Ik kies voor mijn LEVEN

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

Ik ben dit blog gestart in september 2020, maar ik heb wekenlang een break genomen, omdat ik spiri-moe was van alle ongezonde energie en acties die op mij af kwamen om wederom mijn leven te willen bepalen. Ik ben spiritueel, maar ik kies voor balans in mijn leven en ik was niet van plan – zoals velen vóór mij – mijn waarde-volle zelf in de troep van de zieke “spirituele” wereld te verliezen.
En nu publiceer ik dit blog, omdat ik wil dat het wel aan deze kant van de streep (2020) komt, maar werk het achteraf in mijn tempo bij.

 

Wat hebben o.a. Bert van Ingen (Stichting LifeJoy), Eric W. (vriend van mijn ex), Helly (Holos – 2009), Hylke Bonnema, Hans de Waard en Barbara gemeen: ze kiezen niet voor hun eigen leven (zie ook de volgende 2 blogs). En ze hebben besloten dat hun grote levensdoel is om mijn levenspad (en van anderen) te verstoren. Als “Redder”, die zichzelf niet heelt en dus iemand nodig heeft om z’n wonden op te kunnen projecteren. Vanuit het gewonde, afhankelijke kind in hen, die mij te hard nodig heeft, omdat ze zichzelf niet helen en zelfs – net als mijn vader – een energetische moordenaar kunnen worden. Door zover naar buiten over te hellen, dat ze hun eigen (traumatische) lichaam verlaten en in mijn geheelde lichaam willen wonen. Maar dit
is
mijn plek. En die claim ik. En vanaf nu letterlijk dagelijks.

 

I’m secure in who I am. 
I don’t need the validation of those that would say,
you have to be a certain way in order to be accepted.
I’m comfortable going against the grain. 
I’m walking my path
and I will always walk the direction my heart tells me to go,
even if I must walk alone

 

ik-kies-voor-mijn-leven

(Binnenkort bestel ik het origineel en vervang ik dit exemplaar) 

 

JUST BREATHE

I feel we are losing human touch and connection with roots inside of us more and more… Virtual “reality” is replacing human touch. And I think we underestimate this! Yes people can make more contact with technology, that’s what it was made for, but we’re getting slaves of this invention if we place it before real life. If we let it rule our life. If it’s making us fake, fearful and lonely. Than technology is an addiction and has captured our spirits and we’re out of a deeper connection with life and ourselves. I feel people slowly fading away…

As a shadow of the soul they can BE.

What I miss in this world is ROOTS. Roots in humanity, in the earth – that is our home – that gives us stability. Roots to BE here & now and not constantly elsewhere and gain benifits from outside. We should be freeing our souls again from all kinds of slavery in this world and JUST BREATHE. And feel life around us and through our vaines, from a deeper world inside and outside us. If we feel from this deeper place we can be truelly alive and happy. Then we don’t need more and more. ‘Cause all is here & now. In so many ways we learn to hide and surpress our beautiful inner world and choose the outside world above it. But we are so much more inside. And we never learned just to BE.

But our parents didn’t know. And so if we want to grow we have teach ourselves to heal, to feel, to BE in a better place, where you are deeply connected again. It’s returning home: out of your head and back inside your body and your valuable source of energy. And there is the beginning again of the true life gift that was given to you when you were born, starting LIFE from your beautiful soul.

© Eva Pieters – Soul Connector (29-8-2020)

 

Eric W.: “Iemand wil niet dat jij verder komt”

