Bert van Ingen (LifeJoy) stal mijn leven

Dit is geen spiritualiteit, dit is mensenhandel. Intuïtie 20-7-2020 Bert: “Je hebt de afspraken vernietigd.” Dat klopt. Eindelijk is de volledige waarheid van 20-4-2012 naar boven: jij stal mijn leven. Spirituele narcist Davy vertelde mij in januari dat ze in een kamertje gaan zitten om te bepalen wie jij de komende 10 jaar gaat ontmoeten. Ik werd boos, niet om wat hij dacht, maar omdat er een stevig nee in mijn naar boven kwam. Al zitten er 10 goeroe’s in een kamer: niemand bepaald hoe mijn leven er uit ziet. En zeker geen wildvreemde… Dus heb ik samen met het zuivere universum alle afspraken vernietigd.
En dan ben jij weer terug waar je eens begon: je hebt niets.

En ik? Ik ben 8 jaar van mijn leven kwijt die ik nooit meer terug krijg. En ik kan eindelijk van deze eindeloze traumatisering helen en verder met mijn leven. En het volledig leven zoals ik het wil leven. 

 

“If you choose the behavior, you choose the consequences” (Dr. Phil)

Elke goeroe die vanaf vandaag 19-7-2020 nog zwarte magie op mijn leven toepast om mij naar hun hand te willen zetten kan een blog op zijn persoonlijke naam verwachten. Daarnaast word alles wat jij wel even voor mij en anderen – zonder onze toestemming – geregeld hebt vernietigd en alle zwarte magie gaat drievoudig retour afzender.
Volgelingen die actief meedoen kunnen zeer scherpe Google recensies verwachten en krijgen tags op deze site. Zodat de hele wereld te weten komt wie jij werkelijk bent en hoe jij  – in de naam van “spiritualiteit” en “liefde” met mensen omgaat…

In dit blog onthul ik de waarheid achter Bert van Ingen : goeroe van Stichting LifeJoy, die zijn volgelingen claimt en gezamenlijk voor “hun hogere doelen” mensen misbruiken en zwarte magie op hun leven toepassen om ze voor hùn emotionele, spirituele èn seksuele doelen te claimen. Zijn spirituele ingang: Reiki master-teacher en LifeJoy. Zijn zakelijke ingang: “Doendenker & Optimist bij YouBeDo.com”

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7-2020

 

23-7-2020 Goedemorgen ! Ik heb mijn huis weer geclaimd, goeroe Bert en Hylke staan weer terug op hùn plek en alle afspraken die ooit door de spirituele wereld voor mij en anderen zijn gemaakt zijn van-daag wederom verwijderd. En alle zwarte magie krijgen jullie van mij vrolijk drievoudig retour. Ik wens een ieder die dit leest een mooie en (goeroe-)vrije dag in het NU ! Dat gun ik jou. Ruimte om te leven en vrijheid om te ZIJN, dàt is een “betere wereld voor iedereen.”

INSANITY is doing the same thing over and over again and expecting different results”

(Albert Einstein)

 

spiritueel misbruik

 

Hier komt een ander gedicht en plaatje, want groeien dat ga jij nooit doen. Dus plaats ik iets wat de impact van jouw spiritueel misbruik
bewust maakt: jij steelt mensenlevens. Via zwarte magie.

En jouw getraumatiseerde spirituele volgelingen – die liever mede-daders zijn dan zichzelf van hun (jeugd)wonden helen – zwijgen… En ook aan hun handen kleeft bloed. De leden van de sekte van Bert van Ingen van Stichting LifeJoy gebruiken spirituele methodes koste wat koste voor eigen gewin, verpakt als “liefde”. Maar al deze “liefdevolle” manipulatie staat ver van echte liefde en bewustzijn vandaan en is spiritueel geweldJij dringt diep tot in het persoonlijke leven van mensen binnen om ze tot jouw bezit te maken. En indien nodig – en uiteindelijk – maak jij levens kapot. Want liefde ken jij niet…

 

Mijn plek is van mij alleen (voor Bert)

