Als vrije ziel zal ik belastende banden verbreken

DIT BLOG IS CONTINUE IN BEWEGING. Opmaak wordt nog aangepast. Details worden regelmatig aangepast.

 

Het leven is een stroom van natuurlijke veranderingen.
Bevecht ze niet, dat veroorzaakt slechts pijn.
Laat de werkelijkheid de werkelijkheid zijn.
(Lao Tse)

 

Dacht jij nu ongezien mijn licht te kunnen stelen?

Als vrije ziel verbreek ik belastende “slachtoffer” banden, met zij die mij verantwoordelijk voor hun leven willen maken. Droom 16-4-2017: het innerlijke kind van een ander (Amanda) bonst van buitenaf hard op onze balkondeur, omdat zij maar niet binnen kan komen, omdat er grenzen zijn. Gelukkig maar, want jouw leven(sgeluk), nee dat is niet mijn verantwoordelijkheid. My life, my boundaries, my choices. Iedere (spirituele) narcist, die vanuit zijn/haar eigen te vervullen innerlijke behoeften meent te mogen bepalen wie ik ben en waar mijn grenzen liggen, zet ik rigoureus mijn leven uit. Geen respect, geen relatie.

Voor de achtergrond van het banden verbreken met grens-overschrijdende spirituele narcisten zie: SpiritueelMisbruik

 

vrijheid

 

Mijn hart beslist in vrijheid en laat los wat niet (meer) past

Het is mijn intentie dat iedereen die ongezonde emotionele (en/of spirituele) vastklampende, belemmerende en/of overheersen-de banden met mij/ons heeft aangemaakt en die ik zelf allang losge-laten heb in 2017 eindelijk mij/ons, ons leven en onze familievelden volledig loslaat. Daarom ga ik de komende tijd met iedereen die weigert los te laten en die een verst(r)ikkende en negatieve invloed op ons leven heeft (opnieuw) uitvoerig de banden verbreken.

Totdat jij jouw eigen verantwoordelijkheid voor jouw innerlijk(e kind) leven op jouw schouders neemt en definitief uit ons leven verdwijnt.

 

Ik ben een mens, geen bezit. Ik doe energiewerk en verbreek banden met iedereen die mij (en mijn man) claimt en/of (spiritueel) wil overheersen. Reeds verbroken banden:

Joke / Jomanda (14-7-2018; met ons en iedereen waar ze spiritueel aan vastzit en misbruik van maakt of heeft gemaakt)
(Zie SpiritueelMisbruik, DagJokeDoodKoos en IkGaVerder1)

– Bert (Stichting LifeJoy) (wederom 25-10-2017; intuïtie 5-3-2017 “Bert is depressief.”) Nooit zelf ontmoet of bemiddeld. Waar spiritueel misbruik is van Wilma en Carola, dan zit Bert er ook achter. Vanuit zijn eenzaamheid wil hij levens van anderen in zijn macht nemen.
Als je ook maar één voet over de drempel van Stichting “LifeJoy” hebt gezet, verzeker ik je: jouw leven is voortaan (in)direct geclaimd door eenzame dolende zielen ‘with no purpose in life.’

– Wilma (Stichting LifeJoy) (wederom 27-8-2017; intuïtie erna “ze is jaloers op de intimiteit die wij hebben.” En daarom moet het kapot?!)
Vanwege eindeloze obsessie en spiritueel misbruik (zie HeelJezelf1)
Ik blijf alles van 20-4-2012 verwijderen, waarmee zij doelbewust mijn grenzen heeft overschreden. Wederom zeer intensieve banden voor iemand die “nooit op afstand met ons bezig geweest is.”

Carola (Stichting LifeJoy(wederom 17-6-2018) Spirituele narcist die mijn/ons leven al jarenlang (in)direct tot een hel maakt, omdat ik haar zin niet doe. D.m.v. sjamanisme en hekserij te misbruiken (zie HeelJezelf2). Nee ik zie geen spoken, ik zie jou en Krijn.** En mijn alarmbellen spiritueel èn seksueel misbruik gaan telkens opnieuw af !

– Willem (Stichting LifeJoy) (24-9-2017) Echtgenoot van Carola en voorzitter van Stichting LifeJoy, die onze klacht in 2015 koelbloedig en zonder onderzoek afwees, en daarmee medeverantwoordelijk is.