En het is weer Eric W. Ik ben inmiddels 2 jaar gescheiden. Waar ben jij in godsnaam mee bezig dat ik jou weer zo sterk oppik met iets wat allang in het verleden ligt? Paul mag jou hebben toegestaan bemoei-ziek in zijn leven te zijn, ik sta het niet toe. 18-8-2020 “Iemand wil dat jij van gedachten veranderd.” Jij staat mijn groei in de weg en die van Paul. Wie denk je wel niet dat je bent? God? Stap uit jouw rol en stap uit MIJN leven. Mijn leven is NU weer goed, want ik heb eindelijk geen Neurofeedback meer nodig en Paul was één van de hoofdveroor-zakers van mijn gezondheidsproblemen. Omdat hij niet zijn ware aard durfde te omarmen. En Simone heeft gezondheidsproblemen door jou. Omdat jij niet verder durft te groeien… En ik heb medelijden met je kinderen, dat als ze ooit met veranderingen in hun leven te maken krijgen die jij niet gaat accepteren, en ze niet op steun van hun vader hoeven te rekenen, maar oordelen en projectie, omdat papa wil dat alles is zoals hij wil. Dominant. Net als jouw vader. Tijd om mij (en Paul) los te laten en aan de slag te gaan met jeZelf en jouw verleden. Ik denk dat jij een ernstige identiteitscrisis hebt. Ik denk dat je zelfs een psychose tegemoet gaat als je zo doorgaat: hardnekkig de werkelijkheid zoals deze NU is weigeren te accepteren.

 

Doelgericht, dat is wie ik ben

Maar in de wereld van ontwikkeling (en spiritualiteit), waar ik dacht thuis te horen, trof ik vooral kapotmakers. Redders en narcisten, die maar één doel hebben: ik mag niet gelukkig zijn en zij bepalen wie ik ben en nemen het liefst het stuur van mijn leven uit mijn handen. Desnoods met geweld. In deze destructieve wereld kan ik nooit mijn eigen plek innemen en nooit veilig zijn en die laat ik dan ook ver achter mij. En nu eindelijk de ruimte vrij is, pak ik de draad weer op van mijn leven, zoals mijn gevoel en intuïtie mij dat ingeeft. En alles wat ik meegemaakt heb gebruik ik om te spiegelen. Want deze trieste alternatieve wereld van ontwikkeling – die zegt bewustzijn en heling voor te staan, maar in de werkelijkheid dag en nacht alleen maar op de buitenwereld gericht zijn en zo zichzelf en elkaar in verstrikkingen gevangen houden – is ver, ver van bewustzijn en ware heling vandaan en heeft nog vele wake-up calls nodig. Ik denk dat de meeste Redders en narcisten nog steeds niet goed beseffen wat voor schade ze aanrichten in andermans leven, door niet eerst hun eigen plek in te nemen, zichzelf te helen, en pas van daaruit een ander ècht te helpen. Mèt grenzen. Want die zijn er en die horen er te zijn: tussen jou en tussen mij. En die grens voel je en weet je pas, als je bij jezelf begint.

 

Helly: weet je wat gevaarlijk is? Jouw verleden niet helen

In 2009* nam ik tijdens de Holos opleiding voor massagetherapeute, zoals ook onderdeel van de opleiding was, mijn verantwoordelijkheid voor mijn verleden. En daar strafte Helly en de Holos groep mij voor.** Ik mocht niet bepalen wie ik ben en wat goed voor mij is. Ik heb mezelf getransformeerd vóór Holos en na Holos. Want ik geloof in groei. En jij niet. Nog steeds wil je mij het liefste waarschuwen dat mijn verleden helen gevaarlijk is. Weet je wat gevaarlijk is, Helly, dat je jouw verleden niet heelt. Dat is gevaarlijk voor jou, want hoe dan ook ga je hierdoor – van binnen en van buiten – vastlopen in jouw leven. Ja dan ga je krijgen wat jij het meeste vreest: een psychose. Omdat je de werkelijkheid in jezelf niet erkent. En het moet er hoe dan ook UIT. Maar niet bij mij op het bordje. Want jouw verleden niet helen is ook gevaarlijk voor anderen. Zolang jij jezelf niet heelt en toch een diploma holistisch massagetherapeute hebt zal jij anderen door jouw traumatische bril bekijken en jouw verleden – net als bij mij – op hen projecteren. En zal je hen niet helpen, maar schade berokkenen. Want jij bent zelf nog veel te diep beschadigd en niet in staat om anderen te helpen helen, zolang jij jezelf niet heelt…

En zoals ze in de Familieopstellingen doen: alsjeblieft, Helly, hier is terug wat jij steeds bij mij neer wilt leggen: JOUW VERLEDEN.