Spiritualiteit is
Vrijheid voor jou èn voor mij
Jij had het recht niet om mijn
Leven in bezit te nemen

Maar vandaag is een nieuwe dag
En voel ik dat ik eindelijk
Na 8 jaar jouw ketens van
Mijn lichaam af kan werpen

De waarheid is: ik ben niets
Van jou en jij bent niets van mij
En ik heb het recht om vrij
Te beslissen wat ik wil

En toen ik over jouw drempel
Stapte had jij nooit mijn leven
In jouw armen mogen nemen
Om jouw leegte te vullen

De tijd is nu gekomen
Dat iedereen jou verlaat
En jij terug bent waar het
Ooit begon: jouw eenzaamheid

En mijn leven gaat verder
Zoals het al hoorde te ZIJN
Mijn leven staat los van jou
En mijn lichaam is weer van mij

Vandaag is een nieuwe dag
Jouw ware heling begint nu
Alleen het durven voelen
in jouw lichaam maakt jou VRIJ

Spiritualiteit zag jij
Als vrijheid ten koste van mij
Maar mijn plek is van mij alleen
En jij, jij hoort daar niet te zijn

© Eva Pieters (17-5-2020) *

 

De leugen: “Een betere wereld voor IEDEREEN”

Bert van Ingen zegt: “Een betere wereld voor IEDEREEN, door be-wustzijn, éénheid en geweldloos verzet tegen onrecht.” Ja, een betere wereld, werkte jij daar maar ècht aan. Dan had ik niet steeds zoveel donker wat direct of indirect bij jou vandaan komt te verwijderen uit mijn energieveld, uit mijn huis en uit heel mijn leven. Op “bewustzijn” is hij allesbehalve gericht, wel op het claimen van mensen en de druk opvoeren met zwarte magie als jij niet aan zijn wensen voldoet. Ik kan het weten. Mijn leven wordt al 8 jaar lang dag èn nacht door Bert van Ingen en zijn volgelingen verstoord. “Eenheid”, ja dat is nou het probleem: van jou moet alles en iedereen één zijn. Maar niet zoals het in de spiritualiteit is bedoeld, want die eenheid is er al en heeft geen manipulatie nodig. Het feit dat jij denkt te moeten manipuleren laat precies zien waar jij nog in jouw bewustzijn bent… Zijn “eenheid” is misbruik: de één leeft ten koste van de ander. Jouw eigen wil en jouw mooie ziel moet jij inleveren. En alle middelen heiligen het doel. En “geweldloos” is een bizar woord om uit de mond te horen van iemand die al jaren geweld op levens van anderen toepast.

Dank je wel Bert van Ingen voor het niet verrijken maar het ernstig verstoren van MIJN persoonlijke levenspad al 8 jaar lang ! 

 

De waarheid: jij bent nu niet meer VRIJ…

De goeroe vertelt ze een mooi verhaal want hij moet ze ergens mee lokken… De waarheid is echter het omgekeerde: Bert van Ingen is een spirituele narcist die mensen niet vrij laat in hun eigen keuzes. En hij schuwt het niet om spirituele methodes in te zetten om het persoon-lijke leven van mensen te manipuleren en naar zijn hand te willen zetten. En daarin is hij grenzeloos… En luister jij niet, dan voert hij de druk verder op… Want jij moet en jij zal… Dat weet ik, omdat dat is wat er sinds 20-4-2012 in mijn leven is gebeurd. Ik ben jaren bezig geweest om uit te zoeken wat er nu precies gebeurd is die dag en waarom mijn leven sindsdien stil stond (zie HeelJezelf1) Ik was de verkeerde drempel over gestapt… Onzichtbaar achter de deur zat een goeroe smachtend op mijn komst te wachten om mij te “helpen”. Nu weet ik: dit is een sekte. Met misbruik in alle opzichten. En ja ik ga het beestje bij de naam noemen: seksueel misbruik, dat is nou de “betere” wereld van Bert van Ingen. En zwarte magie als hulpmiddel wordt daarbij niet geschuwd. De leden van Stichting LifeJoy staan ver van de werkelijkheid en ver van echt bewustzijn vandaan.

