Spiritueel misbruik ontmaskerd (deel 2)

DIT BLOG IS ONDER CONSTRUCTIE. Opmaak wordt nog aangepast. Inhoud wordt nog herlezen en herschreven n.a.v. nieuwe conclusies. Deel 1 en 2 worden indien mogelijk samengevoegd en daarin komen al mijn conclusies: wie wat deed bij mij/ons èn bij anderen. Mijn website is mijn rechtszaak: mijn aanklacht tegen de doelbewuste grensoverschrijdende mishandelingen van de spirituele wereld.
Mishandelingen die om geen enkele reden te rechtvaardigen zijn.

 

Ken je dat verhaal van mensen die termieten onder hun huis hadden? En de man die er zijn beroep van had gemaakt en bij ze aanbelde om hun huis te onderzoeken en ze vervolgens voor hen verwijderde…
Die hadden ze niet. Totdat die man de termieten onder hun huis plaatste en daarna vrolijk zijn diensten aanbood. 

 

You always know the mark of a coward.
A coward hides behind freedom.
A brave person stands in front of freedom and defends it for others.

(Henry Rollins)

 

spiritueel-misbruik-new-paradigm

 

Watch out for the New Paradigm MDT cult. My believe: your freedom, your choice. Free yourself from the madness in this abusive spiritual world and remove all boundaries they have intentionally set on you to control, abuse and OWN you.

12-8-2017 Message to John Armitage (also known as Hari Das Melchizedek): You can disrespect our boundaries every time again like you did again last nigth. And send all kind of black magic to influence us. Because you want to make us your sex slaves, like the rest of the world. And to program our brains so we will change our minds and will believe your insane stories. It won’t work. (…) We know you are a liar and a worlwide abuser and we will never surrender to your disease. (Full message to John Armitage: see MyFreedomMyChoice)

En deze boodschap geldt voor elke goeroe die meent het recht te hebben om zo maar de grenzen van anderen te overschrijden…

 

Hans (Jassentechniek) plaatst onnatuurlijke coderingen

Zodat mensen niet lekker in hun vel zitten en hem voor paramedische hulp nodig hebben. Helaas voor jou ontdek ik telkens weer jouw tru-cages om even snel over de rug van een ander geld te willen ver-dienen door wederom niet INTEGER te zijn. De man die eens nog ergens voor stond – om jou energetisch weer in balans te brengen – heeft zichzelf verlaagt tot de laffe praktijken van een spirituele saboteur. Ik verwijder al jouw spirituele invloed bij ons en iedereen die jij lastigvalt. Met mijn intuïtie identificeer ik alles wat jij – en andere spirituele saboteurs – doet en stuur vanaf nu dit standaard vanuit de WetvanDrievoudigheid – “Dat wat je doet komt drie keer tot je terug (wordt ook wel de Wet van Drie of de Wet van de Drievoudig-heid genoemd)” – naar jou terug. Zodat je zèlf eens de gevolgen van jouw daden kan voelen. Met de intentie dat je op jouw destructieve handelingen terugkomt, weer jouw geweten activeert en STOPT.

 

Paranoïde? Was het maar waar…

Deze onzichtbare macht is er meer en wijd vertakter dan jij denkt!
Ik geloof zelfs dat vele zelfmoorden, geestelijke problemen en adhd-klachten e.d. hieraan ten grondslag liggen: spirituele psychopatie door “leermeesters”, paragnosten, mediums e.d. Vertrouw ze niet!