 

Hylke: “If it doesn’t nourish your soul….. LET IT GO”

Ik volg MIJN PAD. Wat niet (meer) bij mij past, laat ik los… Ik ben er klaar mee: (verstopte) negativiteit van buitenaf. Ik pik het op, het zuigt me mee en ik werp het steeds beter van me af. Mannen die niet voor de liefde durven kiezen en daardoor mijn hart laten bloeden…
En goeroe’s die als een “God” menen te mogen rommelen met het universum en met andere zielen. Dit is mijn pad, mijn leven. En daar hoor jij, Hylke Bonnema (en andere spirituele narcisten) niet. Authenticiteit en zelfheling daarom kruisten onze paden in 2013. Maar daar ben jij niet meer. Ik heb trombose gehad en ontdekt dat jij de grootste veroorzaker er van bent. Omdat jij jouw SOULLOSS (vanuit jouw trauma en omdat je niet meer jouw authentieke pad volgt) wilt compenseren door SOULTHEFT ( = narcistisch misbruik ). Trombose leidt tot longembolie en dat leidt tot de dood… Zo ver ga jij met mijn kostbare leven. Omdat jij niet de moed hebt om dat te doen wat jij moet doen. Het universum herhaalt: “Stop met sjamanisme. En keer terug naar jouw authentieke pad. Heel jezelf. En neem seksueel misbruik op in jouw familieopstellingen.” De oplossing is zo simpel dichtbij, in je eigen leven, maar je bent zo ver van jezelf afgedreven, dat je het niet meer ziet… Als jouw energie stroomt, zit je op het juiste pad. Zo niet: dan steel je niet, dan gun je jezelf ware heling.

 

Wat van jou is – jouw trauma, jouw depressie – is van jou

Wat van mij is, is van mij. Ik heb mezelf geheeld. Ik heb hard gewerkt om te komen waar ik NU ben. En wat van jou is – jouw trauma, jouw depressie – is van jou. En telkens als jij (met sjamanisme) die grens verlegt, leg ik deze terug waar hij hoort. Ik kies het pad van het leven. En het pad waar jij nu op loopt en niet op hoort loopt dood… Dat is jouw keuze. Maar jij sleept mij daarin niet mee. Ik ga mijn pad, in mijn eigen energie en met mijn eigen doelen, geleid door mijn ziel en het universum, maar niet door een goeroe en absoluut niet door een verloren ziel als jij… Intuïtie 5-9-2020 Hylke Bonnema: het uni-versum herhaalt “STOP met sjamanisme. En keer terug naar jouw authentieke pad. Heel jezelf. En neem seksueel misbruik op in jouw familie-opstellingen.” De oplossing is zo simpel dichtbij, in je eigen leven, maar je bent zo ver van jezelf afgedreven, dat je het niet meer ziet… Als jouw energie stroomt, zit je op het juiste pad. Zo niet: dan steel je niet, dan gun je jezelf ware heling.

 

“Kies voor jouw LEVEN…” (heling) (intuïtie 8-9-2020) *

Blijf van mijn moeder af ! En laat haar in vrede rusten. En open je ogen: je kan mij niet helpen, ik ben geheeld, maar je heelt jezelf niet. “Moordenaar” komt herhalend naar boven als ik op jouw plek sta. Jij duwt anderen van hun plek af. En ik zet jou dagelijks weer terug waar jij hoort en besluit nu ook dagelijks mijn vaders en mijn moeders plek te helen. Op de plek van mijn moeder word ik heel boos op jou. Jij channelt met haar. Gisteren ook weer. Wat doe jij op haar plek in plaats van op jouw eigen plek? Wat doe jij op MIJN familieveld? Ik heb mezelf geheeld. Ik heb vanaf eind 1999 jarenlang van A t/m Z en van Z t/m A mijn jeugd(trauma’s) diepgaand onderzocht, doorvoeld en geheeld. En de dood van mijn moeder blijft altijd een wond, maar is nu dragelijk. Want mijn verleden is verwerkt en dus leef ik NU. Maar jouw verleden heeft nog steeds een trauma, die om jouw aandacht schreeuwt… Dus mijn vraag aan jou is: wat doe jij op mijn geheelde wond uit mijn verleden op mijn familieveld? Terwijl JOUW open wond uit JOUW verleden (seksueel misbruik) nog steeds open en bloot voor je ligt om eindelijk jouw verantwoordelijkheid op te pakken en dit trauma diep onder ogen te zien en te helen…