 

… Want jij bent nu van hem

Als je één stap over de drempel van Stichting LifeJoy zet – of bij een “heler” die een eigen praktijk aan huis heeft en lid is van de stichting – word je op een lijst gezet. Vanaf dan ben jij persoonlijke bezit van goeroe Bert van Ingen. Dat kan ik jou verzekeren. En ook dat er tijdens de “heling” implantaten (met trauma-informatie) bij jou worden geplaatst, want jij moet terugkomen. Of jij nu wilt of niet.
Daarnaast word je familieveld geclaimd en wordt er door goeroe Bert van Ingen afspraken gemaakt met de bovenwereld wie jij de komende jaren gaat ontmoeten: wie jij gaat zijn en wat jij gaat doen. Ja Bert mijn leven had nog beter moeten worden vanaf 20-4-2012, maar dankzij jouw “hulp” belandde ik in een nachtmerrie: een wildvreemde man, een goeroe, die ik nog nooit ontmoet heb – en ook niet wil ontmoeten – zou vanaf 20-4-2012 even bepalen hoe mijn leven er uit moet zien. Omdat ik even voor een “heling” langskwam. En ik spiri-tueel ben en er dus bij moet. Omdat hij goeroe is. Omdat hij spirituele methodes kent waarmee hij macht over levens van anderen uitoefent. Zonder dat hij zichtbare sporen van geweld achterlaat… Maar ik weet het en ik stop het. Want het kapotmaken van mijn kostbare leven en dat van vele anderen dat accepteer ik niet.

 

Mijn Google recensie voor Stichting LifeJoy (Kerk-Avezaath)

Waarschuwing: spiritueel misbruik, omdat je niet VRIJ mag ZIJN.

Ik zou willen dat Stichting LifeJoy werkelijk een centrum voor Bewust-ZIJN was, die tot ware heling en meer levensvreugde aanzet. Helaas is mijn ervaring sinds 20-4-2012 een omgekeerde en stap ik deze drempel nooit meer over. Sindsdien heb ik ondervonden dat ik – èn iedereen die eens hun drempel over stapte – dag èn nacht moedwillig (via misbruik van sjamanisme, hekserij, Reiki e.d.) wordt geclaimd en gesaboteerd om een vrij en gezond leven te leiden, los van de stichting van goeroe Bert van Ingen.

Ondanks mijn klacht eind augustus 2015 is er nog steeds geen enkel respect voor mijn leven en mijn vrije keuze om mijn leven te leiden zoals ik wil. En zo ben ik tot op de dag van vandaag (18-7-2020) nog steeds bezig om de sporen van dit spirituele misbruik uit mijn leven te verwijderen. Spiritueel misbruik is niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Het geeft veel onrust, slaap- en concentratieproblemen e.d. Wat doen ze? Wat ik o.a. ontdekt heb: programmeringen (om jou via jouw familieveld te claimen), onnatuurlijke coderingen (in hersenen) en implantaten met trauma-informatie (via Reiki). Om jou gevangen te zetten in hun destructieve wereld. Laat je niet misleiden: spiritua-liteit is slechts een lokmiddel om een ingang in jouw leven te krijgen om jou in alle opzichten te kunnen misbruiken !

Ik ben niet gewaarschuwd, jij nu wel. Om mijn leven te kunnen leiden moet ik dagelijks spirituele affirmaties doen waarmee ik hun cyclus van destructie doorbreek en alles weer terug leg waar het hoort.
Deze affirmaties vind je, tezamen met de blogs “HeelJezelf4” en “DoorbreekCyclusDestructie” en “HeelJezelf1“, hoe het spirituele misbruik in mijn leven begon, op mijn website.

Werk vanuit het licht, niet vanuit het donker. En begin eerst eens bij het begin: heling van binnenuit. Dàn is er pas echte levensvreugde! Als het donker in jezelf geheeld is, dan kan je het samen overstijgen en ècht iets goeds bieden aan de mensheid. Goede energie stroomt en trekt als vanzelf mensen aan en heeft het niet nodig om de vrijheid van anderen aan te tasten. Ik wens je ware heling.

