nu weer staat: neem dit keer een andere afslag op dat kruispunt van groei, waar jij al jarenlang stil staat. Keer naar binnen. Daar wachten ongeheelde (kind) delen op jou om gevonden, gehoord en gezien te worden. Omarm alles in jeZelf wat er nu wil ZIJN. Alles wat jij nodig hebt zit in jou ! Je leerde alleen met verkeerde ogen naar jezelf en naar de buitenwereld te kijken. Voel en heel jeZelf.

(Zie de o.a. de blogs ZorgEerstVoorJezelf en ReisTerugLichaam)

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.