Onderschat de spirituele wereld niet. Ze gaan ver, heel ver, om alles wat gezond is te vernietigen om jou te kunnen bezitten, overheersen en uiteindelijk volledig in hun macht te krijgen. En omdat ze denken dit te kunnen maken, omdat er voor de buitenwereld geen bewijzen te zien zijn. Dan ben jij gek. En niet zij (of hij). En de sadist lacht in zijn vuistje hoe jij je continue ontworstelt aan z’n onzichtbare ijzeren greep, waarmee zij je beetje voor beetje van het leven afsnijdt. Totdat jij uit wanhoop doorslaat. Dan heeft zij je waar ze je hebben wil: op de plek van haar ziekte. Maar als jouw leven achteruit gegaan is na contact met hen – net zoals bij ons – dan is dat het bewijs. Er worden veel mensen beïnvloedt, voor geld en macht. En omdat ze bang zijn voor je als je in jouw eigen kracht staat en wel eens nee zou kunnen zeggen… Paranoïde…? Was het maar waar dat ik dit allemaal vanuit mijn geest bedacht had, dan had ik geen jaren nodig gehad om de stopknop te vinden. Want die lag dan gewoon in mijn handen. Nee helaas is dit sinds 2012/2014 mijn absurde werkelijkheid. En ben ik vaak dag en nacht bezig om hun spirituele waanzin te verwijderen. En ik maak hier alle spirituele sabotage die mijn intuïtie oppikt bekend. Zodat op dat wat in het donker gedaan wordt het licht van bewustzijn schijnt en voor het oog van de wereld zichtbaar wordt.

 

Watch out for the New Paradigm MDT (Multi-Dimensional Transformation) cult. This spiritual fanatic community is hidden behind “healers” who deceive you. They are puppets on a string of the destructive abusive spiritual leader John Armitage (also know as Hari das Baba or now: Hari das Melchizedek) who posseses people by soultheft en dna-code manipulation. Hans (Jassentechniek) is one of his spiritual puppets on a string. They want to control and take over your life. And you don’t have a say in it anymore… This shamballa is not love, this shamballa is abuse. See: MyFreedomMyChoice

 

Veel onrust? Dan ben je ongetwijfeld spiritueel beïnvloedt

Als je klachten hebt, zoals mijn man en ik al jaren hebben, zoals o.a. slaap- en concentratieproblemen (zie: HeelJezelf3) dan is de kans groot dat jij in deze goeroe waanzin tijdgeest spiritueel wordt misbruikt. En geloof me dat wordt in deze tijd bij vrijwel iedereen gedaan. Zeker als je je nog niet aangesloten hebt bij deze waanzin, wordt je constant beïnvloedt. Want in hun visie moet iedereen op “de nieuwe wereld” voorbereid worden en daarmee menen zij als Grote “Redders” het recht te hebben grenzen van anderen te mogen overschrijden en hun eigen leefwijze te mogen verwoesten.

Wat ik tot nu toe ontdekt heb hoe ver het spirituele misbruik gaat:
De vrije wil wordt aangetast door onnatuurlijke coderingen. DNA-codes worden gewijzigd en/of geclaimd. Familievelden worden beïnvloedt en/of geclaimd. Of ze infiltreren als deel van jouw familieveld om zo daarop van alles te kunnen rommelen en “contact” met jou te houden. Programmeringen spreuken, banvloeken e.d. moeten jou veranderen in wie zij willen dat jij bent: hun prooi.
Om dit te verwijderen zeg je eenvoudig hardop wat je wilt verwijderen of wat je terug wilt sturen. Jij hebt je rechten en ook jij hebt jouw macht. Ze anticiperen er juist op dat jij jouw kracht niet (meer) inzet.

Daarnaast had ik nog een affirmatie te doen, voordat het ècht rustig werd om mij heen. Een krankzinnige zin die uit mijn intuïtie naar voren kwam, maar hij werkte! Daarna werd het pas echt stil. Door onnatuurlijke verbindingen te verwijderen. En daarmee is de cirkel rond, want visueel pikte mijn intuïtie dit al een paar maal op. Ik weet dus uit persoonlijke ervaring dat mediums en paragnosten ver, heel erg ver de spirituele waanzin in gaan om jou uit balans te halen. En dat ze niet schromen om alle paranormale trucs uit de kast te halen om jouw gezonde leven te dwarsbomen. Jouw welzijn interesseert hem (of haar) niet. Zogenaamde hulpvaardige “helers” en paragnos-ten e.d. blijken maar al te vaak een spirituele psychopaat en daarmee een energetische moordenaar te zijn. Omdat hij zichzelf niet meer onderzoekt en heelt, maakt hij alles wat in zijn zicht komt kapot.