* En de boodschap van het universum aan jou Hylke Bonnema wordt steeds dringender: intuïtie 8-9-2020 “Kies voor JOUW LEVEN, anders wordt het JOUW DOOD.” (Dit kwam binnen als “Kies voor het leven”, maar “Kies voor JOUW leven” vind ik nog wat krachtiger)

 

Mijn taak: “Beschermer van de Kwetsbaren”

Ik wens een rustiger leven, maar de spirituele oorlog is nog niet voorbij. Dus ik pak mijn taak op: “Beschermer van de Kwetsbaren”. Ironisch, is dat de taak die jij in 2013 intuïtief bij mij herkende. En nu zal ik dagelijks kort en wekelijks uitgebreid het zwaard opheffen tegen jou. En mezelf en anderen bevrijden van jouw misbruik. Want zojuist tijdens het wederom verbreken van de banden met jou blijkt dat jij de strijd steeds persoonlijker en levensgevaarlijker maakt, voor mij en voor anderen: “Hij leeft via jouw organen” en die van anderen (o.a. bij de groep van 2013 en zijn cursisten verwijderd,) En: “Hylke Bonnema overleeft deze winter niet” (intuïtie 9-9-2020), als hij zichzelf niet heelt… Wederom: “I guess I’ll die another day. It’s not MY time to go.” Het universum en mijn intuïtie hebben zeer duidelijke waarschuwende boodschappen voor jou, Hylke Bonnema. En als de spirituele strijd moet zijn: ik ga of jij gaat, dan ga JIJ.

 

Barbara: “Het is tijd dat je voor jezelf zorgt en jezelf heelt” 

Ja ik heb het moeilijk gehad, dat weet jij, maar ik heb mijn spirituele plek gevonden en ingenomen. Ik spiegel GROEI. En ik zie jou (B) en jouw waarheid. En dàt maakt jou bang. En ook dat ik jou niet “nodig” heb. Intuïtie 15-12-2020 (als ik thuiskom): “Ze channelt” Ze hangt in mijn huis en in dat van andere (ex)collega’s. “Ze maakt mensen ziek. Ze tapt bij anderen via het channelen.” Ik kan zo enkele namen op-noemen waarvan ik NU zeker weet dat zij ziek, onzeker of agressief werden door jou. “En ze wil jou onzeker maken.” Je bent ZIEK… Als jij channelt en jij hebt nog allemaal emotionele bagage dan ben jij geen zuiver kanaal. Dan projecteer je. Jij bent – zoals velen in de spirituele wereld – nog niet klaar voor een hoger bewustzijn. Dat is helemaal niet erg. Maar mijn pad en jouw pad lopen niet gelijk op en jij houdt mij niet tegen. Want na vele jaren van diepgaande verwerking en ontwikkeling ben ik er klaar voor. Mijn kanaal is wel zuiver. Ik heb mezelf geheeld. Ik heb geen sturing of egobelang. En ik rommel er niet mee. Ik respecteer mijn gave, het universum, mensen, doden en voorouders. Ik ontvang OPEN en onbevooroordeeld. En ik laat het er ZIJN zoals het is. En daar ben jij (en vele anderen) nog niet. Want jij moet eerst nog bij het begin beginnen: bij JEZELF en jouw verleden.

 

En het universum heeft mij op jouw pad gebracht voor deze bood-schap: “Je bent ziek en het is tijd dat je voor jezelf zorgt en jezelf heelt.” En vandaaruit vind jij jouw kracht en talent. En dit is de mijne en dat verander jij niet. Ik spiegel – ook jou – de weg naar GROEI.