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

 

En dit is jouw huiswerk: BreekOpen Al jarenlang. Want jij bent depressief. En dat ben je omdat je niet trouw aan jezelf bent en niet dieper zakt naar wie jij echt bent. Jij hebt daardoor dan ook niets te geven. Behalve illusies. Maar hooggevoelige getraumatiseerde vrou-wen – die zichzelf net als jij ook niet helen – willen jouw sprookjes graag geloven. Zodat ze eindelijk hun “perfecte” jeugd en vader hebben… Dus vertel jij dat je “een betere wereld” wilt creëren, maar de waarheid: die creëer je niet eens voor jezelf, van binnenuit. En wat je jezelf niet geeft, kan je een ander ook niet geven.

 

Zijn actieve volgelingen die ook zwarte magie toepassen

(NB: dit zijn de namen die momenteel bij mij bekend zijn)

– Wilma van der Wielen (LifeJoy) (zie HeelJezelf1 t/m HeelJezelf4)
En zie o.a. de Google recensie voor Reikipraktijk Betuwe te Tiel
De tweede keer dat ik haar ontmoette (20-4-2012) was ook meteen de laatste keer. Lange tijd heb ik de dag vervloekt dat ik over haar drempel stapte. Nu zeg ik: het moest zo zijn. Niemand die dit gruwelijke en geniepige misbruik zichtbaar kon en durfde te maken zonder eerst zichzelf te helen en goed bewust te zijn wat van jou is en wat van mij. Met mijn ontwikkeling en schrijven en mijn spirituele roeping ben ik de persoon om dat te doen. Bij deze.

– Carola de Jongh-Bakker (LifeJoy) (zie HeelJezelf1 t/m HeelJezelf4)
En zie de Google recensies voor praktijk esSense te Erichem en Carola de Jongh-Bakker te Ophemert (tevens praktijk esSense).

Ik kwam alleen maar voor Sensi-therapie… En ik kreeg: Drama ! En weer moest ik mezelf uit handen geven aan goeroe’s, die mijn leven wel even zouden “fixen”. En dus heb ik deze spirituele waanzin ook achter mij gelaten. Ik word hier nog regelmatig (ook ’s nachts) voor gestraft. Omdat eigen keuzes maken uit de boze is in de spirituele wereld. En da’s precies de reden waarom ik daar niet thuishoor.

– Antoinette Kuipers (LifeJoy) (zie BewustzijnKeuzesMaken)
Destijds was ze een Mindfulness trainer en heb ik één keer een afspraak met haar gehad kort na 20-4-2012. Zij wilde hun misbruik met de mantel der liefde bedekken en adviseerde mij om “gewoon” verder te gaan. Dat deed ze ook uit eigenbelang, omdat ze in mij een spiritueel en zakelijk maatje zocht. Ik heb mijn gevoel gevolgd, want ik blijf niet bij spirituele narcisten. Ik wist dat hier iets gebeurd was wat absoluut niet zomaar even onder de mat geveegd kon worden. Misbruik is onacceptabel en moet zichtbaar worden en stoppen.

– Davy Vanhoof, te Balen, België. Spiritueel actief onder goeroe’s.
Stelt zich als slachtoffer van spiritueel misbruik op, maar is ook een dader, die voor eigenbelang zwarte magie toepast met maar één doel: emotioneel en seksueel misbruik (zie VolgWegZiel)

NB: alle overige (oude) blogs over spiritueel misbruik worden nog doorlopen en aangepast. Er zijn blogs bij die middenin de enorme chaotische en destructieve toestanden van het spirituele misbruik zijn geschreven en die ik t.z.t. nog zal herschrijven.

 

Als je ooit direct te maken hebt met Bert van Ingen of indirect spirituele of zakelijke activiteiten door zijn actieve volgelingen van Stichting LifeJoy dan weet jij nu wat jou werkelijk te wachten staat.
Je wordt deel van zijn “betere wereld” en jij bent nu zijn bezit.