 

Meester van de Dood

En heb je nu jouw Macht?
Voel je je nu onaantastbaar?
Jij Meester van de Dood
Jij hebt bloed aan jouw handen

Als zij vanmorgen eruit stapt
Is mijn weten: zij was niet vrij
Doordat jij door heel het land
Jouw Grote Macht wilt tonen

Jij hebt elke dag zoveel moeite
Gedaan dat ze het met haar leven
Zo ontzettend moeilijk zou hebben
Hopend dat ze de weg kwijt raakt…

Maar jij speelt een oneerlijk “spel”
Met de levens van anderen
Jij zou ze kunnen helpen maar…
Hebzucht kleurt jouw ziel zwart

Jij Energetische Moordenaar
Jij hebt bloed aan jouw handen
Jij wilt regeren over het leven
En maakt daarom alles dood

Hoe vaak jij mij ook wilt breken
Als een phoenix keer ik telkens weer
Terug naar de kracht van Leven
Door jouw machtcodes te breken

En terug te staan in het Licht
Waar jij iedereen vandaan
Wilt houden omdat jij anders
Geen doel ziet in jouw leven

Daar ga ik iedereen weer helen
Van jouw hebzuchtige handen
Die alles om jou heen willen breken
Omdat jij zo diep gebroken bent..

© Eva Pieters (4 augustus 2017)

Dit gedicht is gemaakt n.a.v. (in)direct spiritueel misbruik door Hans en is tevens van toepassing op elke spirituele saboteur die een energetische moordenaar is geworden. Die zo ver van de pijnlijke waarheden van zijn/haar innerlijk en verleden vandaan wil leven, dat hij/zij daarvoor bereid is anderen kapot te maken…

 

Na weer een nacht vol spirituele waanzin kom ik bij de trein die niet rijdt, omdat er een “aanrijding was met een persoon”. Ik voel en weet genoeg. En ik voel en weet dat alle spirituele waanzin invloed die de afgelopen weken weer in ons huis èn door heel het land heen raast daar een flinke debet aan gehad heeft. “Daar in dat huis daar woont een moordenaar. En hij heeft zijn vrouw vermoord…” Mijn helder-voelen over energetische moord (soultheft en de onderdrukkende Reddersrol door een narcist/psychopaat) heb ik als sinds mijn vierde toen mijn moeder het leven uitstapte, door haar energetische moordenaar, de Redder die van zijn problemen af wilde… Spirituele saboteurs helen zichzelf niet en projecteren als Grote Redder zijn/haar emotionele problemen naar buiten. En dan ook nog met veel spirituele waanzin macht erbij duwt hij/zij mensen omlaag, regelrecht de dood in. Mijn heldervoelen hierbij heb ik hierboven willen verwoorden.

 

8-8-2017 Na een heleboel donkerte verwijderd te hebben vanaf de Tellak in 2010 – die onze eerste spirituele saboteur werd door ons tijdens een Hammam ritueel ongevraagd in zijn spirituele waanzin te betrekken – tot het spirituele misbruik tot op de dag van vandaag, zegt mijn intuïtie: “Carola wil dat we stoppen met haar verdenken.” Maar alles wat er nu ook weer uitkomt spreekt de akelige waarheid van een hooggevoelige vrouw die zo ver weg is van zichzelf dat ze een spirituele saboteur en energetische moordenaar is geworden…

 

Jij stopt niet met spiritueel misbruik, dus ik stop jou

Zodra jij ons weer lastigvalt door ongevraagd energie te sturen en initiaties of inwijdingen aan ons op te dringen e.d. verbreek ik de banden (opnieuw) met jou. Tot we volledig los van jouw spirituele waanzin zijn. Stuur je entiteiten? Die bevrijd ik en stuur ik gewoon weer naar het licht. En vooral zal ik jouw verbindingen met jouw “licht”meesters verbreken en jouw lichaam weer terug brengen naar een natuurlijke frequentie, terug naar Gewoon Mens ZIJN. Wil je dat niet? Dan is het antwoord heel simpel: val ons niet langer lastig.