– Krijn** (wederom 23-8-2017; nog steeds veel te intensieve banden voor iemand die wij zelf nooit in ons leven uitgenodigd hebben). Nooit zelf ontmoet of bemiddeld, maar is via SensiTherapie door Carola ons leven in gebracht, met als gevolg veel (in)directe spirituele overlast in ons leven en ons huis. “Genetische manipulatie” komt het eerst intuïtief naar voren bij de eerste keer banden verbreken met Krijn.

– Clementine (Stichting LifeJoy) (wederom 2-7-2017; telepathie 11-2-2017 “Clementine B. heeft je huis behekst.”) Maak deze niet meer aan. Jij bent voltooid verleden tijd. Zie IkGeloofWareHeling

Hans de Waard (Jassentechniek) (11-8-2018 wederom en weer veel invloed op DNA) De man die energetisch/spiritueel eens wat anders bracht heeft zich laten verleiden tot machtsmisbruik en zijn autonome plek verlaten om simpelweg een ordinaire spirituele narcist te worden die mensen bedriegt door ze geniepig te saboteren. Sinds februari 2014 laat hij mijn/ons leven niet met rust en is er sprake van regelmatig (in)direct spiritueel misbruik. Hij valt mensen en huizen in zijn Jassentechniek netwerk spiritueel lastig (met name richting de laatste zondag van de maand). Banden verbreken 3-8-2017: vooral zijn extreme invloed op de DNA-code verwijderd. Zie INTEGER2

– Hylke (wederom 15-1-2017) Obsessieve soulthief, die ik al begin 2014 losgelaten heb, omdat hij niet meer zuiver is. Zie INTEGER1

– Lonny (10-8-2017); Ans H. (12-8-2017); Amanda (wederom 16-4-2017) Ze komt te snel dichtbij en blijkt dan ook weer een spirituele binnendringer te zijn. Weer geen respect voor mijn leven.

Truus (Focussen) (21-10-2017) Jij houdt jezelf klein en wilt mij ook klein houden. Ik ben geboren om vanuit mijn kracht en talenten te leven. Omdat jij mij wilt kortwieken, ben ik voorgoed weg gevlogen.

– Heleen (3-2-2017) en Marcoleon* (9-2-2017). De laatste nooit zelf ontmoet of bemiddeld, maar er is een verbinding via Jassentechniek en Hans*. En dus: spirituele invloed, bevestigd door een factuur van Heleen (2015) die ik in 2017 terug vond. De trillingen komen mij tegemoet: goeroe-energie. Ik boer en schud alle negatieve over-heersende grijp energie er uit. Ik kies voor: GewoonMensZijn

Fleur (19-3-2017) Jij hebt jouw keuzes gemaakt door het contact met mij stop te zetten en ondanks jouw en mijn ervaringen toch weer de spirituele wereld in te gaan. De gevolgen zijn voor jou. Ik ervaar jouw energie als claimend en verstorend (met goeroe-energie) en absoluut niet meer zelfstandig. Met banden verbreken bleek jij een passieve meelifter te zijn. Jij hebt de spirituele waanzin binnengela-ten en daar trek ik een grens. Dus de deur is hier nu dicht voor jou.

X 2-1-2019 Eric W. (wederom) “Je had een andere keuze moeten maken”. Dit is mijn leven.

Eric W. (wederom 2-1-2019; in 2018 energetische aanvallen, omdat ik zijn zin niet doe). Redder: zit vast in zijn ontwikkeling, bomvol met negatieve en bemoeizuchtige energie en “fixt” liever mij/ons i.p.v. zichzelf te helen. “Eric wil de scheiding tegenhouden.” Omdat hij niet tegen veranderingen kan… “Hij heeft gisteravond (8-4) op je site gekeken” En vervolgens lag ik urenlang wakker. Stap mijn leven uit, je zit er veel te diep in. 2-1-2019 Eric: “Je had een andere keuze moeten maken”. Dit is mijn leven en het interesseert mij geen flikker wat jij er van vind. Dit is hoe het NU is. Ik heb mijn gevoel te volgen, anders kom ik in de knoei met mezelf. Daar zou jij een voor-beeld aan kunnen nemen. Keer terug naar de plek waar jij hoort.