 

“Ze heeft borstkanker” (intuïtie 17-12-2020)

Toen ik van de week schreef “Je bent ziek” wist ik nog niet hoe erg dat waar is. Gisteren kwam de boodschap door: “Ze heeft borstkanker” Dus de vraag “Gaat het wel met je?!” hoort eerder bij jou dan bij mij. Omarm deze pijnlijke waarheid, duw het niet langer weg, laat niet nog meer mensen hiervoor de prijs betalen. En vooral: wees liever voor jezelf, zachter… Zorg voor jezelf en leer van jezelf te houden. Dat is de uitdaging op jouw pad die jou gaat helpen. Dit is een kruispunt: ga je jouw hooggevoelige kant omarmen of blijf je net zo hard als jou geleerd is en maak je daarmee alles binnen en buiten jezelf kapot? Aan jou de keuze: trouw aan destructie of kiezen voor leven…? Zachtheid is wat ik je wens – en van daaruit alles in jezelf meer de ruimte geven – op jouw weg naar zelfliefde en heling

 

Barbara: maak niet dezelfde fout die zovelen in de spirituele wereld maken door zo extreem op buiten gericht te zijn, dat je jezelf en alles in jou wat om jouw aandacht schreeuwt (!) verwaarloosd. Je kan naar mij staren en mij stalken, mij willen saboteren met spirituele invloed, channelen met mijn vader en eindeloos rommelen in mijn verleden (wat ik al jarenlang uitvoerig heb geheeld). MAAR… bezig zijn met MIJN leven is geen oplossing voor de problemen in JOUW leven.

Het universum herhaalt: “Je bent ziek en het is tijd dat je voor jezelf zorgt en jezelf heelt.” Intuïtie 27-12-2020 “Er zit teveel weerstand in d’r om te doen wat goed voor haar is…” Het is tijd om oude aange-leerde destructieve patronen te doorbreken.

 

© Eva Pieters (september 2020 – januari 2021)
(Pas gepubliceerd in december 2020 vanwege extreem spiritueel misbruik, waardoor ik veel rust en ruimte voor mezelf heb genomen)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 1-1-2021

* 2009 en niet 1999 zoals ik eerst schreef. 1999 was het begin van mijn verwerking van mijn verleden. Jazeker, ik had er al 10 jaar verwerking op zitten toen ik bij Holos kwam. Ik wist wat ik deed.

** Zie ook het blog WegVanTransformatie

 

[GAAT NAAR ZIEKE SPIR WERELD1] Spiritueel misbruik voor geld: Bert van Ingen (LifeJoy) Intuïtie 6-9-2020 “Hij heeft je vannacht bedreigt” Wie? Goeroe Bert van Ingen van Stichting LifeJoy (Kerk-Avezaath vlakbij Tiel,), gekoppeld aan diverse eigen praktijken in Tiel e.o. Droom 6-9 Een dominerende man komt dichterbij en zegt dreigend : “Waar is MIJN GELD?” En terwijl ik hem naar de buitendeur van mijn huis leidt, dringt hij verder mijn huis in. En zeg ik herhalend: “Terug naar LIEFDE”. Dus weer banden verbreken met een goeroe die ik nooit real-life heb ontmoet (wel een paar van zijn volgelingen, die een eigen praktijk hebben) en ook nooit wens te ontmoeten, mijn huis terug claimen en alle afspraken die op 20-4-2012 ongevraagd voor mij gemaakt zijn hoe mijn leven er uit moet zien (en afspraken voor anderen) weer vernietigen. En ik herhaal Bert van Ingen: MIJN leven, MIJN huis en MIJN geld. En als ik zoals vorig jaar een rondreis door Indonesië wil maken, dan doe ik dat. My freedom, my choice.

 

Reageren op dit blog? Helaas ontvang ik teveel hardnekkige spam, met als enige doel om bij deze site te kunnen inbreken, dus staat de reactieknop voortaan uit. Stuur mij een bericht via de slotpagina

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, heling als ingang voor misbruik, leven in het NU, mindfulness, narcisme. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.