Wij hebben ontdekt dat zeker 5 maal per dag controlerende pro-gramma’s (circa 5 /6 uur, 11 uur, 13.30 uur, 17.00 uur, 22.00 uur) worden toegepast door New Paradigm aanhangers. De belangrijkste affirmatie voor heling is (met de nieuwste inzichten hierover):
Hogere Zelf zuiver en verwijder alle herhalende dna-activering, 
de claim op mijn DNA code en op mijn familieveld, en alle onnatuurlijke coderingen; Touch of Matrix programmeringen, New Paradigm suggestieve programmeringen, alle Melchizedek initiaties en energie, en alle overige programmeringen; goeroe-energie, goeroe-verbindingen, verbindingen met de spiritwereld, met spirithelpers en met “Verheven Meesters”; en alle claims, programmeringen, spreuken en overige spirituele invloed [en alles wat jij voelt wat jij hieraan wilt toevoegen] en onnatuurlijke verbindingen uit mijn DNA-code, uit mijn mediamieke kanaal [ook al gebruik je die zelf niet, dit is dan juist daarom de ideale plek voor hun misdaad: waar je het nooit zal zoeken!], uit mijn 1e chakra, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e, 7e chakra [of tegenwoordig zelfs t/m 12e chakra] vandaan en van heel mijn familieveld vandaan. En de bron en zijn scheppers worden nu verhinderd ze opnieuw te creëren. (+ datum van vandaag)” 

En weg bij iedereen vandaan die [naam “heler” of paragnost] spiritueel en/of seksueel misbruikt of wil misbruiken. (+ datum van vandaag). Test het maar eens op jezelf of je onrustige kind e.a. en als je daarna meer in balans bent, dan heb je je antwoord.

 

Since 20-4-2012 “lighworkers” from the spiritual world force their obsessive and insane lifestyle on to us. But I know one thing for sure: if it were Light, it would set us free. Because light doesn’t abuse. Light doesn’t force itself in the lives of others. A “lightworker” forces trans-cendental energy and programs into people and houses like a sexual abuser forces sex and doesn’t ask questions but just takes. Because they don’t wanna hear no, like a sexual abuser. They take what they claim to be theirs. And that’s my evidence that New Paradigm Orga-nization is not from the light but lead by dark forces inside and outside of them, masqueraded as “light”. Because if they were Light, they would respect me as a person, they would stop when I say no, and they would not go beyond my boundaries. Where Light cares for you, because Light also cares for her or him self. Darkness only wants not to feel so “weak” and helpless, so they project that on the world, and want to control and own people, to feel “their” “power”. And that’s how you know the difference between good and evil.

 

© Eva Pieters (augustus – september 2017)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

NB: titel van blog was “Stichting LifeJoy claimt mensen (deel 2)”

 

Let op: dit SpiritueelMisbruik vindt extreem bij ons (omdat wij nee blijven zeggen) maar niet alleen bij ons plaats. Stapte jij eens de drempel van een lid/vriend van Stichting LifeJoy over, dan wordt jouw hele leven voortaan (in)direct geclaimd via spiritueel misbruik door Bert e.a. Geen twijfel over mogelijk. Extreme bezitterigheid, o.a. door claims en saboterende implantaten ! Om je te kunnen bezitten, con-troleren en besturen (Zie JijVreemde: affirmatie om los te komen).

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL 

Ik maak misbruik zichtbaar. Omdat ik intuïtief heel sterk ervaar dat spirituele personen fanatiek overhellen naar anderen. Door vanuit spirituele hoogmoedswaanzin zich ongevraagd op te werpen als een goeroe en dan via onzichtbare spirituele technieken mensen claimen en besturen. Spiritueel misbruik, waarbij mensen doelbewust in hun kwetsbaarheden en privéleven worden aangetast. Elk persoon op jouw pad is geen slaaf of hond die jij even met jouw spirituele sturing (oftewel zwarte magie) naar jou toe mag trekken. Het zijn mensen. Met hun eigen kleuren en potentie. En ik geloof dat iedereen het recht heeft te leven vanuit een vrije wil, zoals hij/zij zèlf besloten heeft. Mits je daarmee integer blijft naar anderen en geen grenzen van anderen overschrijdt. Misbruik stopt waar respect begint.

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heling als ingang voor misbruik, narcisme, spiritueel misbruik met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.