Ex-vrienden Evert en Wanda: 29-5-2017 de zoveelste intuïtieve droom dat zij weer contact willen, omdat zij ons weer nodig hebben: puur voor hùn behoeften (misbruik). Er staat al ruim 5 jaar een punt achter hen. Omdat ze beiden totaal geen waarde meer aan ons, onze behoeften en de vriendschap hechtten en dat hebben we gevoeld !
Evert (30-5-2017; Zorg voor jezelf, stop met dit steeds buiten jezelf neer te leggen, je 5e chakra loopt overvol met duistere invloeden van buitenaf. Keer naar binnen en zie jouw angsten onder ogen); Ex-vriend en ex-zakenpartner, die zijn verantwoordelijkheid niet nam. Die ons misbruikte als hij ons nodig had, maar ons keer op keer met zijn gedrag duidelijk maakte dat onze behoeften totaal niet telden en ons dan ook keihard liet barsten. Right back at you, Evert: “Je kent ons standpunt.” En dat is: geen respect, geen relatie. Stop met dromen en vastklampen. Er komt geen nieuwe ronde meer: we moved on!

Overige (ex-)vrienden/familie: Paul (wederom 7-10-2018); Frieda (deels sep/okt 2017); zaal JG – Mien (6-2-2017); René H. (18-6-2017; ook met Evert verbroken) WY-advies is nu al 6 jaar dood en begraven en Paul heeft daarmee ook een punt achter jou gezet.

Timo N. (5-9-2018): Jouw energie voelt al jaren niet meer goed. Je bent een Narcist geworden die alleen maar komt halen. En even voor de duidelijkheid: ik heb geen enkele interesse in jou. Ik heb jou uit mijn leven gezet en jij komt er niet meer in. Loslaten en wegwezen!

X 8-2-2019 Lydia (wederom) “Jij staat tussen mij en Guido”. Nee, wat blijkt: jij staat tussen mij en Guido. (Zie ook “Ze was depressief…” in LoveUsedMeaning);

Lydia (van het callcenter waar ik eens werkte) (16-9-2018) Bij mij en Guido e.d. vandaan. Bij Guido implantaten weggehaald, o.a. waar hij ontsteking in de rug had. Daarmee is een cirkel rond: “Het wordt niet stil, totdat WaarheidZichtbaar is…”) En dan is daar wederom Lydia op mijn vizier: “heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend”, maar oh oh oh weer totaal geen heldere volwassen spirituele wijsheid en zonder heling zo zwart als de nacht, jaloers en destructief, naar anderen toe. Welkom op de lijst van lelijke spirituele mensen op mijn pad: Lydia (Massage & Gesprekken te Berlicum)

– Ex-collega’s van de post: Sylvia (wederom 5-6, ook met haar ex-collega’s) Jij komt mijn leven niet meer in. Zij en anderen hebben in 2015 hun onverwerkte emotionele problemen op mij geprojecteerd (pesten). Zie: VerlorenWieJijBentGisela (volgt wederom); ex-baas Hans (deels 14-4); Maddy (wederom 4-4) Negatieve focus/projectie op mij vanuit haar onverwerkte verleden. Ze houdt zichzelf en Gisela e.a. tegen in het leven door haar in een ondermijnende slachtofferrol te drukken (de saboterende Redder: jij kan het niet alleen, zonder mij…). Ik verbreek de onderlinge dramadriehoek verbindingen waarin Maddy mij met haar, Gisela en Sylvia vast willen zetten (9-4)

– Overige ex-collega’s: Nicoline (wederom 12-4-2017) Ze begrensd zichzelf niet en gunt ons geen rust; Erna (volgt wederom) Als jij geen echte relatie met mij aan kan, waarin jij je ook kwetsbaar opstelt, dan nu niet zielig doen en blijven hangen, dan ga je maar weg.

 

Zoek je ons op vanuit nostalgie van jaren terug? Wij zijn allang niet meer dezelfde mensen en maken andere keuzes NU. Mensen die niet verder willen ontwikkelen, en die zichzelf en anderen vast willen zetten in leugens (manipulatie en misbruik) i.p.v. ècht contact passen niet bij ons en komen ons leven dan ook niet meer in.