Ik ben niet gewaarschuwd, jij nu wel

 

2020: “Er worden nieuwe plannen gesmeed…”

Sommige dagen voel ik 24/7 manipulatie: liefdevolle lokprikkeltjes. Omdat de goeroe zoveel “liefde” voor mij voelt, althans dat probeert hij mij wijs te maken… Omdat hij mij nodig heeft, omdat hij niet van binnenuit leeft en van wie ik dus ik niet VRIJ mag ZIJN. Maar als ik niet luister – en dat doe ik niet omdat ik een vrije wil heb en zelf mijn keuzes maak, dan beginnen de aanvallen weer. Intuïtie 11-3-2020 “Er worden nieuwe plannen gesmeed.” Dat laat alleen maar weer zien hoe triest en leeg jullie leven is, met maar één doel: mijn leven willen claimen. “Ze willen je vannacht weer aan gaan vallen” (intuïtie 6-7-2020 rond 23.30 uur). En dan op 18-7-2020 weer: “Er worden nieuwe plannen gesmeed” En over Bert: “Hij heeft geprobeerd je hart in bezit te nemen.” En: “Wilma heeft geprobeerd je hart in bezit te nemen, samen met Carola (Carola is vannacht bezig geweest). In opdracht van Bert.” En dit alles bevestigd alleen maar dat de waarheid is dat je niet van mensen houdt, omdat je allereerst niet van jezelf houdt, en dat je ver van bewust-ZIJN vandaan bent. Maar vooral doorgaan: je doet alles voor niets. Ik blijf mijn eigen pad volgen en datgene zicht-baar maken wat nodig is voor groei. En ik stuur alles drievoudig retour. Je zal op een dag door je eigen haat verteerd worden.

 

Werk vanuit het licht, niet vanuit het donker

Ik spreek de intentie uit dat (vanaf) vandaag alle spirituele mensen werken vanuit het licht en niet vanuit het donker. Dat betekent:
dat er vanuit werkelijke pure, goedaardige intenties en werkelijke positieve energieën wordt gewerkt, die goed is voor het welzijn
van iedereen
. Zonder manipulatie voor eigen gewin: voor jouw emotionele, spirituele, financiële èn ja ook seksuele doelen. Zonder teveel sturing (d.m.v. programmeringen, spirituele en seksuele intenties opdringen, en goeroe-energie, zoals shamballa die niet zuiver is en alleen misbruik tot doel heeft). Zonder ego. Zonder hebzucht. Maar weer terug naar ware spiritualiteit: een nederige èn oprechte dienst voor de wereld. Spiritualiteit die mensen, het leven en z’n natuurlijke ontwikkelingen ook de ruimte laat, met wellicht tegengestelde uitkomsten dan door jouw (goeroe) Ego bedacht.

Zodat spiritualiteit geen dictatorschap wordt,
maar mensen VRIJ zijn om zèlf te kiezen.

Zo zal het ZIJN.

 

© Eva Pieters (“Werk vanuit het licht, niet vanuit het donker” is geschreven in februari 2017 en dit blog in juli 2020)

DIT BLOG IS NOG IN WORDING. Laatste update: 23-7-2020
Dit blog wordt samengevoegd met het blog “Werk vanuit het licht, niet vanuit het donker” (februari 2017).

* Gedicht naar aanleiding van 8 jaar lang spiritueel misbruik, door Bert, goeroe van een spirituele stichting, die sinds 20-4-2012 mijn leven claimde en saboteerde. Terwijl ik hem nooit persoonlijk heb ontmoet en alleen maar via “heler” Wilma, die een volgeling van hem bleek te zijn, de drempel over stapte. Een plek waar ik niet VRIJ mocht ZIJN en dus niet thuis hoorde en achter mij liet.

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, ego-spiritualiteit, emotioneel misbruik, heel jezelf, heling als ingang voor misbruik, hooggevoeligheid, narcisme, seksueel misbruik, spiritueel misbruik, vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.