 

Vervolg energiewerk/banden verbreken:

* En de rest volgt nog: Evert (wederom) en Wanda; Fleur (wederom); Antoinette (Stichting LifeJoy; deels circa aug. 2017); Yvonne v.W.; Frieda (wederom; deels gedaan); Claudia; Erna; Holos – Annelies, Helly; Rob M.; Timo N.; ex-collega Gisela (wederom); Marion (Focussen); groep Familieopstellingen (2013); Hans M.*

Christa: Heb je mij weer nodig?! Ik ken jouw spelletjes: de deur is en blijft dicht. Ik heb gisteren (26-6-2017) ons familieveld neergelegd en daar kwam jouw identiteitscrisis naar boven. En vandaag heb ik jouw soultheft op Anja en op mij doorbroken door terug te pakken wat van ons is. Jij komt mijn leven niet in zolang jij er voor blijft kiezen een manipulator en misbruiker te zijn en niet geleerd heb eerst voor jezelf te zorgen en jezelf en dus ook anderen te respecteren.

 

En alle minachtende Redders van mijn Holos groep (2009), die zich-zelf en hun oude wonden niet onder ogen durfden te zien en dit met alle “liefde” op mij projecteerden. Met name hoofddader Helly, die mij wilde opzadelen met haar jeugdtrauma. En Annelies, die uiteindelijk Helly’s projectie en niet mijn moed om te helen steunde. Omdat ze niet geloven in de weg van transformatie en mij wilden tegenhouden in mijn diepere proces naar innerlijke kracht. Ik ben blij dat ik niet naar jullie, maar naar mijn innerlijke stem geluisterd heb. Dat is mijn leidraad in het leven. Jullie hadden geen vertrouwen in mij en in mijn heling en daardoor geen respect voor mij. Nu hoef je niet nog eens achterbaks hier (en eerder ook op Facebook) te staren. Jullie hebben toen op het eind al genoeg verpest. Opgedonderd uit mijn leven NU.
Mensen die mij graag via Dramadriehoek (als Redder of Aanklager) zwak willen zien/maken om zichzelf via mij even “beter” te voelen
(en hun eigen innerlijke ellende te ontvluchten) zet ik uit mijn leven.

“My instincts are perfect!
I allow my inner voice to guide and protect me.”

 

ONDERSTAAND * EN ** GAAT NAAR ANDERE BLOGS:

* 9-2-2017 Bij het verwijderen van de banden met Marcoleon, komt via mijn intuïtie naar boven om zijn spirituele invloed ook te verbre-ken met iedereen die in hun huis op de laatste zondag van de maand de Jassentechniek loslaatsessie hebben ontvangen. En dat is raak! En leidt als vanzelf ook weer naar… Hans de Waard; En bij Hans M. komt naar voren: “ik moet heel Nederland bereiken”. Hij luistert al jarenlang niet maar naar zijn eigen intuïtie èn verstand, maar volgt de “meesters van het licht”. Alle spirituele personen op mijn lijst SpiritueelMisbruik werken echter niet vanuit het licht, al denken ze van wel, want de invloed is zeer negatief en heb ik steeds positief te herstellen. Als je niet volledig jouw donker hebt geheeld zijn de “meesters van het licht” misleidend. Want licht dringt zich niet op. Alleen het donker dringt zich op en misleidt. En juist dàt is jullie verstorende invloed die ik telkens weer heb te verwijderen.

** 19-2-2017 Nou Krijn, we zijn er achter. Jij bent één van de grootste factoren achter alle overlast sinds 20-4-2012. Jouw identiteitscrisis sloopt anderen en maakt levens om jou heen kapot. Ook Wilma. En ik kan ‘m jou sinds vandaag echt terug geven nadat mijn intuïtie mij iets wezenlijks over jou duidelijk maakte (zie: SpiritueleWereldHeling): “er is een wezenlijk iets in jouw leven wat jij ontkent…” 5 jaar van ons leven zijn wij kwijt dankzij jouw ontkenning en destructie. Maar wij gaan verder. En de banden zijn vandaag verbroken / 5 jaar geleden begon het op 20-4-2012. Werd mijn leven stil gezet. “Jij was maar een vreemde en ik liep even voorbij…” En daarna liet jij ons nooit meer gaan. Maar wij accepteren jouw opgedrongen plek (en die van de hele spirituele wereld) in ons leven niet. Uiteindelijk hebben wij jou nooit in ons leven uitgenodigd en zetten we jou er vandaag rigoureus en definitief uit, Krijn. “Maar nu zichtbaar is jouw paradijs in mij (en in mijn man !) voorbij”.

 

Maak deze belastende, claimende en/of overheersende banden niet meer opnieuw aan en ga eindelijk jouw autonome, emotio-neel zelfstandige pad. Zonder mij(n leven) als basisanker voor jouw leven. En vertrouw op jouw eigen innerlijke kracht.

 

Als je grootste angst is dat een ander je vergeet…

Als je grootste probleem je enorme eenzaamheid is…

Als je obsessief blijft hangen in wat inmiddels allang verleden tijd is…

Al je eindeloos blijft treuren om wie of wat er niet meer voor jou is…

Als je blijft zoeken naar die éne verlossende Redder in jouw leven…

Kijk dan in de spiegel: wat je mist ben je Zelf

JE BENT JEZELF VERGETEN

 

Zie ook de volgende blogs over zelfheling en transformatie: 

– Mijn hart beslist in vrijheid en laat zich niet claimen, zodat jij verzekert bent van (tijdelijk) geluk via mij. En ik ongelukkig gevangen gebonden zit aan jouw bodemloze put aan onvervulde (oude kind) behoeften, die jij hebt te doorvoelen en te helen: MijnHartVrijheid

– Voel je je afgewezen en verlaten? Er zit een les voor je in. Open de rijke schatkist onder de les van afwijzing: LesAfwijzing

– Heling is puur de reis terug naar het lichaam, met alles wat je daar voor jezelf terug vind, wat je diep verstopt had vanuit overleving.
Ga het avontuur van jouw leven aan: ReisLichaam

– Groei betekent terugkeren naar jouw eigen innerlijke plek. Zak van je hoofd diep in je lichaam en laat het tot je spreken. Transformeer! En “Ga terug naar jouw lichaam”: GaTerugLichaam

– Van rups naar vlinder. Van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je lichaam en gevoel. Van ego-spiritueel naar innerlijk spiritueel, door diepe verbondenheid met het leven in jou, vanuit jouw Bron van binnen in jezelf. De waardevolle weg van transformatie: Transformatie

– Mijn keuze in spiritualiteit? Ik kies voor back to basic. Natuurlijk leven. Mindfulness. Ik kies voor ruimte voor groei: RuimteVoorGroei

 

© Eva Pieters (februari  – oktober 2017)
(voorheen Eva van Woudenberg-Pieters)

* “‘Soultheft’ (letterlijk: ‘diefstal van de ziel’) vindt meestal plaats door de moeder of een partner [of een emotioneel behoeftige narcistische vriend/kennis/collega etc. of een emotioneel behoeftige spirituele narcist en/of “behandelaar”] die [vanuit hun eigen ongeheelde soul-loss] een deel van het gevoel, of soul ‘CLAIMT’
[ook op afstand]. Vaak gaat dit gepaard met een emotionele
[en/of spirituele] overheersing van de een over de ander.”

[* Tags toegevoegd: Heleen, omdat ik nu ook via haar spirituele overlast ervaar. Van haarzelf en de spirituele waanzin invloeden om haar heen: van haar broer (sjamanisme). En van Hans M. (medium), die ik ook nog via Holos ken, en die sinds hij begin 2012 voor dit spirituele waanzin pad koos, definitief achter mij heb gelaten. Dit zijn destructieve invloeden die ik niet in mijn leven wens, omdat ze mijn gezonde, natuurlijke leefritme verstoren. En ik spirituele keuzes heb gemaakt. Zie mijn spirituele statement: GewoonMensZijn]

** Zie ook: FreedomChoice en SpiritueleWereldHeling

*** Zie de blogs GrijpNiet en SpiritueelMisbruik 

 

Heel jezelf, dan laat je anderen ook HEEL

Er is een spirituele wet dat je geen spirituele energie naar iemand toezendt zonder diens toestemming. Maar deze wet wordt stelsel-matig overtreden door de huidige opdringerige ego-spirituele slavernij wereld. Wij worden dagelijks geforceerd via spirituele energiesturing aan een onnatuurlijk spiritueel eenheidscircuit verbonden (New Paradigm). Tegen onze wil. O.a. door de spirituele “helers” in dit blog.

Watch out for the New Paradigm Multi-Dimensional Transfor-mation energy cult (New Paradigm community). It’s hidden behind “healers” who deceive you. They want to control and take over your life. And you don’t have a say in it anymore…

Dit bericht is geplaatst in bewustzijn, emotioneel misbruik, heel jezelf, mindfulness, narcisme, spiritueel misbruik, transformatie, vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.